Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
-
omar little
#3551 Re: Gledali ste ne preporucujete
naveo si broj filmskih kredita pa si se pitao gdje to ima ja ti ostavim primjere gdje ima i vise.
uostalom, taj broj ne znaci nista, ti filmovi su objavljeni te godine, nisu svi snimljeni u istoj. vecina je snimljena godinu ili dvije prije.
uostalom, taj broj ne znaci nista, ti filmovi su objavljeni te godine, nisu svi snimljeni u istoj. vecina je snimljena godinu ili dvije prije.
- Tito_i_Partija
#3552 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nisam naveo kredite, nego filmove. Ti si navela kredite. A dobro znas da to nije ista stvar i da ne pricamo o tome, samo bezveze trazis dlaku u jajetu.omar little wrote:naveo si broj filmskih kredita pa si se pitao gdje to ima ja ti ostavim primjere gdje ima i vise.
Koliko od tih kredita sto si ti navela su glavne uloge?
- Gojeni H
#3553 Re: Gledali ste ne preporucujete
Odavno nisam gledao losiji film.
- Tito_i_Partija
#3554 Re: Gledali ste ne preporucujete
Gojeni H wrote:![]()
Bas sam ga neki dan vidio na Kodi-u i kontam da li da ga pogledam. Odlucio sam se za nesto drugo, jer nisam nista znao o ovom filmu, a u tom momentu mi je bilo mrsko da pogledam trailer.
- Gojeni H
#3555 Re: Gledali ste ne preporucujete
Vidis glumacku ekipu, kontas ne moze biti los film ... barem je iznadprosjecan triler.Tito_i_Partija wrote:Gojeni H wrote:![]()
Odavno nisam gledao losiji film.![]()
Bas sam ga neki dan vidio na Kodi-u i kontam da li da ga pogledam. Odlucio sam se za nesto drugo, jer nisam nista znao o ovom filmu, a u tom momentu mi je bilo mrsko da pogledam trailer.
Gledas, kontas, ma mora biti sad nesto neocekivano, da tukne na fantastiku, avantura, ... sad ce odnekud iskociti neki Keanu-ov Constantine fazon ... i na kraju, bljak. Fuj, fakat dugo nisam ovako procerdao sat i po vremena.
- ultima_palabra
#3556 Re: Gledali ste ne preporucujete
Pa i Keanu, Denzel i još neki su krenuli Cageovim stopama... što ne znači da su loši glumci, nego da im je kriterij opao. Jedan De Niro je 10-15 godina samo sranja snimao, evo kao da se u zadnje vrijeme malo trznuo.
- Pitarrr82
#3557 Re: Gledali ste ne preporucujete
Kako je krenulo svi ce oni na serije preci...
- Donnie Smith
#3558 Re: Gledali ste ne preporucujete
A šta je s Travoltom? Njega u filmu nisam vidjela 100 godina, a i nikakvi tračevi ne dopiru iz Holivuda o njemu, da nije umro. Bruce Willis isto. Ništa stara raja, sjebo ih Jake Gyllenhaal 
- dulekrele
#3559 Re: Gledali ste ne preporucujete
Odustao nakon 10 minuta. Uzas.Gojeni H wrote:![]()
- Point.
#3560 Re: Gledali ste ne preporucujete
Travoltu stite scientolozi. Filmovi su mu sranje no i on je presao na tv, serija American Crime o OJ Simpson slucaju. Odlicna.Donnie Smith wrote:A šta je s Travoltom? Njega u filmu nisam vidjela 100 godina, a i nikakvi tračevi ne dopiru iz Holivuda o njemu, da nije umro. Bruce Willis isto. Ništa stara raja, sjebo ih Jake Gyllenhaal
Nemoj tako za Denzela. Jedino mu zamjerim ovaj zadnji kaubojski, taj remake je bio nepotreban.ultima_palabra wrote:Pa i Keanu, Denzel i još neki su krenuli Cageovim stopama... što ne znači da su loši glumci, nego da im je kriterij opao. Jedan De Niro je 10-15 godina samo sranja snimao, evo kao da se u zadnje vrijeme malo trznuo.
-
omar little
#3561 Re: Gledali ste ne preporucujete
navela sam kredite jer se tako gleda 'radisnost' u holivudu. no, evo i da gledam "filmove", to sto je imao 6 objavljenih filmova u jednoj godini nije nikakav pokazatelj slamanja od posla. filmovi se snimaju godinama unaprijed, neki stoje na policama po nekoliko godina, ne izlaze dok studio ne nadje, stagod oni misle da je, pravi trenutak. znaci, on je, mozda, snimao 3-4 filma godisnje u '15 i '16 sto nije nekakav outlier kakvim ga ti predstavljas.Tito_i_Partija wrote:Nisam naveo kredite, nego filmove. Ti si navela kredite. A dobro znas da to nije ista stvar i da ne pricamo o tome, samo bezveze trazis dlaku u jajetu.omar little wrote:naveo si broj filmskih kredita pa si se pitao gdje to ima ja ti ostavim primjere gdje ima i vise.
samo sam se na to osvrnula.
- Gojeni H
#3562 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ti si ocigledno pametniji. Ja sam se poceo ujedati na kraju filma.dulekrele wrote:Odustao nakon 10 minuta. Uzas.Gojeni H wrote:![]()
- dale cooper
#3563 Re: Gledali ste ne preporucujete
Jebo majku što ljudi pobudale sa glupostima kad imaju para. Dinosaurove kosti, albino kobre, krokodil, ajkula.Tito_i_Partija wrote:
http://financebuzz.io/finance-nicolas-cage-buying-spree
Volio bi i ja da se vrati na stare staze, jer ga stvarno gotivim. Odlican je glumac, skroz neobican u pojavi i manirima od ostalih "leading men", i definitivno je unikatan.
Koji kurac Nikolase?
- Tito_i_Partija
#3564 Re: Gledali ste ne preporucujete
Za leading men, znaci glumce koji nose filmove, je ovo iznadprosjecno. A njegovi filmovi nisu tog tipa da stoje po policama po nekoliko godina u nekom studiju, vec su niskobudzetni filmovi koji idu direktno na dvd/video-on-demand. Kad si zadnji put vidjela Cage-ov film da igra u kinu u NA? Ja vala ne pamtim.omar little wrote:navela sam kredite jer se tako gleda 'radisnost' u holivudu. no, evo i da gledam "filmove", to sto je imao 6 objavljenih filmova u jednoj godini nije nikakav pokazatelj slamanja od posla. filmovi se snimaju godinama unaprijed, neki stoje na policama po nekoliko godina, ne izlaze dok studio ne nadje, stagod oni misle da je, pravi trenutak. znaci, on je, mozda, snimao 3-4 filma godisnje u '15 i '16 sto nije nekakav outlier kakvim ga ti predstavljas.Tito_i_Partija wrote:Nisam naveo kredite, nego filmove. Ti si navela kredite. A dobro znas da to nije ista stvar i da ne pricamo o tome, samo bezveze trazis dlaku u jajetu.omar little wrote:naveo si broj filmskih kredita pa si se pitao gdje to ima ja ti ostavim primjere gdje ima i vise.
samo sam se na to osvrnula.
- Tito_i_Partija
#3565 Re: Gledali ste ne preporucujete
Sad nadjoh jedan interesantan intervju sa njim u Guardianu. Jest malo stariji, iz 2013 godine, al' vrijedi procitat'. Definitivno ce te zainteresovat'.dale cooper wrote:Jebo majku što ljudi pobudale sa glupostima kad imaju para. Dinosaurove kosti, albino kobre, krokodil, ajkula.Tito_i_Partija wrote:
Volio bi i ja da se vrati na stare staze, jer ga stvarno gotivim. Odlican je glumac, skroz neobican u pojavi i manirima od ostalih "leading men", i definitivno je unikatan.
Koji kurac Nikolase?![]()
![]()
https://www.theguardian.com/film/2013/j ... zen-ground
He gets upset when people accuse him of saying yes to any job just to pay off his debts, or the jibe that he works too much. "I'm one of those Americans who believes in working. If you've made mistakes in the past, you don't just roll over on people or cave in, you find a way through it. But in film acting, for some reason you get criticised for working."
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3566 Re: Gledali ste ne preporucujete
Danijel Dej Luis je zato Josip Broz. 
- dale cooper
#3567 Re: Gledali ste ne preporucujete
Tito_i_Partija wrote:Sad nadjoh jedan interesantan intervju sa njim u Guardianu. Jest malo stariji, iz 2013 godine, al' vrijedi procitat'. Definitivno ce te zainteresovat'.dale cooper wrote:Jebo majku što ljudi pobudale sa glupostima kad imaju para. Dinosaurove kosti, albino kobre, krokodil, ajkula.Tito_i_Partija wrote:
Koji kurac Nikolase?![]()
![]()
![]()
https://www.theguardian.com/film/2013/j ... zen-ground
He gets upset when people accuse him of saying yes to any job just to pay off his debts, or the jibe that he works too much. "I'm one of those Americans who believes in working. If you've made mistakes in the past, you don't just roll over on people or cave in, you find a way through it. But in film acting, for some reason you get criticised for working."
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3568 Re: Gledali ste ne preporucujete
Cudi me da ti to nisi znao 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3569 Re: Gledali ste ne preporucujete
stvarno je nekad zlo imat' bruku keša, pa gledaj ti šta je on kupov'o sunce ti jebem 
- Jack Be Nimble
#3570 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ma nije on jedini Julliane Moore je u istim vodama bila. Od Lost Word pa sve do 2003-05, samo je snimala filmove da bi platila dug. Kao u fudbalu, uskoro ce kina poceti dovoditi glumce da glume u njihovim filmovima.
Za De Nira sam citao kao da mu je jedno dijete bilo u dugu, drugo htjelo da se bavi sa ne cim, pa haj babo snimaj sta stignes. Ipak to je sve zuta stampa. De Niro vise lici na nekoga ko se naravno dokazao i sada se samo zajebava. Mozda to radi da ostavi djeci sto vise. Svake tri godine dobije 15 min da glumi u nekom Russel filmu da pokaze da i dalje moze glumiti.
Uskoro De Niro, Pacino, Pesci i Keitel se vracaju pod palicu Scorsese-a pa ce valjda snimiti dobar film.
Za De Nira sam citao kao da mu je jedno dijete bilo u dugu, drugo htjelo da se bavi sa ne cim, pa haj babo snimaj sta stignes. Ipak to je sve zuta stampa. De Niro vise lici na nekoga ko se naravno dokazao i sada se samo zajebava. Mozda to radi da ostavi djeci sto vise. Svake tri godine dobije 15 min da glumi u nekom Russel filmu da pokaze da i dalje moze glumiti.
Uskoro De Niro, Pacino, Pesci i Keitel se vracaju pod palicu Scorsese-a pa ce valjda snimiti dobar film.
- Tito_i_Partija
#3571 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nesto citam tvoj komentar, pa odem na imdb stranicu Scorsese-a, kad ono stvarno:Jack Be Nimble wrote:Uskoro De Niro, Pacino, Pesci i Keitel se vracaju pod palicu Scorsese-a pa ce valjda snimiti dobar film.
The Irishman (2018)
http://www.imdb.com/title/tt1302006/?ref_=nm_flmg_dr_1
Robert deNiro
Al Pacino
Joe Pesci
Harvey Keitel
Bobby Cannavale
Koja glumacka postava jbt. I jos rezira Scorsese. I jos gangsterski film.
Jedva cekam.
- Point.
#3572 Re: Gledali ste ne preporucujete
Cekao sam Righteous Kill zbog njih dvojice, pa se razocarao. Doduse lampice su se upalile kad sam vidio da i jebeni 50 Cent glumi u tom filmu. Nadam se da ce ovaj film rasturiti, ima kapacitet da bude kultni.Tito_i_Partija wrote:Nesto citam tvoj komentar, pa odem na imdb stranicu Scorsese-a, kad ono stvarno:Jack Be Nimble wrote:Uskoro De Niro, Pacino, Pesci i Keitel se vracaju pod palicu Scorsese-a pa ce valjda snimiti dobar film.
The Irishman (2018)
Robert deNiro
Al Pacino
Joe Pesci
Harvey Keitel
Bobby Cannavale
Koja glumacka postava jbt. I jos rezira Scorsese. I jos gangsterski film.![]()
Jedva cekam.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3573 Re: Gledali ste ne preporucujete
Sta se imate cuditi.
Covjek pobudali kad lezi na parama.
Onda ide pisanje po svijetu
Meni naumpadne onaj racunovodja kad objasnjava Charliju
Covjek pobudali kad lezi na parama.
Onda ide pisanje po svijetu
Meni naumpadne onaj racunovodja kad objasnjava Charliju
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#3574 Re: Gledali ste ne preporucujete
Uuuu jedva cekam, mada sto kaze Lacijal, Pravedno ubistvo i jebeni 50 Cent su totalna fula. Ne kontam otkud on i sto ga forsirajuPoint. wrote:Cekao sam Righteous Kill zbog njih dvojice, pa se razocarao. Doduse lampice su se upalile kad sam vidio da i jebeni 50 Cent glumi u tom filmu. Nadam se da ce ovaj film rasturiti, ima kapacitet da bude kultni.Tito_i_Partija wrote:Nesto citam tvoj komentar, pa odem na imdb stranicu Scorsese-a, kad ono stvarno:Jack Be Nimble wrote:Uskoro De Niro, Pacino, Pesci i Keitel se vracaju pod palicu Scorsese-a pa ce valjda snimiti dobar film.
The Irishman (2018)
Robert deNiro
Al Pacino
Joe Pesci
Harvey Keitel
Bobby Cannavale
Koja glumacka postava jbt. I jos rezira Scorsese. I jos gangsterski film.![]()
Jedva cekam.
- dale cooper
#3575 Re: Gledali ste ne preporucujete
Znao sam da je povezan sa njima, ali nisam znao da je baš jedan od njih._BataZiv_0809 wrote:Cudi me da ti to nisi znao