Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#3551 Re: Real Madrid C.F.
E jedno je rukomet, drugo je fudbal.
Ja samo kažem da ,kad je fudbal u pitanju, da niko ne brani npr. Almeriji ili Deportivu da ima posjed protiv Barse 80%...da ovi njih vozaju po terenu ko ovce, da se im "sakriju loptu" da ovi ne mogu doci do nje po par minuta...ali zato buraz treba proliti znoja na treningu, treba imati igrace za toga, treba razviti takav stil a to ne dolazi preko noci samo od sebe...svak bi tako igrao da može, ali ne može jbg.
Ja samo kažem da ,kad je fudbal u pitanju, da niko ne brani npr. Almeriji ili Deportivu da ima posjed protiv Barse 80%...da ovi njih vozaju po terenu ko ovce, da se im "sakriju loptu" da ovi ne mogu doci do nje po par minuta...ali zato buraz treba proliti znoja na treningu, treba imati igrace za toga, treba razviti takav stil a to ne dolazi preko noci samo od sebe...svak bi tako igrao da može, ali ne može jbg.
-
missko
#3552 Re: Real Madrid C.F.
Slazem se za znoj al trebas i uzivati u toj i takvoj igri da bi je odveo na taj nivo ja npr ne uzivam to ni gledajuci.LSD wrote:E jedno je rukomet, drugo je fudbal.
- fazer
#3553 Re: Real Madrid C.F.
ko jos igra fudbal da bi gledoaci uzivali? 
-
missko
#3554 Re: Real Madrid C.F.
Mancester U Real Arsenal Valencijafazer wrote:ko jos igra fudbal da bi gledoaci uzivali?
-
LSD
#3555 Re: Real Madrid C.F.
Pošteno, ne volis taj stil i vozdra...to razumijem jer hiljadu hiljadu cudi.missko wrote:Slazem se za znoj al trebas i uzivati u toj i takvoj igri da bi je odveo na taj nivo ja npr ne uzivam to ni gledajuci.LSD wrote:E jedno je rukomet, drugo je fudbal.
Oni imaju taj tika-taka i mogu moriti do sabaha protivnika i još na kraju je 5-0 na semaforu.
Inter prošle godine skonto, evo vam 3/4 terena pa se zayebavajte sa loptom i dodavanjima do sabaha, a na zadnju cevtrtinu necete proci...znaci, može se stati u kraju i tome...ha ja.
-
extraordinary
#3556 Re: Real Madrid C.F.
LSD, upravo to. Nema ekipe koja će nadjačati Barcelonu lijepom igrom, ali zato iskoristi svoje snage i uzmi ih.
- fazer
#3557 Re: Real Madrid C.F.
hahaha vi se zalite na stil igre jedne ekipe 
-
LSD
#3558 Re: Real Madrid C.F.
Pa jedan Real Madrid koji je svjetski gigant primi 5 komada, šta reci za druge ondaextraordinary wrote:LSD, upravo to. Nema ekipe koja će nadjačati Barcelonu lijepom igrom, ali zato iskoristi svoje snage i uzmi ih.
Betis je skoro igrao sa mud.ima, držali se odlicno tamo do 60 minuta (cak i prijetio konstantno) i onda je otcepilo i opet 5 komada do kraja.
Ne može jbg, oni jedva cekaju da im se protivnik precijeni pa krenu u avanturu i u nadigravanje i onda je trpanje neminovno.
-
SKAFISKAFNJAK
#3559 Re: Real Madrid C.F.
ma tako ste vi pisali i prije 3-4 godine pa odjednom na temi barcelone 3 posta u godinu danaLSD wrote:Pa jedan Real Madrid koji je svjetski gigant primi 5 komada, šta reci za druge ondaextraordinary wrote:LSD, upravo to. Nema ekipe koja će nadjačati Barcelonu lijepom igrom, ali zato iskoristi svoje snage i uzmi ih.![]()
Betis je skoro igrao sa mud.ima, držali se odlicno tamo do 60 minuta (cak i prijetio konstantno) i onda je otcepilo i opet 5 komada do kraja.
Ne može jbg, oni jedva cekaju da im se protivnik precijeni pa krenu u avanturu i u nadigravanje i onda je trpanje neminovno.
- Distortion
#3560 Re: Real Madrid C.F.
Gledam na goal.com ocjene igraca, pa jel moguce da je Casillas Top of the Match
osmica...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3561 Re: Real Madrid C.F.
Na kraju je spasio da ne bude 1-1. Nisam gledao prvo poluvrijeme.Distortion wrote:Gledam na goal.com ocjene igraca, pa jel moguce da je Casillas Top of the Matchosmica...
- ultima_palabra
#3562 Re: Real Madrid C.F.
Sevilla je pravo naložena na njih, kao i obično... za srijedu i polufinale kupa. Čak su napravili neki spot gdje su im igrači goli do pasa i mažu se ratničkim bojama po licu
Nadam se normalnom sudiji da ne bi neko od igrača nastradao 
- Neelix
#3563 Re: Real Madrid C.F.
te ocjene igraca na goal.com su inace prava smijurija. sjecam se baljezganja poslije pojedinih utakmica reprezentacije, nista niscim.Distortion wrote:Gledam na goal.com ocjene igraca, pa jel moguce da je Casillas Top of the Matchosmica...
- ratata
#3565 Re: Real Madrid C.F.
sve nazovi navijaci Barcelone na ovom pdf-u u zadnje vrijeme, izgleda da Barcelona ima 2 pdf-a...
dodjete,pljujete,podbadate,cekate kad ce kome da pukne film pa da ga indirektno smjestite u Banovice, pravite neke posalice na racun onih fudbalskih persona koje neko gotivi posalica koje vise ni djeci nisu smijesne, meni uopste nije jasno otkud tolika potreba da non stop dan i noc dokazujete objasnjavate i ponavljate i ponavljate i ponavljate kako izgleda Barselonin stil igre, koga bolan briga za Vas stil igre vi ste najdosadnija ekipa na svijetu, ja kad vidim da igra Barselona ja odem vani s rajom a volim fudbal vise nego sebe...
znao sam otici na Barsin pdf da procitam sta se desava i odavno vise ne idem jer se sve pretvorilo u pljuvanje, evo sad vidim i ovdje samo pljuvanje tema Real Madrid a samo se pljuje po Madridu, i to bez obzira jel pobjeda,nerjeseno il je poraz, a kad nema sta o Realu onda udri po Ronaldu ili Mourinhu...a kad se iscrpi i to e onda hajmo opleti o stilu igre Barselone,sta kaze Krojf o Mourinhu, jel Ronaldo placko il je macko itd itd itd
razumna rasprava ok,to razumijem tome forum i sluzi, ali ovo sto se radi na ovoj temi je preslo sve granice, jedini koji vraca ovu temu tamo gdje joj je mjesto je ultima_palabra i dok je njega ovo nekad i podsjeti da se radi o Realovom pdf-u
da nije smijesno, bilo bi zalosno
dodjete,pljujete,podbadate,cekate kad ce kome da pukne film pa da ga indirektno smjestite u Banovice, pravite neke posalice na racun onih fudbalskih persona koje neko gotivi posalica koje vise ni djeci nisu smijesne, meni uopste nije jasno otkud tolika potreba da non stop dan i noc dokazujete objasnjavate i ponavljate i ponavljate i ponavljate kako izgleda Barselonin stil igre, koga bolan briga za Vas stil igre vi ste najdosadnija ekipa na svijetu, ja kad vidim da igra Barselona ja odem vani s rajom a volim fudbal vise nego sebe...
znao sam otici na Barsin pdf da procitam sta se desava i odavno vise ne idem jer se sve pretvorilo u pljuvanje, evo sad vidim i ovdje samo pljuvanje tema Real Madrid a samo se pljuje po Madridu, i to bez obzira jel pobjeda,nerjeseno il je poraz, a kad nema sta o Realu onda udri po Ronaldu ili Mourinhu...a kad se iscrpi i to e onda hajmo opleti o stilu igre Barselone,sta kaze Krojf o Mourinhu, jel Ronaldo placko il je macko itd itd itd
razumna rasprava ok,to razumijem tome forum i sluzi, ali ovo sto se radi na ovoj temi je preslo sve granice, jedini koji vraca ovu temu tamo gdje joj je mjesto je ultima_palabra i dok je njega ovo nekad i podsjeti da se radi o Realovom pdf-u
-
weltschmertz
#3566 Re: Real Madrid C.F.
Dajte ljudi malo popustite Banovice..! Koji vam je..?!?ratata wrote:dodjete,pljujete,podbadate,cekate kad ce kome da pukne film pa da ga indirektno smjestite u Banovice
- Lakat Jebić
#3567 Re: Real Madrid C.F.
banovici kao mjesto gdje se ide kad se dobije ban... aktuelno bilo mnogo prije glOveweltschmertz wrote:Dajte ljudi malo popustite Banovice..! Koji vam je..?!?ratata wrote:dodjete,pljujete,podbadate,cekate kad ce kome da pukne film pa da ga indirektno smjestite u Banovice
-
extraordinary
#3568 Re: Real Madrid C.F.
Neelix wrote: te ocjene igraca na goal.com su inace prava smijurija. sjecam se baljezganja poslije pojedinih utakmica reprezentacije, nista niscim.
Kad je igrao City protiv Wolverhamptona, Kompany je dobio ocjenu 5,5 a Kolo Toure 6,0. Ništa neobično, da Kompany-u u opisu nije pisalo da je bio puno bolji od svog center-back partnera Tourea.
-
ek0
- Baltazar_khan
#3570 Re: Real Madrid C.F.
suviše ozbiljno shvataš ovaj strani nogomet.ratata wrote:sve nazovi navijaci Barcelone na ovom pdf-u u zadnje vrijeme, izgleda da Barcelona ima 2 pdf-a...
- ultima_palabra
#3571 Re: Real Madrid C.F.
Fuj
Mada nemaju baš plaho izbora...
-
krusty
#3572 Re: Real Madrid C.F.
i koliko ce platiti onog krkana ?
- ultima_palabra
#3573 Re: Real Madrid C.F.
Valjda posudba do kraja sezone, i City jedva čeka da ga se riješi. Ko bi rekao da će HSV biti onako tvrd orah za Ruudakrusty wrote:i koliko ce platiti onog krkana ?
- elvis_sa
#3574 Re: Real Madrid C.F.
Upravu je Valdano kad je rekao Mourinhu "trazis napadaca a napadac ti sjedi na klupi" pretpostavljate o kome se radi.Ali Real je doveo Adebayora jer im ocajnicki treba napadac bar tako tvrdi Mourinho,solidno pojacanje treba im takav tip igraca.
-
fixer
#3575 Re: Real Madrid C.F.
Haj barem da ne konkurise Dzeki do kraja sezone