Ma to su samo posteni momci u dodiru sa svojom zenskom stranom. Nije to nimalo pickasto. I ja sam grozan sto koristim izraz pickast kao nesto negativno. Nije nimalo lose bit pickast muskarac
ok
Moderator: Benq
Pomogao Marstonu. Kada sjedneš i razmisliš, to je najbolji izbor koji može Arthur da napravi što po moralnom kodu što i po svemu drugome.Smoothie wrote: ↑16/12/2020 12:29Jako dobro odradjeno, jesi pomogao Marstonu il si otisao po pareTabakmalac wrote: ↑16/12/2020 12:01 Sinoć dođoh do misije "Red Dead Redemption" na RDR2. Mislim da nikad nisam plakao u bilo kojoj igri kao sinoć.![]()
(ja sam mu pomogao)
Budem probao Tyranny, pravo mi mirise citajuci opis igre.ferratilis wrote: ↑15/12/2020 19:04Naravno, PoE2 ima dosta slobode, ne samo u prici nego je i razvoj karaktera dosta opsirniji nego u prvoj igri jer imas multiclass sistem. Samo, ako nisi igrao PoE 1, nikako ne preporucujem da pocinjes dvojku, malo stvari ce ti biti jasno. Uostalom, PoE1 je dobar RPG sa 2 odlicna DLC-a, svakako ga vrijedi odigrat. A besplatan je na Epic-u.
Tyranny je dosta kraci RPG koji je imao manji budzet i posluzio vise kao eksperiment za Obsidian, zbog cega je unikatan medju slicnim naslovima. Ako ti se tesko odluciti, preporucujem Tyranny jer ce ti djelovati svjezije od slicnih igara. I imas isto dosta slobode kroz pricu.

sace se posrat po dirt naslovu
Izvor? DrugtypeOnegative wrote: ↑16/12/2020 19:10 Izvor ? vec se pisalo o tome i većina misli da je "šupljak " počevši od mene . Daj Boze , al eto sutra je 17 pa cemo vidjeti![]()
I ja sam povezao kod sebe sve što koristim (uplay, steam, origin i Xbox), dobra stvar, a možeš ih po želji sortirati i po platformi,pokaže samo npr steam, " broji" koliko igraš itd.ProgramskiJezik wrote: ↑16/12/2020 21:35 Ja jesam,. nije lose, ugasio sam startup svih tih servisa i samo upalim povremena da vidim ima li neki update.. al u sustini nije lose imati sve na jednom mjestu
Ma kakvi hard feelingstypeOnegative wrote: ↑16/12/2020 22:19I ja sam povezao kod sebe sve što koristim (uplay, steam, origin i Xbox), dobra stvar, a možeš ih po želji sortirati i po platformi,pokaže samo npr steam, " broji" koliko igraš itd.ProgramskiJezik wrote: ↑16/12/2020 21:35 Ja jesam,. nije lose, ugasio sam startup svih tih servisa i samo upalim povremena da vidim ima li neki update.. al u sustini nije lose imati sve na jednom mjestu
@Leopard_SA
U svakom slučajusamo sam htio vidjeti jel ti možda znaš nešto oficijelno pa si objavio, no hard feelings
![]()