Crna hronika BH cesta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Naslovnica
#3551 Re: Crna hronika BH cesta
Ja posjedujem VD, nabavio je jeftino.

- escobar__
#3552 Re: Crna hronika BH cesta
Jesi ti svjestan da postavljanje bilo čega za bivola ne znači apsolutno ništa? Raskrsnica možda jest zaye8ana ali uredno imaš znak STOP i natpis na kolovozu, ne znam šta tu ima nejasno? Ono šta se od vozača očekuje je da bude priseban i da ne bude retardirani čoban i potencijalni ubica već da prati stanje na cesti i znakove, te da se drži zakona, a ne da kroz raskrsnicu prolijeće 150 km/h i ubija ljude oko sebe.emmir1 wrote:mk ultra wrote:Nem toga, posjedovanjem VD se podrazumjeva da znas sve, nema izgovora.
Glupo rezenovanje.
Radi se o ljudskim životima i činjenica da neko ima vozačku apsolutno ništa ne znači.
Činjenicu koju tu treba primjeniti jeste da mnogo neopreznih ima sa volanom i postavljat signalizaciju na posebno ovakva mjesta koja nisu klasična raskrsnica.
Ova rasksnica je crna tačka.
Takvim bolesnicima nikakav znak, semafor, usporivač i koja već pizda materina nije od koristi.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3553 Re: Crna hronika BH cesta
tako jeescobar__ wrote:
Takvim bolesnicima nikakav znak, semafor, usporivač i koja već pizda materina nije od koristi.
takva marva razumije metak ili paliju u vugla.
- vjeshalica
#3554 Re: Crna hronika BH cesta
U novim autima se poprilicno i ne osjeti veca brzina zato to daje privid da vozis sporo iako se kreces ko projektilBakir1 wrote:Sve moderni auti, nisu harambatije sa kraja 80 i opet ljudi ginu ko muhe, ovaj sa fiestom, ona zena u kliju....
Pojas je za picke
Debosi misle da veca lemozina je ujedno i sigurnija ako voze 200 na sat,ali to je u guzici
- vjeshalica
#3555 Re: Crna hronika BH cesta
Debili ne citaju Zakon,tamo sve piseescobar__ wrote:Kod ulaska u raskrsnicu se usporava čak i onda kad imaš prvenstvo prolaza - ne voziš k'o idiot što je ova spodoba i uradila. Gamad ubija na ulici, a još veći retardi im nalaze opravdanja.
Ali eto kazu imala kategorije sve polozene
Ko da je to garancija znanja i iskustva
Iskustvo se stice opreznom i normalnom voznjom postivajuci propise a ne vozanje ko muha bez glave i bolikurcenje
Zato takav mentos odvali nekoga i ubije al sebe urijetko kad
- Travnički Noćni Šetač
#3556 Re: Crna hronika BH cesta
vjeshalica wrote: Ko da je to garancija znanja i iskustva
Iskustvo se stice opreznom i normalnom voznjom postivajuci propise a ne vozanje ko muha bez glave i bolikurcenje
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3557 Re: Crna hronika BH cesta
ko da si wanessicu opisalavjeshalica wrote: Debili ne citaju Zakon,tamo sve pise
Ali eto kazu imala kategorije sve polozene
Ko da je to garancija znanja i iskustva
Zato takav mentos odvali nekoga i ubije al sebe urijetko kad
- denimb
#3558 Re: Crna hronika BH cesta
Najezio sam se kako covjek izgubi zivot bezveze, pa bolan neciji otac, neciji sin, brat...meni je ovo kao izvaditi pistolj na sred ulice i pucati nekome u glavu.
Kakvi debili, moroni danas voze pa to je strasno...stvarno ne mogu da vjerujem.
Cak mi je i ova reakcija nevjerovatna, sigurno je vidio sa svoje pozicije desni far Fieste 10 metara prije mjesta gdje ga je udario, ni kocenja, ni izbjegavanja...nista...ne bi me cudilo da se usput i telefoniralo.
Ovo je za dozivotne.
Kakvi debili, moroni danas voze pa to je strasno...stvarno ne mogu da vjerujem.
Cak mi je i ova reakcija nevjerovatna, sigurno je vidio sa svoje pozicije desni far Fieste 10 metara prije mjesta gdje ga je udario, ni kocenja, ni izbjegavanja...nista...ne bi me cudilo da se usput i telefoniralo.
Ovo je za dozivotne.
-
Naslovnica
#3559 Re: Crna hronika BH cesta
Koliko ja znam, vozač audija je žena (trudnica), a sa njom u autu je bilo i dijete.
Tako da mi je skoro nevjerojatno da je trudnica sa djetetom u autu mogla biti ovako neoprezna.
Obično bih očekivao da je sporać.
Tako da mi je skoro nevjerojatno da je trudnica sa djetetom u autu mogla biti ovako neoprezna.
Obično bih očekivao da je sporać.
- Qler
#3560 Re: Crna hronika BH cesta
Ne znam kako iko ikako može pravdati ovu sa audijem? Ne vidim ni jedan argument u njenu korist... bas ničim se ne može oprati... jedino da kaže da se onesvijestila za volanom..
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#3561 Re: Crna hronika BH cesta
evo gledam komentare nekih lokalaca, prije 10-ak dana je slupala neko auto, policajac joj htio polomiti vozačku.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#3562 Re: Crna hronika BH cesta
Ma ovoj ili babo ili muž imaju kamione pa je natjerali da polaze za C...ne vozi bas jeftino auto a pisu da ionako vozi brzo i da je nedavno slupala vec jedno...sto rece neko gore nece ona dan biti u pritvoru.
- drug_profi
#3563 Re: Crna hronika BH cesta
Pa neće kao trudnica sigurno biti, ali ovaj je slučaj dobro dokumentovan i pala je mrtva glava.
Mora dobiti bar tri godine.
Mora dobiti bar tri godine.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3564 Re: Crna hronika BH cesta
Znači ako si trudnica možeš ubiti čovjeka i nikom ništa?
- Norm
#3565 Re: Crna hronika BH cesta
...ma nema to veze sa stanjem u kojem si...nego ciji si...eto ubi lik zenu u Zenici, bez vozacke i pijan i opet ga pustilo da pije kafu u CD il' da sisa slauf kod IR...demokratija...
- drug_profi
#3566 Re: Crna hronika BH cesta
Ne nego znači da je neće vucati po pritvorima radi njenog stanja+zaleđine.Tomahawk11 wrote:Znači ako si trudnica možeš ubiti čovjeka i nikom ništa?
Ali zatvor teško da će izbjeći. Valjda nismo tolika banana.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3567 Re: Crna hronika BH cesta
Ok to, kazna se može odležati i nakon poroda.drug_profi wrote:Ne nego znači da je neće vucati po pritvorima radi njenog stanja+zaleđine.Tomahawk11 wrote:Znači ako si trudnica možeš ubiti čovjeka i nikom ništa?
- Norm
#3568 Re: Crna hronika BH cesta
...i to kod kuce... 
- vjeshalica
#3569 Re: Crna hronika BH cesta
Trebao joj je glavu polomiti ucinio bi veliko dobroliaar wrote:evo gledam komentare nekih lokalaca, prije 10-ak dana je slupala neko auto, policajac joj htio polomiti vozačku.
Likusa je obicna usiljena funjara i to je to
- vjeshalica
#3570 Re: Crna hronika BH cesta
Jasta,da je kakva fukara to bi bilo takoBobi wrote:Ma ovoj ili babo ili muž imaju kamione pa je natjerali da polaze za C...ne vozi bas jeftino auto a pisu da ionako vozi brzo i da je nedavno slupala vec jedno...sto rece neko gore nece ona dan biti u pritvoru.
Cim ona vako divlja lupa auta nema ona probleme sa egzistencijom da joj treba da voza kamion
Zna se ko moze vozati kamion i kako je to crn posao i zarada teska
Samo joj udaraju reklamu sa tim iako nikakve veze sa zivotom nema,lafo iskusna,da je iskusna ne bi ovakve degenerluke pravila
Ko imalo je savjestan i nije bezobrazan ovo ne radi,njen bezobrazluk dohakao nekom covjeku,al njoj nece....
- vjeshalica
#3571 Re: Crna hronika BH cesta
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... ici/564976
Hahaha kaze Slobodanka P. (26)
Ja godina i iskustva hahah,o cemu pricamo ovdje?
Hahahahah ovaj internet i drustvene mreze ce nas u ponor baciti kad pocnu branioci i filozofi doticne pravdati i mudrovati
Inace o ovom Sefiku ima video na YT,posljednji vodenicar u Kozarcu
Hahaha kaze Slobodanka P. (26)
Ja godina i iskustva hahah,o cemu pricamo ovdje?
Hahahahah ovaj internet i drustvene mreze ce nas u ponor baciti kad pocnu branioci i filozofi doticne pravdati i mudrovati
Inace o ovom Sefiku ima video na YT,posljednji vodenicar u Kozarcu
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#3572 Re: Crna hronika BH cesta
Ti nisi skontao..ima dosta gazda prevoznickih firmi koji imaju samo zensku djecu...cest slucaj je da one poolazu za C kategoriju sto ne znaci da ce voziti, ono neki vid "hajd uradi nesto od zivota a ne samo sto budaleshesh "vjeshalica wrote:Jasta,da je kakva fukara to bi bilo takoBobi wrote:Ma ovoj ili babo ili muž imaju kamione pa je natjerali da polaze za C...ne vozi bas jeftino auto a pisu da ionako vozi brzo i da je nedavno slupala vec jedno...sto rece neko gore nece ona dan biti u pritvoru.
Cim ona vako divlja lupa auta nema ona probleme sa egzistencijom da joj treba da voza kamion
Zna se ko moze vozati kamion i kako je to crn posao i zarada teska
Samo joj udaraju reklamu sa tim iako nikakve veze sa zivotom nema,lafo iskusna,da je iskusna ne bi ovakve degenerluke pravila
Ko imalo je savjestan i nije bezobrazan ovo ne radi,njen bezobrazluk dohakao nekom covjeku,al njoj nece....
- vjeshalica
#3573 Re: Crna hronika BH cesta
Proguglaj nesto o zenskom zatvoru u Tuzli pa ces vidjeti da je bilo porodilja i tamo rodjene djece koja su boravila sa mamama.Tomahawk11 wrote:Ok to, kazna se može odležati i nakon poroda.drug_profi wrote:Ne nego znači da je neće vucati po pritvorima radi njenog stanja+zaleđine.Tomahawk11 wrote:Znači ako si trudnica možeš ubiti čovjeka i nikom ništa?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3574 Re: Crna hronika BH cesta
Ne znam, moguće.vjeshalica wrote:
Proguglaj nesto o zenskom zatvoru u Tuzli pa ces vidjeti da je bilo porodilja i tamo rodjene djece koja su boravila sa mamama.
Kažem ako će se imati obzira, onda je to dok se ne porodi, ali da to i ne znači izbjegavanje kazne zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim posljedicama.
-
NediM17
#3575 Re: Crna hronika BH cesta
Ne zove se džaba trudnoća "drugo stanje".