FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#3551 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Kemal Malovčić wrote:
todd_smith wrote::lol: :lol: legenda :thumbup:

nego da pitam ovo za putovanje u CG, je li samo bus karta 37KM ili je i karta za utakmicu, ili to preko kluba sve ide

Da unaprijed znam javiti ostalim :mrgreen:
put + osiguranje = 37

kartu za tekmu dodatno plaćaš, a osigurava je agencija
ma ja, ali mislim fakticki i kartu tako "osiguram" kada budem placao ? tj usput im odmah platim, ili cemo se u CG peglati :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3552 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Možda dobijemo karte već u Sarajevu.

Trebale bi biti oko 3€.
Kemal Malovčić

#3553 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

daj ti njima i bakšiš, kad se bude znalo kolko je karta za tekmu :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3554 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Kemal Malovčić wrote:a što ne igramo u bordo dresovima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neka Kemice, bordo dresovi u nedjelju protiv Celika, ovi su nam sretni za EL, neka ih :D ;-)

Kemal Malovčić wrote:
put + osiguranje = 37

kartu za tekmu dodatno plaćaš, a osigurava je agencija
Karta najvjerovatnije je 3 eura, tako da nije skupa ;-).
Ako ides sa Hz, a to je ovaj arnazman, karta ti je osigurana.

A oni koji odluce solo, automobili, kombiji i slicno...oni ce kupovati karte pred stadionom. Nebi trebalo ni tu biti problema, tako su barem najavili ovi iz uprave Zete
Kemal Malovčić

#3555 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

tri evra je mjerica
_Reds_

#3556 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

todd_smith wrote:
_Reds_ wrote:Sarajeva treba iskorisiti ovu pozitivnu euforiu i potpisati neke nove ugovore sa sponzorima, to treba da odradi marketing, tipa oficijelo pice FK Sarajevo i sl. stvari. Mislim da bi bilo zainteresovanih kompanija, a ne ovako reklamirati besoplatno i to proizvode iz susjedstva.

@dinty

Sarajevo je bilo nosioc, jer je tu ulogu preuzelo od Levskog, dok Hajdu i Belupo nisu bili nosioci.
Nijaze, jesi li to ti? :shock: :lol: :lol: :mrgreen:
Tode ne zajebaji se, nego se to tako radi, trebali su nadji nekog proizvodjaca sokova, sta znam, nekog naseg bosanskog, recimo oni Vitalis i sl.
todd_smith

#3557 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

to je u dugorocnom planu, sto se tice marketinga na tom nivou, mi i dalje imamo 5m duga, ne moze se prisutiti nekakvo investiranje u svojekakve akcije odmah odjednom

btw ima li ko listu top strijelaca ovih kvalifikacija? Suljke mora biti pri vrhu, ako se ne varam u svakoj je zabio osim u Sofiji :mrgreen:
dinty2

#3558 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by dinty2 »

Moze li mi neko odgovoriti ?

Koga sad Sarajevo moze dobit u 4. pretkolu ?
Nekako sam uvjeren da mogu proci Zetu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3559 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

todd_smith wrote:ako se ne varam u svakoj je zabio osim u Sofiji :mrgreen:

Ne sumnjam da je zabio i u Sofiji :dance: :mrgreen:

@dinty

Image
Muhamed Đakmić

#3560 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Najjača scena večeras je bila kad je Čomor pred kraj pretrčao onih 50 metara ko Bolt da spasi onu njihovu priliku za kontru, i kad je vraćao loptu golmanu, nekakav debilni balavac mu poče psovati što vraća loptu. Nekima stvarno nije mjesto na Koševu.
amoninan

#3561 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Ne možemo mi s mirom i džaba, mora biti neka doza neizvjesnosti i šoka :D
Bolja smo ekipa realno, i moramo to potvrditi u Podgorici. Jednostavno moramo. Danas nismo imali sreće u završnici, ona Amerova je morala ući :-)
SmokingMan

#3562 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

dinty2 wrote:Moze li mi neko odgovoriti ?

To možeš pitati Torabija pošto njega obavještavaju ninžda kornjače... :)
Kemal Malovčić

#3563 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

dinty2 wrote:Moze li mi neko odgovoriti ?

Anji Makhachkala - Vitesse Arnhem 2:0
KuPS Kuopio - Bursaspor 1:0
Arsenal Kyiv - NK Mura 3:0
Dila Gori - Anorthos 0:1
AIK Stockholm - Lech Poznan 3:0
APOEL Nicosia - Aalesund 2:1
Bnei Yehuda Tel Aviv - PAOK Saloniki 0:2
Kalmar - Young Boys Bern 1:0
Ried - Legia Warsaw 2:1
Tromso - Metalurg Donetsk 1:1
Yehuda - PAOK 0:2
Heerenveen - Rapid 4:0
Servette - Rosenborg 1:1
Steaua - Trnava 0:1
Twente - Mlada Boleslav 2:0
Asteras - Maritimo 1:1
Genk - Aktobe 2:1
Gomel - Liverpool 0:1
Athletic - Slaven Belupo 3:1
Vojvodina - Rapid Beč 2:1
Admira - Sparta 0:2

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/index.html ovdje imaš sve parove

znači ima velikih ekipa, ima manjih ekipa, ima dosadnih ekipa, ima svega
_Reds_

#3564 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

todd_smith wrote:to je u dugorocnom planu, sto se tice marketinga na tom nivou, mi i dalje imamo 5m duga, ne moze se prisutiti nekakvo investiranje u svojekakve akcije odmah odjednom

btw ima li ko listu top strijelaca ovih kvalifikacija? Suljke mora biti pri vrhu, ako se ne varam u svakoj je zabio osim u Sofiji :mrgreen:
4 komada je dao on.

Zna li neko u koliko je sati utakmica u Podgorici. 21 ??
todd_smith

#3565 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Sarajevo1946 wrote:Najjača scena večeras je bila kad je Čomor pred kraj pretrčao onih 50 metara ko Bolt da spasi onu njihovu priliku za kontru, i kad je vraćao loptu golmanu, nekakav debilni balavac mu poče psovati što vraća loptu. Nekima stvarno nije mjesto na Koševu.
u tih nekoliko sekundi sam mu sve halalio bio :lol:
Hedg

#3566 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Hedg »

Sarajevo1946 wrote:Najjača scena večeras je bila kad je Čomor pred kraj pretrčao onih 50 metara ko Bolt da spasi onu njihovu priliku za kontru, i kad je vraćao loptu golmanu, nekakav debilni balavac mu poče psovati što vraća loptu. Nekima stvarno nije mjesto na Koševu.
u tim trenucima, sa tribine samo čuješ "Hajde Čomor" hahaha, jako mu se ono isplatilo :D
Mračajski proto

#3567 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

E moj Čomore...
vulkan777

#3568 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by vulkan777 »

Puno raja kudi Čomora a i on sam zna to pa mu je samopouzdanje manje a realno momak se u svakoj utakmici trudi i daje sve od sebe, eh sad nekad to ne ispadne najbolje jer nije neki pretalentovan igrač ali ipak treba cijeniti taj njegov trud. A i mnogi navijači ne gledaju stvari kako treba, iza mene dvojica papaka psuju sve po spisku Denisu nakon jednog lošeg pasa a nakon onog odličnog dugog pasa(zaboravio sam za koga) te onog sprinta i oduzimanja lopte oni ga hvale i govore kako se "dobro popravio". Mnogi su Suljića nedavno psovali i govorili kako nije za prvog tima jer puno glumi, igra se s loptom a čovjek je sad najbolji strijelac Sarajeva u EL, ili priče kako debeli Husejnović ne treba igrati dok se ne utrenira a sad je dika kluba. Mislim da svim igračima treba dati podršku na utakmicama pogotovo ovim slabijim kad vidimo da se trude!
Fred_Perry

#3569 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Fred_Perry »

_Reds_ wrote:
todd_smith wrote:to je u dugorocnom planu, sto se tice marketinga na tom nivou, mi i dalje imamo 5m duga, ne moze se prisutiti nekakvo investiranje u svojekakve akcije odmah odjednom

4 komada je dao on.

Tekma je u 20,00
So What!

#3570 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by So What! »

Ovako, mislim da je dobra stvar ovaj minimalan poraz jer je to jedini način da se igrači Sarajeva uozbilje na gostovanju i ostvare loš rezultat. Jedan gol u Podgorici i to je to, dva bi bila odlična.

Podgorica i nije baš tako mali grad, ali većian navijača navija za Budućnost dok Zeta ima jako malo navijača. Interes ljudi iz CG bi trebao biti veoma mali, a Torcida Sandžak bi se tu trebala uključiti. Uglavnom očekujem većim dijelom ispunjen stadion, ali navijačima Sarajeva.

Veoma mi je drago što smo večeras pokazali da su BiH i CG prijateljske zemlje i trener Zete je dao izjavu nakon utakmice sa puno poštovanja prema BiH, Sarajevu i navijačima Sarajeva. Znači ako bi u CG moglo kako proći bez incidenata bilo bi super, ali s obzirom na mentalitet naših navijača ja mislim da bi moglo doći do nekih provokacija obično sa naše strane.
vulkan777

#3571 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by vulkan777 »

So What! wrote:Ovako, mislim da je dobra stvar ovaj minimalan poraz jer je to jedini način da se igrači Sarajeva uozbilje na gostovanju i ostvare loš rezultat. Jedan gol u Podgorici i to je to, dva bi bila odlična.

Podgorica i nije baš tako mali grad, ali većian navijača navija za Budućnost dok Zeta ima jako malo navijača. Interes ljudi iz CG bi trebao biti veoma mali, a Torcida Sandžak bi se tu trebala uključiti. Uglavnom očekujem većim dijelom ispunjen stadion, ali navijačima Sarajeva.

Veoma mi je drago što smo večeras pokazali da su BiH i CG prijateljske zemlje i trener Zete je dao izjavu nakon utakmice sa puno poštovanja prema BiH, Sarajevu i navijačima Sarajeva. Znači ako bi u CG moglo kako proći bez incidenata bilo bi super, ali s obzirom na mentalitet naših navijača ja mislim da bi moglo doći do nekih provokacija obično sa naše strane.

Misliš pobjedai dobar rezultat? :wink:
A i ja se nadam da će tamo biti puno naših navijača i da će proći bez incidenata jer nije dosad bilo nikakvih provokacija s njhove strane i fer su bili prema nama tako da bi i mi trebali to ispoštovati i bez nepotrebnih provokacija mirno otići u CG!
Kemal Malovčić

#3572 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

nananananan nanana nananananana nanana oooo sarajvo!!!
_Reds_

#3573 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

Fred_Perry wrote:

Tekma je u 20,00[/quote]

Jel to sigurno.

Jer ovi sa posla me ne bi pustili, ovako bi mozdfa moga izaci malo ranije i da u 3 popodne krenem.
Mračajski proto

#3574 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Jeste, tad je tekma.
_Reds_

#3575 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

Sarajevo_Grad wrote:Jeste, tad je tekma.
E hvala,a onda mogu stici, jos da skontam koliko mi treba tacno za gorivo :D koliko ima tacno km tamo i ovamo ??

oko 500 ??
Post Reply