Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Taman. Volio bih ga vidjeti na zapadu među ekipama. To mu je pozivnica da dokaže da je najbolji. Al' jok, on će u Philu da siluje slabašnog DeRozana i kuca preko rookiea Tatuma
A ja levat navijao za druge timove u finalu. Od ovoga bolje košarke nema. I sad mi je jasno što sam nakon prošlog finala navijao da Cavsi kupe Georga i da igraju non stop finala. Inače ne gledam redovnu sezonu, ali nakon ove tekme sinoć komotno sam mogao propustiti i playoff do sada.
Što se tiče tekme mislim da Cavsi mogu biti zadovoljni, premda im je tekma iscurila kroz prste. Malo poguranac od sudija, malo fulana slobodna, malo JR opet nabavlja lošu robu i ode tekma. Ali da se kladim stavio bih pare na Cavse u 6.
GSW ima dva velika problema: ne mogu zaustaviti Lebrona, pa onda imaš protivnika koji ti da 50 koševa uz procenat od 60%. I to će on nastaviti raditi iz tekme u tekmu, osim ako se ne vrati Iguodala. Drugo, ofanzivni skok Cavsa daje više šuteva Cavsima, što je katastrofa na ovaj visoki procenat Lebrona i još dodatno usporava tempo i tranziciju GSW. Još loš ulazak Duranta u seriju za kojeg mislim da neće nešto puno bolje igrati ni ostatak, i onda si ‘spao’na Curry-ja i Thompsona. Curry odličan ali se umorio pa je 4. dosta loše odigrao. Tako da mislim da će GSW padati kako odmiče serije, a nemaju igrača na klupi koji bi mogao nešto promijeniti. Zbog toga mislim da će Cavsi otkinuti dvije u GSW. Šteta što je druga u nedelju.
duratn je kurcina samo takva. nabere poena frajer, al ga nidje nema. pa i one dvije protiv houstona zadnje, nabrao fino, al kad se lomila tekma on je promasivao, a curry vadio ekipu. isto i sinoc.
Razlika je u tome sto je morao cuvati Lebrona, ovako kad je Iggy tu onda se moze kurcit, ne mora igrati odbranu i samo se cuva za napada. A sinoc smp vidjeli da lik ne moze igrati na dva fronta, Lebron ga izmorio , odnosno ubio, i odma meda nije mogao u napadu. Vidjet ces kad se iggy vrati ako se vrati kako ce lakse durantu biti. I kad mi dodju strucnjaci kazu durant bolji, sinoc je dokazalo sve nema dalje rasprave.
Rob_Atl wrote:Razlika je u tome sto je morao cuvati Lebrona, ovako kad je Iggy tu onda se moze kurcit, ne mora igrati odbranu i samo se cuva za napada. A sinoc smp vidjeli da lik ne moze igrati na dva fronta, Lebron ga izmorio , odnosno ubio, i odma meda nije mogao u napadu. Vidjet ces kad se iggy vrati ako se vrati kako ce lakse durantu biti. I kad mi dodju strucnjaci kazu durant bolji, sinoc je dokazalo sve nema dalje rasprave.
Ma vise govorim kako ljudi nesto porede duranta i lebrona, imao je par dobrih tekmi u seriji, al ispod njegovog ocekivanja sigurno. Ja bi ovdje dao Thompsonu najvise za prolaz u finale, i juce je dao par kljucnih trica.
Ono kad lebron igra sa role igracima i maloumnim "zvijezdama" protiv 4 all star igraca, 2 mvp igraca , najboljim suterima ikada ...i ti trzais opravdanje u tome sto ne igra dedo iguodala...
invincible1921 wrote:Ono kad lebron igra sa role igracima i maloumnim "zvijezdama" protiv 4 all star igraca, 2 mvp igraca , najboljim suterima ikada ...i ti trzais opravdanje u tome sto ne igra dedo iguodala...
Pa ko mu je sastavio te role igrace i maloumne zvijezde? Frajar hoce da bude GM, nafurao se na taj posao dok je jos igrac... Dobijes cleveland
Nije zelio da trejduju Irvinga na pocetku sezone.
Zahtjevao je da dovedu D Jordana nakon sto se to nije ostvarilo....
Al opet, ne pricamo ovdje o njegovim GM nego igrackim sposobnostima, i trenutno mu treba Jordanesque utakmica da pobijedi ovakav GSW tim. Vidjeli smo i kada igra tako, pobjeda je upitna.... a ako se Igoudala vrati, onda nemaju nikakve sanse.
smijesni_ste wrote:Imate li vi konkretne 'dokaze' da on sebi sastavlja ekipu i da je njegova zadnja što se tiče dovodjenja i odlazaka igrača?
Godinama se vrti ta priča, meni se čini da je dosta preuveličana
Irving trejdan on reko da to ne rade.
Griffin otpusten on reko da to ne rade.
Bruklinov pick ostao neiskoristen.
Wade trejdovan.
A trazio clarksona i hooda doveli mu ih hahah
Eto samo iz ta 4 dogadjaja je pametnom dovoljno da skonta je li Legm ili ne. Hejteri zmire na to jer jbg kad izgubi uz partiju 51 8 8 moraju reci sam sebi kriv. Nemoj da bi postovali slucajno. Djeca sa kompleksima
Mnooogo se pretjeruje da samo Dzejms igra.
Jest da je predominantan i da je ovo 6. put da neko dodje do 50 poena u finalima ali odrade i ostali koliko mogu.
Sve je uneredio J.R. , hebala ga flora.
Kod Zlatnih:
- Curry cool as fuck
- Durant nabrao poene ali tanak pored Dzejmsa
- Thompson Tito
- Green par bitnih trica
- Livingston, tip igraca kojeg bi svaka ekipa morala imati a nije zvijezda
invincible1921 wrote:Ono kad lebron igra sa role igracima i maloumnim "zvijezdama" protiv 4 all star igraca, 2 mvp igraca , najboljim suterima ikada ...i ti trzais opravdanje u tome sto ne igra dedo iguodala...
Pa ko mu je sastavio te role igrace i maloumne zvijezde? Frajar hoce da bude GM, nafurao se na taj posao dok je jos igrac... Dobijes cleveland
Durant kao objektivno drugi najbolji igrac svjeta prelazi u najbolju ekipu ikad koja je godinu prije imala najbolji omjer iakd....
Durant kao objektivno drugi najbolji igrac svjeta prelazi u najbolju ekipu ikad koja je godinu prije imala najbolji omjer iakd....
Supak, ide nekom pod suknju, diskvalifikuje se u prici za najveceg ikad....