lendric wrote:Bambino Blu wrote:Alija odoh te iskopat da legnem hahahaha![]()
![]()
![]()
ahhaahahhahahaahaahhahaahhahahahahaahahahahah
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#35451 Re: Premijer liga BiH
- avetinja
#35452 Re: Premijer liga BiH
Pojedinci sa druge strane Miljacke imaju potrebu da broje krva zrnca ljudi u i oko Želje, pa pitam da li im smeta ime terena Trening centra u Butmiru.jeza u ledja wrote:Sta bolan???avetinja wrote:http://sport1.ba/premijer-liga-bih/sluz ... lija/70108
Gdje su pojedine komšije koje broje krvna zrnca?
- 19DobrinjA87
#35453 Re: Premijer liga BiH
MOSALJOZE wrote:lendric wrote:Bambino Blu wrote:Alija odoh te iskopat da legnem hahahaha![]()
![]()
![]()
ahhaahahhahahaahaahhahaahhahahahahaahahahahah
- cvrčak_na_hedonizmu
#35454 Re: Premijer liga BiH
Ricken wrote:Vićeš ti.Tomahawk11 wrote:Bgm cete oplakati
Znam, već u Širokom, pa reko da se na vakat ispucam![]()
Onda jedno 7 dana nemoram na forum ulazit.
Po potrebi i duže.
@Tomahavk druže, vidiš da već plačemo
Kakva lakrdija od kluba
- Ricken
#35455 Re: Premijer liga BiH
Priznajem ne kontam, sad kad si ovako razložno pojasnio, kontam još manje, ali ionako danas nije moj dan nikako, pod nekim sam uticaje podzemnih voda i nemogu teških tema.Logovan wrote:Fulaš poentu.Ricken wrote: Ja i? Smijete se i vi nama, smijemo se mi vama. Veseli trenutci sarajevskog fudbala, dok neko ne promjeni dilera.Jedno je kada prozivaš tipa "vi samo nas pratite", a ti isto radiš, odnosno pratiš rivala. Drugo je kad se ne vodiš ovim. Ima razlike, a ni ne očekujem da shvatiš.
Malo se zezam, ništa drugo.
Halali.
Last edited by Ricken on 24/10/2016 23:14, edited 1 time in total.
- Logovan
#35456 Re: Premijer liga BiH
Nisu svi isti, realno. Ovi što su u prvoj grupi se jako brzo prepoznaju.agnostic_front wrote:To svak savakom piše, realnoLogovan wrote:Fulaš poentu.Ricken wrote: Ja i? Smijete se i vi nama, smijemo se mi vama. Veseli trenutci sarajevskog fudbala, dok neko ne promjeni dilera.Jedno je kada prozivaš tipa "vi samo nas pratite", a ti isto radiš, odnosno pratiš rivala. Drugo je kad se ne vodiš ovim. Ima razlike, a ni ne očekujem da shvatiš.
A i ja ne znam čemu ovoliki smijeh. Jesmo li to otišli u stečaj ili smo izbačeni iz lige ili se desilo nešto treće katastrofalno?
- 19DobrinjA87
#35457 Re: Premijer liga BiH
ljudi se nista ne pitaju...Pipa zatvorena i za trenera..ostavili ublehu jer nema sanse da se opet baca po 20.000 a od "vecih" plata ostgalo samo Saidu...ostali uzimaju za nase uslove zivota dobre plate i lagano ga pepaju prije spavanja...
Ahmetović 6 hiljada KM
Novaković 5 hiljada KM
Balić 5 hiljada KM
Said 18 hiljada KM + 50 hiljada eura
Sarić 5 hiljada KM
Ivetić 4 hiljade KM
Anđušić 2 hiljade KM
Hebibović 3 hiljade KM
Hodžić 5 hiljada KM
Crnkić 5 hiljada KM
Ahmetović 6 hiljada KM
Novaković 5 hiljada KM
Balić 5 hiljada KM
Said 18 hiljada KM + 50 hiljada eura
Sarić 5 hiljada KM
Ivetić 4 hiljade KM
Anđušić 2 hiljade KM
Hebibović 3 hiljade KM
Hodžić 5 hiljada KM
Crnkić 5 hiljada KM
Last edited by 19DobrinjA87 on 24/10/2016 23:18, edited 1 time in total.
- Šibicar
#35458 Re: Premijer liga BiH
Bambino Blu wrote:Alija odoh te iskopat da legnem hahahaha![]()
![]()
![]()
Jebo sve,al' divi ovce.
- Logovan
#35459 Re: Premijer liga BiH
Šta ti imam halaliti, nisi mi ništa loše uradio, zezaj se dan - noć.Ricken wrote: Malo se zezam, ništa drugo.
Halali.
-
sumirprimus
#35460 Re: Premijer liga BiH
Ovo si kopiro. s drugog foruma..cc19DobrinjA87 wrote:ljudi se nista ne pitaju...Pipa zatvorena i za trenera..ostavili ublehu jer nema sanse da se opet baca po 20.000 a od "vecih" plata ostgalo samo Saidu...ostali uzimaju za nase uslove zivota dobre plate i lagano ga pepaju prije spavanja...
Ahmetović 6 hiljada KM
Novaković 5 hiljada KM
Balić 5 hiljada KM
Said 18 hiljada KM + 50 hiljada eura![]()
Sarić 5 hiljada KM
Ivetić 4 hiljade KM
Anđušić 2 hiljade KM
Hebibović 3 hiljade KM
Hodžić 5 hiljada KM![]()
Crnkić 5 hiljada KM
-
MensurM
#35461 Re: Premijer liga BiH
Ja da sam navijač Sarajeva, nakon onih odgovora Kusturice sutra bih osnovao FC Sarajevo.
- Ricken
#35462 Re: Premijer liga BiH
@Logovan:
Ma realno meni je intervju bezze, klasičan slučaj kad se neko vadi, ala oni jadnici kad po kazni dođu kod Duške Jurišić pa se pravdaju.
Nekako sam očekivao više optimizma kod rukovodećih struktura Sarajeva, neke nove projekte, svježe ideje i vizije, nove investotore, koji će da grade čudo neviđeno, recimo Akademiju na vodi i sl.
Ovako djeluje baš da je pokiso.
Ma realno meni je intervju bezze, klasičan slučaj kad se neko vadi, ala oni jadnici kad po kazni dođu kod Duške Jurišić pa se pravdaju.
Nekako sam očekivao više optimizma kod rukovodećih struktura Sarajeva, neke nove projekte, svježe ideje i vizije, nove investotore, koji će da grade čudo neviđeno, recimo Akademiju na vodi i sl.
- Fuzzy Dunlop
#35463 Re: Premijer liga BiH
Poenta,
mi prdnemo oni se valjaju od smjeha.
Oni se useru do iza vrata, mi ne smijemo disati
NIje smješno, nije smješno.. kad dere Musa jarca u godini ovce
mi prdnemo oni se valjaju od smjeha.
Oni se useru do iza vrata, mi ne smijemo disati
NIje smješno, nije smješno.. kad dere Musa jarca u godini ovce
- Logovan
#35464 Re: Premijer liga BiH
Pa normalno da će se vaditi kad su naši ljudi glupi, idioti klasični.Ricken wrote:@Logovan:
Nekako sam očekivao više optimizma kod rukovodećih struktura Sarajeva, neke nove projekte, svježe ideje i vizije, nove investotore, koji će da grade čudo neviđeno, recimo Akademiju na vodi i sl.Ovako djeluje baš da je pokiso.
- ZonFon
#35465 Re: Premijer liga BiH
Sad su igra, rezultati i stanje u klubu ocajni al samo da napomenem, zadnji put kada ste se ovako kleberili oko kineza, uzeli smo kup, igrali play-off za ulazak u grupe EL i onda uzeli titulu. Dok ste vi za to vrijeme osvojili zastavu sa jarbola na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Samo tako nastavite 
- Artest
#35466 Re: Premijer liga BiH
Bambino Blu wrote:Alija odoh te iskopat da legnem hahahaha![]()
![]()
![]()

Tarzanova mi rahmeta
-
Bambino Blu
#35467 Re: Premijer liga BiH
ZonFon wrote:Sad su igra, rezultati i stanje u klubu ocajni al samo da napomenem, zadnji put kada ste se ovako kleberili oko kineza, uzeli smo kup, igrali play-off za ulazak u grupe EL i onda uzeli titulu. Dok ste vi za to vrijeme osvojili zastavu sa jarbola na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Samo tako nastavite
DA li znas da je tu istu zastavu security platio momcima koji su je skinuli 10 000km da je vrate. Jer bi firma morala da plati Sarajevu 200 000km zbog propusta u organizaciji odnosno cuvanju stadiona posto je zastava skinuta prije derbija dok jos murija nije ni krenula prema stadionu.
Znaci momci vratili zastavu i uzeli cenera hladno raspitaj se malo bolje pa provjeri ako ne vjerujes
-
Kat
#35468 Re: Premijer liga BiH
Treba novi festival nesto kao Godina ovna u ul. Maršala Tita 38.Kusturica: Dani komedije u Bijeljini su prošli
Imao bih dosta komentara, ali ukratko ću odgovoriti. Mislim da su dani komedije u Bijeljini završeni. Ostaje im da se kandiduju za druge dane humora i satire u Pljevljima", rekao je Kusturica
- jeza u ledja
#35469 Re: Premijer liga BiH
Klasicni kriminalci.Bambino Blu wrote:ZonFon wrote:Sad su igra, rezultati i stanje u klubu ocajni al samo da napomenem, zadnji put kada ste se ovako kleberili oko kineza, uzeli smo kup, igrali play-off za ulazak u grupe EL i onda uzeli titulu. Dok ste vi za to vrijeme osvojili zastavu sa jarbola na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Samo tako nastavite
DA li znas da je tu istu zastavu security platio momcima koji su je skinuli 10 000km da je vrate. Jer bi firma morala da plati Sarajevu 200 000km zbog propusta u organizaciji odnosno cuvanju stadiona posto je zastava skinuta prije derbija dok jos murija nije ni krenula prema stadionu.
Znaci momci vratili zastavu i uzeli cenera hladno raspitaj se malo bolje pa provjeri ako ne vjerujes
- ZonFon
#35470 Re: Premijer liga BiH
Da li znas svaki put kad pas lutalica zalaje u Sarajevu, jedan igrac F.K. "Željezničar" dobije ciste papire? Raspitaj se malo bolje ako mi ne vjerujes.Bambino Blu wrote:ZonFon wrote:Sad su igra, rezultati i stanje u klubu ocajni al samo da napomenem, zadnji put kada ste se ovako kleberili oko kineza, uzeli smo kup, igrali play-off za ulazak u grupe EL i onda uzeli titulu. Dok ste vi za to vrijeme osvojili zastavu sa jarbola na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Samo tako nastavite
- SkyLimit
#35471 Re: Premijer liga BiH
Jednu stvar sam primjetio kod navijača Sarajeva:
Kad imaju u sastavu "zna sve sa loptom ali neće da trči" boema poput Kojaševića(koji igra jako dobro za Crnu Goru u ovim kvalifikacijama) ili Stojčeva onda ne valja jer su spori, lijeni, prevaziđeni, ne pomažu odbrani, ne možemo s njima u Europu.
Sad imaju "trude se i trče ali ne znaju" veznjake Rustemovića i Sarića i opet ne valja, nema ko dati gol.
Kako god ne valja
Kad imaju u sastavu "zna sve sa loptom ali neće da trči" boema poput Kojaševića(koji igra jako dobro za Crnu Goru u ovim kvalifikacijama) ili Stojčeva onda ne valja jer su spori, lijeni, prevaziđeni, ne pomažu odbrani, ne možemo s njima u Europu.
Sad imaju "trude se i trče ali ne znaju" veznjake Rustemovića i Sarića i opet ne valja, nema ko dati gol.
Kako god ne valja
Last edited by SkyLimit on 25/10/2016 00:02, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#35472 Re: Premijer liga BiH
To je ovca cernobilski mutantŠibicar wrote:Jebo sve,al' divi ovce.Bambino Blu wrote:Alija odoh te iskopat da legnem hahahaha![]()
![]()
![]()
- Dinostula
#35473 Re: Premijer liga BiH
Da je ovo drzava kako treba za kradju se dobije zatvor a ne pare.Bambino Blu wrote:ZonFon wrote:Sad su igra, rezultati i stanje u klubu ocajni al samo da napomenem, zadnji put kada ste se ovako kleberili oko kineza, uzeli smo kup, igrali play-off za ulazak u grupe EL i onda uzeli titulu. Dok ste vi za to vrijeme osvojili zastavu sa jarbola na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Samo tako nastavite
- refffko
#35474 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Pa ovo ne bi proslo ni u srednjem vijeku. Jesi svijestan sta pricas?Bambino Blu wrote:ZonFon wrote:Sad su igra, rezultati i stanje u klubu ocajni al samo da napomenem, zadnji put kada ste se ovako kleberili oko kineza, uzeli smo kup, igrali play-off za ulazak u grupe EL i onda uzeli titulu. Dok ste vi za to vrijeme osvojili zastavu sa jarbola na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Samo tako nastavite [emoji106]
Covjece to je kradja i krivicno dijelo. Isto kao da su recimo auto ukrali.
Prijece biti da su se oni hapsane prepali kad su skontali sta su uradili i cim prije vratili zastavu koja pripada klubu.
-
LSD
#35475 Re: Premijer liga BiH
Ja dobre emisije ovdje
Pratimo i uživamo
Kusta izdrži
možeš ti to, yebo placenike i njihova nebitna pitanja...jug ti drži fige.
Pratimo i uživamo
Kusta izdrži