-Camavinga - Brahim - Asencio bi bilo fantasticno, mislim da nam treba onda jos jedan stoper i to je to, ne vidim vise transferaJMGuti wrote: ↑30/07/2026 15:04 Izgleda da će Gonzalo i Palacios (ovaj iz omladinske) pravac kod Arbeloe u Fulham za 50 miliona, sa 70% prava na buduće transfere. Mastantuono vjerovatno u Italiju (Fiorentina, Napoli, Milan) na posudbu. Zasad se koči transfer Asencia kojeg je Real planirao prodati, zbog povrede koju je zadobio, vjerovatno će sa terena izbivati mjesec i po dana.
Treba sačekati još da vidimo da li su Camavinga (zavisno od Rodrija) i Brahim bivši, ostalo će vjerovatno ostati ovako kako jes. Sasvim dobra ekipa za Mourinha.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- TinNBANFL
#35301 Re: Real Madrid C.F.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#35302 Re: Real Madrid C.F.
The defender will be sidelined for 𝟔 𝐖𝐄𝐄𝐊𝐒, reports Cope — expected to return in October after the international break.
Treba kojeg doktora uzet, igraca ima i viska
- JohnnyS
#35303 Re: Real Madrid C.F.
Prodali, što bi tovari rekli, naše dite Garciju i onda kupili Espija koji je isti profil igrača. Ne vidim neku logiku, ali hajde
- JMGuti
#35304 Re: Real Madrid C.F.
Pa ne znam bas da je isti profil igraca brate. Espi je klasicni sidras, gorostas, 12 cm je razlika u visini, odlican u igri glavom, odlican u duelima (daleko ispred Gonzala), brzinom su tu negdje... Real nema nijednog visokog igraca naprijed, ovo je odlicna opcija za bunker protivnike, Trent-Espi, magija.
Ne mislim da je bolji igrac od Gonzala, na kraju to i vrijednost igraca u ovim transferima pokazuje, ali mislim da pridonosi u mnogo bitnijem klubu nego Gonzalo.
Evo jedan podatak
- JMGuti
#35305 Re: Real Madrid C.F.
Kurtoa-Lunin
Dumfries-Trent
Cucurella-Carreras
Konate-Militao-Rudiger-Huijsen-Asencio/Bastoni(vjerovatna opcija ako uspiju rijesiti Asencia)
Imamo evo i po prvi put u dugo vremena nevjerovatno dobru pokrivenost pozicija u odbrani, pogotovo na bocnim pozicijama gdje cemo sigurno gledati rotacije kroz cijelu sezonu. Siguran sam da ce Mendy napustiti klub najkasnije u januaru.
Ovo izgleda super sa odbranom, napad odlican, ali i dalje me brine vezni red, kako uklopiti sve te igrace cak i sa rotacijama. Najizglednije ako Rodri je dodje, da ce najvise ispastati Arda.
Dumfries-Trent
Cucurella-Carreras
Konate-Militao-Rudiger-Huijsen-Asencio/Bastoni(vjerovatna opcija ako uspiju rijesiti Asencia)
Imamo evo i po prvi put u dugo vremena nevjerovatno dobru pokrivenost pozicija u odbrani, pogotovo na bocnim pozicijama gdje cemo sigurno gledati rotacije kroz cijelu sezonu. Siguran sam da ce Mendy napustiti klub najkasnije u januaru.
Ovo izgleda super sa odbranom, napad odlican, ali i dalje me brine vezni red, kako uklopiti sve te igrace cak i sa rotacijama. Najizglednije ako Rodri je dodje, da ce najvise ispastati Arda.
- JMGuti
#35306 Re: Real Madrid C.F.
Mastanutono definitivno odlazi na posudbu, nema ga na spisku igrača koji putuju u Austriju na prijateljsku sa Fiorentinom.
-
kory_galaktikos
#35307 Re: Real Madrid C.F.
Svidja mi se ovaj napadač. Napokon nesto novo a mlad.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#35308 Re: Real Madrid C.F.
Igrali Birmingham i Barsa, glavna zvijezda Jude
pokazali su ga bar 20 puta