Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AhmetShabo wrote:Narode, jel se sta ovo promijenilo sa RF? evo nisam dugo radio, pa sad opet, instalirao novu ekstenziju, i krenuo jutros , izbacuje mi stalno samo ove traingne neplacene.. Je li se to mora proci? Koliko , sta ?
Dobro pazi kako radiš te treninge, bilo je dosta rejections posljednji put kad smo ih radili.
I da znaš, nema više pravljenja linkova i vrtiti stare linkove. Samo ekstenzija.
AhmetShabo wrote:Narode, jel se sta ovo promijenilo sa RF? evo nisam dugo radio, pa sad opet, instalirao novu ekstenziju, i krenuo jutros , izbacuje mi stalno samo ove traingne neplacene.. Je li se to mora proci? Koliko , sta ?
Dobro pazi kako radiš te treninge, bilo je dosta rejections posljednji put kad smo ih radili.
I da znaš, nema više pravljenja linkova i vrtiti stare linkove. Samo ekstenzija.
prijavim im svaki bug, radim sve kako treba, a nisam ja nikada ni vrtio stare linkove, uvijek sam samo cekao sta mi ekstenzija izbaci...
Znaci ovo se mora proci da bi mogao raditi ponovo normalne zadatke?
Probao sam ja sve zivo ovih dana, ali jednostavno nista ne radi kako treba. Reinstalirao i ekstenziju i refresher, samo se zatvori tab sa zadatkom kojeg je otvorila ekstenzija, i to isto se otvori u novom tabu. Onda naravno nastimaj refresher ponovo, uglavnom mora se dezurati kraj monitora, nema vise kao prije da ti zasvira i samo da odradis. Ocigledno se nesto desava, da li oni nesto popravljaju ili ima neki bug, to ne znam. Na to treba dodati i ovo drasticno smanjenje posla na od pocetka mjeseca,situacija nije nimalo sjajna.
kodkomsije wrote:Probao sam ja sve zivo ovih dana, ali jednostavno nista ne radi kako treba. Reinstalirao i ekstenziju i refresher, samo se zatvori tab sa zadatkom kojeg je otvorila ekstenzija, i to isto se otvori u novom tabu. Onda naravno nastimaj refresher ponovo, uglavnom mora se dezurati kraj monitora, nema vise kao prije da ti zasvira i samo da odradis. Ocigledno se nesto desava, da li oni nesto popravljaju ili ima neki bug, to ne znam. Na to treba dodati i ovo drasticno smanjenje posla na od pocetka mjeseca,situacija nije nimalo sjajna.
zato lagano otvoriš history, nađeš zatvoreni hit i vrtiš arp po potrebi
Nije meni problem hit, jer cim se jedan zatvori,odmah otvori novi, ali u novom tab-u. Meni je problem refresh, moram stalno dezurati kod laptopa, jer cim otvori novi tab, refresher se mora ponovno postavljati. Zaboravih reci da osim sto zatvori, pa otvori hit, desava se veoma cesto da refresh poslije osvjezavanja stranice samo prestane raditi osvjezenje, i onda opet mijenjaj postavke. Sta je razlog, ne znam.
Ljudi imal ovo smisla, uradio sam puno više nego što treba i opet nisam level 1. Završio sam i onaj entrance exam, samo jednom sam dobio expelled i to na tasku koji ne ulazi u statistiku. Nisam kršio pravila, sve sam radio po PSu. Na twitter accountu @CFComm niko ne odgovara kad im tweetam.
perfect_guy wrote:trebalo bi da imaš kao napomene negdje ispod toga (nešto od toga bi trebalo imati i zelene kvačice). Šta kaže tu?
Imam i tu sve ok, al ispod toga ima ona poruka
Something else is preventing you from reaching level badge.
Pozz,moja pretpostavka je ta da si previse puta isao u expell,tako da iako ti je % dobar dok ne popravis tu vrstu statistike (nevidljiva statistika) nema levela.Moj savjet je da samo radis lagane zadatke i kad si blizu expell-a napustaj ih...Pozz,zbilja i ja sam imao slicno iskustvo
Kupujem accaunt na CF-u. Level mi nije bitan. Bitno mi je da se mogu raditi TW aplikacije. Ako je neka zainteresovan za prodaju ili ima nekog svog referala koji bi prodao neka se javi na [email protected] ili PM.
chelsea87 wrote:Ljudi imal sta kome za ove nase pare sto nam nisu platili, jel dobio ko kakvu obavijest,,kako dani prolaze sve mi se cini da nema od toga nista
Ma niko ništa,šute ko kakvi mulci..nadat se da če to brzo riješiti..
Rate limit exceeded, you may do 2 requests every 75.0 seconds. Don't refresh the page more often than this. This limit may change.
Ode ovo sve u neku stvar, dokle smo dosli od 1 sekunde do ovog sad...
a posla sve manje i samo nerviranje haman se blizi vrijeme da se okaci o klin
sta je sad sa ovim refreshom na koliko sada treba ici, propada sve ovo lagano sve mi se cini ,, a pare daj Boze da ce isplatit vec 3 sedmice niko nit sta javlja nit uplacuju..