Pa da.. Koja budala bi palila zastavu drzave u kojoj zivi..KB9 wrote:svaka mu caststakasa wrote:Pratite li ga na twitteru, evo jedna od prije dvije minute
Donald J. Trump @realDonaldTrump 2 minför 2 minuter sedan Visa översättning
Nobody should be allowed to burn the American flag - if they do, there must be consequences - perhaps loss of citizenship or year in jail!
da hoce tako svaka drzava, nasoj bi pogotovo trebalo nesto ovog tipa
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- raoul duke
#3551 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
sumirprimus
#3552 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ekskluzivni klub pijanih milijardera.
alaj ih je sve preveslao momacki nema sta
alaj ih je sve preveslao momacki nema sta
-
bole1st
#3553 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Decki se izvinjavaju (white males 63% za Trumpa, 31% za HRC)
-
bole1st
#3554 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta jos nista skuzili Trumpa?stakasa wrote:Pratite li ga na twitteru, evo jedna od prije dvije minute
Nobody should be allowed to burn the American flag - if they do, there must be consequences - perhaps loss of citizenship or year in jail!
Naime, ovaj isti trik Trump primjenjuje od pocetka kampanje (vec godinu i po dana) i takvi trikovi su jedan od glavnih razloga zasto je pocetkom godine bilo jasno da ce bit predsjednik.
On nema namjeru da zatvara ljude zbog paljenja zastave, nego da se u mislima amerikanaca postavi kao zastitnik zastave, sto cini ovakim shokantnim izjavama.
Ko zeli da nauci trumpove trickove najbolje da procita cijeli "Art of the deal" (kratko je), naci ce stvari poput:
One thing I've learned about the press is that they're always hungry for a good story, and the more sensational the better...The point is that if you are a little different, a little outrageous, or if you do things that are bold or controversial, the press is going to write about you.
I play to people’s fantasies. People may not always think big themselves, but they can still get very excited by those who do. That’s why a little hyperbole never hurts. People want to believe that something is the biggest and the greatest and the most spectacular. I call it truthful hyperbole.
- Pandakonda
- cyprus
#3556 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
raoul duke wrote:Pa da.. Koja budala bi palila zastavu drzave u kojoj zivi..KB9 wrote:svaka mu caststakasa wrote:Pratite li ga na twitteru, evo jedna od prije dvije minute
da hoce tako svaka drzava, nasoj bi pogotovo trebalo nesto ovog tipa

- Acid25
#3557 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovdje možete pratiti mix DJ Trumpa za njegov novi album "Cabinet".
https://www.washingtonpost.com/graphics ... e-tracker/
Kažu da će biti hit.
https://www.washingtonpost.com/graphics ... e-tracker/
Kažu da će biti hit.
- stakasa
#3558 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hvala na objasnjenjubole1st wrote:Sta jos nista skuzili Trumpa?stakasa wrote:Pratite li ga na twitteru, evo jedna od prije dvije minute
Naime, ovaj isti trik Trump primjenjuje od pocetka kampanje (vec godinu i po dana) i takvi trikovi su jedan od glavnih razloga zasto je pocetkom godine bilo jasno da ce bit predsjednik.
On nema namjeru da zatvara ljude zbog paljenja zastave, nego da se u mislima amerikanaca postavi kao zastitnik zastave, sto cini ovakim shokantnim izjavama.
Ko zeli da nauci trumpove trickove najbolje da procita cijeli "Art of the deal" (kratko je), naci ce stvari poput:
One thing I've learned about the press is that they're always hungry for a good story, and the more sensational the better...The point is that if you are a little different, a little outrageous, or if you do things that are bold or controversial, the press is going to write about you.I play to people’s fantasies. People may not always think big themselves, but they can still get very excited by those who do. That’s why a little hyperbole never hurts. People want to believe that something is the biggest and the greatest and the most spectacular. I call it truthful hyperbole.
- raoul duke
#3559 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pandakonda wrote:![]()
![]()
-
detroit-mercy
#3560 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nego prica se da bi Petraeus mogao biti novi Secretary of State. Gledao sam par intervjua sa njim, meni on ne izgleda lose. Znam da je guzio neku sekretaricu al jebaji ga ko ne bi jos ako je malo bolja
.
- Pandakonda
#3561 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Obama ovo ljeto:
Obama Mocks Trump for promising to keep Carrier plant IN U.S.
Prije dva danaJune, President Obama participated in a PBS townhall and was asked about Trump's promise to keep Carrier's Indiana plant in the U.S. The townhall participant -- Eric Cottonham, a member of the Steelworkers Union employed by Carrier -- asked Obama if anything could be done to stem the tide of jobs flowing out of the country, as Trump had recently promised to do.
"I see here you’re doing a lot of things, but in Indianapolis, there’s nothing there for us," he asked. "I mean, what’s next? I mean, what can we look forward to in the future as far as jobs, employment, whatever? Because all of our jobs has left or in the process of leaving, sir.”
"Those jobs of the past are just not going to come back," Obama told Cottonham.
Instead, Obama advised workers losing their jobs to learn how to adapt their skills to "some of these new technologies," in particular, the "clean energy sector."
"Let's focus on those," he suggested. "The days when you just being able to — you just being willing to work hard and you can now walk into a plant and suddenly there’s going to be a job for you for 30 years or 40 years, that’s just not going to be there for our kids because more and more, that stuff’s going to be automated."
Obama also singled out Trump for derision, saying:
When somebody says, like the person you just mentioned who I’m not going to advertise for, that he’s going to bring all these jobs back, well how exactly are you going to do that? What are you going to do? There’s — there’s no answer to it. He just says, “Well, I’m going to negotiate a better deal.” Well, how — what — how exactly are you going to negotiate that? What magic wand do you have? And usually, the answer is he doesn’t have an answer.
On Wednesday, the White House downplayed Carrier's decision to remain in the U.S. And today the White House doubled down, claiming Trump would need to make a similar announcement every week for eight years to match Obama's record.
- Point.
#3562 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump vec napravio sranje. 
- Pandakonda
#3563 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Point. wrote:Trump vec napravio sranje.

A da je Obama ovako nešto uradio odma bi ga proglasili svecom
Maria L. 19 year-old medicine student from Germany. Raped and killed by a muslim refugee.

http://hosted.ap.org/dynamic/stories/E/ ... 3-11-41-49
I onda kažu zašto čovjek traži zabranu
- Point.
#3564 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma ja, nek ti ne vidis problem koji amerikanci vide jos od 1972 godine.Pandakonda wrote:Point. wrote:Trump vec napravio sranje.
A da je Obama ovako nešto uradio odma bi ga proglasili svecomNe vidim šta je problem što ga je nazvala demokratski izabrana predsjednica države koja se bori protiv okupatorske Kine ?
Maria L. 19 year-old medicine student from Germany. Raped and killed by a muslim refugee.
http://hosted.ap.org/dynamic/stories/E/ ... 3-11-41-49
I onda kažu zašto čovjek traži zabranu
Ah znaci zabraniti ulaz muslimanima radi ovoga. Mozda da i zabrani katolicima kad neki meksikanac ubije nekog u Americi. Plitak si ko Miljacka.
- Pandakonda
#3565 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja sam više puta rekao da treba privremeno zabranit ulaz muslimanima iz država koje imaju historiju ovakvog ponašanja, ili da budem precizniji arapi. Kad si zadnji put čuo da je neki musliman iz BiH, Indonezije itd. digao se u zrak, silovao žene ? Trebamo gledat problem koji je trenutno aktualan, da smo recimo na forumu bili tokom križarskih ratova onda bi isto ovo rekao za katolike. Trenutan problem jeste ponašanje izbjeglica iz arapskog svijeta (koji su slučajno muslimani) i ne znam koliko će ovakvih slučajeva trebat da bude da ljudi skontaju da se debela većina njih ne može asimilirati na naše standarde.Point. wrote: Ma ja, nek ti ne vidis problem koji amerikanci vide jos od 1972 godine.
Ah znaci zabraniti ulaz muslimanima radi ovoga. Mozda da i zabrani katolicima kad neki meksikanac ubije nekog u Americi. Plitak si ko Miljacka.
Ne znam o kojem problemu govoriš iz 1972-e godine, ja sam samo stavio ovu sliku jer ogroman broj novih liberala pljuje Kinu zbog opresije Tibeta, Tajvana itd. i kad dođe čovjek koji se suprostavi tome opet im ne valja. Da je Obama ovo uradio mediji bi to skroz drugačije prikazali.
- Point.
#3566 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bog zna da nisam neki ljubitelj arapa generalno, ali opet ne mozes reci bas svi su takvi. Tako onda ispadne da su svi crnci gangsteri i meksikanci narko dileri. Tom doktrinom bi trebalo zabraniti ulaz i svim katolicima i crncima iz Afrike.Pandakonda wrote:Ja sam više puta rekao da treba privremeno zabranit ulaz muslimanima iz država koje imaju historiju ovakvog ponašanja, ili da budem precizniji arapi. Kad si zadnji put čuo da je neki musliman iz BiH, Indonezije itd. digao se u zrak, silovao žene ? Trebamo gledat problem koji je trenutno aktualan, da smo recimo na forumu bili tokom križarskih ratova onda bi isto ovo rekao za katolike. Trenutan problem jeste ponašanje izbjeglica iz arapskog svijeta (koji su slučajno muslimani) i ne znam koliko će ovakvih slučajeva trebat da bude da ljudi skontaju da se debela većina njih ne može asimilirati na naše standarde.Point. wrote: Ma ja, nek ti ne vidis problem koji amerikanci vide jos od 1972 godine.
Ne znam o kojem problemu govoriš iz 1972-e godine, ja sam samo stavio ovu sliku jer ogroman broj novih liberala pljuje Kinu zbog opresije Tibeta, Tajvana itd. i kad dođe čovjek koji se suprostavi tome opet im ne valja. Da je Obama ovo uradio mediji bi to skroz drugačije prikazali.
Sto se tice 1972, USA je tad prihvatila politiku Jedna Kina, Taivan kao dio Kine. I dodje ovaj matuzalem i nepromisljenim potezom pocetnika haman se zakaci sa Kinom odmah.
- Pandakonda
#3567 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa i nisam rekao da su doslovno sviPoint. wrote:Bog zna da nisam neki ljubitelj arapa generalno, ali opet ne mozes reci bas svi su takvi. Tako onda ispadne da su svi crnci gangsteri i meksikanci narko dileri. Tom doktrinom bi trebalo zabraniti ulaz i svim katolicima i crncima iz Afrike.Pandakonda wrote:Ja sam više puta rekao da treba privremeno zabranit ulaz muslimanima iz država koje imaju historiju ovakvog ponašanja, ili da budem precizniji arapi. Kad si zadnji put čuo da je neki musliman iz BiH, Indonezije itd. digao se u zrak, silovao žene ? Trebamo gledat problem koji je trenutno aktualan, da smo recimo na forumu bili tokom križarskih ratova onda bi isto ovo rekao za katolike. Trenutan problem jeste ponašanje izbjeglica iz arapskog svijeta (koji su slučajno muslimani) i ne znam koliko će ovakvih slučajeva trebat da bude da ljudi skontaju da se debela većina njih ne može asimilirati na naše standarde.Point. wrote: Ma ja, nek ti ne vidis problem koji amerikanci vide jos od 1972 godine.
Sto se tice 1972, USA je tad prihvatila politiku Jedna Kina, Taivan kao dio Kine. I dodje ovaj matuzalem i nepromisljenim potezom pocetnika haman se zakaci sa Kinom odmah.
Jedna imperijalistička sila opravdava imperijalistički plan druge imperijalističke sile, nešto me tu ne iznenađuje
- Point.
#3568 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nemoguce je napraviti nekakvu selekciju ko je los ko je los ko je dobar. I da radi male manjine konjina da ispastaju jadnici sto su prosli mahovo i grahovo da se dokopaju nekog vida sigurnosti.Pandakonda wrote:
Pa i nisam rekao da su doslovno svividiš da sam napisao debela većina. U tu većinu ne ubrajam samo one koji su počinili ta djela, nego i one koji to odobravaju ili pokušavaju opravdat na bilo koji način. A ako si pratio vijesti kad se desi neki ovakav slučaj to nisu uopšte izbjeglice iz Sirije kao što ih mainstream mediji predstavljaju (u ovom slučaju je bio lik iz Afghanistana) nego su to ekonomski migranti iz drugih država koji su se samo "prikačili" na ove. E sad se postavlja vječito pitanje da li ih se isplati pustit u svoju državu a da konstantno moraš misliti da li će napraviti neki problem, a istina je da ljudi imaju dovoljno materijala da budu skeptični povodom njihove migracije. Sigurnija je opcija da se blokira njihova migracija dok se ne napravi neki sistem ili nešto što će spriječit ulazak pogrešnih ljudi. Trump je predložio bio neku vrstu kratkrotrajnog nadzor/registara za muslimane koji dolaze iz tih krajeva ali su ga odma mediji razapeli kao islamofoba
![]()
Jedna imperijalistička sila opravdava imperijalistički plan druge imperijalističke sile, nešto me tu ne iznenađuje
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3569 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
katolici su najgori

- jeza u ledja
#3570 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cisto onako zanimacije radi - sta cemo sa Arapima sa americkim, francuskim, belgijskim, britanskim pasosima?Pandakonda wrote:
Pa i nisam rekao da su doslovno svividiš da sam napisao debela većina. U tu većinu ne ubrajam samo one koji su počinili ta djela, nego i one koji to odobravaju ili pokušavaju opravdat na bilo koji način. A ako si pratio vijesti kad se desi neki ovakav slučaj to nisu uopšte izbjeglice iz Sirije kao što ih mainstream mediji predstavljaju (u ovom slučaju je bio lik iz Afghanistana) nego su to ekonomski migranti iz drugih država koji su se samo "prikačili" na ove. E sad se postavlja vječito pitanje da li ih se isplati pustit u svoju državu a da konstantno moraš misliti da li će napraviti neki problem, a istina je da ljudi imaju dovoljno materijala da budu skeptični povodom njihove migracije. Sigurnija je opcija da se blokira njihova migracija dok se ne napravi neki sistem ili nešto što će spriječit ulazak pogrešnih ljudi. Trump je predložio bio neku vrstu kratkrotrajnog nadzor/registara za muslimane koji dolaze iz tih krajeva ali su ga odma mediji razapeli kao islamofoba
![]()
- Pandakonda
#3571 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Njih je lakše kontrolisati nego ove što dolaze bez ičegajeza u ledja wrote:Cisto onako zanimacije radi - sta cemo sa Arapima sa americkim, francuskim, belgijskim, britanskim pasosima?Pandakonda wrote:
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3572 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
toliko o hoštaplerskom populizmu i navodnom unutrašnjem "poslovnom" pitanju od donalda dumpa... diže starački vojni dom da uvede ekonomsku stabilnost... to đenerali studirali ekonomiju

Tramp se "naoružao" generalima – mač sa dve oštrice
Izabrani predsednik SAD Donald Tramp okuplja oko sebe sve više bivših generala što je neuobičajena praksa u savremenoj politici.

- SmokingMan
#3573 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jest,zagotivio onoga "bijesnog psa",koji bi malo da bude fin,a još više brutalniji.
"I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all."
-
sumirprimus
#3574 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Lik se sprema za rat.a vi se zajebajite...
Valja kupit baterija i svijeca.tariguza i konzervi...

Valja kupit baterija i svijeca.tariguza i konzervi...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3575 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ja sam ikara i targuza nabavijo, vodu popiškim u jednu bocu i popijem... mogu gurat dvije godine tako
trba pratit na TV one survajvos emisije, može se štošta naučit...