Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
It_is_a_Leclerc wrote:Momcima svaka čast. Što kaže Aco - "Umrli smo. Ali na nogama, ne na koljenima". I ove suze što se liju na pressu dovoljno govore o Aci, našoj reprezentaciji i tome koliko su emotivno investirali u ovo sve.
Hvala im ! Hvala im puno na svemu. Ja ne zamjeram nijedan ishitren šut, nijednu prodatu loptu, nijedan poraz. Srce je ostavljeno na terenu. I to je sve što sam tražio od njih.
To je ironija - u drugi krug idu Finska, Belgija, Hrvatska, Ukrajina... Sve odreda nižrazredna evropska košarka, a ekipa koja je ponizila Litvaniju, Makedoniju i Crnu Goru ide kući !
pobijedili smo kosarkasku velesilu ! trebamo biti ponosni na nase momke,a ne srati ;trebalo je ovako,trebalo je onako.
idemo dalje sa podignutom glavom !
Ja još ne mogu sebi da dođem, knedla u grlu, mogu misliti kako je njima tamo...
Jebem li ti Kleiza komplet ženski rod i Makedonskim govnima...
+16 imali... Svaka vam čast momci, ovako se igra i bori za državu!
Mislim da ce zbog ove utakmice i Teletovic ili promjeniti klub ili dobiti vecu minutazu ! Dzeko i kompanija nek se ugledaju na njega kad mu trener govori da izadje a on odbija i igra pametno do kraja !
Murat Sabanovic wrote:pobijedili smo kosarkasku velesilu ! trebamo biti ponosni na nase momke,a ne srati ;trebalo je ovako,trebalo je onako.
sljedeći ciklus uz Vrabca, Buzu, mlađeg Đedovića, Sulejmanovića i Nurkića, reprezentacije će sigurno napraviti ovaj korak ka drugom krugu, a zašto i ne nešto više
edit. moja greška, nisam dobro čuo Acu tokom tajm-auta, kad je rekao da nam ne treba trica, već da idu izboriti faul
svejedno na kraju
Last edited by horion_bosona on 09/09/2013 20:37, edited 1 time in total.
Nastaviti raditi sa mladim timovima, nastaviti graditi reprezentaciju(je), "popularizirati" kosarku medju rajom, izvaditi klubove, prije svega Bosnu, iz dubioze u koju su upali... Ima tu mnogo posla.
Ali, ova ekipa je pokazala da ZELI i da MOZE i sumnjam u to da ih ovaj poraz moze zaustaviti u poslu koju su zapoceli.
Murat Sabanovic wrote:pobijedili smo kosarkasku velesilu ! trebamo biti ponosni na nase momke,a ne srati ;trebalo je ovako,trebalo je onako.
It_is_a_Leclerc wrote:
To je ironija - u drugi krug idu Finska, Belgija, Hrvatska, Ukrajina... Sve odreda nižrazredna evropska košarka, a ekipa koja je ponizila Litvaniju, Makedoniju i Crnu Goru ide kući !
cyprus wrote:Al jebemu mater, gdje to još ima ispast sa omjerom 3-2
u nekim situacijama se moglo i sa 2-3 proći dalje
Evo gledam, još niko u historiji prvenstava nije uspio ispast u grupnoj fazi sa pozitivnim skorom I baš mi... Pa jebemu više... Cijela Bosna izgleda leži na mrvama...