Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam ni ja cuo nikada za Vellensteyn ranije. Mislim da ih ima kupiti u Zg u vecim trznim centrima, pokusajte proguglati malo. Jakna je veoma kvalitetna, svaki detalj na njoj je prvoklasno uradjen. Inace sam lud za jaknama, nikad ranije nisam imao ovakvo nesto...
iceman ze wrote:Nisam ni ja cuo nikada za Vellensteyn ranije. Mislim da ih ima kupiti u Zg u vecim trznim centrima, pokusajte proguglati malo. Jakna je veoma kvalitetna, svaki detalj na njoj je prvoklasno uradjen. Inace sam lud za jaknama, nikad ranije nisam imao ovakvo nesto...
Ima li u Sarajevu brate bar nesto slicno, jakna je strasna
iceman ze wrote:Nisam ni ja cuo nikada za Vellensteyn ranije. Mislim da ih ima kupiti u Zg u vecim trznim centrima, pokusajte proguglati malo. Jakna je veoma kvalitetna, svaki detalj na njoj je prvoklasno uradjen. Inace sam lud za jaknama, nikad ranije nisam imao ovakvo nesto...
Evo muske kolekcije...inace wellensteyn je jedna od firmi poznata po kvaliteti...koju god da uzmes, neces se pokajati a gdje se u sa mogu kupiti, ne nam
NIsam vidio nikad ranije ove jakne kod nas. Iskreno, kupujem dobre stvari, ali jos nisam naletio na nesto slicno.
Samo vidi oko dostave za BiH. Ja sam narucivao, ali nekad ne zele da dostave.
Pogledao sam, hvala ti, ali ne dostavljaju za BiH nazalost! Ima na ebay-u ali cijena dostave 50 dolara pa se ne isplati. Uglavnom pitanje i dalje ostaje, znali li neko da u Sa ima prodavnica gdje mozes naruciti odredeni model iz kataloga ili tako nesto slicno. Unaprijed hvala.
Evo muske kolekcije...inace wellensteyn je jedna od firmi poznata po kvaliteti...koju god da uzmes, neces se pokajati a gdje se u sa mogu kupiti, ne nam
prije par godina je bio neki momak u Kiseljaku....pa sad ne znam da li ih jos uvijek prodaje....a to racunaj da je kupis i imas citav zivot
Samo vidi oko dostave za BiH. Ja sam narucivao, ali nekad ne zele da dostave.
Pogledao sam, hvala ti, ali ne dostavljaju za BiH nazalost! Ima na ebay-u ali cijena dostave 50 dolara pa se ne isplati. Uglavnom pitanje i dalje ostaje, znali li neko da u Sa ima prodavnica gdje mozes naruciti odredeni model iz kataloga ili tako nesto slicno. Unaprijed hvala.
Pogledaj u: KM Trade, Army Shop u Papagajci, Shot u Zenici...