Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cvrčak_na_hedonizmu

#35351 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

north wrote:Naravno da nije prijatno...ali nemoj se ni ti praviti lud da nisi to proživljavao...svaki put kad idol odleprša, ili si naviko na trofeje kad njega nema :D
Kad Gospodar Familije odleprša ja se sjebem, jer očekujem raspad sistema. To što ga obično i dočekam je drugi par rukava :oops: Znači različite situacije, realno :-D

Vi ste se nafurali i očekivali drama dobrilu, a dobili košmar :D pa nakon 13 kola imate 4 pobjede i to Viteza ( nakon ofirno nedosuđenog penala za domaćina, ), Olimpica ( ofsajd ), Krupa ( 90+) :lol: Igrački kadar smiješan, Depiliranom ugovor ističe za pola godine, Bord Konjokradica jaše li jaše, a navijača sve manje i manje.

To je baš tugica :ljulja:

Nije da mi je sad žao :D Očekujem još veći raspad sistema :navijacica: :navijacica:
tcz

#35352 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

BlueBlood wrote:pa i vi ste krupu s jednim golom razlike pobijedili a Metalleghe i Olimpic vas otresli na sred koseva :lol:
to je ta mitomanija :thumbup: vazno je pricati, nema veze sto info nije tacna. Kroz par godina ce biti tacna ha ja :skoljka:
KPNCTNJAH

#35353 Re: Premijer liga BiH

Post by KPNCTNJAH »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
KPNCTNJAH wrote:Blago vama kad vam je do zajebancije, Zrinjski laganini koraca ka novoj tituli, mi kukamo vec drugu godinu kako igramo sve losije, ustvari bili smo nezadovoljni i onda kad smo KUPILI titulu, ove smo zvanicno dotakli dno, a kod njih euforija jer su nas prestigli na tabeli :bih:
Logično da ćete biti nezadovoljni nakon onolike ofiraže. Pola lige vas prozivalo da kupujete :skoljka:

Ipak si pravi navijač, svaka čast na realnosti :thumbup:
Koliko znam zabranjeno je editovati postove drugih forumasa :oops:

Sto se tice nase titule, vi bi bubreg dali za bilo kojeg igraca iz te ekipe, koliko god smo mi znali biti nezadovoljni njihovim partijama, ove sezone bi se prosetali ligom...
Last edited by KPNCTNJAH on 24/10/2016 15:09, edited 2 times in total.
sumirprimus

#35354 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Pitar sa Kariba wrote:Ta utakmica je odigrana da bi se pokusalo pomoci Velezu. Znamo koliko nas je kostala. Al' sta zna fukara....
neamo mi nista s ovim,to je nesto izmedju vas...
cvrčak_na_hedonizmu

#35355 Re: Premijer liga BiH

tcz wrote:
BlueBlood wrote:pa i vi ste krupu s jednim golom razlike pobijedili a Metalleghe i Olimpic vas otresli na sred koseva :lol:
to je ta mitomanija :thumbup: vazno je pricati, nema veze sto info nije tacna. Kroz par godina ce biti tacna ha ja :skoljka:
Pogriješio čovjek, Olimpic je pokraden na Gradskom stadionu, jedini gol je bio postignut iz ofsajda :stidljiv: :stidljiv:

Sa normalnim suđenjem, Sarajevo bi se, buvalno, borilo za opstanak sa Olimpicom, ovim iz Jajca i Čelikom. Al eto, šmrc, život je nepravedan :mrgreen:
tcz

#35356 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

Pogriješio čovjek, Olimpic je pokraden na Gradskom stadionu, jedini gol je bio postignut iz ofsajda :stidljiv: :stidljiv:

Sa normalnim suđenjem, Sarajevo bi se, buvalno, borilo za opstanak sa Olimpicom, ovim iz Jajca i Čelikom. Al eto, šmrc, život je nepravedan :mrgreen:
cuj pogrjesio :lol: :lol:

sta reci onda na vasu proslu sezonu? gdje su sudije bez posla ostajali navlaceci vam :izet: da ne ispadnete iz lige. :stidljiv:
north

#35357 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

north wrote:Naravno da nije prijatno...ali nemoj se ni ti praviti lud da nisi to proživljavao...svaki put kad idol odleprša, ili si naviko na trofeje kad njega nema :D
Kad Gospodar Familije odleprša ja se sjebem, jer očekujem raspad sistema. To što ga obično i dočekam je drugi par rukava :oops: Znači različite situacije, realno :-D

Vi ste se nafurali i očekivali drama dobrilu, a dobili košmar :D pa nakon 13 kola imate 4 pobjede i to Viteza ( nakon ofirno nedosuđenog penala za domaćina, ), Olimpica ( ofsajd ), Krupa ( 90+) :lol: Igrački kadar smiješan, Depiliranom ugovor ističe za pola godine, Bord Konjokradica jaše li jaše, a navijača sve manje i manje.

Nije da mi je sad žao :D Očekujem još veći raspad sistema :navijacica: :navijacica:
Kako ti to lijepo upakuješ, trebao si se diplomatijom baviti i ove bitange sa vlasti zamijeniti...kad te čovjek čita reklo bi se da strašni Željezničar je tom jadnom Sarajevu tricu uvalio na Koševu, reklo bi se da je razlika između dva kluba 15 bodova, reklo bi se da je prosjek na Grbavici 10 milja a na koševu 500 ljudi, a da Grbavicu vode profesionalci koji su doktorirali fudbal, osvajajuči brojne titule i koji su merhametli duše, dok sa druge strane samo banda lopova...to je ta mitomanija, onaj kukavac piše kako je Olimpic razvalio FCS na Koševu i još se kleberi, pa ima li dalje :oops: ....šou ste moram priznati, pojedini jasno, opet kažem da te čita neutralac pomislio bi da ko zna šta..ali kad samo malo po površini zagrebeš onda gle čuda i nije baš tako :oops: ...Jedino u čemu si u pravu da u FCS nije dobra situacija, ali svoje nikako da spomeneš jer ponavljam opo običaju kozmetički pakuješ a suštinski fulaš...
cvrčak_na_hedonizmu

#35358 Re: Premijer liga BiH

KPNCTNJAH wrote:
KPNCTNJAH wrote:Blago vama kad vam je do zajebancije, Zrinjski laganini koraca ka novoj tituli, mi kukamo vec drugu godinu kako igramo sve losije, ustvari bili smo nezadovoljni i onda kad smo KUPILI titulu, ove smo zvanicno dotakli dno, a kod njih euforija jer su nas prestigli na tabeli :bih:
Logično da ćete biti nezadovoljni nakon onolike ofiraže. Pola lige vas prozivalo da kupujete :skoljka:

Ipak si pravi navijač, svaka čast na realnosti :thumbup:
Koliko znam zabranjeno je editovati postove drugih forumasa :oops:

Sto se tice nase titule, vi bi bubreg dali za bilo kojeg igraca iz te ekipe, koliko god smo mi znali biti nezadovoljni njihovim partijama, ove sezone bi se prosetali ligom...
Kontam da nije bio lapsus calami, nije valjda da misliš da je titula oteta na pošten način :oops:

Zadovoljni ili ne, liga za bedaka ozbiljno kuca na vrata :D Da je normalno suđenje to bi već bila gotova stvar :D

A krenulo je tako dobro, uz euforiju i velika očekivanja. Čarls Dikens bi se sjebo šta ispade na kraju :D
KPNCTNJAH

#35359 Re: Premijer liga BiH

Post by KPNCTNJAH »

Treba ih shvatiti, nije mala stvar cekati toliko dugo da budes ispred, velika tri boda su u pitanju, a i na derbiju osvojise bod herojskom borbom... ljudi iz sehare vade slike od prije godinu dana, ranije nisu imali priliku da nas shatro podjebavaju vezano za to... ima li jos nesto, ubrzo ce vikend :mrgreen:

Njima se Olimpic redovno naguzi, pa su im opet prvi gol morali dati iz ofsajda, a nas prozivaju... da ne spominjemo vrijeme vladavine porodice Osim... da to ima obraza ne bi navijalo za Zeljeznicar :mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#35360 Re: Premijer liga BiH

north wrote:

Kako ti to lijepo upakuješ, trebao si se diplomatijom baviti i ove bitange sa vlasti zamijeniti...kad te čovjek čita reklo bi se da strašni Željezničar je tom jadnom Sarajevu tricu uvalio na Koševu, reklo bi se da je razlika između dva kluba 15 bodova, reklo bi se da je prosjek na Grbavici 10 milja a na koševu 500 ljudi, a da Grbavicu vode profesionalci koji su doktorirali fudbal, osvajajuči brojne titule i koji su merhametli duše, dok sa druge strane samo banda lopova...to je ta mitomanija, onaj kukavac piše kako je Olimpic razvalio FCS na Koševu i još se kleberi, pa ima li dalje :oops: ....šou ste moram priznati, pojedini jasno, opet kažem da te čita neutralac pomislio bi da ko zna šta..ali kad samo malo po površini zagrebeš onda gle čuda i nije baš tako :oops: ...Jedino u čemu si u pravu da u FCS nije dobra situacija, ali svoje nikako da spomeneš jer ponavljam opo običaju kozmetički pakuješ a suštinski fulaš...
Ljudino, žao mi je što ti moram reći, ali percepcija ti se pomutila od tuge i doživljene, emocionalne, nesreće :(

Niko ne spominje da je Željezničar dobar, samo se konstatuje da ste vi baš grohnuli, a mogla je biti lijepa priča :mrgreen:

Šmrc,

doduše, imate kamp i nemate dugove, eto razloga za sreću i veselje :-D
tcz

#35361 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

i tako godina za godinom...

Titulu prvaka Bosne i Hercegovine brani Sarajevo, no u sezonu kao najveći favorit za osvanje naslova ulazi Željezničar. Plavi već dvije sezone nisu osvojili niti jedan trofej, a za klub kakav je u našim okvirima Željezničar, treće uzastopna sezona bez trofeja bila bi veliki neuspjeh.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-na ... nak/167777

i pored sudija koji su navlacili i rukama i nogama... smrc, smrc al nema veze bitno je da ste vi prestigli Sarajevo na tabeli... :roll:
north

#35362 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Priznaćeš ljudino kako je glupo nekoga zajebavati, kad NAPOKON priznaš da ni ti nisi dobar, pa ni bolji...a nedavno si pisao riječi "STRAŠNI ŽELJEZNIČAR" :lol: ...pa je li strašan ili nije dobar :D .....Osvoji titulu za početak, nakon 4 godine, pa će ti postovi biti smisleniji :D..
Last edited by north on 24/10/2016 15:33, edited 3 times in total.
BlueBlood

#35363 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

pa svako koliko je to vi osvajate :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#35364 Re: Premijer liga BiH

north wrote:Priznaćeš ljudino kako je glupo nekoga zajebavati, kad NAPOKON priznaš da ni ti nisi dobar, pa ni bolji....Osvoji titulu za početak, nakon 4 godine, pa će ti postovi biti smisleniji :D
Ipak, realno gledajući koliko ste vi sjebali para u zadnjih par godina i kakva su očekivanja bila, vaš debakl je mnogo žešći i teže se može podnijeti :D Lažem li, ljudino ? :mrgreen:

Fudbal nam je u takvom stanju da se smijemo ovom drugom što je više zglajzao i jer mu je stado krava pocrkalo :D
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 24/10/2016 15:34, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#35365 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Pa ja, to je ono, odoh se smijati komsiji, on osvojio pretprosle, a mi evo i cetvrtu godinu suha q....al sta ima veze, nek je i komsiji crkla krava :mrgreen: :roll:
north

#35366 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

north wrote:Priznaćeš ljudino kako je glupo nekoga zajebavati, kad NAPOKON priznaš da ni ti nisi dobar, pa ni bolji....Osvoji titulu za početak, nakon 4 godine, pa će ti postovi biti smisleniji :D
Ipak, realno gledajući koliko ste vi sjebali para u zadnjih par godina i kakva su očekivanja bila, vaš debakl je mnogo žešći i teže se može podnijeti, ljudino :D Lažem li ? :)

Fudbal nam je u takvom stanju da se smijemo ovom drugom što je više zglajzao i stado krava pocrkalo :D
Pa recimo da se sad mogu složiti, pogotovo sa zadnjom rečenicom što je žalosno :-) ...ranije sam morao odreagovati, čisto da ne prođe, kao kod one nesreće što ne zna ni ko je koga razvalio niti dobio....i toliko, do novih blamaža jednih ili drugih :skoljka: :run:
cvrčak_na_hedonizmu

#35367 Re: Premijer liga BiH

Nije crkla krava nego je krepalo stado, zapalia se kuća, ambar i ograda :D

Kao dobar komšija, kako takva dešavanja mogu ignorisati :navijacica:

@north, vi se više blamirate :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#35368 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Jest, nama crkla krava, vasa istruhla kad je i kad crkla.
Humor koji prevazilazi TLN.
cvrčak_na_hedonizmu

#35369 Re: Premijer liga BiH

Jel to hoće neko da kaže da FKŽ i Sarajevo imaju iste polazne osnove ?

Kupio milioner, nema dugova, kamp, ulaganja, očito da ne znače ništa.

AKo je tako, onda je prodaja velika greška, zar ne ?

:D
BlueBlood

#35370 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

:lol:

uhhh ovo je bilo U KOST !!! :mrgreen:

nego hoce li se obiljeziti i proslaviti ovaj 69-70-71 rodjendan? Neka revijalna utakmica, vecera, kafa, sok... bilo sta? :zoka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#35371 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Kupio milioner, placeni dugovi, kamp se radio....i to je to.
Kad je bila titula, bio bonus.
To sto je milioner ne znaci da ce sve para sto ima nagruhati u FKS.

Jbg, imate i vi neke svoje ulagace, neke vizionare, a bgm nije im mane ni u tome koliko su love skrsili. Proslo stado igraca kroz ekipu, to sve kosta. Proslo trenera fina cifra i to kosta. Prodali nikog, ko i mi ove sezone. Potrosili sve od proslih prodaja. Takmicimo se ko ce biti 5, a ko 6.
Ko od dva brata djeca :mrgreen:
BlueBlood

#35372 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

"Danas Fudbalski klub Sarajevo slavi svoj 69. rođendan, koji se dešava u predvečerje jednog velikog jubileja koji ćemo slaviti naredne godine - 70 godina kluba koje ćemo proslaviti u šampionskom ambijentu. Historija FK Sarajevo je veoma značajna i bogata velikim događajima, velikim utakmicama i velikim imenima, prezentovanjem grada na svim kontinentima na zemaljskoj kugli te smo jako ponosni na sve ovo što se dešava i jako smo ponosni na jubilej koji će sigurno ući u historiju kluba. Zadnjih godina se dešava nešto što se iz pepela pretvara kao ptica Feniks u nešto što će trajati još dugo, dugo godina i donositi slavu fudbalu u BiH i Fudbalskom klubu Sarajevo. Uz investiciju Vincenta Tana u zadnje dvije-tri godine smo od ruiniranog tima napravili kolektiv za ponos i diku svim navijačima FK Sarajevo. Na to smo jako ponosni i sretni smo što se sve odvija onako kako smo zamislili. Povratka na staro više nema i sve može ići samo naprijed. Nadamo se da će sve ovo u budućnosti poručiti velike rezultate", rekao je Kusturica.

http://ba.n1info.com/a118929/Sport-Klub ... tanja.html

Image
north

#35373 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Pa zadnjih godinu dana megamix i gibraltar su uložili viš nego Tan, a rezultate i uspjehe vidimo, tj. ne vidimo :D ...tako da ne pije ni to vode baš ko se više blamira...možeš imati ne znam koga iz sebe, ali ako nije davao milione za ekipu, onda niđe veze priča :oops: ...
MOSALJOZE

#35374 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

Garant zbog pitanja :mrgreen:
BlueBlood

#35375 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

koja blamaza za rodjendan :lol: umjesto da duvaju svijece

Image
Last edited by BlueBlood on 24/10/2016 16:11, edited 1 time in total.
Locked