palermo wrote:pustopoljina wrote:
ovo sto je ona uradila je daleko vise izlozeno oku javnosti. sta mi znamo o njegovom radu? samo kasnije neke sture vijesti.
javnost je pozdravila njegovo obracanje (makar i psovkama, ali je pozdravljen

), ali barem je dao znak da je ziv.
njemu treba nesto sto je njoj urodjeno (kao da je ona iz begovske familije, a ne on

) znati okretati vodu na svoj mlin i uvijek se postaviti stepenicu vise, ona to zna spontano, i kad je neko prekine u izlaganju, i kad je neko provocira. njemu treba PR savjetnik, ali pravi onaj. njemu treba da drugacije govori i da razmislja prije nego sto zine (on takve gafove pravi da je to za nepovjerovati).
valjda razlika između muških i ženskih očiju. Meni je Bakir (uprkos svim njegovim nedostatcima glede elokventnosti) kod Senada ostavio puni bolji utisak od Sebije sinoć.
Puno mi je više sinoć napravila gafova koji iritiraju ljude, od Bakira.
Eleneis, nebitno u kontekstu teme, samo onako rekoh
bakir cudno prica, kao da ima neki mahalski, ne znam...oteze nekako. meni je on puno mirniji od nje, ali ona...bas mislim da se ona vise svidja narodu, ponudila je citavu lepezu traceva i pikanterija, glasno je rekla ono sto se o lijecnicima ionako prica, potvrdila sve te price...to narod voli. ona govori...hm...afektirano...ima tako tih gospoja sa tim nacinom govora i nekako s visoka. on prica kao da zeli urazumiti nekoga, ona prica kao da je svaka koju kaze aksiom. u stvari, bas su zanimljivi njih dvoje
mislim da se ona narodu vise svidja, ali ona je puno namazanija od njega, barem mi tako djeluje.
a hm...da je senad bio malo vise koncentriran i da mu nije pun nos sve te price i tog njegovog posla, pogubio bi se bakir puno vise. ali senad je sav nekakav umoran bio, kao da je sam sebi dosadio...imala sam osjecaj kao da citavo vrijeme prevrce ocima