Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

TinNBANFL

#35301 Re: Real Madrid C.F.

Post by TinNBANFL »

JMGuti wrote: 30/07/2026 15:04 Izgleda da će Gonzalo i Palacios (ovaj iz omladinske) pravac kod Arbeloe u Fulham za 50 miliona, sa 70% prava na buduće transfere. Mastantuono vjerovatno u Italiju (Fiorentina, Napoli, Milan) na posudbu. Zasad se koči transfer Asencia kojeg je Real planirao prodati, zbog povrede koju je zadobio, vjerovatno će sa terena izbivati mjesec i po dana.

Treba sačekati još da vidimo da li su Camavinga (zavisno od Rodrija) i Brahim bivši, ostalo će vjerovatno ostati ovako kako jes. Sasvim dobra ekipa za Mourinha.
-Camavinga - Brahim - Asencio bi bilo fantasticno, mislim da nam treba onda jos jedan stoper i to je to, ne vidim vise transfera
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#35302 Re: Real Madrid C.F.

Post by plain vanilla »

🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Raúl Asencio will be 𝐎𝐔𝐓 with new 𝐌𝐔𝐒𝐂𝐋𝐄 𝐈𝐍𝐉𝐔𝐑𝐘, Real Madrid have confirmed 🤕🇪🇸

The defender will be sidelined for 𝟔 𝐖𝐄𝐄𝐊𝐒, reports Cope — expected to return in October after the international break.

Treba kojeg doktora uzet, igraca ima i viska :mrgreen:
JohnnyS

#35303 Re: Real Madrid C.F.

Post by JohnnyS »

Prodali, što bi tovari rekli, naše dite Garciju i onda kupili Espija koji je isti profil igrača. Ne vidim neku logiku, ali hajde
JMGuti

#35304 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

JohnnyS wrote: 30/07/2026 23:09 Prodali, što bi tovari rekli, naše dite Garciju i onda kupili Espija koji je isti profil igrača. Ne vidim neku logiku, ali hajde
Pa ne znam bas da je isti profil igraca brate. Espi je klasicni sidras, gorostas, 12 cm je razlika u visini, odlican u igri glavom, odlican u duelima (daleko ispred Gonzala), brzinom su tu negdje... Real nema nijednog visokog igraca naprijed, ovo je odlicna opcija za bunker protivnike, Trent-Espi, magija.

Ne mislim da je bolji igrac od Gonzala, na kraju to i vrijednost igraca u ovim transferima pokazuje, ali mislim da pridonosi u mnogo bitnijem klubu nego Gonzalo.

Evo jedan podatak

JMGuti

#35305 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Kurtoa-Lunin
Dumfries-Trent
Cucurella-Carreras
Konate-Militao-Rudiger-Huijsen-Asencio/Bastoni(vjerovatna opcija ako uspiju rijesiti Asencia)

Imamo evo i po prvi put u dugo vremena nevjerovatno dobru pokrivenost pozicija u odbrani, pogotovo na bocnim pozicijama gdje cemo sigurno gledati rotacije kroz cijelu sezonu. Siguran sam da ce Mendy napustiti klub najkasnije u januaru.

Ovo izgleda super sa odbranom, napad odlican, ali i dalje me brine vezni red, kako uklopiti sve te igrace cak i sa rotacijama. Najizglednije ako Rodri je dodje, da ce najvise ispastati Arda.
JMGuti

#35306 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Mastanutono definitivno odlazi na posudbu, nema ga na spisku igrača koji putuju u Austriju na prijateljsku sa Fiorentinom.
kory_galaktikos

#35307 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

Svidja mi se ovaj napadač. Napokon nesto novo a mlad.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#35308 Re: Real Madrid C.F.

Post by plain vanilla »

Igrali Birmingham i Barsa, glavna zvijezda Jude :mrgreen: pokazali su ga bar 20 puta
Post Reply