Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KB9 wrote:da li je neko od vas koristio zarine parfeme? vidim da su prilicno jeftini i kolko sam shvatio vecinom uradjeni po uzoru na neke poznatije parfeme ako ima neko da je koristio i koristi nek napise par slova o njima i svoje te neke dojmove pa da krenem u lov ako se isplati
koliko para toliko muzike-nisu loši za tu cijenu, postojanost upitna, al opet kažem ..cijena.. ima i skupljih a postojanost manja, tako da je moj savjet -probaj
KB9 wrote:da li je neko od vas koristio zarine parfeme? vidim da su prilicno jeftini i kolko sam shvatio vecinom uradjeni po uzoru na neke poznatije parfeme ako ima neko da je koristio i koristi nek napise par slova o njima i svoje te neke dojmove pa da krenem u lov ako se isplati
koliko para toliko muzike-nisu loši za tu cijenu, postojanost upitna, al opet kažem ..cijena.. ima i skupljih a postojanost manja, tako da je moj savjet -probaj
Hajde znalci,sta bi mi vi preporucili- Aqua di Gio Profumo,Aqua di Gio Essenza,Terre d'Hermes,Dior Sauvage,neki od Chanela ili neki drugi po vašem izboru?Da li su za toplije vrijeme?Prvenstveno mi za posla treba nesto.Do sad sam koristio Guerlain Homme Ideal ali nije mi bas postojan a i nije mi to to sto se mirisa tice.
Nemam bas mogucnost da ih probam prije kupovine pa cijenim vase preporuke i savjete.
Unaprijed zahvaljujem.
Co0l wrote:Hajde znalci,sta bi mi vi preporucili- Aqua di Gio Profumo,Aqua di Gio Essenza,Terre d'Hermes,Dior Sauvage,neki od Chanela ili neki drugi po vašem izboru?Da li su za toplije vrijeme?Prvenstveno mi za posla treba nesto.Do sad sam koristio Guerlain Homme Ideal ali nije mi bas postojan a i nije mi to to sto se mirisa tice.
Nemam bas mogucnost da ih probam prije kupovine pa cijenim vase preporuke i savjete.
Unaprijed zahvaljujem.
Co0l wrote:Hajde znalci,sta bi mi vi preporucili- Aqua di Gio Profumo,Aqua di Gio Essenza,Terre d'Hermes,Dior Sauvage,neki od Chanela ili neki drugi po vašem izboru?Da li su za toplije vrijeme?Prvenstveno mi za posla treba nesto.Do sad sam koristio Guerlain Homme Ideal ali nije mi bas postojan a i nije mi to to sto se mirisa tice.
Unaprijed zahvaljujem.
Unaprijed zahvaljujem.
Kako ih ne mozes probati? Odes do cm-a i sve fino isprobas (ukoliko ih imaju). Probao sam ovaj profumo i meni se uopste ne svidja.
ja bi od tih navedenih uzeo tdh sigurno (jer je objektivno najbolji i najkvalitetniji, klasa iznad) al opet to sam samo ja i zavisi koji je poso u pitanju
Sta je ovo, gdje god se udje u parfumeriju i pita se za Nikos Sculpture, prodavacice bleHnu u tebe ko tele u sarena vrata. Redom CM, Martimex, Inoma...
channel10 wrote:Sta je ovo, gdje god se udje u parfumeriju i pita se za Nikos Sculpture, prodavacice bleHnu u tebe ko tele u sarena vrata. Redom CM, Martimex, Inoma...
Ja sam pitao za taj Nikos Sculpture na Ferhadiji, u BBI-u, u SCC-u i u još par parfimerija u drugim gradovima, ni u jednoj ga nije bilo :/
channel10 wrote:Sta je ovo, gdje god se udje u parfumeriju i pita se za Nikos Sculpture, prodavacice bleHnu u tebe ko tele u sarena vrata. Redom CM, Martimex, Inoma...
Ja sam pitao za taj Nikos Sculpture na Ferhadiji, u BBI-u, u SCC-u i u još par parfimerija u drugim gradovima, ni u jednoj ga nije bilo :/
Tesko da ces ga naci u parfumerijama kod nas, nazalost. Al' zato ima dosta ovih pouzdanih"svercera" koji prodaju i tester i komercijalna pakovanja.
Ma ja sam htio da ga najprije testiram na licu mjesta jer ga svi hvale a ja ga jos nisam "omirisao". A narucit cu svakako, kad svi zakazu tu su osmantz i ParfemiZaVas.
Kataklinger wrote:Ma ja sam htio da ga najprije testiram na licu mjesta jer ga svi hvale a ja ga jos nisam "omirisao". A narucit cu svakako, kad svi zakazu tu su osmantz i ParfemiZaVas.
samo ganjaj one iz BL, osman ko sto gledam kupuje od njih i onda gleda da uzme petaka po parfemu
@konektovan
vjerujes mi da imam parfema koje koristim 1-2 puta godisnje ono, ako i to, al ne bi imo srca da ih prodam
upsy_daisy wrote:joj jesu mi dodijali muškarci više na ovoj temi
imal ijedna žena da proćaskamo o ženskim parfemima???
ma ima...dedera opleti
šta si zadnje ulovila
ja se nameračila na LB Laura i nigdje je u Sarajevu, čak-u BiH! Na parfemizavas mogu da poruče...al mene kad uhvati momenat...to je to...ovako prošao momenat.. možda i nije kad malo bolje razmislim
upsy_daisy wrote:joj jesu mi dodijali muškarci više na ovoj temi
imal ijedna žena da proćaskamo o ženskim parfemima???
ma ima...dedera opleti
šta si zadnje ulovila
ja se nameračila na LB Laura i nigdje je u Sarajevu, čak-u BiH! Na parfemizavas mogu da poruče...al mene kad uhvati momenat...to je to...ovako prošao momenat.. možda i nije kad malo bolje razmislim
Ovaj sam zadnji izabrala i super je. Iznenadjujuce dobra postojanost. Miris mi je predivan...ako moze miris biti mekan, takav je. Ima u plazzi u bbi.
A kako je bas bas volim badem, ovaj sam narucila on line i cekam da dodje.
Inace od ovog brand-a sam imala neke stvari tako da znam da je kvalitetno.
Michun wrote:
Ovaj sam zadnji izabrala i super je. Iznenadjujuce dobra postojanost. Miris mi je predivan...ako moze miris biti mekan, takav je. Ima u plazzi u bbi.
A kako je bas bas volim badem, ovaj sam narucila on line i cekam da dodje.
Inace od ovog brand-a sam imala neke stvari tako da znam da je kvalitetno.
A na sta taj tvoj lici? Nota?
OH My name.... razmišljala sam da ga ulovim, probala sam ga jednom.
Fakat...možda si me inspirisala sad
A taj sam imala nekad davno i ne volim baš da se vraćam parfemima ali mi je nešto ''prahnuo'' u ove tople dane da ga malo pronosam...