Farma
Moderator: anex
- Artest
#3551 Re: Farma
Memo ce se zajebat ako da Eri stapic. Zna koliko Sha ne podnosi Sasku, a drugo, zatvara vrata svim glasacima iz Srbije ako napomene da je to zbog pjesme. Trebao je iskulirat. Era do sada nije pokazivao neke podmukle poteze. Ono je sto jest, jbg...ali je puno meksi od ovog bumbara.
-
skop
#3553 Re: Farma
Danijel,covjek koji me do sada nije razocarao,a za dalje cemo vidjeti!
- kupačica
#3554 Re: Farma
Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
A danas?
Hoće to ko nasrće na žene, uz to ničim izazvan.
Kreten.
A danas?
Šta je, čaršijaneru, plačeš? Boli, a?Ono što sam ja tamo video vi ne možete ni zamisliti! - pričao je slikar, nakon čega je počeo da plače i iznervirano izašao iz kuće.
Kreten.
-
boris_nsa
#3555 Re: Farma
Memo u finalu.
- fidoremilienko
#3556 Re: Farma
Sjo ove kupacice sto se nalozila. Idi ba slini po vesni i saski
- gnjev
#3557 Re: Farma
Nek ti je Vesna dobrakupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
A danas?Šta je, čaršijaneru, plačeš? Boli, a?Ono što sam ja tamo video vi ne možete ni zamisliti! - pričao je slikar, nakon čega je počeo da plače i iznervirano izašao iz kuće.
Kreten.
- veljaca
#3558 Re: Farma
fidoremilienko wrote:Sjo ove kupacice sto se nalozila. Idi ba slini po vesni i saski
- TinNBANFL
#3560 Re: Farma
Makse, selj.... makse...kupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
A danas?Šta je, čaršijaneru, plačeš? Boli, a?Ono što sam ja tamo video vi ne možete ni zamisliti! - pričao je slikar, nakon čega je počeo da plače i iznervirano izašao iz kuće.
Kreten.
- kisni indijanac
#3561 Re: Farma
šta ba ničem izazvan ? a ono o osunećenosti ? ti si šešeljovka ili ?kupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.
- plagijator1975
#3562 Re: Farma
Ubi ih Memo: "Nije halal", "haram pare" "bio na hadžu" ....
N4
N4
- Neradnik
#3563 Re: Farma
Lako se kurcit kad znas da te drugi ne smije udarit.Mislim smije al onda leti vani i nema onog zbog cega je doso a to je lova.Aj da vidim ovu smrdljivu irvas da se poslje farme ovako unese memi u facu ili sha-u.U supak ce ih vani ljubit.kupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.
Gnjide od ljudi....
- bingov buraz
#3564 Re: Farma
Tako je,rdjavom kasikom ga bre!kupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.
- ho oponopono
#3565 Re: Farma
kupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.
...čuj ničim izazvan, je li pratiš redovno farmu ili ?
...čuj nasrće na jadnu ženu...pobogu još će ispasti Vesnica i žrtva maltretiranja a pitam se samo šta ona cijelo vrijeme radi?!
-
iscrtani čovek
#3566 Re: Farma
Čim se ne kuje Memo u zvezde i ne veliča se bar pet puta dnevno, odmah si Šešeljovac/ka
.
Ponašao se kao divljak u štali, ako se spuštaš na takav nivo ili je to tvoj i inače nivo, onda je besmisleno da očekuješ neko poštovanje.
A ta patetičarska slika o nekoj tobože žrtvi nacionalizma na Farmi, na kojoj skuplja poene tek je bljak...
I opet se samo vide ,,tuđe greške''. Šta je bilo sa Ekremovim nipodaštavanjem Đurđevdana ?
Rekao sam već, ja bi potpuno zabranio svaku nacionalno versku priču na Farmi, srpsku, muslimansku, svaku.
Ponašao se kao divljak u štali, ako se spuštaš na takav nivo ili je to tvoj i inače nivo, onda je besmisleno da očekuješ neko poštovanje.
A ta patetičarska slika o nekoj tobože žrtvi nacionalizma na Farmi, na kojoj skuplja poene tek je bljak...
I opet se samo vide ,,tuđe greške''. Šta je bilo sa Ekremovim nipodaštavanjem Đurđevdana ?
Rekao sam već, ja bi potpuno zabranio svaku nacionalno versku priču na Farmi, srpsku, muslimansku, svaku.
- ho oponopono
#3567 Re: Farma
...mislim budimo realni šta Vesna radi svima ostalima nevezano za Memu i ne diraj mi grad, sve mi diraj ne diraj mi grad! 
- m@gm@
#3568 Re: Farma
kupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.
Ovo je teska suplja, ko ba nasrce na zene, dje si to vidjela. Vesna i Saska su definitivno zasluzile da ih neko razdrma, ali ne smiju na farmi.
-
skuterista
#3569 Re: Farma
moram te podrzat ,jucer je bio frajer navalio u grupi na zenu ,pa makar to bila i ova cvaka Vesna , a ovamo place kad je ostao sam protiv nje , gledao sam ,nista mu nije rekla sto ne treba , i jest klošarkupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.
-
ekonomistica78
#3570 Re: Farma
@kupačicakupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.
Ti si bolesna, puna si mržnje, četnikuša prava.
Hitno potraži pomoć na psihijatriji.
A ti Memo, samo naprijed GO, GO, GO... do pobjede.
A Vesna je fuj, ista kao ti, krmača prava.
- Sabirni centar
#3571 Re: Farma
Sve svađe jedne "pravedne i nezaštićene" žene na farmi
smajlikojipovraća!
Nemoj mi grad dirati!

smajlikojipovraća!
Nemoj mi grad dirati!
-
varijabilni
#3572 Re: Farma
Kreten.
jedan je maca, kakav god bio, a ovaj klošar je samo neuspio pokušaj njegove kopije i sarajlija u pokušaju. ćevabdžinica, haram, halal, hadž... to je njegov domet.
- Sabirni centar
#3574 Re: Farma
Štati znaš šta je sarajlija, živ biovarijabilni wrote:kupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.![]()
![]()
![]()
jedan je maca, kakav god bio, a ovaj klošar je samo neuspio pokušaj njegove kopije i sarajlija u pokušaju. ćevabdžinica, haram, halal, hadž... to je njegov domet.
Vesna Irvas pokušaj kopije Miloša Bojanića teleće glave.
- m@gm@
#3575 Re: Farma
varijabilni wrote:kupačica wrote:Šta je, Memiš, juče si bio mangup i ušao u štalu, ničim izazvan. Urlao si na Vesnu (opet ničim izazvan), revao ko ludak, mlatarao rukama i skakao. Plašio si jadnu stoku i mislio da praviš šou. Trajalo je to, Memo, trajalo. Trebalo je to izdržati. I stoka te u štali gledala zgranuto jer je to što si radio bilo maloumno. I neduhovito.
Kreten.![]()
![]()
![]()
ti opasno naginjes