nijepashasolidni wrote:jesam.predsjednik Nikaraguegolman wrote:
Ti mora da nisi čuo za Josea Luisa Chilaverta?
nego počasni konzul Nikaragve...
nemaš pojma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nijepashasolidni wrote:jesam.predsjednik Nikaraguegolman wrote:
Ti mora da nisi čuo za Josea Luisa Chilaverta?
Daj, to je legenda, to ne postoji.Henry Chinaski wrote:A zamisli pošalje ti koka pp?
Šalju li mu cure često piće? Koje on inače ne pije?golman wrote:Ti mora da nisi čuo za Josea Luisa Chilaverta?
moj post je glasio da bi se za dobar provod izuo koliko treba,zar ti ne bi?emko1234 wrote:Čekamo Big Ang da se javi i da kaže hoće li u dobar provod
Ne...on zabija iz pozadine u početku neprimjetno,ali na kraju ebitačno!!!!!Henry Chinaski wrote:Šalju li mu cure često piće? Koje on inače ne pije?golman wrote:Ti mora da nisi čuo za Josea Luisa Chilaverta?
to više ne prolazi ni u Velikoj Obarskojmadner wrote:Tsk, ja komplikacija. Prije je bilo dovoljno malo jace turirat i ostaviti auto na vidno mjesto.
Ja bi gaće sa sebe skinuo za merak i kad je prava raja.golman wrote:moj post je glasio da bi se za dobar provod izuo koliko treba,zar ti ne bi?emko1234 wrote:Čekamo Big Ang da se javi i da kaže hoće li u dobar provod
ok,ako si frontalni kokuz,ali ima raje koja bi i zadnju marku dali ali da im bude gotiva...

Znaci na tudji racun upoznajes djevojkeultima_palabra wrote:Ne šaljem pp, meni šaljuBig Ang wrote:
ček, ne šalješ piće, seljački ti? neš da se prenemažeš i skrećeš pažnju na sebe? onda...šalješ pp?![]()
Pa poznajem dosta ljudi, kao i moji jarani... promet oko stola je uglavnom dovoljno velik da mogu upoznati par novih cura za noć, i pokušati nešto ako mi je do toga.
Moždaje do mene ali, kakva raja treba da bude da bi ti skinuo gaće?emko1234 wrote:Ja bi gaće sa sebe skinuo za merak i kad je prava raja.
Henry Chinaski wrote:Moždaje do mene ali, kakva raja treba da bude da bi ti skinuo gaće?emko1234 wrote:Ja bi gaće sa sebe skinuo za merak i kad je prava raja.
Henry Chinaski wrote:Wow, kako to postižeš? Gospodaru ženskih uzdaha...klixoris wrote:Nista novoHenry Chinaski wrote:A zamisli pošalje ti koka pp?
Nemas pravu masinu za turiranje.golman wrote:to više ne prolazi ni u Velikoj Obarskojmadner wrote:Tsk, ja komplikacija. Prije je bilo dovoljno malo jace turirat i ostaviti auto na vidno mjesto.
dAJ ba pusti se mene i mojih gaća. Čovjek te zove da izađete ti bi pričala o mojim gaćamaBig Ang wrote:Henry Chinaski wrote:Moždaje do mene ali, kakva raja treba da bude da bi ti skinuo gaće?emko1234 wrote:Ja bi gaće sa sebe skinuo za merak i kad je prava raja.![]()
e o tome ti pričam....mi smo takvi i tačka.emko1234 wrote:Ja bi gaće sa sebe skinuo za merak i kad je prava raja.golman wrote:moj post je glasio da bi se za dobar provod izuo koliko treba,zar ti ne bi?emko1234 wrote:Čekamo Big Ang da se javi i da kaže hoće li u dobar provod
ok,ako si frontalni kokuz,ali ima raje koja bi i zadnju marku dali ali da im bude gotiva...
ovo je mašina 21.vijeka,ali da ne skrećemo sa temedječak sa šibicama wrote:U Obarskoj su ionako traktori u modi.
vidjaj zmaja
Vala i jesmo najbolji, što jes', jes'...golman wrote:e o tome ti pričam....mi smo takvi i tačka.
CrnackaHenry Chinaski wrote:Moždaje do mene ali, kakva raja treba da bude da bi ti skinuo gaće?emko1234 wrote:Ja bi gaće sa sebe skinuo za merak i kad je prava raja.
emko1234 wrote: dAJ ba pusti se mene i mojih gaća. Čovjek te zove da izađete ti bi pričala o mojim gaćama
Previdio sam, izvini. Mislio sam da si ti pisala. Oće li biti sta od dejta?Big Ang wrote:emko1234 wrote: dAJ ba pusti se mene i mojih gaća. Čovjek te zove da izađete ti bi pričala o mojim gaćama
Čovjek ti je talo slatko šuknuo da sam ja oduševljena..
Ne znam gdje ti pročita da bih ja pričala o ičijim gaćama?![]()
Ti baš profulala čitavu loptu... pa nisu hrvatski i bosanski baš toliko različiti jezicisherbett wrote:
znači svoje eventualne i potencijalne kvalitete svodiš na ceh za cugu na stolu?
Ajd da je separe..nego za stolom?![]()
a sad fakat...nisi baš ovako mislio? Jel'da? Aj kaži da nisi..molim te kaži da nisi!
emko1234 wrote:Previdio sam, izvini. Mislio sam da si ti pisala. Oće li biti sta od dejta?Big Ang wrote:emko1234 wrote: dAJ ba pusti se mene i mojih gaća. Čovjek te zove da izađete ti bi pričala o mojim gaćama
Čovjek ti je talo slatko šuknuo da sam ja oduševljena..
Ne znam gdje ti pročita da bih ja pričala o ičijim gaćama?![]()