Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
leškarenje wrote:Ma Dzeko nista,moze on trcati do sutra...nijednu loptu nije primio osim ono na pocetku kad je dodao golmanu .Na kojem ti kanalu gledas,mozda je tamo rastrcaniji kod mene BTSport,nekome nesto nije u redu
Čak iako je od navijača Rajvosa, previše je
Džekica beton čeveras
Ma nemoj me zezati,sta je uradio majke ti u prvom da bi bilo vrijedno paznje
Pa eto primio je više od te jedne lopte, ako ništa drugo
Ma ne, bez zeze, sve je duele dobio, razigravao ekipu, otvarao dobre akcije šaljući fine lopte na krila, svađao se kvalitetno.. Ma sve.
leškarenje wrote:Ma Dzeko nista,moze on trcati do sutra...nijednu loptu nije primio osim ono na pocetku kad je dodao golmanu .Na kojem ti kanalu gledas,mozda je tamo rastrcaniji kod mene BTSport,nekome nesto nije u redu
Kod mene na Areni i te kako rastrcan, prima lopte, dijeli lopte, vraca se u odbranu, imao je jedan sut u okvir gola..
Kod mene na Areni i te kako rastrcan, prima lopte, dijeli lopte, vraca se u odbranu, imao je jedan sut u okvir gola..
Gleda curica Segrta Hlapica na tv-u pa moram po ovim stranjskim kanalima gledati...bice da je do toga.
Jebo te zeljo,bezze ta prica...frajko ce biti nabijen nogom iz Rome,docekan ko Bog i ovako im vraca