gdje mogu kupiti ovo ovako, ali istoMedenoSrce wrote:Za mene itekako imaju smisla, samoodržive su meni neudobne, jeftino mi izgledaju i znoji mi se but gdje onaj silikon![]()
Zato halteri rulz, osobito 'vaki
What to wear???
Moderator: anex
-
radenska
#3551 Re: What to wear???
-
♥ Julianna ♥
#3552 Re: What to wear???
Nadi, kad će nova dnevna? 
- hadzinicasa
#3553 Re: What to wear???
gdje da kupim crne ravne štofane (ne predebele) pantalone - od prirodnih materijala?
- Nadinka
#3554 Re: What to wear???
Ja msilim da si nasla odgovorhadzinicasa wrote:gdje da kupim crne ravne štofane (ne predebele) pantalone - od prirodnih materijala?
Evo i za ostale, novi vodič za kupovinu na snizenjima, ovaj put smo pretrazile Naf Naf: http://malezensketeme.com/post/16987
Inace je skup, ali sad vec svrijedi neke stvari uzeti
Nego recite mi kako vam se svidjaju inace vodiči za kupovinu, uspijem li potrefiti sta trazite, slobodno recite statrebate da to se potrudimo i naci
Julianna, sutra ide jedna tema iz osnova sa novim kombinacijama, prakticnim i nosivim
Dnevna je bila juce: http://malezensketeme.com/post/16985
U petak nova dnevna
Želite li više dnevnih kombinacija? Da li mislite da bi bilod obro svaki dan imati novu bez obzira na ostale teme? Moraju li biti iskljucivo stvari iz nasih prodavnica ili moze i zara, h&M, miss selfridge i slicni?
- anelie
#3555 Re: What to wear???
nadi,hvala na prijedlozima,super su.meni je otvaranje mzt postala rutina.cim sjednem za komp ja otvorim svoje blogove,forume i mzt,obavezno 
cak i ako ne nadjem medju kombinacijama nesto u svom stilu,meni je drago procitati.ne moraju biti samo stvari koje imamo kupiti kod nas,moze biti svasta
cak i ako ne nadjem medju kombinacijama nesto u svom stilu,meni je drago procitati.ne moraju biti samo stvari koje imamo kupiti kod nas,moze biti svasta
- Partizzanka
#3556 Re: What to wear???
ma svaki dan po jednu
dnevne za svaki dan
a pucaj bilo koju marku snaci cemo se
za ove sto se utople zimi ... ja nikada ne nosim carape ispod farmerki mene bi to ubilo
cak i dzeperohaljinu obucem na deblje grilonke i tako na -25 vani
dnevne za svaki dan
a pucaj bilo koju marku snaci cemo se
za ove sto se utople zimi ... ja nikada ne nosim carape ispod farmerki mene bi to ubilo
-
♥ Julianna ♥
#3557 Re: What to wear???
Nadinka wrote:
Julianna, sutra ide jedna tema iz osnova sa novim kombinacijama, prakticnim i nosivimDnevna je bila juce: http://malezensketeme.com/post/16985
U petak nova dnevna
Želite li više dnevnih kombinacija? Da li mislite da bi bilod obro svaki dan imati novu bez obzira na ostale teme? Moraju li biti iskljucivo stvari iz nasih prodavnica ili moze i zara, h&M, miss selfridge i slicni?
Ihh ova je od neki dan , sve ti ja znam napamet
Ja navijam za blic dnevne kombinacije. Samo kad imam vremena protabirim ostalo, ali puno toga mi promakne i ovdje i na FB, pa mi danima treba da pohvatam novine
A što se tiče prodavnica i gdje kupiti ono na setovima, meni je svejedno, miksaj sve što želiš. Bitnija je ideja
- Angel_of...
#3558 Re: What to wear???
Bilo bi super kad bi bila svaki dan nova dnevna kombinacija:)
Jos bolje bi bilo kad bi bile stvari iz nasih prodavnica..dobro mogu asos,selfridge,dorothy ili neke druge koje mozemo naruciti:) A H&M..hmm..sta cemo?samo da "placemo" za stvarima koje mozemo povremeno kupiti na putovanjima,ili eventualno sto nadjemo u Tiffany-u..nazalost:)
Inace ste se u posljednje vrijeme stvarno popravili,punooo novih tekstova,novih tema..samo tako nastavite!:D
Jos bolje bi bilo kad bi bile stvari iz nasih prodavnica..dobro mogu asos,selfridge,dorothy ili neke druge koje mozemo naruciti:) A H&M..hmm..sta cemo?samo da "placemo" za stvarima koje mozemo povremeno kupiti na putovanjima,ili eventualno sto nadjemo u Tiffany-u..nazalost:)
Inace ste se u posljednje vrijeme stvarno popravili,punooo novih tekstova,novih tema..samo tako nastavite!:D
-
zamzija
#3559 Re: What to wear???
Partizzanka wrote:
- me22
#3560 Re: What to wear???
ja u zadnje vrijeme nosim ove neke futrovane strample, cak i ispod pantola

- Partizzanka
#3561 Re: What to wear???
mah sto je najtuznije i meni je cirkulacija losa
ovo kad kazem izadjem na -25 to je na 5minuta
niko ni lud ne bi hodao na -25 bez dooobrog utopljenja svega i svacega
sto se tice dnevnih kombinacija kod nadi ... ja nisam protiv stvari koje nisu dostupne nasim prodavnicama (nemojte reci lako je tebi ti imas, ja imam haman ko i vi tako da...) uvijek mozes vidjeti recimo kod nadi bijelu kosuljicu iz h&M koju nemas ali imas slicnu iz lindexa u ormaru ili nemas ovu iz lindexa ali si bas neki dan skontala kako bi bilo super kupiti kosuljicu u mangu bijelu ali s cim je nositi.
idealno bi bilo kada bi nadi pravila kombinacije iz nasih ormara ali posto nista nije idealno
moze neka dnevna kombinacija biti dobra inspiracija za nesto iz sopstvenog ormara
ovo kad kazem izadjem na -25 to je na 5minuta
niko ni lud ne bi hodao na -25 bez dooobrog utopljenja svega i svacega
sto se tice dnevnih kombinacija kod nadi ... ja nisam protiv stvari koje nisu dostupne nasim prodavnicama (nemojte reci lako je tebi ti imas, ja imam haman ko i vi tako da...) uvijek mozes vidjeti recimo kod nadi bijelu kosuljicu iz h&M koju nemas ali imas slicnu iz lindexa u ormaru ili nemas ovu iz lindexa ali si bas neki dan skontala kako bi bilo super kupiti kosuljicu u mangu bijelu ali s cim je nositi.
idealno bi bilo kada bi nadi pravila kombinacije iz nasih ormara ali posto nista nije idealno
moze neka dnevna kombinacija biti dobra inspiracija za nesto iz sopstvenog ormara
-
zamzija
#3562 Re: What to wear???
pa upravo toPartizzanka wrote: idealno bi bilo kada bi nadi pravila kombinacije iz nasih ormara ali posto nista nije idealno
Od početka kad vidim neku Nadinkinu kombinaciju, vidim da li nešto slično imam u ormaru - ne mora baš bukvalno biti te neke marke. Važno je da je slična boja i kroj
Kada je izbačeno na MZT prvi članak "kupite na sniženjima, nosite cijelo proljeće" shvatila sam da imam većinu tih stvari u ormaru ( koje su na stranici bile iz Manga ) ali ih ja imam u drugim nekim brandovima, i totalno sam zaboravila na njih pa sam se prisjetila da ih imam i da ih mogu iskoristiti.
Nekad mi u ormaru stoje stvari mjesecima, i ne shvatim da bi ih mogla iskombinirati na drugačiji način i onda dobijem inspiraciju preko kombinacija sa MZT , ili nekih drugih stranica i časopisa
- VenomousV
#3563 Re: What to wear???
ja ne mogu grilonki ispod hlaca nejma para
nedavno, kad je bio onaj bas bas minus, obucem ja njih...jedva cekala kuci da dodjem...
nedavno, kad je bio onaj bas bas minus, obucem ja njih...jedva cekala kuci da dodjem...
- LONGMAN
#3564 Re: What to wear???
Cak i ja koristim mzt dnevne kombinacije. Nije skoro nista iste marke, ali jest boja, kroj, ona sustina, i dobro ako je kratka tunika u mene je duga, al to je to. Svaka cast, samo naprijed
Ne moze insan vise ni skombinirati, taman navecer kad se nameracim prije sna da skontam sta cu ujutro, ujutro to mi nije to.
* i kad padnu temperature, obavezno debele stramplice ispod hlaca, rolka, dzemper, bunda, sal, rukavice. Nema sale
Ne moze insan vise ni skombinirati, taman navecer kad se nameracim prije sna da skontam sta cu ujutro, ujutro to mi nije to.
* i kad padnu temperature, obavezno debele stramplice ispod hlaca, rolka, dzemper, bunda, sal, rukavice. Nema sale
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3565 Re: What to wear???
Ja vam se divim pa mozete izlaziti na ove minuse tako...golih nogu.
Nema sanse da bih prezivila, a buduci da imam alergiju na hladnocu da mi nema strampli jos bih gore prolazila nego sada.
Nema sanse da bih prezivila, a buduci da imam alergiju na hladnocu da mi nema strampli jos bih gore prolazila nego sada.
- Nadinka
#3566 Re: What to wear???
PRvo, Anelie, PArtizanka, Angel_of, Julianna, Zamzija i Longman, hvala na komentarima, podrsci, feedbacku
Potrudicu se da uvijek bude ili dnevna kombinacija ili onaj tematski sa vise mojih kombinacija. Generalno, uvijek gledam da us to nase marke, ali eto ponekad volim ubaciti zaru, h&M, i ove koje mozemo kupiti s neta, cisto da ne bude samo favoriziranje nekoliko brendova.
Trudimo se da sad prosirimo teme, tako da i oni koji nisu ludi za modom imaju sta procitati, a i mi brate sto jesmo
U glavnom, hvala vam, nekad mi trebaju vasi odgovori da steknem osjecaj gdje smo i kojim putem dalje da idemo
A danas sevracamo osnovama
kombinacije uz klasične jahačke čizme: http://malezensketeme.com/post/17486
Trudimo se da sad prosirimo teme, tako da i oni koji nisu ludi za modom imaju sta procitati, a i mi brate sto jesmo
U glavnom, hvala vam, nekad mi trebaju vasi odgovori da steknem osjecaj gdje smo i kojim putem dalje da idemo
A danas sevracamo osnovama
-
♥ Julianna ♥
#3567 Re: What to wear???
Svidja mi se i ovo sa jahačkim čizmama, super, super!
- thea
#3568 Re: What to wear???
Dok vi osmisljate nove kombinacije za zimu 2012, a ja se sa istom dosadujem, Mene posebo zanima. Koliko se vec interesirate za nadolazece proljece-ljeto kad su u pitanju must have komadi.
Sta je u modi, sta volite, a sta ne.
Saljem vam prvi dio nadolazecih trendi krpica koje svaka zena modno osvijescena treba imati u svom ormaru.
I. Silueta
Urbane sirene

Uploaded with ImageShack.us
Dubine mora, tijelo sirene, nude look je ponovo u modi. Jos prije nekoliko godina kreatori visoke mode su nam stavili do znanja da nadolazece godine ce biti u znaku vodenjaka.Ovog puta sve sto vas podsjeca na mitologiju dubine mora ponovo je u modi. Koralji boje mora su ponovo sa nama.
Zena i sport

Ovako odabran stil, podsjeca nas da trebamo praktikovati sport svaki dan. Samo nije bas lako napraviti prvi korak. 2012 godina nam jasno stavlja do znanja da aktivna te njegovana zena izgleda bezprijekorno zavodljivo cak i u sportskom izdanju.
Lude godine

Jednim treptajem povratit ce mo se jednu deceniju unazad. Kreatori najavljuju povratak ’20 u znak predivnoj haljini Charleston koja se nosi gotovo jedno stoljece. Sve je dozvoljeno, samo neka prsti sve oko vas.
Rezime: treba zabiljeziti da mala haljina proljece-ljeto 2012 duzina koljena je idealan odabir za dnevne kao i vecernje varijante. Mini iskljucivo za vecernju varijantu.
Gospodice

Duhovitim dizajnerima nista slade od tog nego prekrsiti sva modna pravila te uvesti nesto novo sto je pak davno izaslo iz raja. Slicnoj damici 2011,ove sezone je ponovo u modi fina curica zakopcana do grla. Uveliko su u modi bosulje, koje se kopcaju do grla. Djevojčice ce ponovo osvajati muska srca.
Néo Karen Blixen zena Afrike

Fascinantan poziv na putovanje diljem Afrike, zena ljeta 2012 se bazira africkim, grafickim te etnickim tekstilom. Njena odjeca odise elegancijom i jedinstvenoscu. Savrsen proizvod krizanja medu-plemenskim kulturama Evrope, svakako novi dress kod.
Ovo proljece zavirite u vase ormare mozda vas gardarober upravo ima nesto sto se zove sa stilom.
2 dio sljedi...
Sta je u modi, sta volite, a sta ne.
Saljem vam prvi dio nadolazecih trendi krpica koje svaka zena modno osvijescena treba imati u svom ormaru.
I. Silueta
Urbane sirene

Dubine mora, tijelo sirene, nude look je ponovo u modi. Jos prije nekoliko godina kreatori visoke mode su nam stavili do znanja da nadolazece godine ce biti u znaku vodenjaka.Ovog puta sve sto vas podsjeca na mitologiju dubine mora ponovo je u modi. Koralji boje mora su ponovo sa nama.
Zena i sport

Ovako odabran stil, podsjeca nas da trebamo praktikovati sport svaki dan. Samo nije bas lako napraviti prvi korak. 2012 godina nam jasno stavlja do znanja da aktivna te njegovana zena izgleda bezprijekorno zavodljivo cak i u sportskom izdanju.
Lude godine

Jednim treptajem povratit ce mo se jednu deceniju unazad. Kreatori najavljuju povratak ’20 u znak predivnoj haljini Charleston koja se nosi gotovo jedno stoljece. Sve je dozvoljeno, samo neka prsti sve oko vas.
Rezime: treba zabiljeziti da mala haljina proljece-ljeto 2012 duzina koljena je idealan odabir za dnevne kao i vecernje varijante. Mini iskljucivo za vecernju varijantu.
Gospodice

Duhovitim dizajnerima nista slade od tog nego prekrsiti sva modna pravila te uvesti nesto novo sto je pak davno izaslo iz raja. Slicnoj damici 2011,ove sezone je ponovo u modi fina curica zakopcana do grla. Uveliko su u modi bosulje, koje se kopcaju do grla. Djevojčice ce ponovo osvajati muska srca.
Néo Karen Blixen zena Afrike

Fascinantan poziv na putovanje diljem Afrike, zena ljeta 2012 se bazira africkim, grafickim te etnickim tekstilom. Njena odjeca odise elegancijom i jedinstvenoscu. Savrsen proizvod krizanja medu-plemenskim kulturama Evrope, svakako novi dress kod.
Ovo proljece zavirite u vase ormare mozda vas gardarober upravo ima nesto sto se zove sa stilom.
2 dio sljedi...
- Partizzanka
#3569 Re: What to wear???
izvini thea ali cime se ti bavis?
kakvi su ti ovo komadi koje svaka zena mora da ima?
ne znam kako drugima ali meni modno osvjescivanje i na forumu ne treba - barem ne ovakvo
ok jedan ili dva komada koji su ono super ultra tebi ali ne treba nam sad prilozi na 10 strana o tome sta treba da nosimo od nenosivih stvari
kakvi su ti ovo komadi koje svaka zena mora da ima?
ne znam kako drugima ali meni modno osvjescivanje i na forumu ne treba - barem ne ovakvo
ok jedan ili dva komada koji su ono super ultra tebi ali ne treba nam sad prilozi na 10 strana o tome sta treba da nosimo od nenosivih stvari
- thea
#3570 Re: What to wear???
ne znaci da ce te imati identicne krpice, samo se otvara tema sta se nosi na proljece-ljeto 2012.
niko ne robuje modi, prva ja, imam svoj stil, znam tacno sta kupujem a sta na sebe nikad ne bi stavila.
moda je tu da se igramo, ako nam se nesto dopada, vrlo brzo ga i usvajamo.
ali ne, ja se nikako ne bavim modom, samo pokusavam da ovo sivilo koje traji vec od oktobra ublazim novim vedrijim temama. koje se boje nose a koje ne, koje vama pristaju uz boju vase koze, sta volite, a sta ne, to i jeste tema koju sam otvorila.
niko ne robuje modi, prva ja, imam svoj stil, znam tacno sta kupujem a sta na sebe nikad ne bi stavila.
moda je tu da se igramo, ako nam se nesto dopada, vrlo brzo ga i usvajamo.
ali ne, ja se nikako ne bavim modom, samo pokusavam da ovo sivilo koje traji vec od oktobra ublazim novim vedrijim temama. koje se boje nose a koje ne, koje vama pristaju uz boju vase koze, sta volite, a sta ne, to i jeste tema koju sam otvorila.
-
stiklice
#3571 Re: What to wear???
swirl wrote:Sa Malih zenskih tema - apsolutno fantasticno, idem sutra kupiti sivi sako![]()
A gdje se moze naci u Sarajevu ovakav sako???
- thea
#3572 Re: What to wear???
Tesko da ces naci ovaj sako. prije 2-3 godine dizajnirao alexandar mcQueen, sako sa usivenim prslukom.
Izgleda fantasticno, jedino da ga narucis kod krojaca, oko 75Km, plus platno, postava.
Izgleda fantasticno, jedino da ga narucis kod krojaca, oko 75Km, plus platno, postava.
- hadzinicasa
#3573 Re: What to wear???
meni treba sako ovakav samo bež - tamnija boja pijeska.
-
boracha
#3574 Re: What to wear???
meni se svidja stil od kate moss, ovo je ona, jel tako 
- Nadinka
#3575 Re: What to wear???
Sako koji izgleda kao da ima usiven prsluk ovako je bio u kotonu u smeđoj boji. Ne znam dali ga imaju još uvijek, ja sam ga nekad stavljala u kombinacije.thea wrote:Tesko da ces naci ovaj sako. prije 2-3 godine dizajnirao alexandar mcQueen, sako sa usivenim prslukom.