Bravo Tesla.Ludzak wrote:Da gol nakon godinu dana igre i to protiv zadnje ekipe i to još iz prilike iz kojeg bi i moja nana gol dala, i počinje dizanje od ovih naših navijača. Još recite da je bolji od Mesija.
Tipično bošnjački mentalitet, nepotrebno dizanje za sve sitnice.
Ovakva loša Roma će biti isprašena protiv Reala.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vernes81
#35426 Re: Edin Džeko
- Ludzak
#35427 Re: Edin Džeko
A nakon utakmice protiv Reala, ovi isti navijači će pričati kako je Dzeko panj, kloc, statičar itd.
- trcicu trceci
#35428 Re: Edin Džeko
Sta tebe pece sto ga dizemo, dizemo ga sebi i moze nam se (jos dizati). To sto je tebi mlohav nismo ti mi krivi
- Point.
#35429 Re: Edin Džeko
Prije bi reko da je tvoj osvrt tipicni bosnjacki mentalitet. Seri po svome pa makar i nazor.Ludzak wrote:Da gol nakon godinu dana igre i to protiv zadnje ekipe i to još iz prilike iz kojeg bi i moja nana gol dala, i počinje dizanje od ovih naših navijača. Još recite da je bolji od Mesija.
- BarbaDue
#35430 Re: Edin Džeko
@Ludzak, ko te pita za Real?
-
smjesko071
#35431 Re: Edin Džeko
smradLudzak wrote:A nakon utakmice protiv Reala, ovi isti navijači će pričati kako je Dzeko panj, kloc, statičar itd.
-
emmir1
#35432 Re: Edin Džeko
Ludzak wrote:Da gol nakon godinu dana igre i to protiv zadnje ekipe i to još iz prilike iz kojeg bi i moja nana gol dala, i počinje dizanje od ovih naših navijača. Još recite da je bolji od Mesija.
Ja gola, moja nana bi dala, zadnja ekipa.
Norvežanin, odmah smo te prepoznali
-
nema me tamo
#35433 Re: Edin Džeko
Joj govorim vamo baš, reko sigurno je neko s strane ubacio i on dao go s 3 metra..
Kad ono to se i desi, samo me pogledaše.
Još samo treba neko doci i reci MIŠEVI U RUPE, a titula izgubljena i sve.
Nek ga je zabio btw.
Kad ono to se i desi, samo me pogledaše.
Još samo treba neko doci i reci MIŠEVI U RUPE, a titula izgubljena i sve.
Nek ga je zabio btw.
- shake69
#35434 Re: Edin Džeko
Kad je nama navijacima toliko olaksanje zbog tako dugo cekanog gola, kakvo li je tek Edinu! Bravo, majstore! 
- Distortion
#35435 Re: Edin Džeko
Nadat se da ce mu ovaj gol dati potrebno samopouzdanje za naredne utakmice. Bar je malo skinuo taj neki teret i pritisak ali naravno nije dovoljno. Njemu je najveci problem nedostatak snage, nije fizicki spreman kao prije i to se vidi. Kad Dzeko nije dovoljno spreman onda je tesko ocekivat da rutinsku realizaciju u zavrsnici.
Podrska za Edina kojem znaci ovaj gol i koji je svjestan da je dao lagan gol bez neke muke i majstorije. Gol je gol...valja se naci na pravom mjestu u pravom vrijeme.

Podrska za Edina kojem znaci ovaj gol i koji je svjestan da je dao lagan gol bez neke muke i majstorije. Gol je gol...valja se naci na pravom mjestu u pravom vrijeme.
-
Timotije
#35436 Re: Edin Džeko
Upravo. Volim ga, onako bas, reprezentativni uspjeh smo dostigli u njegovom zlatnom periodu, bojim se da je to bilo to, jer vise nista nije isto, bili smo i bicemo nesto dok je njega. Ruzno i jadno, ali je tako. Edin vise, realno nije ni blijeda slika prijasnjih dana, svi imamo svoj vijek trajanja... Svejedno ga volim i bice uvijek moj najdrazi BH igrac...Tvoje komentare uvijek volim procitati, na liniji i odmjereno... Neko kome se vjeruje i kad nisi gledao....shake69 wrote:Kad je nama navijacima toliko olaksanje zbog tako dugo cekanog gola, kakvo li je tek Edinu! Bravo, majstore!
- luckylaka
#35437 Re: Edin Džeko
Pa jbga da jos ovima nije zabio to bi bas bila katstrofa.I nista spektakulano nije odigrao osim jednog spustanja lopte glavom,gol i ta poluasistencija.ALI.U svemu ovome Edin je najmanje kriv.U ovakvoj ekipi ni Messi ili Ronaldo ne bi se primjetili.Roma je ekipa bez glave i repa i tu Edin nema sta traziti.Gledam Hertu neki dan,centarsuteva jedno 20-ak na Vedu skoro svi igraju za ili na Vedu.U Romi svako bi da bude hadzija.Bjezi Edine neces se tu ni naigrati ni golova nadavati
- BackInBlack
#35438 Re: Edin Džeko
Mora se priznam, dobra tekma od Dzeke ... i da nije zabio, dobro je igrao!
Stvarao sanse i na kraju zabio ...
Na 2 listica imam Dzeko gol + na jednom pobjeda Rome ...
Poklon 2.60 kvota
Edit: al nema dobitka :p
Stvarao sanse i na kraju zabio ...
Na 2 listica imam Dzeko gol + na jednom pobjeda Rome ...
Poklon 2.60 kvota
Edit: al nema dobitka :p
- ljevoruki
#35439 Re: Edin Džeko
Za Hertu si potpuno u pravu, igraju na Vedu i samo njega traze.luckylaka wrote:Pa jbga da jos ovima nije zabio to bi bas bila katstrofa.I nista spektakulano nije odigrao osim jednog spustanja lopte glavom,gol i ta poluasistencija.ALI.U svemu ovome Edin je najmanje kriv.U ovakvoj ekipi ni Messi ili Ronaldo ne bi se primjetili.Roma je ekipa bez glave i repa i tu Edin nema sta traziti.Gledam Hertu neki dan,centarsuteva jedno 20-ak na Vedu skoro svi igraju za ili na Vedu.U Romi svako bi da bude hadzija.Bjezi Edine neces se tu ni naigrati ni golova nadavati
Roma nula bodova, nista ni s cim, jos bez Pjanica prvo poluvrijeme k'o muhe bez glave.
Trebace njima jos dosta vremena i pojacanja da budu konkurentni.
Edin danas bolji ali daleko je to jos od onog sto on moze.
- BarbaDue
#35442 Re: Edin Džeko
Igra i Roma za Edina ali lopte zavrsavaju u autu, korneru, 10 metara od njega ili u vasioni.ljevoruki wrote: Za Hertu si potpuno u pravu, igraju na Vedu i samo njega traze.![]()
Roma nula bodova, nista ni s cim, jos bez Pjanica prvo poluvrijeme k'o muhe bez glave.
- bdzs
#35443 Re: Edin Džeko
Kad je Florenci napenali neznaš nikad gdje će završiti lopta, ko sjeverno korejska raketaBarbaDue wrote:Igra i Roma za Edina ali lopte zavrsavaju u autu, korneru, 10 metara od njega ili u vasioni.ljevoruki wrote: Za Hertu si potpuno u pravu, igraju na Vedu i samo njega traze.![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35444 Re: Edin Džeko
Dobro je, nek ga je dao, pa makar i trepavicom.
- shake69
#35445 Re: Edin Džeko
Timotije wrote:Upravo. Volim ga, onako bas, reprezentativni uspjeh smo dostigli u njegovom zlatnom periodu, bojim se da je to bilo to, jer vise nista nije isto, bili smo i bicemo nesto dok je njega. Ruzno i jadno, ali je tako. Edin vise, realno nije ni blijeda slika prijasnjih dana, svi imamo svoj vijek trajanja... Svejedno ga volim i bice uvijek moj najdrazi BH igrac...Tvoje komentare uvijek volim procitati, na liniji i odmjereno... Neko kome se vjeruje i kad nisi gledao....shake69 wrote:Kad je nama navijacima toliko olaksanje zbog tako dugo cekanog gola, kakvo li je tek Edinu! Bravo, majstore!
- Thorgerson
#35446 Re: Edin Džeko
Ma Dzekson je bosnjo klasicni.
Moralo ga se stavit na klupu, malo ga provuc kroz medije, tamo, vamo i on se vrati i odigra odlicnu tekmu. Zna Spaleti sta radi.
Ja mislim da ce ga sada otcepiti, a i ne zaboravite da Dzeko uvijek proradi kad je najpotrebnije, narocito drugi dio sezone.
Moralo ga se stavit na klupu, malo ga provuc kroz medije, tamo, vamo i on se vrati i odigra odlicnu tekmu. Zna Spaleti sta radi.
Ja mislim da ce ga sada otcepiti, a i ne zaboravite da Dzeko uvijek proradi kad je najpotrebnije, narocito drugi dio sezone.
- Edin H.
#35447 Re: Edin Džeko
A trebalo je i sacekati da igraju s levatimaThorgerson wrote:Ma Dzekson je bosnjo klasicni.![]()
Nebitno, vazno je da im je pokazao
-
Nadzorna_ploca
#35448 Re: Edin Džeko
Vao, drugi gol u sezoni. 
-
hzsa22
#35449 Re: Edin Džeko
Fala qrcu vise. Dzeko ako izadje do kraja na 12-13 golova, dobija sansu za naredni sezonu. Novi klub, prilagodba i tako ti izgovori.
- mO k3
#35450 Re: Edin Džeko
Edin dao go???
Braoooooooo dijamantu , messi mu nije ravan
Braoooooooo dijamantu , messi mu nije ravan