Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Ci-Nick

#3551 Re: Migranti

Post by Ci-Nick »

Meni u toj priči ništa ne štima. Čuj ušunjao se u kuću i navalio na ženu,.. sreća pa se čovjek pojavio vrlo brzo.
Jadni migrant, čovjek se vratio kući iznenada pa žena da spasi svoju guzicu optužila ga za pokušaj silovanja. :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3552 Re: Migranti

Post by Truba »

insomnia78 wrote:Ovo djeluje toliko izmisljeno... da ne spominjem stil kojim je napisano :lol:
kako možeš čitati te gluposti
oldtajmer

#3553 Re: Migranti

Post by oldtajmer »

otkako sam iz prve ruke saznao za dva intervjua koji su potpuno izmisljeni ne vjerujem avazu vise ni kada stave cijene sa pijace :D
shheff

#3554 Re: Migranti

Post by shheff »

ISTINA je za napad migranta na zenu, molim vas nemojte pisati svasta, poznajem licno bracni par. Portali svasta pisu zbog klika, policija ne postoji i samo zataskavaju da ih se ne proziva. Pomagao sam ovim ljudima, ali sad sam ogorcen i promijenio skroz misljenje. Nadjite usk portale cak su i dva policajca napali neku noc jer su ih pokusali legitimisati, 2 migranta koja su pili vani...
insomnia78

#3555 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

Black swan wrote:
insomnia78 wrote:Ovo djeluje toliko izmisljeno... da ne spominjem stil kojim je napisano :lol:
kako možeš čitati te gluposti
Ma to dodje ko trash filmovi. Toliko je kose da postane na neki nacin dobro
славянин

#3556 Re: Migranti

Post by славянин »

Ci-Nick wrote:Meni u toj priči ništa ne štima. Čuj ušunjao se u kuću i navalio na ženu,.. sreća pa se čovjek pojavio vrlo brzo.
Jadni migrant, čovjek se vratio kući iznenada pa žena da spasi svoju guzicu optužila ga za pokušaj silovanja. :-)
Bravo zena je garant kriva :-)
Chloe
Photo mod

#3557 Re: Migranti

Post by Chloe »

Chloe
Photo mod

#3558 Re: Migranti

Post by Chloe »

shheff wrote:ISTINA je za napad migranta na zenu, molim vas nemojte pisati svasta, poznajem licno bracni par. Portali svasta pisu zbog klika, policija ne postoji i samo zataskavaju da ih se ne proziva. Pomagao sam ovim ljudima, ali sad sam ogorcen i promijenio skroz misljenje. Nadjite usk portale cak su i dva policajca napali neku noc jer su ih pokusali legitimisati, 2 migranta koja su pili vani...
Baaaaaš? Cccccc....
_Scarlett_

#3559 Re: Migranti

Post by _Scarlett_ »

Citam ove komentare i smijem se kakva smo mi nacija :D

Migrant nam dolazi u zemlju i napada nase zene. Kod Srba, Hrvata, Madjara, Slovenaca, Rumuna... se onda probudi zastitnicki instinkt. Ali nasi muskarci brane migranta i kazu da su nase zene krive.

Onda nek se ne pitamo sto nase zene idu za Srbima i Hrvatima.
insomnia78

#3560 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

Zar idu?
Chloe
Photo mod

#3561 Re: Migranti

Post by Chloe »

breuer

#3562 Re: Migranti

Post by breuer »

hvala ti za ovaj link! mnogo mi je rekao!
sinuhe

#3563 Re: Migranti

Post by sinuhe »

Tesko vam bilo ukucati mupusk u trazilicu :-?
http://www.mupusk.gov.ba/index.php/2013 ... a-u-bihacu
insomnia78

#3564 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

I dje je ovdje pokusaj silovanja?
insomnia78

#3565 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

_Scarlett_ wrote:Citam ove komentare i smijem se kakva smo mi nacija :D

Migrant nam dolazi u zemlju i napada nase zene. Kod Srba, Hrvata, Madjara, Slovenaca, Rumuna... se onda probudi zastitnicki instinkt. Ali nasi muskarci brane migranta i kazu da su nase zene krive.

Jel idu samo na šaraf il zastalno?
sinuhe

#3566 Re: Migranti

Post by sinuhe »

Pa nigdje. Ne citajte portale :D
CPT

#3567 Re: Migranti

Post by CPT »

sinuhe wrote:Tesko vam bilo ukucati mupusk u trazilicu :-?
http://www.mupusk.gov.ba/index.php/2013 ... a-u-bihacu
Malo se stvar "priredila" da se animira javnost. Sta fali malo "silovanja" ubacit u pricu... :roll:
insomnia78

#3568 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

breuer wrote:
Nije zar da onomad nisi bio guzoninjo djete pa uspio profitirati u Spaniji?
breuer

#3569 Re: Migranti

Post by breuer »

insomnia78 wrote:
breuer wrote:
Nije zar da onomad nisi bio guzoninjo djete pa uspio profitirati u Spaniji?
Španjolsku, tačnije Kataloniju sam vidio jedino na ekskurziji, a od kastiljskog znam jedino reći Rafael Nadal...

guzonjino dijete, tu ti tamo :D
Chloe
Photo mod

#3570 Re: Migranti

Post by Chloe »

breuer wrote:
Nema na čemu. S tim ljudima tj. medju migrantima sam od početka uz jednu malu pauzu, ali od danas sam opet s njima... Neću poreći da nema problema. Ima ih. Pojedinaca koji prave probleme. Ima onih koji ne traże ništa jer imaju, i ne prave probleme, ali daleko je najviše onih koji nemaju para i trebaju pomoć.
Preuveličavaju se problemi, pravi se panika, posebno u Kladuši jer općinska vlast ih se želi riješiti, država ne iznalazi rješenje .. Ali pustimo neja odgovorni to rješavaju, ali ljudi su gladni. Djeca. Djeca nisu nikom ništa kriva. Imamo dijete oboljelo od leukemije, žene, trudnice... :'(
Zadnje nevrijeme je uništilo sve ono što smo im uspjeli skupiti i obezbjediti.
shheff

#3571 Re: Migranti

Post by shheff »

shheff wrote:ISTINA je za napad migranta na zenu, molim vas nemojte pisati svasta, poznajem licno bracni par. Portali svasta pisu zbog klika, policija ne postoji i samo zataskavaju da ih se ne proziva. Pomagao sam ovim ljudima, ali sad sam ogorcen i promijenio skroz misljenje. Nadjite usk portale cak su i dva policajca napali neku noc jer su ih pokusali legitimisati, 2 migranta koja su pili vani...
Mozete me kontaktirati na pp, sve licne info i sve ostalo vezano za slucaj. Napadnuti ljudi nisu potpisali izjavu koju je policija ponudila, i koju je na neki nacin objavila kroz ovo saopstenje. Jednostavno kriminalna vlast u USK nastoji reci da je sve uredu jer idu izbori...Prijatelju pokusali uci u kucu i bio sa njim kad je pitao policajce sta je ciniti. Kazu zovni 122 patrola ce proci kroz naselje i provozati se i oni ce pobjeci....Molim Vas ne pisite gluposti, ne gledajte u to sto je portal amaterski napisao vijest, sramota je npr. ovaj @insomia, budite malo ljudi..
славянин

#3572 Re: Migranti

Post by славянин »

_Scarlett_ wrote:Citam ove komentare i smijem se kakva smo mi nacija :D

Nismo svi isti :D
Chloe
Photo mod

#3573 Re: Migranti

Post by Chloe »

shheff wrote:
Mozete me kontaktirati na pp, sve licne info i sve ostalo vezano za slucaj. Napadnuti ljudi nisu potpisali izjavu koju je policija ponudila, i koju je na neki nacin objavila kroz ovo saopstenje. Jednostavno kriminalna vlast u USK nastoji reci da je sve uredu jer idu izbori...Prijatelju pokusali uci u kucu i bio sa njim kad je pitao policajce sta je ciniti. Kazu zovni 122 patrola ce proci kroz naselje i provozati se i oni ce pobjeci....Molim Vas ne pisite gluposti, ne gledajte u to sto je portal amaterski napisao vijest, sramota je npr. ovaj @insomia, budite malo ljudi..
Za očekivati je da bude i problema. I ima ih. Zašto dramite? Zašto se preuveličava?

Naši prestupnici su u svojoj državi, pa lažu, kradu, napadaju..

Koliko ti ljudi žive nomadskim životom? Više su gladni nego siti. U pokušajima prelaska u EU, Hrvatska policija im uzme sve, obuću im izuju.. I najsmireniji bi mogli pokleknuti pa ukrasti.
insomnia78

#3574 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

To nije nikakvo opravdanje. Oni su samim ilegalnim ulaskom u BiH prekrsili zakon. Zasto bi iko bio iznad istog?
Chloe
Photo mod

#3575 Re: Migranti

Post by Chloe »

insomnia78 wrote:To nije nikakvo opravdanje. Oni su samim ilegalnim ulaskom u BiH prekrsili zakon. Zasto bi iko bio iznad istog?
I ne opravdavam ih. Ali neću ih ni tereti za ono što nisu krivi.
Locked