IdI spavaj, krenuo si...alibaba_i_30_godina wrote:Al' kad napisu 'pol' odmah pomislim na južni i sjeverni pol, jer sta bi drugo moglo biti.
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Yenna
#3551 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- alibaba_i_30_godina
#3552 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A možda sam rođen sa tim.....cendlerbing wrote:Valjda se malo rodiš takav, malo odgojiš, a malo sam u hodu pofataš.alibaba_i_30_godina wrote:A Đe imaju škole za to Cendleru?
- Boemica
#3553 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Imam ja jednu prijateljicu, godinama bila u vezi s momkom, nije je šljivio ni dva posto. I raskinu oni, nađe ona drugog momka._deCKarD wrote:Sve zavisi opet, mozda kod tebe, moze biti neko bas mastovit i truditi se oko tih romanticnih gesta, i pazljiv i davati 120 posto sebe u tim stvarima, u vezi, al nekome vise znaci mozda neka saka o stol, ta agresivnost, dominantnost, i sta sve ne.cendlerbing wrote:Koliko maniri i pažljivost privlače, niste ni svjesni.
Sjedimo i pijemo kafu, reko Selma, kako ti je sa Harunom?
- Joj, on je sav tako fin, sve kako ja hoću, ja šta god kažem, može, ja šta god hoću, dobijem.
- Pa šta je, ne zvučiš mi nešto zadovoljno?
- E moja Boemice, kako meni moj Zoki fali da mi kaže: "Selma, NIJEDNE!"
- cendlerbing
#3554 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ima. I šta sad? Misliš li da je boldirano san većini djevojaka? Još bitnije, je li ti to ciljana grupa djevojaka, ako već ti nisi ni blizu boldiranim karakteristikama?_deCKarD wrote:Sve zavisi opet, mozda kod tebe, moze biti neko bas mastovit i truditi se oko tih romanticnih gesta, i pazljiv i davati 120 posto sebe u tim stvarima, u vezi, al nekome vise znaci mozda neka saka o stol, ta agresivnost, dominantnost, i sta sve ne.cendlerbing wrote:Koliko maniri i pažljivost privlače, niste ni svjesni.
- Euphoria
#3555 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa ne valja ako nema svoj stav i karakter jbg....sto ce mi ako ce samo klimati glavom
- alibaba_i_30_godina
#3556 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Bas mi drago za anonimne Selmu, Haruna i Zokija.Boemica wrote:Imam ja jednu prijateljicu, godinama bila u vezi s momkom, nije je šljivio ni dva posto. I raskinu oni, nađe ona drugog momka._deCKarD wrote:Sve zavisi opet, mozda kod tebe, moze biti neko bas mastovit i truditi se oko tih romanticnih gesta, i pazljiv i davati 120 posto sebe u tim stvarima, u vezi, al nekome vise znaci mozda neka saka o stol, ta agresivnost, dominantnost, i sta sve ne.cendlerbing wrote:Koliko maniri i pažljivost privlače, niste ni svjesni.
- Joj, on je sav tako fin, sve kako ja hoću, ja šta god kažem, može, ja šta god hoću, dobijem.
Vec sada bivše anonimne.
- dale cooper
#3557 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Je li ovo onaj momenat kada treba reći - "Uvijek ima ono ali, što djevojci sreću kvari"?Boemica wrote:Imam ja jednu prijateljicu, godinama bila u vezi s momkom, nije je šljivio ni dva posto. I raskinu oni, nađe ona drugog momka._deCKarD wrote:Sve zavisi opet, mozda kod tebe, moze biti neko bas mastovit i truditi se oko tih romanticnih gesta, i pazljiv i davati 120 posto sebe u tim stvarima, u vezi, al nekome vise znaci mozda neka saka o stol, ta agresivnost, dominantnost, i sta sve ne.cendlerbing wrote:Koliko maniri i pažljivost privlače, niste ni svjesni.
- King Theoden
#3558 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Neznam nija. Bijo sam pogađo.Munlajt wrote:Ne znam ja ko je skim, ja znam da sam ja sama sa sobom
Hoćemo li se sad poselamiti?
- cendlerbing
#3559 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Reci im, Arzo, kakva je moć u manirima...samo neka kanališu te manire, da se ne kaju tako ko ti poslije.arzuhal wrote: Ja sam zbog tih manira i komplimenata otvarao neka vrata koja nisam ni namjeravao, ne kontajući ćud žensku. Kad osjetim lijep miris kod žene ili neki detalj, prokomentarišem, istaknem, pohvalim, naglasim ... Jer dopuštam sebi da mi lijepe i dobre stvari dan učine ljepšim... A poslije vidim da sam mogao i prešutit...
- Boemica
#3560 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
I još bi bilo super da se stvarno zovu Selma, Harun i Zokialibaba_i_30_godina wrote:
Bas mi drago za anonimne Selmu, Haruna i Zokija.
Vec sada bivše anonimne.
- cendlerbing
#3561 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Evo i ja gledam jel vrijeme da uletimdale cooper wrote:
Je li ovo onaj momenat kada treba reći - "Uvijek ima ono ali, što djevojci sreću kvari"?![]()
- Euphoria
#3562 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
NećemoDino34 wrote:Neznam nija. Bijo sam pogađo.Munlajt wrote:Ne znam ja ko je skim, ja znam da sam ja sama sa sobom
Hoćemo li se sad poselamiti?
Tebi je dozvoljen da pišeš neznam i bijo
- Boemica
#3563 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma ne znam, kad nisam zatreskana, da je savršen našla bih mu manu i sto nekih ali, ali, alicendlerbing wrote:Evo i ja gledam jel vrijeme da uletimdale cooper wrote:
Je li ovo onaj momenat kada treba reći - "Uvijek ima ono ali, što djevojci sreću kvari"?![]()
Kad se zatelebam, ko idiot zadnji, sve može i sve je lahko i sve će se sredit
Al' to još godinu dvije dok imam vremena da talasam, kasnije se mora počet kalkulisat
- cendlerbing
#3564 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Vala...ne znam šta bih ti rekla moja tiBoemica wrote:Ma ne znam, kad nisam zatreskana, da je savršen našla bih mu manu i sto nekih ali, ali, alicendlerbing wrote:Evo i ja gledam jel vrijeme da uletimdale cooper wrote:
Kad se zatelebam, ko idiot zadnji, sve može i sve je lahko i sve će se sredit![]()
Al' to još godinu dvije dok imam vremena da talasam, kasnije se mora počet kalkulisat![]()
- King Theoden
#3565 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa, mogla si biti orginalnija. Čuj, zokiBoemica wrote:Zoki
I haj to, nego je zoki taj koji lupi rukom
Takvo ponašanje pristaje jednom harunu, ali ne i zokiju.
Zoki može biti lokalni frizer sa ženskim pokretima ruku.
DuuuuuuušaMunlajt wrote:Nećemo
Za tebe bih donirao krv iako padam u nesvijest od same pomisli na iglu
- cendlerbing
#3566 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sve prolazi, al "neznam" nikad.
- dale cooper
#3567 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zamišljam vas kako sjedite u bašći na onim malim štokrlama, stolićem i dva fildžana kafe i razglabate o ovim životno bitnim temama.cendlerbing wrote:Vala...ne znam šta bih ti rekla moja tiBoemica wrote:
Kad se zatelebam, ko idiot zadnji, sve može i sve je lahko i sve će se sredit![]()
Al' to još godinu dvije dok imam vremena da talasam, kasnije se mora počet kalkulisat![]()
- Boemica
#3568 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dino34 wrote:Pa, mogla si biti orginalnija. Čuj, zokiBoemica wrote:Zoki
I haj to, nego je zoki taj koji lupi rukom
Takvo ponašanje pristaje jednom harunu, ali ne i zokiju.
Zoki može biti lokalni frizer sa ženskim pokretima ruku.
DuuuuuuušaMunlajt wrote:Nećemo
Za tebe bih donirao krv iako padam u nesvijest od same pomisli na iglu
- Boemica
#3569 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Tako ti i jest.dale cooper wrote:Zamišljam vas kako sjedite u bašći na onim malim štokrlama, stolićem i dva fildžana kafe i razglabate o ovim životno bitnim temama.cendlerbing wrote:Vala...ne znam šta bih ti rekla moja tiBoemica wrote:
I onda ti ja njoj vazim, kofol je savjetujem, a sve sama suprotno radim od onog što savjetujem. Pa onda ona mene savjetuje, ustvari, ona mene ruži
- dale cooper
#3570 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Makar vam nikada nije dosadno.Boemica wrote:Tako ti i jest.dale cooper wrote:
Zamišljam vas kako sjedite u bašći na onim malim štokrlama, stolićem i dva fildžana kafe i razglabate o ovim životno bitnim temama.
I onda ti ja njoj vazim, kofol je savjetujem, a sve sama suprotno radim od onog što savjetujem. Pa onda ona mene savjetuje, ustvari, ona mene ruži
- Boemica
#3571 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma gdje će nama biti dosadno 
- cendlerbing
#3572 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma ja, mi ti jedna drugu posavjetujemo, i onda svaka hladno zanemari savjet i po svome. 
- alibaba_i_30_godina
#3573 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Znao sam da si to ti Selma odozgo iz one priče.cendlerbing wrote:Ma ja, mi ti jedna drugu posavjetujemo, i onda svaka hladno zanemari savjet i po svome.
- Boemica
#3574 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
cendlerbing wrote:Ma ja, mi ti jedna drugu posavjetujemo, i onda svaka hladno zanemari savjet i po svome.
I kad god mi ispriča za nekog novog momka moja reakcija je: NE SVIĐA MI SE.
Niko nije dovoljno dobar
- dale cooper
#3575 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
cendlerbing wrote:Ma ja, mi ti jedna drugu posavjetujemo, i onda svaka hladno zanemari savjet i po svome.