Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3551 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

Gradice se vile po Hercegovini. Ovaj kup uefa vec godinama je smrt igrat
pterodaktilCETINJE

#3552 Re: Kladionica

Post by pterodaktilCETINJE »

pa sam na obadwije listice,jel dobio ko sto nocas?
konacni rezultati:
Lazio 1 - 1 RB Salzburg
Villarreal 1 - 0 Levski Sofia
Fenerbahce 1 - 2 FC Twente Enschede
Steaua Bucuresti 0 - 0 FC Sheriff
Benfica 2 - 0 BATE Borisov
Everton 4 - 0 AEK Athens
Club Brugge 1 - 4 Shakhtar Donetsk
Partizan Belgrade 2 - 3 Toulouse
CFR Cluj 2 - 0 FC Copenhagen
Sparta Prague 2 - 2 PSV Eindhoven
Athletic Bilbao 3 - 0 Austria Vienna
Nacional 2 - 3 Werder Bremen
pterodaktilCETINJE

#3553 Re: Kladionica

salzburg poweo protiw lacia
lacio-rb salzburg 1:2
Chisum

#3554 Re: Kladionica

Post by Chisum »

Jaooo... koje karanje veceras!!! (I sam sam dobio po pichci :lol: )

Otresle su nas kladionice k'o slinu!

Lazio-Salzburg 1-2 :lol:
Fenerbahche 1-2 FC Twente :lol:
Hertha 1-1 Ventspils :zoka:
Rapid Vienna 3-0 Hamburger SV :skoljka:
Roma..... Ajax :lol: ... o ovim ex Yu gubavcima da ne govorimo.... sta je ovo veceras... :lol:
pterodaktilCETINJE

#3555 Re: Kladionica

Chisum wrote:Jaooo... koje karanje veceras!!! (I sam sam dobio po pichci :lol: )

Otresle su nas kladionice k'o slinu!

Lazio-Salzburg 1-2 :lol:
Fenerbahche 1-2 FC Twente :lol:
Hertha 1-1 Ventspils :zoka:
Rapid Vienna 3-0 Hamburger SV :skoljka:
Roma..... Ajax :lol: ... o ovim ex Yu gubavcima da ne govorimo.... sta je ovo veceras... :lol:
bruka stwarno.pa sam na 3 listice
karanana

#3556 Re: Kladionica

Post by karanana »

uso vlada i salzburg dao 2 gola i preokreno.
a ovi ex-yu, standardni. na njima se uvijek lova moze zaraditi kladeci se u evropi protiv njih ali danas sam cak i tu isao protiv sebe i igrao sam 1 i 1x na partizana. jesam dinamo skino sa x2 ali dzaba, dzaba.

edit: vidi i fener popushio. uh, da mi je vidjeti danas nekog ko je dobio dao bih sve. da vidim sta ce williams sutra izmisliti i koje ce listice isprintati na zadnjoj strani ponude kao prikaz dobitnih listica.
vendetta87

#3557 Re: Kladionica

Post by vendetta87 »

ma kup uefa proklet zivota mi ne mozes utrefiti nikako.Vazda nekakva iznenađanja.Mozes sve pogoditi i na onom jednom sto si konto da je siguran zijaniti(tipa ovaj rahljavi fener i retardirani lacio)
PriNc_ba

#3558 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

fkt ne pamtim kad je katastrofalniji dan na kladionici bio :D koliko god su raja digla kladionicama za vikend sad i kad su repke igrale vratilo im se duplo bar od strane kockara :D ja sam nekih 60-70 kerma vratio :D od 390 :D ne dam im vise :D idem sutra sebi sta fino kupiti i za vikend cener maksimum im dajem :D tj uzimam im s cenerom makar petobu xD

ako ima neko da je dobio nek se javi bas me zanima :D al samo uz dokaze :D znaci uslikaj listic i zadaj nam zadacu svima :D
ranger

#3559 Re: Kladionica

Post by ranger »

nisam dobio al sam nesto iskombinovao sa petkom i subotom
za veceras odigro na spaniju, na everton, na shaktar, i werder daje gol
imam jos 3 para koja cekam, nisu ziceri tako da se ne nadam previse...
Danss

#3560 Re: Kladionica

Post by Danss »

veceras :skoljka:
dimu

#3561 Re: Kladionica

Post by dimu »

joj potopa veceras :D
pepeljara

#3562 Re: Kladionica

Post by pepeljara »

glasam za zapalit ajax.....0:0 protiv koga? neki timosoar.. dodushe sad ce supic branit za njih.. al bez gola :(

samo to cekao.. grrrr, grrr, ostalo sve skinuo! :dance:
rado_vidjen

#3563 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

samo na jednom

everton-aek , zbroj 1X (1,2 kv.) i zavrsi 4:0 :D

u grke se vazda moglo pouzdat, al eto...dusko, dodjes mi pice :skoljka:
vnm

#3564 Re: Kladionica

Post by vnm »

PriNc_ba wrote:ako ima neko da je dobio nek se javi bas me zanima :D al samo uz dokaze :D znaci uslikaj listic i zadaj nam zadacu svima :D
prosao je meni onaj jedan, a onaj drugi nisam pokrio jer nisam imao love :D
Bronco_Billy

#3565 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

Ipak sam odustao danas od veceg uloga (sreca). Suhveli mi je uvijek ovo takmicenje bilo.

Odigrah manji listic:
L. Osterloh - A. Sadikovic 1 1.55
spanija - franc under 155 1.85
Basel - roma odg 1 1.70
Partizan under 3 1.65
Dinamo - Andr. odg 1 1.65

O drugom tiketu necu ni da pricam :D

Mada bi sebi pocupao kosu da sam uplatio sto sam mislio

Genoa 1
Benfica 1
Athl. Bilbao 1
Roma oba gol 1

Prosto nevjerovatno da nisu mogli jedan zabit. Da mi je neko rek'o da ce doci over bez rominog gola, ma kakvi...

Ajax... zaobish'o u sirokom luku kako sam i predpostavljao
Dinamo... samo protiv balkanskih klubova tovarit, tu je lova :D ( zale se sto nisu u LP usli c c ) katastrofa
Valencia... Gost daje, X2 relativno ocekivano
Hapoel... rekoh nije se zezati za izraelcima kad kuci igraju
Hamburg... no comment. Ispada da je Villa zasluzeno ispala od Rapid-a
Hertha... zaobish'o. Gade mi se odavno
Sporting... ocekivano, cak i oba gol. Herenven napadacki nogomet igra dokazali su to jos jednom.
CSKA... ocekivano 1X sto sam i pogodio
Panathinaikos... po meni veliko iznenadjenje. Dokaz da u Galati odlican posao rade i da su mocni ove godine
Zna se koji je rivalitet izmedju ovih drzava, ocekivao sam najmanje X, dvicu nikako
Sturm... iznenadjenje po najavama i tipovanju na domacina, igrao 1X
Lazio... gnjide talijanske, fuj
Villareal... trebao je hendi doc, jos jedna u nizu evropskih utakmica koje su 98% kecevi gdje se 3+ ocekuje... a bude najcesce X hendikep (3.80 :-) )
Fener... iznenadjenje bezbeli, mada je utrecht pokazao da nije slucajnost sve u prvenstvu, al svejedno uzet 3 boda u turskoj jbt to je relativno
tesko islo i velikanima u LP
Steaua... bas kako princ rece... nisam igrao
everton... bez dosta nekih igraca odigrali kako treba. Pomalo sam 'iznenadjen' rezultatom jer sam ovdje ocekivao minu
Shakhtar... nepredvidiv mi je bio al sam igrao da ce zabiti gol
Partizan... kako rekoh, mentalitet tih balkanskih klubova i kvalitet daleko odstupaju. Narocito za klubovima iz lige petice. Citav svijet je igrao manje od 3 gola
Cluj... svaka im cast, slaba partija kopenhagena. Nisam igrao
PSV... relativno ocekivano. Nisam igrao
Werder... zaobish'o... spasili obraz njemcima

Sve u svemu jos jedna lekcija da na Evropska takmicenja ne treba puno ulagati.
Opalit jedan, dva narodna tiketa na koju markicu i to je to.

Sutra bi se dalo nesto iskonbinovati, holandjane drugu 1-2 para 3+ ili oba gol. Francuzi 2. bi trebali doci regularni rezultati posto kod njih to seta u sistemu
jedno kolo normalno, jedno ne normalno. Proslo je bilo relativno nenormalno, mada u principu te keceve 1.7, 1.75, 1.9 kod njih ne volim. Radije cu
portugalce 2. uzet under Leixoes - Guimaraes.

Leixoes kuci 0:2:0 gol.razlika 0:0
Guimares vani 0:2:0 g.razlika 0:0 :D

A ev citam da bi i za bayern II protiv regensburg-a trebao jedno poluvrijeme nastupiti i Luca Toni... 2.05... mozda bolje 3+
Slovence keca obavezno :thumbup:
cyprus

#3566 Re: Kladionica

Post by cyprus »

Hertha, znam da su karina, ali sam konto da i sa drugim timom trebaju razvalit latvijce kući, al jbg... :x

Onu ebenu Steauu dugo razmišljo hoću stavit , kontam svojevrsni lokalno-komšijski derbi, i na kraju stavim i ispušim :x

A za ostalo ne znam što vas neki rezultati toliko čude. Na Ajax je bila mizerna kvota sa postojećim rizikom, tako da se jednostavno moralo zaobići. Protiv Rapida u Beču igrat, mislim da ne ide, jes da nisam očekivo 3:0, al vala nisam ni mislio da će bit 2 na HSV. Ista stvar i za Basel-Roma, identična. Dalje, Twente je među jačim holandskim ekipama, ne bi se smjelo olako igrat protiv njih, mada priznajem 1 na Fener je bio najizgledniji, ali ni izbliza siguran, što se i ispostavilo. Što se tiče Salzburga, to je definitivno u našim krajevima potcjenjena ekipa, te iako je iznenađenje pobjeda na Olimpicu, ja nisam smio igrat na Lazio.

Sad ono što je mene još iznenadilo. Pa iskreno nisam očekivo poraz Panathinaikosa kući, kao ni ovih naših istočnih i zapadnih komšija. Nisam mislio ni da će Celtic bit poražen u Izraelu.

Genoa, Villarreal, Bilbao, Everton i Benfica su rijetke očekivane pobjede.

Dakle, ova Europa Liga, kao nasljednica Kupa UEFA, je očito stvorena da pogura kladionice... :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3567 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

Tomahawk11 wrote: Genoa 1 da, Slavia sa puno izostanaka, slicna situacija bilbao sa austriom. Benfica dere, al su nekako nesigurni, da ovi Bate ne izvuku kakvu nulu :D
Znaci Genoa 1 1.45 i Bilbao 1 1.45 ukupno: 2.10 :kravata:
Nemam skener pa da dokazujem, al cash je tu... :D
slucajan

#3568 Re: Kladionica

Post by slucajan »

Od svih parova sinoć prošaa sam samo Benficu, Atletico, Sporting, Shakhtar, Dinamo Bukurešt i Cluj :-)

Znači, dragi brate... Krah :mrgreen:

Biće bolje za vikend, mislim da gore od sinoć ne može.
statix

#3569 Re: Kladionica

Post by statix »

Evo ga dobitini, na ovom nisam igrao fudbal i prodjem:

Španjolska-Francuska 1@ 1,55
Srbija-Rusija (-138+) Z2@ 1,85
F.Serra-Vanek 1@ 1,45
Detrit-Kansas (-7,5+) Z2@ 1,85
MET. novokuzneck-Niznekamsk (-5,5+) Z1@ 1.65

uplata:4,5
koeficijent: 12,69
dobitak: 57,11 :D
kontibih

#3570 Re: Kladionica

Post by kontibih »

Nabasao sam jutros na jedan dosta dobar blog i na jednu dosta dobru najavu.

Dok ližemo rane od jućer pročitajmo ove informacije koje vam prenosim.

Radi se o tekmi 2. Njemačke lige Karlsrue-FSV Frankfurt.Karl.je u prošlom kolu ,kako sam svatio preokrenuo rezultat u Cotbusu sa 2:1, na 2:3.Prije tog susreta promjenili su trenera jer su, to je istina,sezonu otvorili tako-tako.Dakle,ovaj preokret,uz novog trenera i bolju atmosferu,kao da nagovještava bolje dane.

Ali nešto drugo je u ovoj priči mnogo interesanrnije.FSV,u Karl-e.gostuje bez 7.standardnih.Ovaj bloger prenosi info sa službene stranice FSV-a.Oni gostuju u trenutku kad su na zadnjem mjestu tabele,a iza sebe imaju poraze od 2:0,i 3-0.Kvota je oko 1,4.

Dakle ništa ne preporučujem,samo prenosim info koji je i meni bio zanimljiv.Radi se o bloger.hr.Ne mogu se sjetiti koji je tačno.Naravno da ove infor možemo provjeriti i na služ.str. FSV.

Danas Medvešćak u svojoj dvorani igra protiv Olimpije.Na sport klubu sam gledao 1-u tekmu Medvjeda i atmosfera ali i igra su bili sjajni.Uzeli su Jesesnice u produžetku ali i Linc 3. dana kasnije u gostima( na penale).Možda malo primaju više golova ali im je igra sa igračem više na visini.Imaju Amera (jedan je momak čini mi se igrao čak nekih 15-ak utakmica za Floridu),a golman je Slovenac koji je uzimao i nagrade na prošla 2 sp.(juniorska)To sam čitao u Jutarnjem (nevjerovatno,ali mislim da ako čak nije bio i naj golman).Esad ostaje fakat da primaju puno ali da i daju.Koliko im je duga klupa ? Dali će biti golova pošto igraju tekme svaka 3-4 dana? Kakva je Olimpija? To su pitanja.Sigurno je jedno.Pošto se igra sa Slovencima,u Zagrebu će da gori!

Ako neko zna kakva je Olimpija, neka kaže.Jaću probati učestvovati u ovom malom nizu Medv.a možda se osiguram sa dvoznakom.Kvota na 1 je 1.8.

Ništa ne preporučujem.Ovo su samo neke od smjernica.
karanana

#3571 Re: Kladionica

Post by karanana »

zagrebacki medvescak igra u austrijskoj hokej ligi? meni je bilo interesantno kad sam vidio olimpiju prije par godina a sad i hrvati. cool.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3572 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

18:00 Karlsruhe - FSV Frankfurt 1 @1.45
FSV bez sedmorice kod Karlsruhea.
ovo su igraci koji nedostaju...Christian Müller i Anil Albayrak, ali oni su vec duze ozljedeni. Pekka Lagerblom-nastupio u zadnjoj utakmici, Soumaila Coulibaly-takoder nastupio, Nikolas Ledgerwood- usao kao zamjena za ozljedenog Pekka Lagerbloma i ozljedio se pa ga nema danas, Florian Stahl i Alexander Klitzpera - oni su ozljedeni od predzadnje utakmice, i nece ih biti ni danas.
permanentan

#3573 Re: Kladionica

Post by permanentan »

Eh evo danasnji listic, necu ga jos uplacivati pa ima vremena za ispravke :) ako imate kakvih dobrih prijedloga

Image

P.S. Schalke - Wolfsburg je zbir golov 3+, ne znam zasto mi je odstampao samo 3
Tomahawk11
Globalni moderator

#3574 Re: Kladionica

Post by Tomahawk11 »

9280 Falla - Poch Gradin 18.9. pet. 0:30 1 1,40
9250 F.Serra - S.Ventura 18.9. pet. 15:20 1 1,50
3222 Karlsruhe - FSV Frankfurt 18.9. pet. 18:00 1 1,40
9284 Grčka - Turska/koš(s.t.) 18.9. pet. 18:15 X2 1,90
9252 Montanes - Brands 18.9. pet. 19:00 1 1,40
3125 De Graafschap - Fortuna 18.9. pet. 20:00 1 1,30
3127 Helmond - Eindhoven 18.9. pet. 20:00 1 1,45
9050 Schalke - Wolfsburg(s.t.) 18.9. pet. 20:30 1X 1,39
9131 Zeballos - R.Mello 18.9. pet. 21:00 1 1,55
3307 Leixoes - Guimaraes(zg) 18.9. pet. 21:15 0-2 1,55

Ukupno:
49,23
jedan rekreativni za danas. Bez navaljivanja, valja sutra uzeti pare. :D

@ permanentan, to ti je tip za golove u Wiliamsu.
PriNc_ba

#3575 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

ev jedan od mene za sutra al ga danas morate igrati jer u 10 i 15 pocinje tekma :D

FK Banik Sokolov - Hradec Kralove (ceska druga) x :thumbup:

ukoliko nekako ne bude ovaj x a cisto sumnjam da nece al et nikad se ne zna onda ce neko dobiti s hendikepom :) al et X pa ko hoce bujrum :) 2.55 kvota :) valjda nece padati :)

a ovaj medvescak dobar fkt. karl isto xD samo sto sam se ja davno opekao na cvajtu pa bjezim od toga al sve su prilike da ce se igrati karl danas xD moram ovo pogledati za Luku ako igra danas za bajern amatere da se ubode to :D i jos par tekmi cu sad da razmotrim :D

a ovi sto su dobili alal vam vera :D :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: osvjetlali ste nam obraz :bih:
Locked