Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#3551 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

EDIT: Nema potrebe da se ovo postavlja!
manijak1

#3552 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

:oops: pogledaj robija pa o vertikalama ovdje :oops:
A ovaj izvještaj ....žalosno.
vicious

#3553 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by vicious »

A šta sad, Robi je trenirao CZ pa nije "podoban" za selektora?!?! :lol: :lol:
Zemljo, otvori se i progutaj nas sve... :run:
Point.

#3554 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

manijak1 wrote:
Samo Ivica je predlozio Amara i to iskljucivo jer mu je sin. Nepotizam jedan kroz jedan. Amar je najbolji jedino Ivici i manijacima, to je valjda sasvim jasno, da ima bilo kakvu vecu podrsku bio bi vec izabran.
Sasvim je jasno da će Amar biti novi selektor :oops: nakon toga ćete pričati drugu priču .
i razumljivo što Amar ne valja pitarima , za razliku od nas i našeg odnosa prema Papetu , jedva ste dočekali da se Meša oklizne.
I u prvi mah ni meni nije odgovaralo , da Amar bude selektor , ali sada je situacija potpuno drugačija. :D
I nepotizam je guranje osobe vlastite porodice ili havera koji nemaju kvalifikacije za to što bi trebao raditi.
U ovom slučaju se podržava osoba koja je iz vlastite porodice , ali ima stručnost i sposobnost za obavljanje navedene funkcije, na kraju krajeva razumijem vas potpuno jer ste to na svojoj koži osjetili moržov kljun :D .
I ovo izvrtanje i ovo podmetanje , nije ništa novo .
Deja Vu , što kažu Gali.
mislim da nije pošteno da Amar bude selektor nakon ovakve medijske harange spram drugih kandidat
A samo se udara po Ivici i Amaru .Baš su se ko biva svi navalili na ove ostale.
Ja tek sada odistinski želim da Amar bude selektor.
Ali i ako ne bude neće biti ništa strašno .Biće katastrofalno .
Po 11828 put, nisam ni pitar ni manijak i zaboli me neka stvar za ta dva propala kluba kad je reprezentacija u pitanju. I samo je vama manijacima strucna osoba koja se vuca 20 godina po nasim livadama i korumpiranoj ligi i koja nije mogla dogurati dalje nego do katarskih amatera.

I nece Amar selektor i tacka. Tom kvazi strucnjaku se smjesi klupa Goska ili Olimpika.
Bazinga1234

#3555 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Point. wrote: Po 11828 put, nisam ni pitar ni manijak i zaboli me neka stvar za ta dva propala kluba kad je reprezentacija u pitanju. I samo je vama manijacima strucna osoba koja se vuca 20 godina po nasim livadama i korumpiranoj ligi i koja nije mogla dogurati dalje nego do katarskih amatera.

I nece Amar selektor i tacka. Tom kvazi strucnjaku se smjesi klupa Goska ili Olimpika.
:thumbup:
markomilanov

#3556 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Ne svadjajte se ,najbolje rešenje Okuka,svi će biti nezadovoljni,i niko neće likovati zbog njega,ni pitari ni manijaci,osim nas trojice koji su glasali u anketi.
Logovan

#3557 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Robert Prosinečki dominira na anketi.

Ona prva anketa je očito bila lažna slika o tome za koga su forumaši. :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#3558 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

manijak1 wrote:eh .....fali raje :D sada će neutralac Đakmić , lafo :D čovjek je 1/1 ....neutralan :D
Ti si dakle objektivan, a ja neobjektivan :D

Da se razumijemo, isto bih rekao za Husrefa što sad govorim za Amara. I uopšte ne ulazim u njihovu stručnost, koliko u svu malograđanštinu koja vlada oko ovih izbora.
enkoo83

#3559 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by enkoo83 »

Najjace su mi ove price kako bi amar zaveo red u svlacionici i stavio umisljene na klupu.How yes no
lakilaka

#3560 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by lakilaka »

po 11829 put kazem da je ovdje i na temi i u anketi odnos plavo/bordo. samo odredjeni izuzetci potvrdjuju to pravilo.
Nadzorna_ploca

#3561 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Nadzorna_ploca »

Pomirite se sa tim. Ili nemojte javno mnijenje ispipavati ovdje. :mrgreen:
Dino Djurbuzovic

#3562 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Dino Djurbuzovic »

Muhamed Đakmić wrote:Na stranu sve, evo da ne pljujemo Ivicu, ali samo kod nas možeš predstaviti klasičan primjer neuspjelog nepotizma kao nepravdu prema sudionicima tog pokušaja. Ako je istina ovo što se piše. Sve i da je Amar stvarno najbolji kandidat, nije Ivica trebao biti u ovoj poziciji uopšte.

A eto i gdje su danas mediji i mislim da nije pošteno da Amar bude selektor nakon ovakve medijske harange spram drugih kandidata. Ne radi se sigurno o uzimanju pinke i vodanju po ručkovima i večerama, nego je u pitanju nešto drugo, a ja nikako da provalim šta.

Da li stvarno očekuju da će imati potpuno otvoren pristup reprezentaciji i mogućnost da dobijaju ekskluzivne izjave ako Amar bude selektor, stvarno ne znam, ali tako mi djeluje.
De pojasni ovo ziv bio ?
Muhamed Đakmić

#3563 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

Dino Djurbuzovic wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Na stranu sve, evo da ne pljujemo Ivicu, ali samo kod nas možeš predstaviti klasičan primjer neuspjelog nepotizma kao nepravdu prema sudionicima tog pokušaja. Ako je istina ovo što se piše. Sve i da je Amar stvarno najbolji kandidat, nije Ivica trebao biti u ovoj poziciji uopšte.

A eto i gdje su danas mediji i mislim da nije pošteno da Amar bude selektor nakon ovakve medijske harange spram drugih kandidata. Ne radi se sigurno o uzimanju pinke i vodanju po ručkovima i večerama, nego je u pitanju nešto drugo, a ja nikako da provalim šta.

Da li stvarno očekuju da će imati potpuno otvoren pristup reprezentaciji i mogućnost da dobijaju ekskluzivne izjave ako Amar bude selektor, stvarno ne znam, ali tako mi djeluje.
De pojasni ovo ziv bio ?

Pa otvori samo sportske.ba, reprezentacija.ba ili nešto slično i sve će ti se samo reći.

"Kodri se pravi medvjeđa usluga jer mora pozivati sina", "Bolji nam uvijek ublehaši iz regiona nego naši Husref i Amar", "Prosinečkom je menadžer Fali Ramadani i gurat će njegove igrače", "Napravljena je nepravda prema Ivici jer su ova trojica podržali Mehu" i slično.

Sve se to dalo pročitati u posljednjih nekoliko dana i sedmica. Autori Sinan Sinanović, Bojan Selesković i slični.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3565 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by JoseMujica »

Fatih Terim :-) :roll: niđe veze

količina lupetanja, konfuzije i nesnalaženja NS-a u ovoj situaciji je zabrinjavajuća i užasavajuća...mjesto da imaju viziju, plan i jasan cilj, ovo sve odugovlače i stalno izbacuju nekakva fol, zajebana "imena" :roll:

samo bezveze lože i mastrubiraju raju, a po svemu sudeći konačni rezultat će biti gola khurchina :( jer sam proces izbora pokazuje da ovi veze nemaju ni šta hoće
Last edited by JoseMujica on 06/12/2017 10:20, edited 1 time in total.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#3566 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

Radije Amar Osim nego Fatih Terim :lol:
Ali_G

#3567 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Ali_G »

Ma kakav Fatih. Ne bi on mog’o srediti svlacionicu k’o Amar
Logovan

#3568 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Dajte novu anketu, treba Fatiha uvrstiti. :D
enkoo83

#3569 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by enkoo83 »

Sta fali terimu mi smo njemu u amanet ostavljeni :-D :-D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3570 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... 0%B8%D0%BC

koji su to Terimovi trenerski uspjesi????
jazzer

#3571 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

Ma zajebite vi tu pricu nece Terim.

Kao da on ne bi volio svaki mjesec tutnuti 30 milja eura u padze :) .

Salu na stranu, u pravu je Hose, ovo je samo lupetanje i ne snalazenje ljudi zaduzenih
da pronadju novog selektora. Sutra bi mogao osvanuti i Ranieri kao kandidat.

Onda ce ga nasi kao kontaktirati a on ce reci da bi mu bila izuzetna cast da bude
selektor BiH, da on zna za Viscu, Vranjesa i ostale :) al eto, trenutno ima neke druge obaveze i planove,
recimo da se igra sa unucima pa zato ne moze preuzeti reprezentaciju BiH :lol: .
kudrilo

#3572 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kudrilo »

Zamislite Terim drmne šamar Vranješu.
Sa sudijskim zviždukom bi počela preskonferencija Mileta Kovacevica...
Itsoktobealone

#3573 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Itsoktobealone »

Sve vas koji tvrdite da je Terim loš trener treba dobro išamarati. Čisto onako da vam ostane u glavi da ne treba gluposti pisati onlajn gdje svako može pročitati iste.
megaman4

#3574 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by megaman4 »

jazzer wrote:Ma zajebite vi tu pricu nece Terim.

Kao da on ne bi volio svaki mjesec tutnuti 30 milja eura u padze :) .

Salu na stranu, u pravu je Hose, ovo je samo lupetanje i ne snalazenje ljudi zaduzenih
da pronadju novog selektora. Sutra bi mogao osvanuti i Ranieri kao kandidat.

Onda ce ga nasi kao kontaktirati a on ce reci da bi mu bila izuzetna cast da bude
selektor BiH, da on zna za Viscu, Vranjesa i ostale :) al eto, trenutno ima neke druge obaveze i planove,
recimo da se igra sa unucima pa zato ne moze preuzeti reprezentaciju BiH :lol: .
Oni su vec izabrali selektora, samo kriju ime k'o zmija noge. Samo cekaju trenutak da se stvar malo slegne.

Ova imena kao sto su Terim, Prosinecki, Okuka...je mazanje ociju javnosti kao eto da nesto rade i kako je savez postao atratkivan za mnoge trenere, a ustvarnosti je suprotno.

Muslin je Begica i savez spustio na kulturan nacin.
Altsa

#3575 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Altsa »

Itsoktobealone wrote:Sve vas koji tvrdite da je Terim loš trener treba dobro išamarati. Čisto onako da vam ostane u glavi da ne treba gluposti pisati onlajn gdje svako može pročitati iste.
ok. ako je dobar daj rezultate koje je postigao sa turskom reprezentacijom.
Locked