Ko te jebe, pati.jedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#35451 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
- Butmiran
#35452 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Možda je bolestan čovjek bio, što si takva ccc...jedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
-
jedva ikako
#35453 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A on je peder, ahahaha
Ako, ako, oprošteno mu je! 
-
jedva ikako
#35454 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Samo da komšiji crkne krava... Ne patim, samo pitam.Velkoski wrote:Ko te jebe, pati.jedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
-
jedva ikako
#35455 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Možda, mada nije bolest sve što boli.Butmiran wrote:Možda je bolestan čovjek bio, što si takva ccc...jedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#35456 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jednostavno ne želi ništa više od tebe, zato se i ne javlja, logično u biti.
A i je l' ga treba zanimat' je l' tebe boli što laže, petlja i to?
-
jedva ikako
#35457 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne treba ga zanimati, ali ne treba ni lagati, vala. Može žensko da podnese...Velkoski wrote:Jednostavno ne želi ništa više od tebe, zato se i ne javlja, logično u biti.
- Capajebo
#35458 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Mozda zbog ovoga, mozda je tvoj rjecnik problem?jedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
Last edited by Capajebo on 28/09/2014 01:39, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#35459 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa lik ti salje poruku jasno i glasno tako sto ti ne salje porukujedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
to sto je rekao cujemo se sutra, to mu je mozda kao ono usput
Vaznije pitanje je ovdje:
Lik ti eto rekao cujemo se sutra, nije se javio. Ti cekas mjesec dana, neces ti njemu da se javis u medjuvremenu?
-
jedva ikako
#35460 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Capajebo wrote:Mozda zbog ovoga, mozda je tvoj rjecnik problem?jedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
Vrlo moguće, hahaha, ali ne bih da izigravam žešću kulturu pred nekim, pa sutra da moram vagati svaku riječ. Uostalom, pizda je karakterna osobina.
- Logovan
#35461 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Što si bukvalna? Svi koji kažu da će se "javiti sutra" obično se ne jave sutra.jedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
- p206
#35462 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
meni je npr. uzrečica čućemo se ili vidimo se
vjerovatno se niste našli, ili on ima još šema, pa mu bilo ofirno da ti to kaže...uglavnom samo nastavi dalje, ne gubi vrijeme na razmišljanje o njemu
vjerovatno se niste našli, ili on ima još šema, pa mu bilo ofirno da ti to kaže...uglavnom samo nastavi dalje, ne gubi vrijeme na razmišljanje o njemu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#35463 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Naravno da treba lagati. I to maksimalno.jedva ikako wrote:Ne treba ga zanimati, ali ne treba ni lagati, vala. Može žensko da podnese...Velkoski wrote:Jednostavno ne želi ništa više od tebe, zato se i ne javlja, logično u biti.
-
jedva ikako
#35464 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A zašto to, moliću lijepo?Velkoski wrote:Naravno da treba lagati. I to maksimalno.jedva ikako wrote:Ne treba ga zanimati, ali ne treba ni lagati, vala. Može žensko da podnese...Velkoski wrote:Jednostavno ne želi ništa više od tebe, zato se i ne javlja, logično u biti.
- Capajebo
#35465 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
To nije zesca kultura, to je osnova. Tako da, razumijem momkajedva ikako wrote:Capajebo wrote:Mozda zbog ovoga, mozda je tvoj rjecnik problem?jedva ikako wrote:Kad kaže "čujemo se sutra" i onda se ne javi narednih mjesec dana, aaaa! Zašto? Mislim, ne moraš se javiti, ali što me lažeš, bolan? Kakav je to mehanizam odbrane kod muškarca? Ne tjeram te puškom ni na šta, šta lažeš, pizdo, a?
Vrlo moguće, hahaha, ali ne bih da izigravam žešću kulturu pred nekim, pa sutra da moram vagati svaku riječ. Uostalom, pizda je karakterna osobina.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#35466 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nema boljeg osjećaja nego kada nekome zagorčaš život.jedva ikako wrote:A zašto to, moliću lijepo?Velkoski wrote:Naravno da treba lagati. I to maksimalno.jedva ikako wrote: Ne treba ga zanimati, ali ne treba ni lagati, vala. Može žensko da podnese...
-
todd_smith
#35467 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Stavi sliku, da viidmo kakva si. Tako cemo odmah znati kakve je namjere imao
- Capajebo
#35468 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
S'o bi rek'o noDi inMerl "i nema na nama rana"Velkoski wrote: Nema boljeg osjećaja nego kada nekome zagorčaš život.
-
todd_smith
#35469 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Vidi ga slusa Edina

-
jedva ikako
#35470 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nije pitanje o namjerama, pitanje je o lažima.todd_smith wrote:Stavi sliku, da viidmo kakva si. Tako cemo odmah znati kakve je namjere imao
- alkalna_baterija
#35471 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Je li do mene, ili ona fakat nije ni lijepa, a kamoli prelijepa? Na stranu sad obrazovanje i razlozi zbog kojih je Kluni
-
jedva ikako
#35472 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nema boljeg osjećaja nego kada nekome zagorčaš život.
[/quote]
Imaš ga pravo!
Imaš ga pravo!
- Capajebo
#35473 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
@alkalna, ne vidimo je normalno da ti odgovorimo 
-
todd_smith
#35474 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Joj tebe, pa sa zgodnim izlazis i ljubis se i slicno.
One fine iz finih porodica, eh te zenis.
Kluni brat, zna znanje.
One fine iz finih porodica, eh te zenis.
Kluni brat, zna znanje.
-
jedva ikako
#35475 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
To nije zesca kultura, to je osnova. Tako da, razumijem momka
[/quote]
Okej, ubuduće ne smijem spominjati kopulativne organe i karakterne osobine, razumijem ga sad i ja.
Okej, ubuduće ne smijem spominjati kopulativne organe i karakterne osobine, razumijem ga sad i ja.