Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedna friško "frizirana" jedinica. Ko da ih je sve isto frizer "friziro" I ne samo frizer, to je takav dogovor i sa NATO partnerima, vojnim posmatračima i ocjenjivačima i ovdje i na međunarodnim vježbama i u misijama..... Jednostavno, spletkarenje i urota da bi se osujetio rus i secesionista.
P. S. koga briga kome ćeš virovat? Viruj kome hoćeš. Virujte da ništa ne valja. Sve ok.
Saga Noren wrote:Nisu nesto bas utrenirani i zgodni ti vojnici
vala je i tvoja sisa omlitavila...ako cemo posteni biti...
Priznajem da je...
Ali da ovi mogu bit vojnici... Pa, ne mogu pretrcat 100 m da ne crknu. Kako ti prodju uopce na zdravstvenom
Slabo, slabo.
Hr vojska bi ih pojela za dorucak...
Barba Arči je onda rekao: e jebente živote!
Ja san promrmlja: Ne razumin...
Barba Arči viknu: A šta triba da ne razumiš? Jel vidiš ove ženke trolerke na temi?
Ja sam slegnija ramenima i rekao: A ko san ja, molinte lipo, da diram gošću iz Hrvacke...
Sta se ti smijes. Mi ovdje raspravljamo o krucijanim pitanjima regije. Vojska je temelj drzave.
Vasa drzava ne moze trcat, nasa moze.
pa normalno je da HV mora vise da trci od OS BiH. iza pripadnika OS BiH stoje proizvodni kapaciteti municije o kojima pripadnici HV ne mogu ni sanjati. ni u svojim najvlaznijim snovima. a od davnina se zna da onaj koji ima manje municije. mora vise da trci.
arzuhal wrote:Barba Arči je onda rekao: e jebente živote!
Barba Arči viknu: A šta triba da ne razumiš? Jel vidiš ove ženke trolerke na temi?
Ja sam slegnija ramenima i rekao: A ko san ja, molinte lipo, da diram gošću iz Hrvacke...
Ma neee trooolam, ja o vojci bih, vojnikinjam iz izraela... Sve je to isto
Sta se ti smijes. Mi ovdje raspravljamo o krucijanim pitanjima regije. Vojska je temelj drzave.
Vasa drzava ne moze trcat, nasa moze.
pa normalno je da HV mora vise da trci od OS BiH. iza pripadnika OS BiH stoje proizvodni kapaciteti municije o kojima pripadnici HV ne mogu ni sanjati. ni u svojim najvlaznijim snovima. a od davnina se zna da onaj koji ima manje municije. mora vise da trci.
Sta se smijes, pa ovaj kapitulira na jednoj.
Sta mislis da ih je tri doslo iz Hrvatske.