Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Connaisseur Karlin wrote:
Edin H. da li ovo propustio? Peagsusvo avion je skiznuo sa piste u Turskoj , u januaru, srecom, si su prezivjeli
Meni je Pegasus potpuno nepouzdan. Kod njih uvijek neki problem i
gdje si ti za njihov model ne znam sto je problem, ali za Dash8 , bz obzria na avio kompaniju, znam da postoji opravdana zabrinuost u vezi nose gear, lomnjenje u gornjem zlgobnom dijelu
vezano za indicnet u Turskoj, pa problem je dizajn rnwy-a , i eventulano nepoznavanje istog od strane pilota, jer vrijeme nije bilo uzrok problema
mozda je mislila na duzine ruta i druge varibale, ja vam ne pratim Pegsus-ove probleme znas da ima zadnju deceniju, narocito, puno avio-kompaija koje djeluju i ponasjau se izmejdu low -cost kompanija i vecih carrers
drndalo wrote:Ne znam ja sta je mislila, a ni ti... Ali posto ste vas 2 bliske, onda ona moze...
FlyPgs ne znam da ima bas konkretnih problema, osim sto bi volio vise para umjesto manje...
pa eto, ona i jeste primjetila nesto sto nas dvoje nismo , i to je takodjer prihvatljivo, jer ona je samo kvotirala izjavu kompanije , a ako je kompanija ovako nesto napisala u vezi velicine aviona i broja putnika i neisplativosti na rutama i uidanju letova, , tad mozemo pretpostaiti da se netko zeznuo , ili kopanija ili novinari
drndalo wrote:Ne znam ja sta je mislila, a ni ti... Ali posto ste vas 2 bliske, onda ona moze...
FlyPgs ne znam da ima bas konkretnih problema, osim sto bi volio vise para umjesto manje...
Ma kad kažem mali mislim manji od Turkisha.
Navedi kompaniju koja će priznati da ima problema? Neće ni jedna. Ne tvrdim ja ni da ima ali neki moj lični stav je da ne letim s njima.
meni su njegove provale odlicne
Dobro je avijaticari,
Sta je to bilo, je l' opet trehn'o?
jeste, al' nisu trazili pomoc, to nije dobar znak
Pa sta da su trazili pomoc, to bi bio dobar znak?
On je trehn'o, trazio netrazio...
I to cudo ne lici na normalan avion, isti lada niva, sam' krila ima.
Pa sta da su trazili pomoc, to bi bio dobar znak?
On je trehn'o, trazio netrazio...
I to cudo ne lici na normalan avion, isti lada niva, sam' krila ima.