Koji od navedenih američkih predsjednika ima srednje prezime Walker?plain vanilla wrote: 1-37 1 pr.
predsjednici
a- Jimmy Carter
b- Richard Nixon
c- George Bush
dobro...ovaj nixon je već i mrtav da i to napomenem
Koji od navedenih američkih predsjednika ima srednje prezime Walker?plain vanilla wrote: 1-37 1 pr.
predsjednici
Znam da je George W. BushAC_grom_DC wrote:Koji od navedenih američkih predsjednika ima srednje prezime Walker?plain vanilla wrote: 1-37 1 pr.
predsjednici
a- Jimmy Carter
b- Richard Nixon
c- George Bush
dobro...ovaj nixon je već i mrtav da i to napomenem
jupi, jupi....al nije jupi i što ovi na galeriji uglavnom to znajuplain vanilla wrote: Koji od navedenih američkih predsjednika ima srednje prezime Walker?
a- Jimmy Carter
b- Richard Nixon
c- George Bush
Znam da je George W. Bush
ako je to W Walker, onda jupi
AC_grom_DC wrote:
jupi, jupi....al nije jupi i što ovi na galeriji uglavnom to znaju
veoma hladno - kompanije
1-35 1 pr.
pa da...glup naziv teme.....svjestan sam toga..jesam jesam.plain vanilla wrote: 1-35 1 pr.
![]()
veoma hladno
uf,uf,ufAC_grom_DC wrote:pa da...glup naziv teme.....svjestan sam toga..jesam jesam.plain vanilla wrote: 1-35 1 pr.
![]()
veoma hladno
Gdje se nalazi Ojmjakon, najhladnije naseljeno mjesto na planeti gdje su zabilježene i temperature od - 71, 2 C?
a- u Rusiji
b- na Aljasci
c- na Antarktiku
nemoj se ubijat nego se ti fino udaj za mene pa da jedno drugom produžimo rock trajanjaplain vanilla wrote:
Gdje se nalazi Ojmjakon, najhladnije naseljeno mjesto na planeti gdje su zabilježene i temperature od - 71, 2 C?
a- u Rusiji
b- na Aljasci
c- na Antarktiku
da sam cinicna rekla bih ti da je i udaja vrsta samoubojstva, ali nisam cinicnaAC_grom_DC wrote:
nemoj se ubijat nego se ti fino udaj za mene pa da jedno drugom produžimo rock trajanja![]()
TV serije - moda
1-25 1 pr.
da sam ciničan rek'o bi ti pa eto onda ubij se i mada jesam ciničan neću ti to rećiplain vanilla wrote: 1-25 1 pr.
da sam cinicna rekla bih ti da je i udaja vrsta samoubojstva, ali nisam cinicna![]()
tv serije
sta se bolan odmah ljutisAC_grom_DC wrote:da sam ciničan rek'o bi ti pa eto onda ubij se i mada jesam ciničan neću ti to rećiplain vanilla wrote: 1-25 1 pr.
da sam cinicna rekla bih ti da je i udaja vrsta samoubojstva, ali nisam cinicna![]()
tv serije
Kako glasi ime osobe koju u TV seriji Sex & grad glumi Jessica Parker ?
a- Samantha
c- Carrie
c- Charlotte
ne ljutim se nego sam zaboravio stavit ŠUGAVOG smajlijaplain vanilla wrote: Kako glasi ime osobe koju u TV seriji Sex & grad glumi Jessica Parker ?
a- Samantha
c- Carrie
c- Charlotte
sta se bolan odmah ljutis
preskok plusAC_grom_DC wrote:
SF literatura - preskok plus
1-20 1 pr.
Ko je autor i tekstopisac legendarne pjesme ''Zemljo moja'' koja je izvodila grupa Ambasadori?plain vanilla wrote: 1-20 1 pr.
preskok plus
mogu li ja ovo preskociti?AC_grom_DC wrote:Ko je autor i tekstopisac legendarne pjesme ''Zemljo moja'' koja je izvodila grupa Ambasadori?plain vanilla wrote: 1-20 1 pr.
preskok plus
a- Đorđe Balašević
b- Arsen Dedić
c- Kemal Monteno
znaš ko to pjeva, znaš i odakle je osoba koja pjeva.....idemo polako...šo ka'e filipović
plain vanilla wrote:mogu li ja ovo preskociti?AC_grom_DC wrote:Ko je autor i tekstopisac legendarne pjesme ''Zemljo moja'' koja je izvodila grupa Ambasadori?plain vanilla wrote: 1-20 1 pr.
preskok plus
a- Đorđe Balašević
b- Arsen Dedić
c- Kemal Monteno
znaš ko to pjeva, znaš i odakle je osoba koja pjeva.....idemo polako...šo ka'e filipović
[/quote]AC_grom_DC wrote: 1-20 1 pr.
Ko je autor i tekstopisac legendarne pjesme ''Zemljo moja'' koja je izvodila grupa Ambasadori?
a- Đorđe Balašević
b- Arsen Dedić
c- Kemal Monteno
probaj sad...al ne čitaj komentare
jesi li čitala komentare, jesi li čitala komentare, jesil čitala komentare ????!!!!!!!!!!plain vanilla wrote:AC_grom_DC wrote:
Ko je autor i tekstopisac legendarne pjesme ''Zemljo moja'' koja je izvodila grupa Ambasadori?
a- Đorđe Balašević
b- Arsen Dedić
c- Kemal Monteno
probaj sad...al ne čitaj komentare
jah, nisam znala guglat, pa cekala tebe da mi das link s komentarimaAC_grom_DC wrote:
jesi li čitala komentare, jesi li čitala komentare, jesil čitala komentare ????!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
istraživači - divne kosti
1-19 2 pr.
plain vanilla wrote: 1-19 2 pr.
ajd kosti
AC_grom_DC wrote:plain vanilla wrote: 1-19 2 pr.
ajd kosti
you mean....lovely bones????????????????
Jedina pomična kost glave, donja čeljust ili na latinskom ......?
a- mandibula
b- patella
c- maxilla
patella- iver na nozi, maxilla -gornja čeljust, mandibula- donja čeljust....plain vanilla wrote:AC_grom_DC wrote:plain vanilla wrote: 1-19 2 pr.
ajd kosti
you mean....lovely bones????????????????
Jedina pomična kost glave, donja čeljust ili na latinskom ......?
a- mandibula
b- patella
c- maxilla
sistemom eliminacije, ocito pogresnimAC_grom_DC wrote:
patella- iver na nozi, maxilla -gornja čeljust, mandibula- donja čeljust....
dva preskoka...zašto o zašto
Poison Ivy wrote: 1-13 2 pr.
Po broju stanovnika zauzima prvo mjesto od pet njujorških četvrti. To je?
a- Brooklyn
b- Bronx
c- Manhattan