Joker88 wrote:danasnja je dobra bila, bar menileet wrote:al' još više usraše TVD zadnjom epizodom
@sančez
Katherine je strašna za razliku od Elene
Moderator: _BataZiv_0809
Joker88 wrote:danasnja je dobra bila, bar menileet wrote:al' još više usraše TVD zadnjom epizodom
Sanchez22 wrote:Znao sam da je ona kuja ziva,imala je vaznu ulogu u seriji i nije mogla tek tako umrijetiJoker88 wrote:danasnja je dobra bila, bar menileet wrote:al' još više usraše TVD zadnjom epizodom![]()
pratim ja i odlicna je. season finale sljedeceg utorkamadFlava wrote:Pratil ko Utopiu ?

Moram priznati da nije bila losa ova posljednja epizoda.VenomousV wrote:Sanchez22 wrote: Znao sam da je ona kuja ziva,imala je vaznu ulogu u seriji i nije mogla tek tako umrijeti![]()
imate li kakvu ideju sta ce biti sa silasom?![]()
mensčini da je on vampirVenomousV wrote:imate li kakvu ideju sta ce biti sa silasom?![]()
leet wrote:mensčini da je on vampirVenomousV wrote:imate li kakvu ideju sta ce biti sa silasom?![]()
leet wrote:pa treb'o je bit' muška vještica aj tinks![]()
![]()
navijam da Klaus više pobije sve![]()
valjda je napravio vampira od sebe, šta liOver 2000 years ago, Silas was an extremely powerful witch who wanted to create a spell for immortality. He asked his best friend Qetsiyah, who was also a very powerful witch, for help and she did, expecting him to make her immortal as well so they could be together forever. However, Silas had intended all along to spend eternity with another woman, not her. In revenge, Qetsiyah murdered his lover, created a cure for immortality, and imprisoned Silas with the cure on a desolate island deep in an underground cave. She had hoped that Silas would take the cure, die, and be on the Other Side with her for all eternity, but he refused out of spite. Thus, for two millennia Silas has laid buried, awaiting the day when someone would come and awaken him.
gledam ...Where is Jessica Hyde?madFlava wrote:Pratil ko Utopiu ?
One can only hope...VenomousV wrote:ma samo da hoce neko roknut onu bonnie ja bih bila presretna
Joker88 wrote:One can only hope...VenomousV wrote:ma samo da hoce neko roknut onu bonnie ja bih bila presretna
A Klaus, Rebeka and Elijah ce dobiti svoju seriju The originals.

http://titlovi.com/titlovi/house-of-cards-159399/staradis wrote:Ima li house of cards nas title je li igdje dosao prevod, zelim da gledam sa starim
luthera odgledo obe sezone, skroz fina serija, a upravo skidam 5 sezonu the wireRavenn wrote:Luther (2 sezone) ukoro krece treca & Wire - obozavam Idrisa Elbu![]()