Potpis.citroen xm wrote: ↑01/12/2024 01:07Najgori nije, a sumnjam i najjeftiniji. Ali svakako nije neka sreća.DebelinJoe wrote: ↑01/12/2024 00:13 Najjeftiniji i najgori auto na na OLX.ba
https://olx.ba/artikal/65145044
Ali da je govno - govno je
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Potpis.citroen xm wrote: ↑01/12/2024 01:07Najgori nije, a sumnjam i najjeftiniji. Ali svakako nije neka sreća.DebelinJoe wrote: ↑01/12/2024 00:13 Najjeftiniji i najgori auto na na OLX.ba
https://olx.ba/artikal/65145044
Po čemu je bolji sem malo modernijeg izgleda?MehmedPasaMoric wrote: ↑01/12/2024 20:26 Bolji od Golfa 2 u svakom slucaju, a troskovi odrzavanja slicni
Baš malo ih je bilo, vjerovatno ih je dijelo ko i trice ih uhvatilo to ogranicenje uvoza, svidjao mi se na oko uvijek, s dvoja vrata top u dobroj opremi, karavan ruzan. 307 mi nije bio toliko privlacan

Po ispravnosti i po tome sto je manja prijetnja po druge ucesnike u saobracaju, pa ako bas hoces eto i po ekologiji i po tome sto ne zvuci kao IMT 539 i ne probudi pola komsiluka kad se upali... Cisto sumnjam da je kod 2008 godista na svakom autu most napola raspadnut ili izvaren sa limovima od sporeta i armaturama, da su kociona crijeva stara 40 godina, mislim da su Zastave imale i ABS id.citroen xm wrote: ↑01/12/2024 23:14Po čemu je bolji sem malo modernijeg izgleda?MehmedPasaMoric wrote: ↑01/12/2024 20:26 Bolji od Golfa 2 u svakom slucaju, a troskovi odrzavanja slicni
Sagem, smeće. Kao danas Valeo.sime_cipol wrote: ↑02/12/2024 00:24
Jedino gdje nas je zaklao je procesor. Crko, popravka u Kiseljaku kod nekog Boschiste bila oko 800 KM u ta doba. Ostalo peri/deri.
Potpuno isti. Lutka
Ali bukvalno si fulio sve što si nabrojao.MehmedPasaMoric wrote: ↑02/12/2024 00:58
Po ispravnosti i po tome sto je manja prijetnja po druge ucesnike u saobracaju, pa ako bas hoces eto i po ekologiji i po tome sto ne zvuci kao IMT 539 i ne probudi pola komsiluka kad se upali... Cisto sumnjam da je kod 2008 godista na svakom autu most napola raspadnut ili izvaren sa limovima od sporeta i armaturama, da su kociona crijeva stara 40 godina, mislim da su Zastave imale i ABS id.
Jel fakat moram objasniti zasto je bilo koji auto iz 2008 godine bolji od Golfa 2, daj bolan![]()

Nista od ovog sto si naveo ja nisam vidio u zadnjih 15 godina, ni Mapple (nisam ga nikad vidio iskrenocitroen xm wrote: ↑02/12/2024 08:56Ali bukvalno si fulio sve što si nabrojao.MehmedPasaMoric wrote: ↑02/12/2024 00:58
Po ispravnosti i po tome sto je manja prijetnja po druge ucesnike u saobracaju, pa ako bas hoces eto i po ekologiji i po tome sto ne zvuci kao IMT 539 i ne probudi pola komsiluka kad se upali... Cisto sumnjam da je kod 2008 godista na svakom autu most napola raspadnut ili izvaren sa limovima od sporeta i armaturama, da su kociona crijeva stara 40 godina, mislim da su Zastave imale i ABS id.
Jel fakat moram objasniti zasto je bilo koji auto iz 2008 godine bolji od Golfa 2, daj bolan![]()
Krenimo od zadnjeg. Imaš Mapple iz 2008. pa vidi je li bolji od G2.
G2 ako nisi znao može biti i benzinac koji ne budi komšiluk, a može biti opremljen sa ABS-om i klimom. Od toga ništa Zastava nema niti je imala tih godina. I ova Florida sa 5 godina je trulija nego G2 sa 20.
Ma gdje vidjas? Mozda kao neki kolekcionarski primjerak i slicno, a ovo sto vidim na cesti svaki je u raspalom stanju, sa oblakom crnog dima i zvukom motokultivatora, a cesto sam i i Sarajevu i u Srednjoj Bosni i u zapadnoj Hercegovini. Stvarno ne pamtim kad sam zadnji put vidio Golf 2 koji ne odgovara gore pomenutom opisu. I kad sam rekao da je Zastava bolji izbor od Golfa, mislio sam na takve koje vidjam po cesti, a ne na nekakve unikate sa klimom. Nije dobar izbor cak ni za majstore, imas Astri i Focusa karavana vec po 1500 maraka, 3 puta veci gepek, jaci motor, bolja oprema, veca udobnost, stvarno ne vidim ni jedan razuman razlog da neko kupi Golf 2 umjesto njihcitroen xm wrote: ↑02/12/2024 13:42 E ne znam ja gdje ti živiš. Ja viđam G2 sa benzinskim motorom svakodnevno. Jako često vidim i G2 sa ozbiljno jakim benzincem, klimom, servom... Jeste rijedak, ali vidi se. I bolji je daleko od ove Floride. Mapple sam ti naveo kao tvoju glupu tvrdnju da je sve novije od Golfa bolje od njega.
Koji princip? U većim sredinama G2 vozaju majstori(pregaženi primjerci) ili ljubitelji(sređeni primjerci). Jako ih je malo koji služe kao porodična auta
Ovo ne može ni Astra ni Focus.MehmedPasaMoric wrote: ↑02/12/2024 14:42Ma gdje vidjas? Mozda kao neki kolekcionarski primjerak i slicno, a ovo sto vidim na cesti svaki je u raspalom stanju, sa oblakom crnog dima i zvukom motokultivatora, a cesto sam i i Sarajevu i u Srednjoj Bosni i u zapadnoj Hercegovini. Stvarno ne pamtim kad sam zadnji put vidio Golf 2 koji ne odgovara gore pomenutom opisu. I kad sam rekao da je Zastava bolji izbor od Golfa, mislio sam na takve koje vidjam po cesti, a ne na nekakve unikate sa klimom. Nije dobar izbor cak ni za majstore, imas Astri i Focusa karavana vec po 1500 maraka, 3 puta veci gepek, jaci motor, bolja oprema, veca udobnost, stvarno ne vidim ni jedan razuman razlog da neko kupi Golf 2 umjesto njihcitroen xm wrote: ↑02/12/2024 13:42 E ne znam ja gdje ti živiš. Ja viđam G2 sa benzinskim motorom svakodnevno. Jako često vidim i G2 sa ozbiljno jakim benzincem, klimom, servom... Jeste rijedak, ali vidi se. I bolji je daleko od ove Floride. Mapple sam ti naveo kao tvoju glupu tvrdnju da je sve novije od Golfa bolje od njega.
Koji princip? U većim sredinama G2 vozaju majstori(pregaženi primjerci) ili ljubitelji(sređeni primjerci). Jako ih je malo koji služe kao porodična auta
A princip je bambuca ispred granapa, motana cigara i prica "Rodjo kad Svabo to napravi nema dalje"

Otkud znaš da su ukradena drva?ZoomZoomKiwi wrote: ↑02/12/2024 15:02 To je to, neregistrovano govno, ukradena drva, cigara u ustima i laganini.
Šta čovjeku više treba.
I vec pola litra sljive razduzenoZoomZoomKiwi wrote: ↑02/12/2024 15:02 To je to, neregistrovano govno, ukradena drva, cigara u ustima i laganini.
Šta čovjeku više treba.
MehmedPasaMoric wrote: ↑02/12/2024 00:58Po ispravnosticitroen xm wrote: ↑01/12/2024 23:14Po čemu je bolji sem malo modernijeg izgleda?MehmedPasaMoric wrote: ↑01/12/2024 20:26 Bolji od Golfa 2 u svakom slucaju, a troskovi odrzavanja slicni
Eh nema tog meraka u njemackoj, ukočeni svabo nista nedaZoomZoomKiwi wrote: ↑02/12/2024 15:02 To je to, neregistrovano govno, ukradena drva, cigara u ustima i laganini.