hurmasica wrote: ↑15/12/2021 06:38.canvra888 wrote: ↑15/12/2021 02:53 Jasno je da je ovakav čin naravno za svaku osudu.
Ali nešto razmišljam naglas;
Benjamina jeste pogriješila, ali mi je fascinantno kako su se odmah, ali odmah naši političari digli osuditi to. I to je uredu. Međutim, Milanović mjesecima vrijeđa mrtve ljude i njihove najimlije svojim ogavnostima i evo, tek se sad kao Plenković sjetio prije par dana to osuditi? A i to je veliko pitanje koliko je iskreno bilo, vidjeli smo odmah taj isti dan kontru od strane Hrvatske po pitanju Dodika.
NE! Bnjamina nij e pogrijesila, samo ne rekla istinu, a isti a najvise boli!
Gradonačelnica Sarajeva
-
hurmasica
#3551 Re: Gradonačelnica Sarajeva
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3552 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Nisu hrvati zato sto je medijski narativ protiv hrvata
Nije popularno biti hrvat kao sto je popularno imati putovnicu samo zbog slobode
Bio sam ja clan sdp 10 godina
Benjamina nije nista pogrijesila
Takav je odgoj
Isto kao da dijete ruzis sto su ga roditelji pogresno naucili da pise slovo dz
Nije popularno biti hrvat kao sto je popularno imati putovnicu samo zbog slobode
Takav je odgoj
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3553 Re: Gradonačelnica Sarajeva
- vjeshalica
#3554 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ispolitiziro je HNS i Dzaferovic tu je i Covic prviGeneral War wrote: ↑15/12/2021 00:20Pa sama ju je gradonacelnica ispolitizirala nicim izazvana.vjeshalica wrote: ↑15/12/2021 00:18 Ako je lik dusevni bolesnik zasto se politizira njegov postupak? Dusevni bolesnici nisu svjesni sta rade u nastupu mahnitanja povod je nebitan kad mu iskoci osigurac u glavi, ali politizacija i drkanje? Zasto?
-
Milenkov buraz
#3555 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Nespretna izjava gradonačalnice ali svakako ima pravo na svoje mišljenje. Ta nije ovaj incident sveto pismo pa da ne raspravlja o njemu. Ono što joj pojedini pokušavaju staviti u usta je potpuno pogrešno i ne odražavaju suštinu onoga što je rekla i osudila incident. Ako se neko osjeća povrijeđenim siguran sam da će se dotičnim izvinuti, svima ostalima nema šta objašnjavati. Podrška gradonačelnici!
Last edited by Milenkov buraz on 15/12/2021 08:19, edited 1 time in total.
-
Milenkov buraz
#3556 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Komi, je li istina i ono što ti bivši drugovi pričaju da si otišao samo zbog funkcije koja ti je izmakla za dlaku i da je u pitanju bila samo materijalna osnova a nikakva socijaldemokratska uvjerenja i načela?Black swan wrote: ↑15/12/2021 07:07 Nisu hrvati zato sto je medijski narativ protiv hrvata
Nije popularno biti hrvat kao sto je popularno imati putovnicu samo zbog slobode![]()
Takav je odgoj
-
KraljicaIzJajca
#3557 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Škobo Habu wrote: ↑14/12/2021 21:54Jede ih i Ozren Kebo?
https://analiziraj.ba/ko-na-sarajevske- ... asnjikova/
Ono što je podjednako zajednička crta ovdašnjih "ljevičara" i "desničara" jeste alergija na bilo kakvu kritiku. Gradonačelnica je slika i prilika stranke koju predstavlja. Odron.
- skafiskafsnjak
#3558 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Crna gradonacelnice, gdje ti je pamet
Uhvatise li Emira ? Ovo je slucaj za Jagomira
Ovo ce se nazalost sad uzeti kao.jedan od razloga odlaska iz Sarajeva, a uopste nije tako
Uhvatise li Emira ? Ovo je slucaj za Jagomira
Ovo ce se nazalost sad uzeti kao.jedan od razloga odlaska iz Sarajeva, a uopste nije tako
Last edited by skafiskafsnjak on 15/12/2021 08:30, edited 1 time in total.
-
KraljicaIzJajca
#3559 Re: Gradonačelnica Sarajeva
To je državljanstvo, a ne etnicitet.
- skafiskafsnjak
#3560 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Za njega ne postoji "Bosanac i Hercegovac'....
-
Milenkov buraz
#3561 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Što volim ove "hobi doktore" koji u slobodno vrijeme propisuju terapije ljudima besplatno pa tako i Ozren Kebo.
- skafiskafsnjak
#3562 Re: Gradonačelnica Sarajeva
To se na mene odnosi?Milenkov buraz wrote: ↑15/12/2021 08:33 Što volim ove "hobi doktore" koji u slobodno vrijeme propisuju terapije pa tako i Ozren Kebo.
Jer sam rekao da je za Jagomira
-
Milenkov buraz
#3563 Re: Gradonačelnica Sarajeva
"Svaki napad na takvo Sarajevo i na bilo kog našeg sugrađanina i sugrađanku na osnovu njihovog vjerskog ili etničkog identiteta smatramo i napadom na SDP i na svakog od nas lično. Naše sugrađane, žrtve ovog napada, uvjeravamo da niko od nas, ni na koji način, ne relativizira ovaj napad. Uvjeravamo vas da niti jedna izjava naših zvaničnika nije imala namjeru da opravda ili umanji užas napada na vaš dom i duboko se izvinjavamo ako ste tako protumačili naše poruke", navode dalje.
-
Milenkov buraz
#3564 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ma super si, ne odnosi se na SAMO na tebe već na sve koji to rade. Eto isprintaj joj uputnicu pa da neko pokupi, nemoj zaboraviti staviti pečat. Hvala!skafiskafsnjak wrote: ↑15/12/2021 08:34To se na mene odnosi?Milenkov buraz wrote: ↑15/12/2021 08:33 Što volim ove "hobi doktore" koji u slobodno vrijeme propisuju terapije pa tako i Ozren Kebo.![]()
Jer sam rekao da je za Jagomira![]()
- Vitezanin
#3565 Re: Gradonačelnica Sarajeva
A zašto sada saopćenje SDP-a, pa majku mu, valjda gradonačelnica smije reći nešto sama? Reci bona "Jebiga, izvinite ako je ovo nekoga uvrijedilo, nije mi bila namjera" i idemo dalje.
- skafiskafsnjak
#3566 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Emir je za Jagomira, nije gradonacelnicaMilenkov buraz wrote: ↑15/12/2021 08:36Ma super si, ne odnosi se na SAMO na tebe već na sve koji to rade. Eto isprintaj joj uputnicu pa da neko pokupi, nemoj zaboraviti staviti pečat. Hvala!
-
Patton44
#3567 Re: Gradonačelnica Sarajeva
100 % je u pravu.
Svakodnevno sirenje mrznje,ponizavanja i prezira prema BiH i Bosnjacima, od strane politickog vrha Hrvatske i hdz-a BiH su i dovela
do ovoga.I nista se ne cudite ako bude jos ovakvih slucajeva.
Svakodnevno sirenje mrznje,ponizavanja i prezira prema BiH i Bosnjacima, od strane politickog vrha Hrvatske i hdz-a BiH su i dovela
do ovoga.I nista se ne cudite ako bude jos ovakvih slucajeva.
- agent_zero
#3568 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Najblaže rečeno sramotna izjava...
-
Milenkov buraz
#3569 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Moguće lako da je dotičnom plaćeno da to napravi, ne bi me ništa iznenadilo. Agenda razbijanja BiH je u toku. Svakako sam čin ispisivanja ovakvih poruka je gnusan i za svaku osudu, to ne treba izgubiti sa uma, ali borba protiv BIH i Bošnjaka je širokog spektra i dijametra.
- agent_zero
#3570 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Možeš komotno pod ruku sa Zoranom i Emirom sa takvim imbecilnim izjavama.
- Roccohljup
#3571 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Može se ljutiti SDP koliko hoće, ali NS je u pravu. Gradonačelnica je dala veoma nesmotrenu izjavu i trebala bi se izvinuti svim građanima Sarajeva. Ozbiljnom, odgovornom i dobronamjernom političaru ne priliči sprekulisanje oko motiva za nešto ovako, naručito ne sa onakvim izjavama.
Ja lično kao građanin ovog grada sam uvrijeđen njenom izjavom jer ispade Sarajlije za čas zaborave na multietnički duh koji krasi obaj grad i ko kakva povodljiva stoka na svaku provokaciju sa strane počnu da se iživljavaju na svojim komšijama
Umjesto ovog kiksa, vrla gradonačelnica je trebala odmah posjetiti tu porodicu i ponuditi im pomoć i zaštitu, a izjava bi više trebala biti u duhu "kako u ovim napetim vremenima koje krasi zapaljiva retorika kako iznutra tako i sa strane, građani Sarajeva tebaju još jače njegovati multietičnost ovog grada i paziti i čuvati jedni druge". Pametan bi skontao sve.
Ja lično kao građanin ovog grada sam uvrijeđen njenom izjavom jer ispade Sarajlije za čas zaborave na multietnički duh koji krasi obaj grad i ko kakva povodljiva stoka na svaku provokaciju sa strane počnu da se iživljavaju na svojim komšijama
Umjesto ovog kiksa, vrla gradonačelnica je trebala odmah posjetiti tu porodicu i ponuditi im pomoć i zaštitu, a izjava bi više trebala biti u duhu "kako u ovim napetim vremenima koje krasi zapaljiva retorika kako iznutra tako i sa strane, građani Sarajeva tebaju još jače njegovati multietičnost ovog grada i paziti i čuvati jedni druge". Pametan bi skontao sve.
-
pemanapemani
#3572 Re: Gradonačelnica Sarajeva
I onda sarajevski katolici, koji su u većinom protiv HDZ, koji su čitav život proveli u Sarajevu, trebaju ispaštati zbog Milanovića i Čovića?agent_zero wrote: ↑15/12/2021 09:18Možeš komotno pod ruku sa Zoranom i Emirom sa takvim imbecilnim izjavama.
Vidim, spominju se muda.
Muda je pokazao samo jedan naš sugrađanin koji je bacio boju na ploču na Vracama.
Odeš u Posušje ili Novu Bilu i pokažeš da imaš muda.
Meni je ovo samo pkazivanje da si jebeni četnik. Ovako su u mojoj ulici krajem 1991., velikosrbi pokazivali muda, jer ih je bilo 90%.
-
Patton44
#3573 Re: Gradonačelnica Sarajeva
agent_zero wrote: ↑15/12/2021 09:18Možeš komotno pod ruku sa Zoranom i Emirom sa takvim imbecilnim izjavama.
-
made_in_sarajevo
#3574 Re: Gradonačelnica Sarajeva
ovaj SDP kad usere nikad se nije znao zaustaviti, nego onda ko najveci glupani nastave jos jace udarati glavom u zid gdje sve zive okrive, samo nisu oni krivi.
suti bolan pojeli ste govno i da je avaz okreno izjavu ni SDP ni Benjamina nije reagovala, dakle suti, poklopi se,izvini se,pojeo si govno i vozi dalje.
za ovo sto kmece i sad je NS "partner" eto nastavit cemo preko medija razgovorati samo, ovo ko god vam je napisao nabijem ga na kurac sa merakom. ne treba nama cetnici, dodik, ustase, partizani, zahiragici kad imamo ovakve retardirane debile u SDP koji svaki put ali bas svaki put nabace na volej svim svojim neprijateljima i onda se cude sto ga puse redovno.
da imate pameti Benjamina bi se izvinula, rekla da je pogresno shvacena, a ovog koji vam je pisao tekst bi otjerali iste sekunde i zabranili da SDP ikad vise spomene.
poserem vam se na kukanje i kmecanje i pravljena od sebe neke zrtve na izjavu koju ste sami usrali
suti bolan pojeli ste govno i da je avaz okreno izjavu ni SDP ni Benjamina nije reagovala, dakle suti, poklopi se,izvini se,pojeo si govno i vozi dalje.
za ovo sto kmece i sad je NS "partner" eto nastavit cemo preko medija razgovorati samo, ovo ko god vam je napisao nabijem ga na kurac sa merakom. ne treba nama cetnici, dodik, ustase, partizani, zahiragici kad imamo ovakve retardirane debile u SDP koji svaki put ali bas svaki put nabace na volej svim svojim neprijateljima i onda se cude sto ga puse redovno.
da imate pameti Benjamina bi se izvinula, rekla da je pogresno shvacena, a ovog koji vam je pisao tekst bi otjerali iste sekunde i zabranili da SDP ikad vise spomene.
poserem vam se na kukanje i kmecanje i pravljena od sebe neke zrtve na izjavu koju ste sami usrali
Last edited by made_in_sarajevo on 15/12/2021 09:46, edited 1 time in total.
- Styling
#3575 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Benji se susrece sa vise diplomata nego clanovi Predsjednistva