ja sam i dosad radio samo na neobuxu. Neka mi ostave da radim tu i dalje nema nikakvih problemazakasnila wrote:Da je R znao davno bi oni otvorili forum, vidis kakve se sve promjene desavaju od kad je otvoren forum. Kakvim se oni sve glupostima bave. Za ove nase nemam rijeci , ne kontam koji im je interes, da ce dobiti vise posla pa hajd, nego ce zavrsiti u istom sosu kao i svi ostali.
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- AhmetShabo
#35451 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
- zakasnila
#35452 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ma to je vec zavrsena prica , to su oni odradili jos 11., samo kasno se sjetili da nam posalju poruke

- Bosanac sa dna kace
#35453 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
sta hoce ovdje, nisam skont'o?
Find The Relation Between Two Name Entities. pos'o br. 970029
-
Gavaz
#35454 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
broken!!!Bosanac sa dna kace wrote:sta hoce ovdje, nisam skont'o?
- konahawaii
#35455 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
sta je, radi li iko ove simple yes/no zadatke
(da upozorim ko nije upucen, bilo je flagova)
-
masterALE
#35456 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Nismo bas posebno aktivni na forumu ali hvala na upozorenju,pozkonahawaii wrote:sta je, radi li iko ove simple yes/no zadatke(da upozorim ko nije upucen, bilo je flagova)
- sagosen
#35457 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Kupujem bet365 naloge (po mogućnosti što više), za više informacija inbox. Pare nisu problem 
-
zed2905
#35458 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
nije uredu ni da se vara..ako radite za neku firmu,kao sto je RF I CF, i ako te te firme uredno placaju,mene konkretno 3 god,ne znam sta je problem,sto su ljudi zabranili neke nelegalne stvari,tipa OOPSOVA ,,,ili za ovaj simple yes/no task,ljude banuju jer varaju,stavljaju samo YES,i submitiraju nakon 10 sec,,,jel to posteno?i ond psuju cf-u sto su im uzeli levele...ljudi ti daju 1438 taskova da uzivas polako,da za 3 dana uzmes 100 KM,al malo covjeku...pa placaju te ljudi ba ,a ne znaju ni ko si,i ti opet varas...ko bi te ovdje u drzavi placao,i onda nema posla sva omladina ode vani...pa nema jer svi hoce preko dana hiljade maraka...e zato i nema ni posla,zato ljude flaguju ,banuju,a oni opet nezadovoljni, i opet varaju,,,e nemoze se varat, a ocekivat uspjeh i napredak....i ja sam imo 3 profila na RF-U, i davno sam izabro jedan ,elite ,na kojem cu radit,,,a ove ostale cuvo u rezervi,nisam radio na njima...eto sad ih nema,i sta sad....ima jedan profil,i super,,,i opet bude 20 ,30 testova dnevno.osim vikenda,,,,ljudi nemojte varat,radite fino u toploj sobi, a ne na ovom minusu,neko radi ,smrzne se za 15 KM vazdan,a na cf i rf mozes danas uzet cvaju iz tople sobe,,,lijep pozdrav...
- Bosanac sa dna kace
#35459 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ovi taskovi za verifikaciju internet stranica, je'L se iko upust'o raditi ove na slovenackom i bugraskom?
Ja na svedskim popusio 0% a na 'rvackim 88%
Ja na svedskim popusio 0% a na 'rvackim 88%
-
zigson
- Juventino
#35461 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ima li ko problema sa povezivanjme FB profila sa crowdflowerom izbaci me u pola taska i ne mogu se konektovat
-
popisivac
#35462 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Imam ja problem. U smislu da mi prepozna fb account, unesem i mail al ne mogu dalje. Znaci, "stojim" na pocetnoj stranici.Juventino wrote:ima li ko problema sa povezivanjme FB profila sa crowdflowerom izbaci me u pola taska i ne mogu se konektovat
Ovo mi je tek početak a radim preko mob, pa jel to ima veze?
-
orm983
#35463 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
I ja imam ovaj problem prvi put ga vidim. Noćas nisam mogao da se logujem a ne mogu ni jutros. Ne znam zašto. Kad kliknem Sign in with Facebook samo me vrati na istu stranicu.Juventino wrote:ima li ko problema sa povezivanjme FB profila sa crowdflowerom izbaci me u pola taska i ne mogu se konektovat
- shadowchaser
#35464 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
to se desava kad vam suspenduju racun, probajte preko ovog linka bez FB da se logujete https://make.crowdflower.com/sessions/new
tu ce vam pisati notifikacija, ako se suspendirani ili ako vam je deaktiviran profil
tu ce vam pisati notifikacija, ako se suspendirani ili ako vam je deaktiviran profil
-
orm983
#35465 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Hvala ti na odgovoru u vezi micro poslova. Sad sam provjerio da se logujem preko ovog linka u postu i dobio sam ovu poruku: "Your CrowdFlower account is deactivated. Please contact [email protected] if you are interested in reactivating your account." Nisam imao flag prije i imao sam 84% tačnost i član sam od januara 2014. Napisao sam im mail i zamolio da mi ga aktiviraju ponovo....shadowchaser wrote:to se desava kad vam suspenduju racun, probajte preko ovog linka bez FB da se logujete https://make.crowdflower.com/sessions/new tu ce vam pisati notifikacija, ako se suspendirani ili ako vam je deaktiviran profil
-
Glanzer
#35466 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ako ima ko da pomogne, jucer sam povukao pare s elite i pise da je transakcija provedena , medutim na paypalu na balance-u nema tog novca, dosad je bilo sve uvijek uredu i mislim da je problem sto sam izmijenio karticu na paypalu radi isteka iste. Sad neznam kome da pisem, ne nalazim na paypalu opciju da se zalim, sta da se radi?
-
Amaya
#35467 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ako ti je status na elite Completed a novac se nije pojavio na PayPalu, nazalost problem je do elite i to nema nikakve veze sto si izmijenio karticu na PayPalu.Glanzer wrote:Ako ima ko da pomogne, jucer sam povukao pare s elite i pise da je transakcija provedena , medutim na paypalu na balance-u nema tog novca, dosad je bilo sve uvijek uredu i mislim da je problem sto sam izmijenio karticu na paypalu radi isteka iste. Sad neznam kome da pisem, ne nalazim na paypalu opciju da se zalim, sta da se radi?
-
Glanzer
#35468 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Pa hoce li se vratiti pare na elite , ili ce nestati negdje u zraku, ima li ko kakav link na CF Elite odakle mogu da se zalim?Amaya wrote:Ako ti je status na elite Completed a novac se nije pojavio na PayPalu, nazalost problem je do elite i to nema nikakve veze sto si izmijenio karticu na PayPalu.Glanzer wrote:Ako ima ko da pomogne, jucer sam povukao pare s elite i pise da je transakcija provedena , medutim na paypalu na balance-u nema tog novca, dosad je bilo sve uvijek uredu i mislim da je problem sto sam izmijenio karticu na paypalu radi isteka iste. Sad neznam kome da pisem, ne nalazim na paypalu opciju da se zalim, sta da se radi?
-
Amaya
#35469 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Posalji ticket i cekaj odgovorGlanzer wrote: Pa hoce li se vratiti pare na elite , ili ce nestati negdje u zraku, ima li ko kakav link na CF Elite odakle mogu da se zalim?
- shadowchaser
#35470 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
prvo posalji Paypalu mail da ti osposobe profil za primanje novca, e kad od njih dobijes potvrdu da je sve OK, pisi CF-u da ponovo posalju pareGlanzer wrote:Pa hoce li se vratiti pare na elite , ili ce nestati negdje u zraku, ima li ko kakav link na CF Elite odakle mogu da se zalim?Amaya wrote:Ako ti je status na elite Completed a novac se nije pojavio na PayPalu, nazalost problem je do elite i to nema nikakve veze sto si izmijenio karticu na PayPalu.Glanzer wrote:Ako ima ko da pomogne, jucer sam povukao pare s elite i pise da je transakcija provedena , medutim na paypalu na balance-u nema tog novca, dosad je bilo sve uvijek uredu i mislim da je problem sto sam izmijenio karticu na paypalu radi isteka iste. Sad neznam kome da pisem, ne nalazim na paypalu opciju da se zalim, sta da se radi?
-
Amaya
#35471 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Prije 5 mjeseci mijenjala sam karticu na paypalu odnosno dodala sam novu jer mi je stara istekla, nisam morala na paypalu podesavati onu opciju za primanje novca, sad ne znam da li se sta promijenilo. Kod mene i dalje stoji na Paypalu ona stara sto je istekla (nisam je izbrisala) i nova kartica. Da li ti je opcija za primanje novca na Paypal aktivna mozda bi najbrze mogao provjeriti da nades nekoga da ti posalje nesto novca na paypal pa vidi hoce li transakcija proci. A vidjeh i na temi Paypal u BiH da imas problema i kod povezivanja kartice sa Paypalomshadowchaser wrote:prvo posalji Paypalu mail da ti osposobe profil za primanje novca, e kad od njih dobijes potvrdu da je sve OK, pisi CF-u da ponovo posalju pareGlanzer wrote: Pa hoce li se vratiti pare na elite , ili ce nestati negdje u zraku, ima li ko kakav link na CF Elite odakle mogu da se zalim?
- Dinostula
#35472 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ima li zadataka radi li se sta ? 
Last edited by Dinostula on 29/12/2016 14:53, edited 1 time in total.
-
orm983
#35473 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Za mene je došao kraj rada na crowdflower.
Your account was suspended because, after thorough review, you were found providing dishonest responses in one or more jobs.
It is our priority at CrowdFlower to provide a great experience for both task authors and contributors. When you answer jobs dishonestly you compromise both. If a task author receives low quality responses from contributors, they may decide to no longer use CrowdFlower, which results in fewer earning opportunities for honest contributors.
It is very important that customer data is high quality and that contributors are provided with the earning opportunities they deserve. We are obligated to uphold the integrity of our customers’ data and support our contributors. Thus, we are unable to reverse the suspension on your account.
Best,
CF

Your account was suspended because, after thorough review, you were found providing dishonest responses in one or more jobs.
It is our priority at CrowdFlower to provide a great experience for both task authors and contributors. When you answer jobs dishonestly you compromise both. If a task author receives low quality responses from contributors, they may decide to no longer use CrowdFlower, which results in fewer earning opportunities for honest contributors.
It is very important that customer data is high quality and that contributors are provided with the earning opportunities they deserve. We are obligated to uphold the integrity of our customers’ data and support our contributors. Thus, we are unable to reverse the suspension on your account.
Best,
CF
- konahawaii
#35474 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
koji si radio task?
- drugtito2011
#35475 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Piši im, mada ih nema na poslu prije 9.1. Nemaš šta izgubiti.orm983 wrote:Za mene je došao kraj rada na crowdflower.
Best,
CF
Svakako kreni praviti novi acc, bude zadataka utorkom i srijedom.