Idite negdje na brdo gdje ima dosta snijega, bajk leti, upadneš a ne boli te ništa
Jaran i ja smo i jučer i danas vozili. Ljudi se skijaju i sankaju kad odjednom dvojica pored njih na biciklima se spuštaju
gdje ste vozili? Ako ste na planini, popeli se autom ili sve bajkom?BlackCaviar wrote:Šta je bilo? Niko ne voza poslije NG?
Idite negdje na brdo gdje ima dosta snijega, bajk leti, upadneš a ne boli te ništa
Jaran i ja smo i jučer i danas vozili. Ljudi se skijaju i sankaju kad odjednom dvojica pored njih na biciklima se spuštaju
zadnja nije toliko ni bitna, vazno je da naprijed imas dobru gumu.rashtiman wrote:meni je zadnja celava pa je ipak bolje pricekati proljece
ovo je i inace pravilo...muz66 wrote:zadnja nije toliko ni bitna, vazno je da naprijed imas dobru gumu.rashtiman wrote:meni je zadnja celava pa je ipak bolje pricekati proljece
Mozes ti, kada imas s' kim.. Malo mi je glupo ici na planinu sam sa biciklomBlackCaviar wrote:Šta je bilo? Niko ne voza poslije NG?
sto? Ja Boga mi prosle godine, 6.1. sam pedalao do Dejcicanaja22 wrote:Mozes ti, kada imas s' kim.. Malo mi je glupo ici na planinu sam sa biciklomBlackCaviar wrote:Šta je bilo? Niko ne voza poslije NG?
Jaran i ja smo i jučer i danas vozili. Ljudi se skijaju i sankaju kad odjednom dvojica pored njih na biciklima se spuštaju![]()
Ma smetljeBlackCaviar wrote:I naprijed i nazad su mi Racing Ralph, naprijed je u veoma dobrom stanju, zadnja je skoro ćelava. Al' po zimi i snijegu je dobra
Ma karbonhakazvaka wrote:Ma smetljeBlackCaviar wrote:I naprijed i nazad su mi Racing Ralph, naprijed je u veoma dobrom stanju, zadnja je skoro ćelava. Al' po zimi i snijegu je dobra
Da, blizu Bjelasnice, mislim da je to Visocica, put za Boracko jezeroBlackCaviar wrote:Ma karbonhakazvaka wrote:Ma smetljeBlackCaviar wrote:I naprijed i nazad su mi Racing Ralph, naprijed je u veoma dobrom stanju, zadnja je skoro ćelava. Al' po zimi i snijegu je dobra![]()
Jel to njegdje na Bjelašnici il' mi se čini?
Danas savršen dan za bajka, još samo da je nedjelja...
Tura je fenomenalna, jedna od rijetkih koje sam vozio 2 puta i planiram opet ove godineBlackCaviar wrote:Na slikama mi se učinilo da ti je i naprijed i nazad Ron.
Jedno pitanje. Koliko vremenski treba iz Sarajeva preko Bjelašnice na Boračko jezero i kakva je tura općenito?
a da odeš pogledat nov agressor u ciklocentru? sad su van sezone, niko ne kupuje, zaliha ima, može se dobra cijena isposlovat vjerujem.Lucazode wrote:![]()
Danas idem da pogledam GT Agressor kao ozbiljan kupac, polovan je i urađen nulti servis, garancija na ram, prodavac kaže odlično izgleda itd... Ali...
Mene interesuje konkretno neke "cake" iskusnih bajkera prilikom kupovine polovnjaka, tj. na šta bih trebao posebno obratiti pažnju?
Ne daj bože da mi pukne ram, prikom vožnje ili saznam da sam kupio neku krntiju u koju moram dodatno investirat i gubiti živce. Koliko toliko da umanjim efekat kocke vašim savjetima.
Odgovori bi bili poželjni u toku dana.
Hvala
Ja u junu 2011 otisao na Ilidzu i pitam moze li na rate kaze ne moze, odem u holidey pitam moze li na rate kaze ne moze.rashtiman wrote:Daju na rate...bolje i tako uzet nego kakvog polovnjaka