Online na PSNne radi, ali ima metoda kako da se igraju igre online koje imaju lan funkciju.Kuvet wrote:Koliko sam skontao, ne radi online? Da li ima trzanja u igrama ili je sve fluidno?arnes_king wrote:Imam ja slim sa 5.05.Kuvet wrote:Pozdrav ljudi. Ima li iko iskustva sa ps 4 pro, firmware 5.05, govore ljudi da mogu dzaba skidati igre. Da li iko ima navedeni ps4 sa tim firmwareom i kako fercera?
Podesis exploit, traje svega 2-5 minuta, skines sebi igre, prebacis preko npr nekog externog diska ili USB i instaliras na plejci i igras.
https://gbatemp.net/threads/aio-ps4-exp ... de.497858/
@beni-bu-man kod mene nece da ucita film na USB sticku a na TV radi bez problema, format mp4. Je li ides na defaultni media player ili?
Nema nikakvog stekanja niti trzanja niti bilo kakav drugi nedostatak exploita. Ustvari se na konzoli nista direktno i ne mijenja samo se pokrene exploit nakon svakog restarta a pokretanje traje manje od 2 minute.
Svaki put kad ugasis konzolu ona postaje "normalna" i kad god poželiš igrati online samo uradis update, samo tad vise nema povratka na exploit.