Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Edin H.

#35376 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

cyprus wrote: 07/04/2026 03:11 Anel i svi ovi ostali što su već jednom odbili poziv, ako se predomisle - ja bih im dao novu priliku (naravno ako to igrom zasluže), ali tek nakon prvenstva... Sad zaista nema smisla...
Od kuda ideja da bi igrač Anelovog kalibra pristao da igra nakon prvenstva nakon brutalnih uvreda upćenih na društvenim mrežama upućenih porodici od strane povremenih simpatizera reprezentacije i više nego nekorektnog odnosa stručnog štaba?

Za očekivati je da ćemo grohnuti u sljedećim kvalifikacijama ionako jer to kod nas tako funkcioniše, a imaćemo i teže protivnike.
BHF_Manijak

#35377 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

Edin H. wrote: 07/04/2026 12:55
cyprus wrote: 07/04/2026 03:11 Anel i svi ovi ostali što su već jednom odbili poziv, ako se predomisle - ja bih im dao novu priliku (naravno ako to igrom zasluže), ali tek nakon prvenstva... Sad zaista nema smisla...
Od kuda ideja da bi igrač Anelovog kalibra pristao da igra nakon prvenstva nakon brutalnih uvreda upćenih na društvenim mrežama upućenih porodici od strane povremenih simpatizera reprezentacije i više nego nekorektnog odnosa stručnog štaba?

Za očekivati je da ćemo grohnuti u sljedećim kvalifikacijama ionako jer to kod nas tako funkcioniše, a imaćemo i teže protivnike.
A Anel samo zrtva, inace nevin u ovom okrsaju je li? Daj ba Edo ne zajebaji...

Ispade nacija ga eto zguzila, on jadan ni kriv ni duzan.
luckylaka

#35378 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Samo da podsjetim da mi trenutno imamo 8-9 igraca sa oko i preko 30 godina sto znaci da je cilj dovesti bar jos 2-3 igraca tipa Dedic,Muharemovic,Barjaktar,Alajbeg i sl.Prije svega traziti kvalitetnog golmana(ni Vasilj mi ne donosi neku sigurnost,ali boljeg nemamo)i ne daj boze da spanemo na Zlomislica ili Hadzikica isto da na golu imamo Muftica ili Karica..O veznom redu suvisno je pricati,tu smo propuh i Spaha i ekipa u akciju traziti hitno nesto kvalitetno
Last edited by luckylaka on 07/04/2026 14:27, edited 1 time in total.
maher

#35379 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by maher »

Plavo-bijeli wrote: 07/04/2026 12:25
maher wrote: 07/04/2026 11:49 iskreno, ovaj plasman treba iskoristiti za sva moguca pomirenja... selektor ce odluciti da li mu neko treba ili ne ... sujete ne smiju biti razlog ili menadžerske agencije ...
moramo se sjetiti utakmice sa danskom na kosevu 1:1 kada je elvir rahimic bio u zivotnoj formi i jedan od najboljih u evropi na toj poziciji, a on nece da igra za reprezentaciju ... a alternativa za njega ni blizu ... kada jednu slabu tacku imas pravi protivnik to zna iskoristiti ...
pa utakmica sa francuskom u parizu kada se mujdza povrijedio, isto 1:1, a nemas rezervnog beka nikako, pa izmisljas ... a hasan saalihamidzic, legenda, igra u juventusu beka tada ...
ako smo pametni morali bi nesto nauciti iz svega toga, mada je ovo prvi put da imamo dosta ujednačenih igraca, bice povreda, kartona, neko u formi, neko nije, neko igra u klubu, nego ne igra ... mora biti dosta igraca u konkurenciji
pa protiv austrije je igrala jedna odbrana, a protiv velsa i italije druga ... protiv austrije malic, karic i hadzikadunic zadnja linija ... a sad ih nema ni na klupi ...
sp je brzo, treba stisati euforiju, i sve uciniti da se pripremimo kako treba, mjesec dana priprema ovu ekipu moze puno unaprijediti ako se kvalitetno naprave ... svaki igrac je dragocjen i proslost treba prevazici ...
S tim sto nemamo jednog takvog "Elvira" da nam treba i jednog takvog Hasana :).

Ako naleti kakav centralni ili defanzivni vezni, super!
nije on tad bio jedan takav Elvir, govorilo ko ga je**, sta ce nam ... ruska liga i slicno, tek kasnije smo uvidjeli koliko nam je važan i koliko je falio u brazilu ... isto i za hasana, star, 36 godina, ne moze vise ... nikad se ne zna kada ko moze zatrebati ...
Edin H.

#35380 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote: 07/04/2026 13:50
Edin H. wrote: 07/04/2026 12:55

A Anel samo zrtva, inace nevin u ovom okrsaju je li? Daj ba Edo ne zajebaji...

Ispade nacija ga eto zguzila, on jadan ni kriv ni duzan.
Ako je neko kriv to je ljekar reprezentacije koja ga nije poslao na magnetnu kada je tražio.

Ali postaje nebitno nakon bljuvotina napisanih o njegovoj familiji od strane povremenih simpatizera.
BHF_Manijak

#35381 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

A brate ti bar u Engleskoj zivis, ako bi se igraci obazirali na to sta se pise o njima, nikad nijedan ne bi zaigrao ni za klub ni za drzavu.
luckylaka

#35382 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Sta se sve pisalo Dzeki zbog Amre od vjerovatno istih koji su i o Anelu pisali zbog Marijane-Nise samo sada sa drugih profila.Malo sam pretrazio forum i teme o Edinu i Anelu i pitam se koliko covjek nisko moze ici kada konstantno pise bljuvotine o tudjim zenama,djeci,familiji.Gade mi se takvi tipovi
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#35383 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izvrsni direktor »

Forumaski trojac znaci "Anel Team" doesn´t give up. oni samo nastave jos gore da dosadjuju
izbjeglica_iz_besmisla

#35384 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

U njihovu odbranu, nisu poceli ... ovaj put. Neko je po zlu pomenuo feyenoordsku primadonu u sali i ode to.

Sad smo vec na bezobraznim navijacima i famoznim CT snimcima. Po 87 put.
luckylaka

#35385 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

izvrsni direktor wrote: 07/04/2026 15:31 Forumaski trojac znaci "Anel Team" doesn´t give up. oni samo nastave jos gore da dosadjuju
Netacan ti ovaj google prevodilac
luckylaka

#35386 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 07/04/2026 15:42 U njihovu odbranu, nisu poceli ... ovaj put. Neko je po zlu pomenuo feyenoordsku primadonu u sali i ode to.

Hvala Bogu da si vidio da laka nije poceo sa Anelom jer sam davno zavrsio sa tom pricom i samo se ukljucio ali necu vise
Ako je Spaha i Barba zavrsili sa tom pricom,znaci da se nema sta pricati o bivsim reprezentstivcima
Edin H.

#35387 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 07/04/2026 15:49
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 07/04/2026 15:42 U njihovu odbranu, nisu poceli ... ovaj put. Neko je po zlu pomenuo feyenoordsku primadonu u sali i ode to.

Hvala Bogu da si vidio da laka nije poceo sa Anelom jer sam davno zavrsio sa tom pricom i samo se ukljucio ali necu vise
Ako je Spaha i Barba zavrsili sa tom pricom,znaci da se nema sta pricati o bivsim reprezentstivcima
Priča nevezano za forum je inicirana povredom Katića.

Premda što se mene tiče nebitno.

Prije Barbareza sam se zalagao da igraju najbolji, pa ću i poslije njega.

Neko smatra da to utiče na koheziju, ali recimo Ćiro Blažević je zbog Cvitanovića najvjerovatnije prokockao Svjetsko prvenstvo za Hrvatsku.
Edin H.

#35388 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Odlična vijest za Steve Coopera - Daniel Wass tvrdi da tim stoji iza odluke trenera.
Edin H.

#35389 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Evo hoće i Rifet Kapić da bude uvršten u tim za Svjetsko prvenstvo.
Dugarry

#35390 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dugarry »

Neki ljudi jednostavno vole trac, vise nego tetke iz sokaka.

Evo i na Klixu tekst o Tahirovicu, "Svlacionica u potpunosti stoji iza trenera"
Rekao bi covjek Tahirovic govov.

A prevod sa danske stranice je sljedeci:

K
apiten plavo-žutih, Daniel Wass, kaže da ostatak ekipe poštuje odluku.

- Steve je donio odluku i mi to poštujemo kao ekipa.

- Oni su i dalje dio svakodnevnog života i tima, tako da mislim da je više riječ o tome da vi (mediji, op. ur.) pravite veliku stvar od toga.

- Sean i Benjamin su dobri momci i dobro sam razgovarao s njima.

Postoji li nešto posebno u vašoj ulozi kapitena? Jeste li neka vrsta veze između njih i Coopera?

- Ne, neću biti veza ili tako nešto. Steve ima dobar dijalog s njima.

- Steve je donio odluku i ona poštuje ekipu. Ne možemo više ništa učiniti, kaže Wass.
detroit-mercy

#35391 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

Raja se uzivi u neke izmisljenje uloge na forumu; pricaju ko da se pitaju :skoljka:.
Postoji neko ko selektuje ekipu i ko stavlja prvih 11 na teren.
Oni su ti koji procjenjuju sta i kako.
Sve drugo, mozete prditi koliko hocete ali zna se ko odlucuje.
Arminovski

#35392 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Arminovski »

Ja bi da pitam nešto skroz drugo, u vezi onog papirića italijanskog golmana. Puno se piše o tome a tema zatvorena, ne znam gdje bi postavio pitanje. Kakva su pravila u vezi toga? Golmani ih koriste, to znam. Je li to skroz fair play jer nema možda svako iste mogućnosti za analizu? Naš mali je ukrao Donnarumin na što je on pobudalio i nasrnuo na Vasilja. Kako se gleda ove takve stvari u fudbalskom svijetu? Okej, nije okej, neregulisano, nešto drugo?
Zeleni most

#35393 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Zeleni most »

izvrsni direktor wrote: 07/04/2026 12:24 Image

:izet:
ima li snimak
Rob_Atl

#35394 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Rob_Atl »

Sta ce ti otisla lopta preko juzne tribine :D
luckylaka

#35395 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Zeleni most wrote: 07/04/2026 19:04
izvrsni direktor wrote: 07/04/2026 12:24 Image

:izet:
ima li snimak
Nista nije napravio ovim potezom a mogao je centrirati.Al dobro jos njemu puse kroz usi
luckylaka

#35396 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Gledam ovaj Brondby,ekipa malo jaca od Radnika i ako Benjo u ovoj ekipi nema mjesta vrijeme je da bjezi sto prije
BlackRiver

#35397 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BlackRiver »

Ko da gledam da ce ova narandzasta budala pokrenuti treci svjetski rat i sjebati nam SP
insaneinthebrain

#35398 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

BlackRiver wrote: 07/04/2026 20:51 Ko da gledam da ce ova narandzasta budala pokrenuti treci svjetski rat i sjebati nam SP
kako stvari stoje sve su prilike da ce se nesto tako i desiti. i ja sam skeptican :cry:
BlackRiver

#35399 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BlackRiver »

insaneinthebrain wrote: 07/04/2026 20:57
BlackRiver wrote: 07/04/2026 20:51 Ko da gledam da ce ova narandzasta budala pokrenuti treci svjetski rat i sjebati nam SP
kako stvari stoje sve su prilike da ce se nesto tako i desiti. i ja sam skeptican :cry:
Hitler je prije WW2 organizovao Olimpijske igre u Njemackoj. Ovaj organizuje SP. Kakve smo srece, Hitler mu je uzor.
luckylaka

#35400 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

I ako ne pokrene u L.A. vec se najavljuju strajkovi .Konobari,kuhari i ostalo hotelsko osoblje kazu da nece raditi ako ice bude prisutan na stadionu(a bice 1000%)
Post Reply