Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_milojica wrote:Npr na talijanskim autima rijetko ces vidjeti da su prohrdjale obrve ili neki karoserijski dio. Pod je vec druga prica. Ako je uvezena iz DE,NL,AUT,CH rijetke su,a da pod nije vec poceo truliti. Npr zanimljivo je da iz SLO nisam vidio ni jednu sa takvim podom. Iz ITA dodju kao da su nove sto se poda tice,ni gram hrdje.
u italiji se samo na sjeveru ceste posipaju solju... to igra veliku ulogu u prohrdjavanju poda
Kada je karoserija pocinčana i automobil adekvatno ofarban, nema nikakve veze čime si i koliko cesta posipa. Druga priča su loši automobili tipa svi Francuski, TAlijanski, Azijski, Američki i pokoji Kineski..
mali_milojica wrote:Npr na talijanskim autima rijetko ces vidjeti da su prohrdjale obrve ili neki karoserijski dio. Pod je vec druga prica. Ako je uvezena iz DE,NL,AUT,CH rijetke su,a da pod nije vec poceo truliti. Npr zanimljivo je da iz SLO nisam vidio ni jednu sa takvim podom. Iz ITA dodju kao da su nove sto se poda tice,ni gram hrdje.
u italiji se samo na sjeveru ceste posipaju solju... to igra veliku ulogu u prohrdjavanju poda
Kada je karoserija pocinčana i automobil adekvatno ofarban, nema nikakve veze čime si i koliko cesta posipa. Druga priča su loši automobili tipa svi Francuski, TAlijanski, Azijski, Američki i pokoji Kineski..
Znaci one 100-ne Mercedesa od A klase,C klase,E klase,Vito kombija koje sam svojim ocima vidjao ma cesti nisu adekvatno zasticeni i ofarbani? Ok,hvala samo da znam.
530i wrote:I Ford, dobro si. Ja bih zaštitio, zašto da ne...ako ćeš auto držati 10 godina ili više kod sebe. Do pet godina se ne isplati...
Taj kobit zna da ispuca i samo još veću štetu napravi. A još ako majstorčina zamaže sve živo kao što znaju....
Nisam mislio konkretno na kobit, nego ima i drugih, puno boljih načina za zaštitu automobila, od raznih voskova do farbarskih tehnologija preuzetih od brodova i sl. Namackat kobit je najprostiji potez.
ElDzidziIbnDzo wrote:Nije to bas tako
Dodji u Skandinaviju pa da vidis koliko truhlih Audija ima.
A ja sam bio spreman da se zakunem u Audijevu limariju.
A da ne govorimo o italijanima ili cemu drugom.Izumru nakon 4 godine ekspoatisanja.Ne mozes ih naci ni na otpadu
Oba ova momka fotografa imaju muda to poda ili im fali mozga, ili oboje Ne trebas biti nesto ucen da skontas da si onde kod apeksa na meti ako neko lose uleti i krene da podupravlja
Last edited by klaki on 25/08/2015 17:16, edited 1 time in total.
Dvije verzije su bile. 120 KS i 105 i automatic sa 3 brzine
Hota je jednom pricao kako je u DE vozio takav auto. Prvom ide 80 km/h. Drugom 120,kasnije jos malo 3-om do nekih 150 i to je to. Trosi ekonomicnih 20-25 lit dizela
Imao sam srecu voziti k5 obicni i dual sa 6,2 v8 i citavih 115 tj 130 turbodizelskih konja nema zamjene za zapreminu to garantujem, td dual je vozio za sobom fapa ko nista
zdrav je sav,ne znam kako je ovako sacuvan.ima na par mjesta malo povrsinske korozije jer gola skoljka dugo stoji vani.ali u principu odavno nisam boljeg keca vidjeo....