Hafis wrote:LBVIEW wrote:
Gdje ti vidis etikete, ja samo detektujem ponasanje, postujuci "koncept" legitimnosti. Jer, oni koji ne glasuju za stozernu stranku i nisu Hrvati, kako ono rece legitimni.
Vidiš ja sam te detektirao u malo žešćeg forumaša sklonog šovinističkim izjavama,i iskreno takve kao ti i slične uglavnom ne čitam... i ne znam šta mi bi pa jutros... mislim da sam te prvi put citirao...i ne znam jesam li ti se ikada ranije i obratio. Pa onako iz dosade odvalih i ja jednu u tvom stilu....doduše potpuno bezazlenu i glupu kao što je i većina tvojih. Tako da me dalje ne interesiraš.
Da ne spominjem da me za sovinizam optuzuje lik koji je, zbog ispoljavanja istog, u par navrata po mjesec dana bio na "odmoru".
Sto se pameti tice, znas kako kazu za one sto non-stop potenciraju istu pricu?

Da si upratio zbog čega sam bio baniran vidio bi da se ne radi o šovinizmu, iliti fašizmu pošto je to zadnjih par godina in izraz.
Ti mene detektirao, zar nisam u filteru?

A sto se sovinizma tice, isti nije detektiranje ponasanja birackog tijela"legitimnih" prestavnika koji u BiH zive, a rade sve u korist njene stete. E sad, kome to smeta sta cu mu ja.

Sto se sovinistickih izjava tice, iste pucas svako malo kad te ljudi dovoljno isproviraju, nemoj me tjerati da kopam po arhivu ispade u kojim se rugas bosnjackoj kulturi, religiji i tradiciji.
Nego, sva(t)ko se cese gdje ga svrbi, pa tako i ti o samom sebi

u hvalospijevima o uspjesnosti, talentu, pameti, libidu, tituli najboljeg ribica i cemu sve ne. Smijesan si lik, doture.