channel10 wrote:Auuu karanja iz US.
Guzi MZ bosnje na sve moguće načine
Sve dok se primjenjuje princip 1/1/1, ja sam zadovoljan. Ako iz ove priče na kraju izađemo zakinuti "samo" za popis, ja ću biti zadovoljan.
channel10 wrote:Auuu karanja iz US.
Krivci se nalaze u SDA....dok su se borili kako vise da ukradu drugi su zauzmali vazne drzavne pozicijechannel10 wrote:Auuu karanja iz US.
Pred US BiH je princip 1/1/1 već godinu dana.madridista15 wrote:channel10 wrote:Auuu karanja iz US.
Sve dok se primjenjuje princip 1/1/1, ja sam zadovoljan. Ako iz ove priče na kraju izađemo zakinuti "samo" za popis, ja ću biti zadovoljan.
Prcate sto jest jest.Novak20 wrote:Pred US BiH je princip 1/1/1 već godinu dana.madridista15 wrote:channel10 wrote:Auuu karanja iz US.
Može biti da se čekaju potezi bošnjačke politike vezani za (ne)kooperativno formiranje vlasti na državnom i federalnom nivou da bi US donio odluku.
Ni po babi ni po stričevima, naravno.
Mislim da je MZ ovdje odigrala ključnu ulogu - HDZ-u će se udovoljiti u vezi popisa, a bošnjačkoj politici u vezi principa 1/1/1.Novak20 wrote:Pred US BiH je princip 1/1/1 već godinu dana.madridista15 wrote:channel10 wrote:Auuu karanja iz US.
Može biti da se čekaju potezi bošnjačke politike vezani za (ne)kooperativno formiranje vlasti na državnom i federalnom nivou da bi US donio odluku.
Ni po babi ni po stričevima, naravno.
Pa ako su za ovo nenadlezni, onda su i za tu isto.SaraFina wrote:Ima i apelacija Krišto za mart odgodjena.
channel10 wrote:Pa ako su za ovo nenadlezni, onda su i za tu isto.SaraFina wrote:Ima i apelacija Krišto za mart odgodjena.
Moguće jer su vjerovatno znali sta ce.biti sa ovom pa predali svoju prije 3-4 dana. A oni iz cika po Africi hodaju i ko zna sta su dole radili i koga su potplacivali, preuzimali naredbe za dalje itd.SaraFina wrote:Ne budi naivan. Zašto bi inače odugovlačili? I ona defakto i je "nadopuna" Ljubićeve. Živi bili pa vidjeli.
channel10 wrote:Moguće jer su vjerovatno znali sta ce.biti sa ovom pa predali svoju prije 3-4 dana. A oni iz cika po Africi hodaju i ko zna sta su dole radili i koga su potplacivali, preuzimali naredbe za dalje itd.SaraFina wrote:Ne budi naivan. Zašto bi inače odugovlačili? I ona defakto i je "nadopuna" Ljubićeve. Živi bili pa vidjeli.
kolobok wrote:Pa praktički je javna tajna da je odluka u slučaju Krišto već donesena. To je i sam predsjednik US-a implicirao u onom intervjuu prije mjesec dana.
Očito je ne žele još objaviti jer ne žele dodatno komplicirati popunu Doma naroda. Treba prvo pustiti da se svari ovo sa popisom...
video wrote:Jel ono jos vazi ona Inckova da je 5 trecina od 17
A odluka je?SaraFina wrote:kolobok wrote:Pa praktički je javna tajna da je odluka u slučaju Krišto već donesena. To je i sam predsjednik US-a implicirao u onom intervjuu prije mjesec dana.
Očito je ne žele još objaviti jer ne žele dodatno komplicirati popunu Doma naroda. Treba prvo pustiti da se svari ovo sa popisom...![]()
Kako vas lako na foru dignuti da izgmižete
Općenito je u probosanskim medijima tišina glede ove ne-odluke Ustavnog suda.channel10 wrote:Ako ovako ostane, onda HDZ i SNSD mogu usvojiti sta god.hoce i kad hoće jer imaju kontrolu u Domu naroda sa 8 zastupnika.
Kod Scepe u biltenu ova vijest nije ni vazna. Provukli je ko slijetanje auta u kanal...
ja se pitam ko je dosao na ideju da ide na ustavni sud sa odlukom neke komisije.channel10 wrote:Čekamo reakcije stranaka na ovu "odluku", ali ako US kaže da je to samo uputstvo, a ne zakon, onda ko kaze da se po tom uputstvu mora raditi jer nije obavezujuce.
Pa eto neka idu. Niko im ne brani, a do tada neka se dogovaraju s kim će ko u koaliciju.155_mm wrote:ja se pitam ko je dosao na ideju da ide na ustavni sud sa odlukom neke komisije.channel10 wrote:Čekamo reakcije stranaka na ovu "odluku", ali ako US kaže da je to samo uputstvo, a ne zakon, onda ko kaze da se po tom uputstvu mora raditi jer nije obavezujuce.
zbog neke odluke se ide pred sud da se utvrdi da li je po zakonu ili ne.