odesveuhonduras wrote:
ma nisu u pravu... mi pričamo, tj. ja pričam, a ti pobijaš, o aroganciji koja općeprisutna kod svega vezanoz za United - od njihovih igrača (danas mo im pokazali kako se igra fudbal i ko je gazda u gradu" - rooney, nakon Community Shielda, naravno nije se javljao nakon demolition derbya

), do managera ("not in my lifetime"), do medija koji omalovažavaju Cityeve uspjehe dan i noći nakon remija na Anfieldu pišu stotine kartica teksta o Cityevom eventualnom padu iako im je omiljeni tim tamo odigrao sa mentalitetom Peterborougha otprilike, i iz otprilike jedine šanse, nekog nabačaja iz kornera mesčini, postigao gol koji im je donio identični rezultat; do bivših igrača ("City don't have a chance"), navijača (koji Cityu zamjeraju trošenje para iako je to ono što njihov tim radi decenijama i iako je to jedini način da se bude uspješan u sportu što je logično da ne može logičnije biti)...
Dugo ti je trebalo al opet nista pametno ne rece...
Jel ti stvarno padas na takve izjave?Tebi to izgleda nenormalno.Ja ne pobijam niti branim sto se branit ne treba.
Samo ti pokusavam reci da malo drugacije gledas na neke stvari.
Pa kad su se to rivali castili lijepim rijecima.Meni to nikad nije odgovaralo i ja to osudjujem.
Mislis da ce takve izjave promijeniti situaciju na terenu?
Fudbal se igra na terenu i tamo se dokazuje ko je kakav.Ja na to ne padam.
Niti me za razliku od tebe to dize sa fotelje.
Pa sta si mislio da ce jedni drugima pjevati pjesme?
Izvini,al si malo zelen u tome.I odmas se hvatas na aroganciju.Toga ima svugdje (Barca-Real,Milan-Inter itd.)
Al ne,tebi samo United bode oci.Opet neopravdano.
odesveuhonduras wrote:
i ja kažem da samo arogantna budala može u ozbiljnom TV intervjuu reći "City don't have a chance" nakon što je taj isti City u prvoj trećini prvenstva srušio decenijama duge rekorde u engleskom fudbalu, iako je razvalio miljenika nacije na njihovom vlastitom terenu, iako je razvalio drugog miljenika nacije tzv. englesku barcelonu (Spurse) na njihovom terenu, iako ima ekipu od koje su, realno, u svijetu jače samo ekipe španskih giganata.. sve to ne znači da će City zaista osvojiti titulu, ali reći odriješito "nemaju šanse" je znak da se čika david ukakio ko grlica i da takvim stavom samo pokušava pobjeći od realnosti
Otkud tebi pravo da nekog nazivas arogantnom budalom.Na osnovu cega?Da ti ne ponavljam,cime je to Beckham zasluzio takav epitet?
Sto misli da City nece osvojiti PL i sto vjeruje u Manchester United?
Smijesan si.
odesveuhonduras wrote:
I ti se ljutiš na to...
MOLIM!!!Ja se ljutio na nesto!?Opet izvlacis iz konteksta.Nit je mene briga sta David prica niti to moze uticati na situaciju.
Jel tebi to jasno?Sve sto neko izjavi iz Unitedovog tabora okarakterises kao arogantno i bezobrazno.Daj bolan saberi se.
I ti uvjeren da se Beckham ukakio?Ma nema,sav se trese...
odesveuhonduras wrote:OK, Beckham ima pravo da to kaže, ne mogu mu ja zabraniti, ali isto tako imam ja pravo da kažem da je tipični arogantni engleski asshole koji svoju privrženost klubu može izatiti na mnogo bezbolniji način, na način koji neće odavati da se ponaša ko balavac, već kao ozbiljan čovjek. I dao sam ti primjer Neville-a koji je puno privrženiji Unitedu pa opet i na poslu kojim se bavi, i u nekim više privatnim izjavama, daje sasvim podnošljive izjave ne krijući pri tom da je navijač Uniteda što je sasvim normalno.
U kojem god obliku da je Beckham izjavio ovo sto je po internetu ti bi to shvatio na isti nacin.
Problem je sto ti preuvelicavas stvari i sto ti smeta ama bas sve sto ima veze s ovim klubom.
I nemoj o Nevillu,molim te.Eto koliko znas o pojedinim igracima Uniteda.
Pitaj navijace Liverpoola koliko su njegove izjave bile korektne o njihovom klubu.
Volim ga kao igraca koji se citavu karijeru predao Unitedu ali neke njegove izjave su mi parale usi.
Granicile su se sa fair-playom.
odesveuhonduras wrote:Zbog sve ove arogancije vas i ne voli niko ko ne navija za Manchester United. I nema to veze sa nekom ljubomorom kako vi volite misliti jer Barcelona osvaja puno više od vas pa osim najzadrtijih krkana koji gotive Real Madrid, ljudi ih ipak ne mrze kao što je slučaj sa Unitedom.
Ti ocito imas problem sa definisanjem pojma arogancije.
Mrznji nema mjesta u sportu bolan.
To kad shvatis mozemo razgovarati.
A ti to nazalost ocito nisi shvatio.
Ne dao Bog da pricamo o politici
Pozdrav