Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#35401 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hajde dosta zabušavanja
nego mi recite imali trećeg i ako ga nema kako mislite da će te ga dobiti ?
- seln
#35402 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hajde ti prvo odluci jesi li binasr ili hrvat (meni je to doduse isto), a Novak neka odluci je li hrvat ili jevrej (slicnu dilemu je imao i Vlajki).Humljanin wrote:Svaki tvoj komentar je potvrda svega onoga što sam pisaoseln wrote:Ma jesu, ali na vasu zalost, tesko i nikako rjesiv.Novak20 wrote:
Nisu Bošnjaci problem![]()
Samo kmečanje, uvjeravanje samog sebe i drugih da si žrtva koju drugi tlače, i sipanje nevjerojatno fašističkih komentara koje lijepiš na svakog Hrvata.
Evo , kako bi normalan čovjek sa strane razumio ovaj tvoj gore komentar?
Freud bi se zamislio nad njim.
Em je izraz kmečanja, em uvjeravanje u poziciji samoviktimizacije, em izljev fašizma kojim želiš obilježiti svakog Hrvata kao genocidnog monatruma koji želi uništiti bošnjački narod.
Vrlo višeslojnu psihu imaš, ali dobro mračnu .
De malo brate normalne diskusije, ajmo pričati o konkretnim problemima koji more svakog građanina u BiH ponaosob, a onda poslje, ako vec nemožemo odmah, razgovarati i o koegzistiranju multiidentiteta u ovoj napaćenoj zemlji.
Takvo kmečanje i bljuvanje mržnje na čitav narod je kontraproduktivno.
Prevod na hrvatskosrpski: mozes samo sanjati da se upustim u ozbiljnu diskusiju sa ascare trolom...
obojica lazete svako napisano slovo, kmecite, predstavljate se zrtvama.. i onda to imputirate drugima.
Ocam, tacno cu pomisliti da si neki bosnjacki ekstremista, koji hoce da navede ljude da zamrze Hrvate.
- BHCluster
#35403 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ustavni sud je proglasio 9. neustavan isti taj sud je proglasio da 1. mart i 25. novembar nisu neustavni zar ne? I naravno da gradanina BiH sa kokardom na glavi kojeg je Reis nazvao VLAHOM (a kasnije obajsnio na TV-u sta je mislio) nije isto sto i porediti nekoga sa Hitlerom jer porediti nekoga sa Hitlerom je naravno nesto najgore sto neTko moze uraditi. Sto se tice BANU, za mene ta "akademija" nije opravdala svoje postojanje gdje je ona osnovana u kojoj drzavi a u kojoj su osnovane ova Coviceva privatna kantonalna "akademija" i ona Dodikova i kako to moze biti isto?Novak20 wrote:Sjede i Bošnjaci u sudskoj vlasti BiH čak i tamo gdje nema S/H. Vaga za mjerenje pravde je kod sudije, a ne kod tužitelja. I ja se slažem da svi počinioci ratnih zločina zaslužuju isto kao njihove žrtve i nemam riječi pravdanja za ratne zločince. Malo tko će reći suprotno. Čim se kaže, znaš, oni su ovo, ono...sve je rečeno, čak ako i nije napisano.BHCluster wrote:
Dobro si me napomenuo, Hrvati i Srbi sjede u Tuzilastvu BiH a kriva bosnjacka politika, da budemo na cisto svi oni koji su pocinili ratne zlocinine zasluzuju isto kao njihove zrtve. Sto se tice dana tzv "rs-a" Hrvatska je pokazala sta misli
btw taj dan koji Covic slavi nije Ustavan a toliko se poziva na ustavnost, koliko se meni cini ambasadore salju DRZAVE, a Hrvatska ima svoga ambasadota u Vatikanu. Da sto se tice Reisa on je tu napravio gresku nije "vlah" nego CETNIK, a usporedbe radi Kardinal je Komsica usporedio sa Hitlerom
Kakve ti ba akademije spominjes ka vi Hrvati imate 4, onu u Banja Luci, Covicevu kantonalnu, te one u Zagrebu i Beogradu al hajde Bosnjaci su problem, da nastavim?
Što se praznika tiče, koji je praznik u BiH ustavan ? U Ustavu BiH se praznici ne pominju, Zakon o praznicima BiH nije usvojen, a Zakon o praznicima R BiH ('92 i '94) se djelomično primjenjuje u F BiH kao jedan od izvora pravno-političkog trvenja. Država imenuje ambasadore ali malo koja za jedan dan smakne 2/3 istih.
Nazivati BiH građane Vlasima nije isto što i porediti nekoga sa Hitlerom ili četnikom. Kardinal kaže da nije poredio Komšića sa Hitlerom, a ne znam da je nekoga nazvao balijom.
Ćuj, četiri hrvatske ANU ?
BANU sam pomenuo čisto da se vidi kako je većini više stalo do etnije (BiH+Sandžak) nego države i da na koncu svi rade isto. Jedno pričaju (šta drugi trebaju raditi), drugo misle, treće rade da pri tome sebe ne gledaju.
Nisu Bošnjaci problem, uostalom, nisu ni Hrvati problem.
- Humljanin
#35404 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zašto bih ja trebao odlučiti jesam li Srbin ili Hrvat? Kakve to veze ima? To izgleda samo ti trebaš odlučiti jer ti je krucijalno važno u diskusiji.seln wrote:
Hajde ti prvo odluci jesi li binasr ili hrvat (meni je to doduse isto), a Novak neka odluci je li hrvat ili jevrej (slicnu dilemu je imao i Vlajki).
Prevod na hrvatskosrpski: mozes samo sanjati da se upustim u ozbiljnu diskusiju sa ascare trolom...
obojica lazete svako napisano slovo, kmecite, predstavljate se zrtvama.. i onda to imputirate drugima.
Ocam, tacno cu pomisliti da si neki bosnjacki ekstremista, koji hoce da navede ljude da zamrze Hrvate.
Ne predstavljam ja sebe žrtvom niti mi je to ikada biocilj, samo ti želim nekada pokazati kako iz druge perspektive neartikulirano i nerazumno izgledaju pojedini tvoji komentari u kojima predstavljaš kolektivno Hrvate kao "ustaše, fašiste, uzpevce, hdzeovce, genocidaše, kamenjarce,...itd"
A tebe izgleda ne treba nitko nagovarati da mrziš Hrvate, ide ti to samo od sebe...
- seln
#35405 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kmeeee.... seln nas mrziiii...Humljanin wrote: A tebe izgleda ne treba nitko nagovarati da mrziš Hrvate, ide ti to samo od sebe...

- seln
#35406 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako bi me mogao citirati....Humljanin wrote: pojedini tvoji komentari u kojima predstavljaš kolektivno Hrvate kao "ustaše, fašiste, uzpevce, hdzeovce, genocidaše, kamenjarce,...itd"
-
Qoom
- House
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
-
mirza_15
#35410 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mene samo zanima kako bi gospoda omogućila da samo hrvat glasa za hrvata, bošnjak za bošnjaka, srbin za srbina (šta je sa ostalim?) Hoće li se tako glasati i u RS-u? Da li su gospoda za isti zakon i u hrvatskoj? Recimo da se srbima da pravo da sve živo u hrvatskoj blokiraju? Mislim, po njihovoj logici, srbi su u hr majorizirani na desetu.
Ako ćemo po pravdi i pošteno, hrvati u bih ne zasluzuju ništa više nego srbi u hr. Ovo što sada imaju i jedni i drugi je goli odnos snaga na terenu tokom devedesetih. Ali gospodi je i to malo. Oni bi još.
Ako ćemo po pravdi i pošteno, hrvati u bih ne zasluzuju ništa više nego srbi u hr. Ovo što sada imaju i jedni i drugi je goli odnos snaga na terenu tokom devedesetih. Ali gospodi je i to malo. Oni bi još.
-
Qoom
#35411 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ-ov prijedlog izbornog zakona ne dotiče RS.mirza_15 wrote:Mene samo zanima kako bi gospoda omogućila da samo hrvat glasa za hrvata, bošnjak za bošnjaka, srbin za srbina (šta je sa ostalim?) Hoće li se tako glasati i u RS-u?
Organizovalo bi se po ABC modelu (ima negdje na netu scan HDZ prijedloga izbornog zakona pa potraži) tako da bi Federacija BiH bila jedna izborna jedinica sa tri izborna područja, i to po etničkom principu. Uglavnom, radi se o klasičnoj getoizaciji, betoniranju trenutne etničke zastupljenosti i faktičkom legalizovanju HDZ prćije.
Bottom line: Tapiju na izbor "Hrvata" bi uvijek i samo imao HDZ.
- mayab
#35412 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Uglavnom, bolesna ideja, i Čovke misli da tako nesto može proći u demoktarskoj i slobodnoj EUropi!!??
Puko lik odavno, ogrezo u fašizmu!
Možda može negdje u Africi ( izvinjavam se Africi , nisam htio da ih ponizim, ovo je više metaforički!)
Puko lik odavno, ogrezo u fašizmu!
Možda može negdje u Africi ( izvinjavam se Africi , nisam htio da ih ponizim, ovo je više metaforički!)
-
channel10
#35413 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Danas pale prc mašinu. Ko ce biti eban, to ćemo vidjeti u toku dana, dok se zagrije...
- BHCluster
#35414 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kakav lik, i Džaferović bacio smiješak.House wrote:
pobjeda
- tandmand
#35415 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sutra kolaps, financijski. 
- Sanjarko
#35416 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bit ce protesta ako nebude penzija, pa i plata.
- SaraFina
#35417 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.radiosarajevo.ba/multimedia ... s-a/325812
Na Youtubeu se ovih dana pojavio zanimljiv snimak koji na vrlo duhovit i satiričan način komentira nedavni izbor predsjednika Hrvatskog Narodnog Sabora.
Autor, koji se potpisuje kao Mili Marušić, kombinirajući snimke informativnih emisija državne televizije Sjeverne Koreje sa snimcima iz dvorane „Herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru, sugerira na sličnost koja se najviše prepoznaje u stvaranju kulta Velikog vođe.

Na Youtubeu se ovih dana pojavio zanimljiv snimak koji na vrlo duhovit i satiričan način komentira nedavni izbor predsjednika Hrvatskog Narodnog Sabora.
Autor, koji se potpisuje kao Mili Marušić, kombinirajući snimke informativnih emisija državne televizije Sjeverne Koreje sa snimcima iz dvorane „Herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru, sugerira na sličnost koja se najviše prepoznaje u stvaranju kulta Velikog vođe.
- spreca
#35418 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
SaraFina wrote:https://www.radiosarajevo.ba/multimedia ... s-a/325812
![]()
Pa ovo nema ni u Sjevernoj Koreji......ovo je sve za psihijatrije ali se bojim da je i medina ovdje bespomocna
- SaraFina
#35419 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
spreca wrote:SaraFina wrote:https://www.radiosarajevo.ba/multimedia ... s-a/325812
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ovo nema ni u Sjevernoj Koreji......ovo je sve za psihijatrije ali se bojim da je i medina ovdje bespomocna
Jesi vidio? Pa "deca im se smeju"
- spreca
#35420 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
najgluplji im je izgleda onaj sto posle odluke o javnom ili tajnom glasanju proglasi Cirila Svetosavskog pobjednikom....djesu sad oni zarobljenici da podnesu Tuzbu protiv Vozda koji je zarobljenike iz logora uzimao za prisilni rad ....da ovo govno fasisticko se strpa u cuzuSaraFina wrote:
- SaraFina
#35421 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
spreca wrote:najgluplji im je izgleda onaj sto posle odluke o javnom ili tajnom glasanju proglasi Cirila Svetosavskog pobjednikom....djesu sad oni zarobljenici da podnesu Tuzbu protiv Vozda koji je zarobljenike iz logora uzimao za prisilni rad ....da ovo govno fasisticko se strpa u cuzuSaraFina wrote:
Stvarno drama. A da se tužba podnese nestali bi ne samo dokazi, nego i svjedoci. Ma koliko brojni bili.
- spreca
#35422 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro bi bilo da se ti logorasi organizuju....mmi iz dijaspore bi ih mogli podrzati malo finasijski...ja sam za ...jer onaj govnar zasluzuje da sjedi iza resetaka i da kroz resetke gleda na svoje dvoreSaraFina wrote:spreca wrote:najgluplji im je izgleda onaj sto posle odluke o javnom ili tajnom glasanju proglasi Cirila Svetosavskog pobjednikom....djesu sad oni zarobljenici da podnesu Tuzbu protiv Vozda koji je zarobljenike iz logora uzimao za prisilni rad ....da ovo govno fasisticko se strpa u cuzuSaraFina wrote:
Stvarno drama. A da se tužba podnese nestali bi ne samo dokazi, nego i svjedoci. Ma koliko brojni bili.
- SaraFina
#35423 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znaš i sam da od toga nema ništa, dok ne kiksne s vlasti. A kakve su prilike, " prvi BiH Sanader" se neće dogoditi u skorijoj budućnosti.
- seln
#35424 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
spreca wrote: Dobro bi bilo da se ti logorasi organizuju....mmi iz dijaspore bi ih mogli podrzati malo finasijski...ja sam za ...jer onaj govnar zasluzuje da sjedi iza resetaka i da kroz resetke gleda na svoje dvore
Bili dvori Matanovi...

-
channel10
#35425 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Auuu karanja iz US.
Guzi MZ bosnje na sve moguće načine
Guzi MZ bosnje na sve moguće načine