Postoji li opcija da neko iz PDA ili SDA preleti u Blok koaliciju...Dosta je ljudi otišlo u PDA i SDA, ne iz ideoloških razloga, naprotiv, mrze ih... nego uvjereni u njihovu pobjedu i mogučnost da mu KUKAGUTA zaposli djete, recimo na UKC...zna se ko je gore zapošljavao i Hotiču dostavljao spiskove i brojeve telefona.putokaz1 wrote:4 kandidata su najbliža koaliciji s PDA ili SDA a to su po dva člana SBB i SBIH a da li će neko iz DF ili SDP preletjeti,Teško ali mogućekmirsad wrote:Kako god razmislim, radost zbog istiskivanja sdaova je veča od tuge što bi ova koalicija mogla niti nestabiljna. Ja očekujem prelete iz sdaova u ovu koaliciju...
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
#35401 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
putokaz1
#35402 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Postoji li opcija da neko iz PDA ili SDA preleti u Blok koaliciju...Dosta je ljudi otišlo u PDA i SDA, ne iz ideoloških razloga, naprotiv, mrze ih... nego uvjereni u njihovu pobjedu i mogučnost da mu KUKAGUTA zaposli djete, recimo na UKC...zna se ko je gore zapošljavao i Hotiču dostavljao spiskove i brojeve telefona.[/quote]
teško PDA to je sve Banovići i Sapna vjeran kadar
SDA takođe biran kadar
TEŠKO al moguće
teško PDA to je sve Banovići i Sapna vjeran kadar
SDA takođe biran kadar
TEŠKO al moguće
- drug_profi
#35403 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako sam cuo PDA je obecao podrsku u zamjenu za "imunitet".
- kmirsad
#35404 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
drug_profi wrote:Kako sam cuo PDA je obecao podrsku u zamjenu za "imunitet".
Potpisa se Dejtonski Sporazam II, hvala dragom Allahu,... fala Bogu dragom... fala Budi... fala Manituu...haj sad... izvute iz njega najbolje za nas u TK...Osnovno je postignuto... Onim prvim je zaustavljeno zlo, rat, ubijanje, silovanje, mučenje, razaranje... ovim je postignuto mnogo više...istjerani i zaustavljeni SDA i PDA... ovaj je mnogo jači i korisniji za narod i BiH.
- kmirsad
#35405 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kmirsad wrote:drug_profi wrote:Kako sam cuo PDA je obecao podrsku u zamjenu za "imunitet".![]()
![]()
![]()
Potpisa se Dejtonski Sporazam II, hvala dragom Allahu,... fala Bogu dragom... fala Budi... fala Manituu...haj sad... izvucite iz njega najbolje za nas u TK...Osnovno je postignuto... Onim prvim Dejtonom je zaustavljeno zlo, rat, ubijanje, silovanje, mučenje, razaranje... ovim je postignuto mnogo više...istjerani i zaustavljeni SDA i PDA... ovaj je mnogo jači i korisniji za narod i BiH.
-
doktor78
#35406 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne kazem da ne podrzavam,ali sam poprilican pesimista da ce to funkcionisati. Sve me to podsjeca na Alijansu 2000.,kada je s koca i konopca skupljena vecina.
- kmirsad
-
Hakiz
#35408 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije Avazu previše vjerovati, ali ja da sam na mjestu ljudi koji su u režimu interesa SDA dobro bih pripazio na kompjuter, mobitel i ostale igračke. Naime, uvaliti neki trojanac sa linkovima na servere na kojima je sadržaj zbog kojeg se robijaju višedecenijske kazne, pa i u mračnim uglovima HDD-a ili SSD-a i sam taj sadržaj a da korisnik i ne sluti, je samo jedan od oprobanih metoda uklanjanja ljudi koji se nekome ne sviđaju, a koje ne možeš tek tako ukloniti budući da je u pitanju demokratija i ljudska prava. Njemačka tajna služba je prije desetak ili petnaestak godina bila u skandalu kada se otkrilo da su jednom liku to uradili. Ovako mu uvališ takav trojanac, policija koja i ne zna šta se iza brda valja dobije od intrpola i sličnih nakon što su odlučili da pohapse ljude iz BiH koje su upratili na tim severima podatke i onda ga policija uhapsi, pronađe na kompjuteru sadržaj i presto, klavir u Zenici postane redovan hobi. Ili barem diskreditacija lika i djela za vijeke vjekova, amin.
Dakle, enkripcije, VPN-ovi, praćenje svog internet prometa itd, redovno mijenjanje kompjutera, mobitela pa pa i internet provajdera i ostale stvari koje treba raditi kada si "obavještanjo interesantna osoba".
Kod Asangea i Snowdena na obuku, to je prioritet
Dakle, enkripcije, VPN-ovi, praćenje svog internet prometa itd, redovno mijenjanje kompjutera, mobitela pa pa i internet provajdera i ostale stvari koje treba raditi kada si "obavještanjo interesantna osoba".
- kmirsad
#35409 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hakiz wrote:Nije Avazu previše vjerovati, ali ja da sam na mjestu ljudi koji su u režimu interesa SDA dobro bih pripazio na kompjuter, mobitel i ostale igračke. Naime, uvaliti neki trojanac sa linkovima na servere na kojima je sadržaj zbog kojeg se robijaju višedecenijske kazne, pa i u mračnim uglovima HDD-a ili SSD-a i sam taj sadržaj a da korisnik i ne sluti, je samo jedan od oprobanih metoda uklanjanja ljudi koji se nekome ne sviđaju, a koje ne možeš tek tako ukloniti budući da je u pitanju demokratija i ljudska prava. Njemačka tajna služba je prije desetak ili petnaestak godina bila u skandalu kada se otkrilo da su jednom liku to uradili. Ovako mu uvališ takav trojanac, policija koja i ne zna šta se iza brda valja dobije od intrpola i sličnih nakon što su odlučili da pohapse ljude iz BiH koje su upratili na tim severima podatke i onda ga policija uhapsi, pronađe na kompjuteru sadržaj i presto, klavir u Zenici postane redovan hobi. Ili barem diskreditacija lika i djela za vijeke vjekova, amin.
-
Hakiz
- kmirsad
#35411 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Več odavno imam osječaj da su mi i komp i mobitel pod nečijom kontrolom, a ne znam kako da se zaštitim.
-
Hakiz
#35412 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Fear what you can't see. Be afraid, be very afraid... 
- drug_profi
#35413 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
JA koristim ovaj sistem.

- kmirsad
#35414 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovo zvuči strašljivo hakizeHakiz wrote:Fear what you can't see. Be afraid, be very afraid...
- kmirsad
#35415 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
drug_profi wrote:JA koristim ovaj sistem.
-
Hakiz
#35416 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imaš rješenje: https://en.wikipedia.org/wiki/Off-the-gridkmirsad wrote:Ovo zvuči strašljivo hakizeHakiz wrote:Fear what you can't see. Be afraid, be very afraid......Već jesam prilično prepadnut...
- kmirsad
#35417 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
najbolje da ja njega ištekam iz utičnice...Hakiz wrote:Imaš rješenje: https://en.wikipedia.org/wiki/Off-the-gridkmirsad wrote:Ovo zvuči strašljivo hakizeHakiz wrote:Fear what you can't see. Be afraid, be very afraid......Već jesam prilično prepadnut...
- kmirsad
#35418 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naša stranka i Edin Forto za Kanton Sarajevo.
Jučer u 17:54 ·
"Mi smo pokrenuli razgovore o usklađivanju programa građanski orjentisanih stranaka i vrlo nam je bitno da taj program bude kvalitetan i da građani osjete taj iskorak.U ovom trenutku nismo spremni razgovarati o poziciji premijera Vlade Kantona Sarajevo jer jednostavno nismo još uvijek došli do tog koraka. Kada i ukoliko dođe do dogovora, Naša stranka će rado ponuditi kandidate i za tu poziciju, kao i za bilo koju ministarsku poziciju, jer za to imamo kapacitete". Edin Forto, potpredsjednik Naše stranke
Jučer u 17:54 ·
"Mi smo pokrenuli razgovore o usklađivanju programa građanski orjentisanih stranaka i vrlo nam je bitno da taj program bude kvalitetan i da građani osjete taj iskorak.U ovom trenutku nismo spremni razgovarati o poziciji premijera Vlade Kantona Sarajevo jer jednostavno nismo još uvijek došli do tog koraka. Kada i ukoliko dođe do dogovora, Naša stranka će rado ponuditi kandidate i za tu poziciju, kao i za bilo koju ministarsku poziciju, jer za to imamo kapacitete". Edin Forto, potpredsjednik Naše stranke
- Kikibombona
#35419 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SDA mediji se ne skidaju sa vrata Nasoj stranci!
Patuljasti divovi njihove stranke
Cionisticka zavjera, nema sta drugo biti. Masonska loza je odlucila da NS preuzme vlast u Sarajevu.
Patuljasti divovi njihove stranke
STAVČudan je nesrazmjer između broja glasova i mandata koje je osvojila Naša stranka i ogromne medijske pozornosti koja joj se ovih dana pridaje.
Medijski prostor otvoren njenim visokopoziconiranim članovima da drve o svemu, od formiranja vlasti pa do aktuelnih dnevnih tema, pokazuje nam da je na sceni određena dihotomija između onoga što je stvarno na terenu i onoga što bi nam određeni centri koji upravljaju medijima željeli prikazati kao stvarnost.
Takva promocija očigledno služi da bi se Naša stranka, treća po broju osvojenih glasova u Kantonu Sarajevo, šesta u Federaciji BiH, i tek deseta na nivou Bosne i Hercegovine, prikazala politički važnijom nego što ono zaista jeste, a, prije svega, da bi se dalo na relevantnosti i Našoj stranci i onome što ona, barem za one koji je medijski promoviraju, predstavlja u ovom političkom trenutku.
A to je, u prvom redu, šansa da većinski bošnjačkim Sarajevom upravljaju stranke koje u političkom programu ne samo da nemaju bilo kakvu politiku zaštite bošnjačkih nacionalnih interese nego su, štaviše, suštinski suprotstavljene samom postojanju ideje njihovog postojanja.
Otuda i ovakvi pokušaji legitimiranja plana da Naša stranka, iako minorna, sa samo 5% glasova osvojenih na nivou Federacije BiH, u okviru planirane koalicije, uz određene radikalnije kadrove SDP-a, diktira i zadaje ideološki kurs buduće Vlade Kantona Sarajevo.
Cionisticka zavjera, nema sta drugo biti. Masonska loza je odlucila da NS preuzme vlast u Sarajevu.
-
mahalik
#35420 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nažalost NS je sada doživjela puni sjaj ali ovi potezi koji se povlace vuku straknu u totalni ambis
-
kluz franjo
#35421 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam možda u toku. Na koje se konkretne poteze misli?mahalik wrote:Nažalost NS je sada doživjela puni sjaj ali ovi potezi koji se povlace vuku straknu u totalni ambis
- kmirsad
#35422 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koji potezi...mahalik wrote:Nažalost NS je sada doživjela puni sjaj ali ovi potezi koji se povlace vuku straknu u totalni ambis
-
Novak20
#35423 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kluz franjo wrote:Nisam možda u toku. Na koje se konkretne poteze misli?mahalik wrote:Nažalost NS je sada doživjela puni sjaj ali ovi potezi koji se povlace vuku straknu u totalni ambis
Možda što neće u koaliciju sa SDA ?
- kmirsad
#35424 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Možda što hoće u koaliciju sa SDA ? Mahala ko mahala... sve zna najbolje...Novak20 wrote:kluz franjo wrote:Nisam možda u toku. Na koje se konkretne poteze misli?mahalik wrote:Nažalost NS je sada doživjela puni sjaj ali ovi potezi koji se povlace vuku straknu u totalni ambis![]()
Možda što neće u koaliciju sa SDA ?
- drug_profi
#35425 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pazi on vec smatraju normalnim da je Sarajevo ekskluzivno Bosnjacko i da drugi tu nemaju sta traziti.
Pa sto mi niste to rekli '92? Da se ne zadajem puno...
Pa sto mi niste to rekli '92? Da se ne zadajem puno...