SDA-All about
-
hipija
#35301 Re: SDA-All about
Odlična lokacija, veliki parking ispred...vidim i dva klima uređaja (Vivax)...ima i nekog zelenila u pozadini, uglavnom, grehota je ovo prodati za 8.5 miliona. Ovo vrijedi duplo više.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#35302 Re: SDA-All about
jes vala, nije se nimalo komentarisalo o zetu Srbinu...drug_profi wrote:Imate li muda staviti sliku kćerke Bakira izetbegovića?
nimalo se nije pričalo o Brankovićevom sinu, o njegovoj bahatosti na osnovu naše ukradene mladosti.
gdje ćeš to. ne bi on. babo mu je.
- Control panel
#35303 Re: SDA-All about
Sama lokacija vrijedi para.
- drug_profi
#35304 Re: SDA-All about
A kad vidim da je 6 dunuma zemlje pod ovom cijenom, onda me i ne čudi procjena. Ovo sve zgrada je možda ukupno procjenjeno na 2-3 miliona. Ostatak je zemljiste.hipija wrote:Odlična lokacija, veliki parking ispred...vidim i dva klima uređaja (Vivax)...ima i nekog zelenila u pozadini, uglavnom, grehota je ovo prodati za 8.5 miliona. Ovo vrijedi duplo više.
- sinuhe
#35305 Re: SDA-All about
Na prodaju su te šupe ali neće niko.
https://www.atvbl.com/vijesti/banja-luk ... -23-7-2018
Osim ako nije riječ o unutarstranačkim transakcijama.
https://www.atvbl.com/vijesti/banja-luk ... -23-7-2018
Osim ako nije riječ o unutarstranačkim transakcijama.
- drug_profi
#35306 Re: SDA-All about
Jesmo li stavljali Jasmininu (jel tako ime?) sliku na forum u kontekstu pljačke? Smijete li?Chmoljo wrote:jes vala, nije se nimalo komentarisalo o zetu Srbinu...drug_profi wrote:Imate li muda staviti sliku kćerke Bakira izetbegovića?
nimalo se nije pričalo o Brankovićevom sinu, o njegovoj bahatosti na osnovu naše ukradene mladosti.
gdje ćeš to. ne bi on. babo mu je.
Brankovićev sin ne znam po čemu je poznat i sta god ako je u vezi sa njegovim supkom od oca ne opravdava prozivanje djeteta, momka, sta je vec.
Drugo je ako je sam/sama u nesto ocito upetljan kao sto je ovdje JEDNA kcerka Novalic.
Vrlo je nepravedno i neposteno stavljati slike drugih clanova porodice.
I dokle ici? Gdje je granica?
-
Hendrix
#35307 Re: SDA-All about
Sjecam se i kad je Tihic umro, raja zali za njim, veliki covjek, ljudina, moralna gromada ovo ono.hipija wrote:
Sigurno ju je otac, dobro namlatio prije nego se bez konkursa zaposlila i u FIA. Izdržaće ona nekako i ovu "torturu". Ima za to osam i po miliona razloga. Veći belaj ispadoše objavljene slike nego što čovjek zavali državu za osam i po miliona maraka. Nema zime za Baketa i društvo ni nakon oktobra dok je ovakvog promišljanja. Selo gori a baba se češlja u bh režiji.
A lik ovamo zaposlio svu rodbinu na budzet, dobio stancici u Importanne centru na poklon i ko zna sta je jos ujagmio svojoj familiji ali to nije vazno postenom Bosnji, merhametli idiotu koji zali za Tihicem jer je bio bolestan jadan pa je hitno avion doso da ga vozi vani na lijecenje dok fukara skuplja po Facebooku donacije ne bili ikakvu sansu imali.
Zato fukara ostaje fukara, i glasa za ove uhljupe koji gaze po njoj.
-
The BEN10
#35308 Re: SDA-All about
Druže, stvarno ne kontam zašto si se toliko naložio. Navlačiš nepostojeće argumente. Niko ostale djevojke ne proziva, barem ja nisam tako shvatio.drug_profi wrote:Jesmo li stavljali Jasmininu (jel tako ime?) sliku na forum u kontekstu pljačke? Smijete li?
Brankovićev sin ne znam po čemu je poznat i sta god ako je u vezi sa njegovim supkom od oca ne opravdava prozivanje djeteta, momka, sta je vec.
Drugo je ako je sam/sama u nesto ocito upetljan kao sto je ovdje JEDNA kcerka Novalic.
- kmirsad
#35309 Re: SDA-All about
Da mi je znati koliko bi neki privatni investitor dao za ovu ruinu koju treba sravnit sa zemljom...

- drug_profi
#35310 Re: SDA-All about
Zato sto su stavljene sve tri sa slikom. Da se htjelo biti korektan, mogla se vrlo lako cropirati jedna kcer i postaviti.The BEN10 wrote:Druže, stvarno ne kontam zašto si se toliko naložio. Navlačiš nepostojeće argumente. Niko ostale djevojke ne proziva, barem ja nisam tako shvatio.drug_profi wrote:Jesmo li stavljali Jasmininu (jel tako ime?) sliku na forum u kontekstu pljačke? Smijete li?
Pa postavi se u tudje cipele. Uradis nesto zbog cega te javnost stavi na vjesala. I pocnu sibati tvoju zajednicku sliku sa npr. kcerkom, sinom, majkom...
i svo vrijeme plesti po tebi i indirektno tako i po toj drugoj osobi sa slike jer je prosto i ona tu.
ja fakat ne kontam kako vama nije jasno da to niej u redu, i necu vise ni da pokusavam da objasnim. To je to.
- ultima_palabra
#35311 Re: SDA-All about
Pa ovi su dali 4 miliona za čitavu firmu... vjerovatno ne bi dali ni pola toga da nisu imali ovu transakciju isplaniranu.kmirsad wrote:Da mi je znati koliko bi neki privatni investitor dao za ovu ruinu koju treba sravnit sa zemljom...![]()
![]()
- Chmoljo
#35312 Re: SDA-All about
pametuješ i ti.drug_profi wrote:
Jesmo li stavljali Jasmininu (jel tako ime?) sliku na forum u kontekstu pljačke? Smijete li?
postavljena njena slika sa sestrama. nije im niko metu crtao, niko ih nije na vješala odveo. nema ni nekih nepirmjerenih komentara. jebote život ko da su postavljene slike maloljetnica u toplesu.
- drug_profi
#35313 Re: SDA-All about
OK, rekao sam da necu vise pokusavati da objasnim da to nije u redu.
-
hipija
#35314 Re: SDA-All about
Nepotrebna drama. Internet prepun sa ovom fotografijom još prije dila sa BH Poštom. Ovako ispade da je slika klix ekskluziva a daleko od toga.
Nego evo Dilfe uživo na N1.
- kmirsad
#35315 Re: SDA-All about
Samo molim forumaše da ne troše opravdani bijes na pogrešan pravac, čorsokak... meta treba da budu SDA i njihovi kadrovi... ne iscrpljumo i ne praznimo baterije... na mamce postavljene... za skretanje pažnje sa bitnih na nebitne stvari...
Hajmo se vratiti temi...
Pramijer Federacije BiH, kadar SDA i njegova SDA vlada, odobrava firmi u vlasništvu Federacije BH... BH Pošti da za 8,5 mil maraka, federalnih para kupi ruinu od zgrade koja, brat bratu, ne vrijedi ni par miliona, ali koja je u Premijerovom privatnom vlasništvu... neposredno pred izbore...da li stranci treba para, ili se na vrijeme dovršavaju započeti poslovi, imal tu IMT-a i koga treba utaliti...
Hajmo se vratiti temi...
Pramijer Federacije BiH, kadar SDA i njegova SDA vlada, odobrava firmi u vlasništvu Federacije BH... BH Pošti da za 8,5 mil maraka, federalnih para kupi ruinu od zgrade koja, brat bratu, ne vrijedi ni par miliona, ali koja je u Premijerovom privatnom vlasništvu... neposredno pred izbore...da li stranci treba para, ili se na vrijeme dovršavaju započeti poslovi, imal tu IMT-a i koga treba utaliti...
- kmirsad
#35316 Re: SDA-All about
Treba ignorisati... bilo... prošlo... hajmo na prave probleme... ima li ovdje kakvog krivičnog djela, zloupotrebe položaja, povezanih lica, trgovine utjecajem, neosnovanog bogačenja, mita, korupcije, ko bi trebao podiči krivičnu prijavu ako postoji sumnja na KD, hoče li biti ostavki, smjena... nepotizam smo već konstatovali...hipija wrote:Nepotrebna drama. Internet prepun sa ovom fotografijom još prije dila sa BH Poštom. Ovako ispade da je slika klix ekskluziva a daleko od toga.
- kmirsad
#35317 Re: SDA-All about
Eto Čmoljo... svi pametujemo...Chmoljo wrote:pametuješ i ti.drug_profi wrote:
Jesmo li stavljali Jasmininu (jel tako ime?) sliku na forum u kontekstu pljačke? Smijete li?
postavljena njena slika sa sestrama. nije im niko metu crtao, niko ih nije na vješala odveo. nema ni nekih nepirmjerenih komentara. jebote život ko da su postavljene slike maloljetnica u toplesu.
-
kiligonzales
#35318 Re: SDA-All about
Ma dzaba proziva, ko se od prozive sklonio iz politike, a udaljio od malverzacija. Ovdje samo jedan cunami po starom rumunskom scenariju može stanje popraviti ili kakvo otkazivanje poslušnosti istima i gdje god ih covjek sretne pljuni, cipelom pogodi, jajetom, nedat im mira onako građanski od ulice do institucije, od bolnice do džamije, crkve, sinagoge, mrsis lopove odavdje, nije ti mjesto, e kad im zemlja postane tijesna jer im se time daje do znanja da je taj prezir zaslužen i nepoštovanje, sami ce pozeliti da odu odavdje.
Sad zamislite da dodje svaki politicar kojeg narod zakaci na stub srama, bilo gdje i da se sa njim ovako postupa, dodje u restoran, a dobije pisacinu umjesto supe, pljuvanje i tjeranje iz istog, ode u prodavnicu a ne moze se namiriti, on bi i duplo platio, ovaj mu kaze jebem i tebe i tvoje pare lopovske, aj mrs odavdje, u bolnici nece da ga lijece, vidite rahljo i tako redom gdje se pojavi, policija mu otkazuje zastitu, po privatnim firmama njegovim radnici nece da rade jer je gad i td. Ovako kad se politicari kojima svakodnevno psujemo mame budu docekivali bice nam bolje, a ne ko sad kad neki politicar dodje u neko mjesto, dunjaluk mu se servira, cilim crveni prostire, sluzi ga se ko cara, samo sto mu ga ne popuse, a uzrokom je svojim losim radom mnogim nevoljama. Zivi od politike decenijama, a niko ga ne pita za odgovornost. To samo kod nas ima.
Samo F.I.S.T. taktika. Psihopatologijom se ne moze drugacije.

Sad zamislite da dodje svaki politicar kojeg narod zakaci na stub srama, bilo gdje i da se sa njim ovako postupa, dodje u restoran, a dobije pisacinu umjesto supe, pljuvanje i tjeranje iz istog, ode u prodavnicu a ne moze se namiriti, on bi i duplo platio, ovaj mu kaze jebem i tebe i tvoje pare lopovske, aj mrs odavdje, u bolnici nece da ga lijece, vidite rahljo i tako redom gdje se pojavi, policija mu otkazuje zastitu, po privatnim firmama njegovim radnici nece da rade jer je gad i td. Ovako kad se politicari kojima svakodnevno psujemo mame budu docekivali bice nam bolje, a ne ko sad kad neki politicar dodje u neko mjesto, dunjaluk mu se servira, cilim crveni prostire, sluzi ga se ko cara, samo sto mu ga ne popuse, a uzrokom je svojim losim radom mnogim nevoljama. Zivi od politike decenijama, a niko ga ne pita za odgovornost. To samo kod nas ima.
Samo F.I.S.T. taktika. Psihopatologijom se ne moze drugacije.

-
hipija
#35319 Re: SDA-All about
Evo sad ga upravo ispituju novinari na pressici uživo na N1 o prodaji zgrade.kmirsad wrote:Treba ignorisati... bilo... prošlo... hajmo na prave probleme... ima li ovdje kakvog krivičnog djela, zloupotrebe položaja, povezanih lica, trgovine utjecajem, neosnovanog bogačenja, mita, korupcije, ko bi trebao podiči krivičnu prijavu ako postoji sumnja na KD, hoče li biti ostavki, smjena... nepotizam smo već konstatovali...hipija wrote:Nepotrebna drama. Internet prepun sa ovom fotografijom još prije dila sa BH Poštom. Ovako ispade da je slika klix ekskluziva a daleko od toga.
- kmirsad
#35320 Re: SDA-All about
Na žalost nemam N1... ali bi mi bilo puno draže gledati prenos u živo sa ispitivanja u kakvom tužilaštvu...
- drug_profi
#35321 Re: SDA-All about
Ima N1 uzivo sa njihvog portala. Gledao sam malo presicu. Vadio se, malo prijetio tuzbama, malo i tvrdio da nesto nije tacno prezentovano itd.kmirsad wrote:Na žalost nemam N1... ali bi mi bilo puno draže gledati prenos u živo sa ispitivanja u kakvom tužilaštvu...
Uglavnom nemam dojam da bi pred sudom ispao nevin. Puno nelogicnosti.
- kmirsad
#35322 Re: SDA-All about
Ma nema tu ništa nelogično,,, federalni premijer, federalna vlada,federalne pare, federalna pošta, fedaralna čerka... i hangar treba da bude federalni...
Narod zna...
Narod zna...
Last edited by kmirsad on 24/07/2018 17:43, edited 2 times in total.
-
SimkeA
#35324 Re: SDA-All about
Pazite ovo:
https://youtu.be/HbkNzVNaA_Q?t=1522
"...autoputeva i cesta. Tu nam je SDP vlada ostavila 280 miliona KM duga... Bakir Izetbegovic 09.06.2018.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... /180724077
Fadil Novalić:
Komentarisao je i kritike kako se ne grade ceste u FBiH riječima da su naslijedili samo 73 miliona maraka, a da njegova vlada ostavlja novom sazivu vlasti 2 milijarde i 200 miliona KM.
Razlika preko 350 miliona. Pa jb...m ti.
Neko laze, a ko laze taj i krade. Vjerovatno su ovako vratili i dug KCUS
https://youtu.be/HbkNzVNaA_Q?t=1522
"...autoputeva i cesta. Tu nam je SDP vlada ostavila 280 miliona KM duga... Bakir Izetbegovic 09.06.2018.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... /180724077
Fadil Novalić:
Komentarisao je i kritike kako se ne grade ceste u FBiH riječima da su naslijedili samo 73 miliona maraka, a da njegova vlada ostavlja novom sazivu vlasti 2 milijarde i 200 miliona KM.
Razlika preko 350 miliona. Pa jb...m ti.
Neko laze, a ko laze taj i krade. Vjerovatno su ovako vratili i dug KCUS
- Chmoljo
#35325 Re: SDA-All about
šta kaže, ostavlja novoj vladi 2 milijarde.
mater jebo, reko bi čovjek da ih iz svog džepa daje