Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote:zna li neko gdje bi mogao nabatiti ove tene gazelle
znači isključivo u ovoj boji, tamno zelena - green suede
bio sam u prodavnicama tena po SA, i u adidasu, ima ovih tena, ali ove boje ne
pik ima boja - ali nema broja
ili mi je onda najbolja opcija naručiti s interneta, kada puste preko 50KM
Ovakve uzeo prije nekoliko godina u Adidas radnji Sa, nakon njih su legle bordo gazelle OG model i prosle godine narucih iz UK full bijele drugi model.
Nemoj zuriti sa kupovinom, naletice vec neke interesantne
channel10 wrote:Uvijek bilo , samo su preskupe za onakav đon.
Ma preskupe svakako jesu, naročito s obzirom na manjak udobnosti, ali eto, dobro dođu za određene aktivnosti poput planinarenja ili trčanja, iako, mislim da nisu prvobitno namijenjene za to.
channel10 wrote:Uvijek bilo , samo su preskupe za onakav đon.
Ma preskupe svakako jesu, naročito s obzirom na manjak udobnosti, ali eto, dobro dođu za određene aktivnosti poput planinarenja ili trčanja, iako, mislim da nisu prvobitno namijenjene za to.
Meni se svidjale i odem da ih kupim. Imao neki popust sa pika kartice i kad sam ih probao, nisam mogao da vjerujem da imaju tako tvrd đon za te pare. Ugledam one duboke ultra x, probam njih i tek tu vidim pravu razliku u đonovima. I na kraju kupim ultra x.
Bio dan ranije u Sportvisionu kod Jumbo, nemaju ništa. Sve nešto bezveze bilo.
I odem vidjeti ove neke druge, zajeba me broj, bilo 45 1/3 i 47 1/3, pređem u Adidas i nađem ove, daj ih, ne mogu se više peglati.