Ma žrtve im nisu bitne,bitne su im isto toliko koliko i hrvati u RS.u.Isperi njima usta po potrebi,kao što je to bio slučaj sa ovom deklaracijom i idemo dalje.Tako to radi HDZ.Jedno je i jasno da je HVO u ratu strogo kalkulisao i u isto vrijeme se borio za HB i tu se sva priča završava,drugo je što sada plasiraju neku šuplju ispranu raspudićevu filozofiju o "uređenoj BIH" po njihovoj viziji.To je krajnje bolesno i licimjerno.Samo još da Pavelića i Luburića presade iz Španije u Široki,ili nedao Bog u Međugorje,pa da vidiš orgijanja.Kasno su se probudili sa ovom svojom ofucanom idejom o HB.Izdurat ćemo mi sa njima,ma koliko god vremena bilo potrebno,ali neće dobiti ni mikron od onoga što stidljivo tražite od BIH.Point. wrote:Da mi je pročitati od uljudbe da se jasno i nedvojbeno osudi ova sramna deklaracija u vezi presuđenog UZP bez da se to pokuša oprati zločinima ARBiH. Otvori slobodno temu o tome i osudićemo sve i jedan bespotrebni zločin nad civilima, ali brate zar uvijek se mora prebacivati lopta na drugu stranu? Zašto jednostavno ne osuditi kratko, jasno i bez okolišavanja ovo što je uradio HNS danas?
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- SmokingMan
#35301 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#35302 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisu svi isti i mislim da ne dijele svi hrvati bosne i herecgovine misljenje sa hdzeom , nego je to grupa unutar hdzea koji su najglasniji
- SmokingMan
#35303 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Općenito se odnosti na vizije HDZ.a,a niko nije ni rekao da su svi hrvati isti,ali kamo sreće da postoji većinaina koja zdravo razmišlja,pa da sami shvate da oni nisu nikako dobri po njih.Ovako imamo "prave hrvate" i one "alijine",koji su strogo mrski Čoviću,jer ne razmišljaju na način na koji on razmišlja.Pa zar je moguće da su hrvati glasali za Željka,kakva drskost. 
-
channel10
#35304 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da, a njih je koliko i koliko vlasti poklope ti iz HDZ -a?mO k3 wrote:Nisu svi isti i mislim da ne dijele svi hrvati bosne i herecgovine misljenje sa hdzeom , nego je to grupa unutar hdzea koji su najglasniji
Mislim da završimo tu priču oko toga da nisu svi isti. Nisu naravno, ali...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#35305 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kolko im je sdO dala ministarstava prosli putan... 5-6... sad nek se i naguze im usput 
-
channel10
#35306 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Biće zanimljivo pratiti šta će.sad SDA uraditi kod formiranja koalicije sa.HDZ-om na svim nivoima? Ne samo da.je HDZ sebe ebo ovom deklaracijom, nego je i SDA sprchena. Sta sad mati.mila(pitaju se u SDA, a mozda i ne, ko zna)? 
Last edited by channel10 on 27/01/2019 12:47, edited 1 time in total.
- bosan
#35307 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jos samo da juce proglasise Franju i Bobana svecima pa da zaokruze sve . Ja i falili su im trubaci iz Guce 
Sabor ima toliku vaznost kao i vasar u Puracicu . Promicatelji evropskih vrijednosti ne postuju evropski zakon i evropski sud , ja koji apsurd i koji klovnovi . Hrvatska je potonula da ne moze dublje .
Sabor ima toliku vaznost kao i vasar u Puracicu . Promicatelji evropskih vrijednosti ne postuju evropski zakon i evropski sud , ja koji apsurd i koji klovnovi . Hrvatska je potonula da ne moze dublje .
- SmokingMan
#35308 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma kako će Jabuka TV udariti na Klix.Svi primamo mjesečno po milju od urednistva i još po 500 maraka od mjesne zajednice.512MB wrote:Nevidjena kmeka na hzhb forumu, hoce smjenu Chovketa jer nista nije zavrsio (osim svoju haciendu). Traze smjenu al neJma ko nasljedit Chovketa, Cavara preglup a Kahramatic se kupi za 2 milje kermi![]()
- bosan
#35309 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sad cemo vidjeti hoce li SDA definitivno postati proslost a volio bi da hoce .channel10 wrote:Biće zanimljivo pratiti šta će.sad SDA uraditi kod formiranja koalicije sa.HDZ-om na svim nivoima? Ne samo da.je HDZ sebe ebo ovom deklaracijom, nego je i SDA sprchena. Sta sad mati.mila(pitaju se u SDA, a mozda i ne, ko zna)?
- mO k3
#35310 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jeftin si brateSmokingMan wrote:Ma kako će Jabuka TV udariti na Klix.Svi primamo mjesečno po milju od urednistva i još po 500 maraka od mjesne zajednice.512MB wrote:Nevidjena kmeka na hzhb forumu, hoce smjenu Chovketa jer nista nije zavrsio (osim svoju haciendu). Traze smjenu al neJma ko nasljedit Chovketa, Cavara preglup a Kahramatic se kupi za 2 milje kermi![]()
![]()
- Sanjarko
#35311 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja ne znam sto se provlaci da se sa nase strane neosudzuju zlocini, zlocinci itd. Ja kako znam nismo mi odrzavali mise podrske zlocincima, ne velicamo zlocince itd. Ako i ima onih koji neosudzuju itd., njih je veoma malo, ono bas pravo malo, ali dosad nisam nikad cuo nekog da velica, slavi itd., zlocinca nekog. Rece pa Naser itd., a za vecinu ljudi kako znam on i drugi su kontraverzne licnosti i sl.
- mO k3
#35312 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hdz tu "ugrozenost" hrvata je jako dobro prodali a u sustini se radi samo o ugrozenosti hdz u bih ... ovim screenshotom sto je postavio @mb512 oni su sami analizirali , ali nazalost nisu dosli na to
- SmokingMan
#35313 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moke,poveži me sa x,y osobama,pa da i ja šta zaradim dodatno,ne može se od ovoga ići na odmor u Dubai. 
- mO k3
#35314 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
provizija buraz ??SmokingMan wrote:Moke,poveži me sa x,y osobama,pa da i ja šta zaradim dodatno,ne može se od ovoga ići na odmor u Dubai.
- SmokingMan
#35315 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kao što se u narodu kaže:,iako smo braća,džepovi nam nisu isti.mO k3 wrote:provizija buraz ??SmokingMan wrote:Moke,poveži me sa x,y osobama,pa da i ja šta zaradim dodatno,ne može se od ovoga ići na odmor u Dubai.ali sta to mislis kako to ide kod hdz,sda,snds
- mO k3
#35316 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
SmokingMan wrote:Kao što se u narodu kaže:,iako smo braća,džepovi nam nisu isti.mO k3 wrote:provizija buraz ??SmokingMan wrote:Moke,poveži me sa x,y osobama,pa da i ja šta zaradim dodatno,ne može se od ovoga ići na odmor u Dubai.ali sta to mislis kako to ide kod hdz,sda,snds
- vatrogasac
#35317 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Današnja izjava. Rečenica nedvosmisleno upućuje na miješanje u unutrašnje stvari druge države. Ko su to "mi"?
"Hrvatski narod ima apsolutno pravo izabrati svog predstavnika. Na tome ćemo ustrajati", naglasila je hrvatska predsjednica
- fosna2014
#35318 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ BiH sve dalje vuče Hrvatski narod u BiH u propast. Nevjerovatno da su upali u ovu zamku. Totalni pocetnici. A ono dobro jeste, da ce SDA povuci sa sobom. SDA se jos drzi za granu iznad vira pod imenom HDZ BiH.
- Maraschino
#35319 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Smije se svima u facu i kaze evo da vam ponovim.
"Zato molimo sve one koji su se već dokazali kao mrzitelji Hrvata u BiH (ili kao oni koji ne podnose Hrvate u BiH) da makar, na silu, pročitaju što piše u Deklaraciji.
"Stav HNS o UZP-u je više puta javno iznesen u brojnim reagiranjima i priopćenjima, tako da rečenica u Deklaraciji ne predstavlja ništa novo. Smatramo kako UZP predstavlja ideološki i politički konstrukt koji nema utemeljenje u međunarodnom pravu, pogotovo ako se ima u vidu činjenica da se teza o UZP želi koristiti od strane velikog broja bošnjačkih političkih i medijskih galamdžija kao implikacija za kolektivnu krivnju hrvatskog naroda, HRHB i HVO-a."
Svima koji su reagovali nakon jučerašnjeg zasjedanja iz HNS-a su odlučili još jednom poručiti:
"Odbacujemo kvalifikacije Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju o udruženom zločinačkom pothvatu koje se neutemeljeno i nepravedno pripisuju Republici Hrvatskoj, Hrvatskoj Republici Herceg Bosni i Hrvatskom vijeću obrane. Takva zlonamjerna kvalifikacija, na žalost, koristi se za pokušaj ostvarenja ratnih ciljeva jedne od strana u ratu u Bosni i Hercegovini i eliminiranja hrvatskog naroda kao političkog subjekta u Bosni i Hercegovini. Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju nije bio pozvan u predmetu "Prlić i drugi“, niti je on uopće pozvan, kako je i sam presudio 2007. godine, da odlučuje o pitanjima državne odgovornosti, jer je njegova nadležnost kaznena i proteže se samo na pojedince."
- BHCluster
#35320 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo meni vise lici na samoubistvo.pici wrote:House wrote:HNS odbacio kvalifikaciju Udruženog zločinačkog poduhvata za tzv. Herceg-Bosnu
još jedan autogol čovića![]()
to je ono kad pucas sebi u koljeno pred bitku..
-
mishic
#35321 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"Žalosno je gledati i slušati histerične istupe bošnjačkih stranaka i političara"... izusti Dragan Čović a zaboravi dodati da je još žalosnije što on lično i najviše političko tijelo Hrvata u BiH kojem je on na čelu, histerično stoje i gromoglasno promoviraju fašističke ideje, segregaciju i nijeću zločine koji su dokazani u Hagu. UZP (Ustaše Zauvijek Popušile) je bio politički projekat na kome Čović i dan danas radi i kao "nositelj europskih vrijednosti" umjesto demokratskih procesa i dostignuća Europi nudi anticivilizacijski projekat segregacije. Gledati i slušati njegove istupe nije samo žalosno nego i opasno. Čović se otvoreno stavlja u funkciju širenje fašistčke ideologije pridružujući se time nekolicini drugih takvih ideologa idući dotle da učestvuje u ceremonijama na kojima se odlikuju ratni zločinci koji su zločin činili nad njegovim narodom. Jasno je, slijedeći korak, nakon nepriznavanja haških presuda uslijedit će odlikovanje presuđenih UZP-ovaca. Pripreme za taj čin obavio je u B. Luci.
Tamo se priklonio i time poistovijetio sa Miloradom Dodikom tako da njih dvojica kao dostojni Šešeljevi nasljednici Evropi nude anticivilizacijsku ideologiju. U svemu tome, najveće zlo je što dvojac Čović-Dodik u stvari kriju i štite kriminal kojim su napravili vlastita mala carstva na patnji i krvi vlastitih naroda čijom se sudbinom i dalje igraju i koje su spremni i dalje žrtvovati. Apsurd je stopostotan u tome što ti narodi to ne vide.
Tamo se priklonio i time poistovijetio sa Miloradom Dodikom tako da njih dvojica kao dostojni Šešeljevi nasljednici Evropi nude anticivilizacijsku ideologiju. U svemu tome, najveće zlo je što dvojac Čović-Dodik u stvari kriju i štite kriminal kojim su napravili vlastita mala carstva na patnji i krvi vlastitih naroda čijom se sudbinom i dalje igraju i koje su spremni i dalje žrtvovati. Apsurd je stopostotan u tome što ti narodi to ne vide.
- fosna2014
#35322 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ politika u BiH, odnosno politika BiH Hrvata, je klinički mrtva! Kao filijala SNSD gubi svoju svrhu i uopće ideju postojanja. Jedini spas je novo rukovodstvo stranke i priblizavanje bosnjackim|bosanskim strankama.
Čović je ad acta! Pitanje je samo koliko ce Hrvatima trebati vremena da to primjete. Čović je zarad svojih interesa i interesa svoje svite ugrozio odnos sa Bosnjacima (sveo na nivo 93‘e) i time gurnuo Hrvate u provaliju. Politicki se slizao sa proruskim Dodikom, otisao na dan Republike koja je nastala na genocidu i protjerivanju, izmedjuostalog 220.000 Hrvata!!!
Dragi moji Hrvati, da li ste vi normalni?
Čović je ad acta! Pitanje je samo koliko ce Hrvatima trebati vremena da to primjete. Čović je zarad svojih interesa i interesa svoje svite ugrozio odnos sa Bosnjacima (sveo na nivo 93‘e) i time gurnuo Hrvate u provaliju. Politicki se slizao sa proruskim Dodikom, otisao na dan Republike koja je nastala na genocidu i protjerivanju, izmedjuostalog 220.000 Hrvata!!!
Dragi moji Hrvati, da li ste vi normalni?
- bingov buraz
#35323 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koga boli kita za njihove rezolucije,to je svakako za internu upotrebu kod južnih Srba.
- mO k3
#35324 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
bingov buraz wrote:Koga boli kita za njihove rezolucije,to je svakako za internu upotrebu kod južnih Srba.
mogu oni donisiti rezolucije do sudnjeg dana
- BHCluster
#35325 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:bingov buraz wrote:Koga boli kita za njihove rezolucije,to je svakako za internu upotrebu kod južnih Srba.![]()
mogu oni donisiti rezolucije do sudnjeg dana