Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ove trebe sto su opljackale i izbole taksistu pustene na slobodu,jer nema razloga za njihovo zadrzavanje
hebo mater ako ima na svijetu goreg tuzilastva
oldtajmer wrote:ove trebe sto su opljackale i izbole taksistu pustene na slobodu,jer nema razloga za njihovo zadrzavanje
hebo mater ako ima na svijetu goreg tuzilastva
Evo nekoliko postova prije ja bas o tome rekoh... Nevjerovatno!!!
sha_ba wrote:Maloprije čitam, onoj azri sto pokra raju produžen pritvor 2 mjeseca.. ( podržavam u svakom slučaju) pa kako onda da neko ko je osumnjičen za ubistvo ili ubistvo u pokušaju da moze da se brani sa slobode?
azraaaaaa nije unajmila usluge misticnog zastitnika nevinih i krivo optuzenih, pravnog maga znanog pod zemaljskim imenom Lunarni Omar...
Azra obrne love za par godina kao neko za pola životnog vijeka a pri tome dobije dva metra robije.
Azra kaže da možeš biti šta god zamisliš.
Azra je pametna.
Budi kao Azra.
sha_ba wrote:Maloprije čitam, onoj azri sto pokra raju produžen pritvor 2 mjeseca.. ( podržavam u svakom slučaju) pa kako onda da neko ko je osumnjičen za ubistvo ili ubistvo u pokušaju da moze da se brani sa slobode?
azraaaaaa nije unajmila usluge misticnog zastitnika nevinih i krivo optuzenih, pravnog maga znanog pod zemaljskim imenom Lunarni Omar...
Presudom Općinskog suda Sarajevo iz marta 2010. osuđena je na uslovnu kaznu od dvije godine, te 17. augusta 2010. uslovno na četiri godine. U Sarajevu je ponovo uhapšena 26. maja ove godine i od tada se nalazi u pritvoru.
Presudom Općinskog suda Sarajevo iz marta 2010. osuđena je na uslovnu kaznu od dvije godine, te 17. augusta 2010. uslovno na četiri godine. U Sarajevu je ponovo uhapšena 26. maja ove godine i od tada se nalazi u pritvoru.
ovo samo kod nas ima
Svaka cast Azra--jebo levate
uslov na uslov moze ako se ne radi o istoj vrsti krivicnog djela... recimo, prvi put nasilnicko ponasanje, drugi put kradja...prvi put ostecenje tudje stvari, drugi put lazno predstavljanje... kombinuj kako hoces... kamo srece da imamo third strike, pa neka ukrade zvaku, dozivotna...
holowey wrote:
uslov na uslov moze ako se ne radi o istoj vrsti krivicnog djela... recimo, prvi put nasilnicko ponasanje, drugi put kradja...prvi put ostecenje tudje stvari, drugi put lazno predstavljanje... kombinuj kako hoces... kamo srece da imamo third strike, pa neka ukrade zvaku, dozivotna...
ccc...jbt treniras toliko i onda se bavis ovim glupostima, nekako mi se cinilo da lik ima potencijal...jesu mu ono i starog nesto priveli...izgleda neko se opasno nameracio na njih...
Thorgerson wrote:ccc...jbt treniras toliko i onda se bavis ovim glupostima, nekako mi se cinilo da lik ima potencijal...jesu mu ono i starog nesto priveli...izgleda neko se opasno nameracio na njih...
Nije se niko nameracio na njih. Stigli ih aferimi. Ljudi imaju dosijee u dva-tri toma
Thorgerson wrote:ccc...jbt treniras toliko i onda se bavis ovim glupostima, nekako mi se cinilo da lik ima potencijal...jesu mu ono i starog nesto priveli...izgleda neko se opasno nameracio na njih...
nije se niko nameračio na njih jer su poštenjačine
već čistokrvna sorta kamatara,ubojica i sl.
obični šlajm sa dna kace
ćaća mu prošle godine pucao u sred bijela dana po ulici pa ga pustili
Sramota više , cijeli dan po gradu smrdi paljevina smeća , guma i sl. Svako ljeto u kasnim večernjim satima nekome prahne da nešto pali. Konkretno na relaciji Malta - Buća Potok.Pa prozor se ne može otvoriti od smrada da li smeća ili guma.I što je najgore to se uvijek MORA paliti kad su nesnosne vrućine i sve može da ode u vražiju mater , ako se ne drži pod kontrolom. Smrad zimi , smrad ljeti. Nema razlike , a nema ni sankcija. FUJ!
tako je. i ja sam se zalio prethodnih godina da se pali smece i plastika. rak u kreiranju.
ali koga zaboli za to? mozes samo ovdje na forumu plakat, ali niko nista konkretno da uradi.
Bascarsija isto osjeti se tacno kao da gori nesto kao plastika. I prekrivena je dimom ja rekoh od pekara ali nema sanse evo vec dva sata smrdi i vidi se dim ne kontam odakle.