Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, savjeti
Moderator: anex
- ema_
#3551 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
USK je, a ne sumnjam da i u Sarajevu ima tih tretmana, cijena sitnica (makar meni kad se sjetim da će trajati mjesecima), par sati zezanja u salonu - 50 km
.
-
Red berries
#3552 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Slika?? I ja bih neku promjenu, godinama ravna kosa, uviti ju je ne moguce,ispravi se jako brzo...
- Partizzanka
#3553 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
djevojke/djevojcice/zene nasla sam super frizera u Sa
zove se Keno, frizerski je kod Narodnog (nesto mi je rekao da su prije bili na grbavici) i SUPER dobro me je osisao
ja sam inace praaavo ters i muhanata a njemu sam rekla samo da uradi sta hoce i on je predlozio ono osnovno sisanje ali mi je siske osisao tako da ono bukvalno sto je rekao da cu moci sa njima da radim - to stoji!
imam tesku kosu i siske vazda samo ko baba janja padnu preko lica a sada stoje nazad same nekim cudom
a da ne govorim kako je simpatican i sladak i ono praaaavo mi je super!
ne trazim nista ni od forumasica ni od frizera - samo ga hvalim svojom voljom
ko hoce broj mogu mozda i postati ovdje
ali odete u salon kod narodnog (NE SALON ENA NEGO DRUGI) i trazite Kenu
zove se Keno, frizerski je kod Narodnog (nesto mi je rekao da su prije bili na grbavici) i SUPER dobro me je osisao
ja sam inace praaavo ters i muhanata a njemu sam rekla samo da uradi sta hoce i on je predlozio ono osnovno sisanje ali mi je siske osisao tako da ono bukvalno sto je rekao da cu moci sa njima da radim - to stoji!
imam tesku kosu i siske vazda samo ko baba janja padnu preko lica a sada stoje nazad same nekim cudom
-
Ujedam
- leki hz
#3555 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
MedenoSrce wrote:samo da pohvalim fenomenalnu masku za kosu koja kosta manje od 5KM![]()
bez obzira na cijenu, kosa mi se preporodila

Kupila ovu da probam i super je
-
BJB
#3556 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Ja sam otkrila ovo.
.Uniq one cleansing balm-predivan je..Nikad mi kosa nije bila sjajnija, ljepsa, leprsavija i sto je najcudnije sutradan nije uopste masna. (godinama perem kosu svaki dan, vec na kraju dana bude masna, ali ovo je super stvar).
Dodje ga 300ml, vidjecemo koliko dugo ce mi trajati, za svaki slucaj narucicu novu tubu..
.Uniq one cleansing balm-predivan je..Nikad mi kosa nije bila sjajnija, ljepsa, leprsavija i sto je najcudnije sutradan nije uopste masna. (godinama perem kosu svaki dan, vec na kraju dana bude masna, ali ovo je super stvar). - leki hz
#3557 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Ja imam ovakav serum za feniranje, nisam znala da ima i balzam. Jel kod nas kupljeno i kolika je cijena?BJB wrote:Ja sam otkrila ovo..Uniq one cleansing balm-predivan je..Nikad mi kosa nije bila sjajnija, ljepsa, leprsavija i sto je najcudnije sutradan nije uopste masna. (godinama perem kosu svaki dan, vec na kraju dana bude masna, ali ovo je super stvar).
Dodje ga 300ml, vidjecemo koliko dugo ce mi trajati, za svaki slucaj narucicu novu tubu..
- vjesticanametli
#3558 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
i mene ovo zanima ............posalji na pp sliku koseAfanasi_94 wrote:Gdje si radila i koliko košta to zadovoljstvo ?ema_ wrote:Ovdje sam pisala prije koju stranicu kad sam tražila savjet za trajno uvijanje kose, i dobila ne-ne savjete. Uglavnom, ipak sam htjela to izganjati, i frizerka mi je napravila neki "prelom" kose, umjesto mini vala, i čista je fantazija
![]()
. Kosa ostala identična kao prije što se tiče teksture, a kovrdže su tu
, idealno je sve ispalo , i reče mi da će ostati tako nekih 5-6 mjeseci.
I da, kosa bi mogla biti sigurno PUNO dana bez pranja, tj ne masti se nikako, a prije mi je nakon 2 dana bila već down, pa eto ako kome treba promjena.
- Afanasi_94
#3559 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
I moja kosa nije čemu. Previše puta je farbana. Pošalji i meni sliku.vjesticanametli wrote:i mene ovo zanima ............posalji na pp sliku koseAfanasi_94 wrote:Gdje si radila i koliko košta to zadovoljstvo ?ema_ wrote:Ovdje sam pisala prije koju stranicu kad sam tražila savjet za trajno uvijanje kose, i dobila ne-ne savjete. Uglavnom, ipak sam htjela to izganjati, i frizerka mi je napravila neki "prelom" kose, umjesto mini vala, i čista je fantazija
![]()
. Kosa ostala identična kao prije što se tiče teksture, a kovrdže su tu
, idealno je sve ispalo , i reče mi da će ostati tako nekih 5-6 mjeseci.
I da, kosa bi mogla biti sigurno PUNO dana bez pranja, tj ne masti se nikako, a prije mi je nakon 2 dana bila već down, pa eto ako kome treba promjena.
ja sam svoju unistila i sad je vracam u zivot vec deveti mjesec.........strasno
- ema_
#3560 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Sliku nemam ono prije-poslije, kud mi nije naumpalo
, al inače se slikam sa maramom u 99% slika, pa imam opravdanje
.
-
BJB
#3561 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Nisam vidjela, ja sam kupila sa beautybay.com i tamo je jeftiniji nego na feelunique i ne dodje ga 300ml, vec 350ml..leki hz wrote: Ja imam ovakav serum za feniranje, nisam znala da ima i balzam. Jel kod nas kupljeno i kolika je cijena?
Ovo je cleansing balm-balzam za pranje kose.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3562 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Partizanko dje je tacno taj salon kod NarodnogPartizzanka wrote:djevojke/djevojcice/zene nasla sam super frizera u Sa![]()
Moze mi i neka druga odgovoriti ako zna
- 1973 +1
#3563 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Je l' ti kosa bila farbana prije tog "preloma". Jer i ja sam zeljela uraditi kovrdze, ali mi ne dadose, jer je kosa farbana a s tim bih je dodatno unistila.ema_ wrote:USK je, a ne sumnjam da i u Sarajevu ima tih tretmana, cijena sitnica (makar meni kad se sjetim da će trajati mjesecima), par sati zezanja u salonu - 50 km.
A patim za kovrdzama.
- tiranosaur
#3564 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
meni licno je kosu totalno obnovilo "Jungle Fever Argan Oasis" ,to je arganovo ulje,moze se stavljati i na mokru i na suhu kosu,posto peglam kosu ne stavljam nista drugo na kosu za zastitu sem ovog ulja...moze se koristiti na svim tipovima kose..
mislim da ga se ima uzeti u En Style u Zagrebackoj...ja sam nabavila iz hr...ali cujem da vec dosta ima i po nasim salonima
mislim da ga se ima uzeti u En Style u Zagrebackoj...ja sam nabavila iz hr...ali cujem da vec dosta ima i po nasim salonima
- Sunrise00
#3565 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
i koliko paraladyblue18 wrote:Partizanko dje je tacno taj salon kod NarodnogPartizzanka wrote:djevojke/djevojcice/zene nasla sam super frizera u Sa![]()
ali odete u salon kod narodnog (NE SALON ENA NEGO DRUGI) i trazite Kenu![]()
- ladyblue18
#3566 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Izgleda da niko ne zna 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3567 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
kaze se aj tinkveze s vezom wrote:jel ko ikad vidio kako izgleda nadogradnja s nekakvim mikroprstenovima aj tinks da se tako kaze
- VenomousV
#3568 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
ladyblue18 wrote:Izgleda da niko ne zna
sisala sam se ja jednom u tom salonu i bili su u onom prostoru gdje se sad prodaje cini mi se sportska oprema
moguce je da su sad preko puta med ksc-a, jer znam da mi je receno kako se sele negdje kod suda...
prosetaj i trazi kenu, onako nizi (kad kazem nizi meni je to sve ispod 180
-
jeca fleetwoodmac
#3569 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
ŽELIM LJUBIČASTU KOSU! Kako da je dobijem??
- Afanasi_94
#3570 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Farbom za kosu.jeca fleetwoodmac wrote:ŽELIM LJUBIČASTU KOSU! Kako da je dobijem??
- yellow cat
#3571 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Ima li u vašim DM-ovima kupiti Aussie šampona? Vidjela sam u Hr da ih ima, kontam kupiću kod nas, kad ono šipak.
- ladyblue18
#3572 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Evo da opet ponovimladyblue18 wrote:Partizanko dje je tacno taj salon kod NarodnogPartizzanka wrote:djevojke/djevojcice/zene nasla sam super frizera u Sa![]()
ali odete u salon kod narodnog (NE SALON ENA NEGO DRUGI) i trazite Kenu![]()
Veno, nije to to
- VenomousV
#3573 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
ajd prosvrljacu ovih dana (aka provirivat u salone
) da vidim gdje je keno 
- ladyblue18
#3574 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
trazila ja i nidje Kene
- muhanata
#3575 Re: Frizure, sve što ste željeli,a nemate, kakve volite, sav
Jel' ko skoro išao u ovu akademiju Šabić na šišanje? Jel' još uvijek imaju ono besplatno šišanje?