Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:To slanje pića je generalno seljačka furka.
Ma jašta je, bolje finta je kad dođeš negdje i uzmeš separe da te svi vide, naručiš flašu nečeg skupog i daš konobaru petaka da zapali ono prskalicu kako bi sve vidom obdarene ženke znale da je pastuh stigao .
Niđe veze, gest koji postoji otkako je svijeta i vijeka. U čemu je problem počastiti nekoga pićem ako situacije ne dozvoljava drugačiji način predstavljanja i privlačenja pažnje XY osobe?
Nećes poslat Dom Perignon, ali poslati piće za sto diskretno je sasvim ok.
ultima_palabra wrote:Meni jeste... ako ne mogu skrenuti pažnju na sebe na drugi način, onda neću ni tako.
eh...kako ti skrećeš pažnju na sebe?
Generalno, haman nikako Ako sam izašao u kafanu, onda ponajprije gledam da bude dobro i meni i onima s kojima sam. Ako se nešto treba desiti, desit će se i bez glume, prenemaganja i forsiranja.
Joj što serete kolega. Najdraži su mi ovi šatro kežualci. Fol izašao, i ne gleda ništa drugo osim da njemu bude dobro s rajom, a za stolom on i jos trojica koja 2 sata trune jel Džeko trebao igrati jučer protiv Liverpoola ili nije. Mojne šuplje Tita ti.
Ne znam kakvo je prenemaganje ako vidiš lijepu ženu koju bi želio upoznati i prvo joj posašaljes piće pa onda priđeš da se upoznaš-
ultima_palabra wrote:Meni jeste... ako ne mogu skrenuti pažnju na sebe na drugi način, onda neću ni tako.
eh...kako ti skrećeš pažnju na sebe?
Generalno, haman nikako Ako sam izašao u kafanu, onda ponajprije gledam da bude dobro i meni i onima s kojima sam. Ako se nešto treba desiti, desit će se i bez glume, prenemaganja i forsiranja.
Generalno zato i hodas bez djevojke i suha k onaj vrata
supercali wrote:Pa ne salju se samo pica da bi se skrenula paznja
Nekad se pica salju i kad je vec skrenuta paznja al valjda jbg nisi bio u takvim situacijama
Vjerujem da ti jesi, i za sebe i za mene. Kad mator dripac dođe među osnovnoškolke u Slogu, normalno da će privući pažnju
Nekad se pica salju i kad je vec skrenuta paznja al valjda jbg nisi bio u takvim situacijama
Vjerujem da ti jesi, i za sebe i za mene. Kad mator dripac dođe među osnovnoškolke u Slogu, normalno da će privući pažnju
Pa jbg valja i to dokuciti i ti izadji gdje su stariji pa ces skrenuti paznju
Čuj kežualca što ujeda. Sve su prilike da si ti neki balo, koji će vremenom nadoći na neke stvari. Jebi ga, to što si poslao sensation par puta i što nije prošlo nije do pića nego do tebe. LakaPo samo.
Big Ang wrote:
ček, ne šalješ piće, seljački ti? neš da se prenemažeš i skrećeš pažnju na sebe? onda...šalješ pp?
Ne šaljem pp, meni šalju
Pa poznajem dosta ljudi, kao i moji jarani... promet oko stola je uglavnom dovoljno velik da mogu upoznati par novih cura za noć, i pokušati nešto ako mi je do toga.
Čuj kežualca što ujeda. Sve su prilike da si ti neki balo, koji će vremenom nadoći na neke stvari. Jebi ga, to što si poslao sensation par puta i što nije prošlo nije do pića nego do tebe. LakaPo samo.
Ko s tobom komunicira, dječko? Nije lijepo upadati u tuđe razgovore... bolje bi ti bilo da pristojan parket u kući napraviš.
Big Ang wrote:
ček, ne šalješ piće, seljački ti? neš da se prenemažeš i skrećeš pažnju na sebe? onda...šalješ pp?
Ne šaljem pp, meni šalju
Pa poznajem dosta ljudi, kao i moji jarani... promet oko stola je uglavnom dovoljno velik da mogu upoznati par novih cura za noć, i pokušati nešto ako mi je do toga.