Bili su kao posmatraci, ne vidi da su nesto pomogli srbuma kad ih je Nato bombardovao u BiH i po Srbiji, koliko znam ne zastitise pravoslavnu braću nego nijemo prešutiše. Oni srbe mogu koristit samo kao topovsko meso i nista više. Donirali su im, koliko starih aviona i šta od PVO sistema? Prođel im taj državni udar? He ako nisu moglu jebenu Crnu Goru spriječit ulaska u Nato zašto misliš da su sposobni za bili kakve opsežnije vojne operacije?General War wrote:Da te podsjetim ruska vojska je bila i u bosni i na kosovu...un mandat im daje pravo i da se vrate...ako u londonu se zajebavaju sa izotopima, tek da vidis sta mogu ovdje da handre, ako im se prohtije.Benjo34 wrote:Mislim da se u ovom slučaju, Rusija uzima kao preozbiljan faktor. Naime, nakon Ruske intervencije u Siriji, među rusofilima, Rusija je odjednom isplivala sila u rangu SAD-a, pa čak i jača. Realno, Rusija je jedino i mogla intervenisat u Siriji jer tamo ima svoju bazu, bilo gdje drugo na Bliskom Istoku, Ameri ako stave svoju šapu onako kako znaju bez podržavanja revolucija, Rusi mogu samo da posmatraju jer to je fakt.
Pogledajte mapu Nato članica i vidit ćete da ne postoji teoretska šansa da Rusija ikako u bilo kakvom sukobu pomogne Srbiji. Okruženi su Nato članicama, morem, zrakom su blokirani. Srbija znači ako želi da postoji u granicama kakve su sad ( bez Kosova), mora da prizna Kosovo kao nezavisnu državu i da prestane gurat prst u oko Amerima, inače će imat mnogo većih problema od samog Kosova, jer oni nikom ne ostaju dužni
Oni migovi i pvo sistemi sto rusi daju srbima te opovrgava, a mogu im jos dati...ako hoce da se umjesaju, a hoce...pogledaj po drzavni udar u crnoj gori.
Dešavanja u Srbiji
-
Benjo34
#35301 Re: Dešavanja u Srbiji
-
radostan dan
#35302 Re: Dešavanja u Srbiji
„Želim da ponovim da sam vrlo, vrlo zahvalan na kooperativnosti državnih organa Srbije i posebno sam zahvalan svom kolegi, premijeru Srbije gospodinu Vučiću, koji je u više navrata vrlo otvoreno i, u granicama mogućeg, detaljno govorio o saznanjima do kojih je došla država Srbija, nesebično ih stavljajući na raspolaganje da bismo mogli u cjelini zaokružiti sliku o organizaciji pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori“, rekao je Ðukanović gostujući u emisiji Intervju na Pink M TV.Fudo387 wrote:Ma ta praksa, i neka nadriqrceva strategija je toliko izlizana, tupava i da ne prijeti da padne mrtva glava, bila bi smijesna.
Zalazu se za mir i stabilnost, postovanje suvereniteta, dobre medjususjedake odnose...al’ kad prica na televizoru.
U stvarnosti to izgleda ovako:
Posalje obavjestajce da izazovu drzavni udar u Crnoj Gori.
Naravno, dobiju po picki, izdajnik Milo je sve iscenirao kako bi nanio ljagu postenom srpskom narodu.
-
kiligonzales
#35303 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema veze dotako si se mene, pa sam ti moro napisati odgovor.radostan dan wrote:boldirano nije problem, nego to što post nije namjenjen tebi. aj pozz.kiligonzales wrote:Gonzales je porijeklom sipac sa Kosova i to iz mjesta nadomak Mitrovice. Zadnji put sam Mitrovicom setao 2012 godine. Jbg, rodjen u Sa, pa dole otad nisam bio jer su drzavljanima BiH uveli vize.radostan dan wrote:ako znaš za najave od 2014., onda treba da znaš da je najava - 24/48 časova unaprijed, a ne kao što si ti naveo 72 časa. čisto da ostane zapisano.
72 je za ministre i iznad njih.
da čitaš postove, a ne samo pikiraš za koji ćeš da se zakačiš da bi upao u diskusiju, znao bi dal padam u trans ili ne.
i zadnje, izvor ti je vrh. zajebo si i gonzalesa.
Zato me malo nervira ta demagogija lika kojem je tovar puta zabranjen ulaz na Kosovo, vazda seres i provociras, unosis nestabilnost pricom i ocekujes da te niko mrko ne pogleda, kad stupis nogom na Kosovo, e jbg.
Samo jos treba takvu bagru braniti.
-
Fudo387
#35304 Re: Dešavanja u Srbiji
Kulturno mu rek’o da mu moze samo qrac popusit’radostan dan wrote:„Želim da ponovim da sam vrlo, vrlo zahvalan na kooperativnosti državnih organa Srbije i posebno sam zahvalan svom kolegi, premijeru Srbije gospodinu Vučiću, koji je u više navrata vrlo otvoreno i, u granicama mogućeg, detaljno govorio o saznanjima do kojih je došla država Srbija, nesebično ih stavljajući na raspolaganje da bismo mogli u cjelini zaokružiti sliku o organizaciji pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori“, rekao je Ðukanović gostujući u emisiji Intervju na Pink M TV.Fudo387 wrote:Ma ta praksa, i neka nadriqrceva strategija je toliko izlizana, tupava i da ne prijeti da padne mrtva glava, bila bi smijesna.
Zalazu se za mir i stabilnost, postovanje suvereniteta, dobre medjususjedake odnose...al’ kad prica na televizoru.
Naravno, dobiju po picki, izdajnik Milo je sve iscenirao kako bi nanio ljagu postenom srpskom narodu.
- General War
#35305 Re: Dešavanja u Srbiji
...i onda PAAF, nasadi se na stos, bas swatovskiSmokingMan wrote:U stilu američkog SWAT.a,bez puno priče,breach,breach,go go go....
- BlueBlood
#35306 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:pici wrote:
Jopet ce nad tasmajdanom bombe da sevaju
već sjevaju, a ti saFunjaj...![]()
Sajam automobila krajem marta u Beogradu
jazzer wrote:Kako da nam niko od ovih kolega preko Drine ne kaze ko zastupa interese bosnjaka u Parlamentu Kosova?
Pa Duda Balje, naravno![]()
https://vijesti.ba/clanak/399595/balje- ... teligentne
Duda u slikama![]()
Na ovoj Duda izlazi iz skupstinske sale![]()
Haradinaja bacila u trans![]()
helem, od danas cu svakodnevno pratiti rad ove zastupnice.
-
Fudo387
#35307 Re: Dešavanja u Srbiji
Slomio zglob levat, opalio ga u sljem.General War wrote:...i onda PAAF, nasadi se na stos, bas swatovskiSmokingMan wrote:U stilu američkog SWAT.a,bez puno priče,breach,breach,go go go....![]()
Tri sekunde poslije isti se uvlaci u auspuh od onog auta sto je stajalo pored. Picke.
-
radostan dan
#35308 Re: Dešavanja u Srbiji
Fudo387 wrote:Kulturno mu rek’o da mu moze samo qrac popusit’radostan dan wrote:„Želim da ponovim da sam vrlo, vrlo zahvalan na kooperativnosti državnih organa Srbije i posebno sam zahvalan svom kolegi, premijeru Srbije gospodinu Vučiću, koji je u više navrata vrlo otvoreno i, u granicama mogućeg, detaljno govorio o saznanjima do kojih je došla država Srbija, nesebično ih stavljajući na raspolaganje da bismo mogli u cjelini zaokružiti sliku o organizaciji pripremanog terorističkog akta u Crnoj Gori“, rekao je Ðukanović gostujući u emisiji Intervju na Pink M TV.Fudo387 wrote:Ma ta praksa, i neka nadriqrceva strategija je toliko izlizana, tupava i da ne prijeti da padne mrtva glava, bila bi smijesna.
jesi ovo samostalno zaključio il je pomogla tetka iz tenesija?
vučić je milov zet...ja mislim da ga intimno oslovljava sa - ujko.
- SmokingMan
#35309 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema specijalca koji barem jednom nije direktno ušao u sokob sa pojedincem iz neke razjarene rulje.General War wrote:...i onda PAAF, nasadi se na stos, bas swatovskiSmokingMan wrote:U stilu američkog SWAT.a,bez puno priče,breach,breach,go go go....![]()
Kasnije....Lezi!:D
Last edited by SmokingMan on 27/03/2018 14:13, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#35310 Re: Dešavanja u Srbiji
Dobro si radosni, ja zaboravio da pitam, sta kaze tetka u Crnu Goru? 
- General War
#35311 Re: Dešavanja u Srbiji
i iz drugog ugla...krasan direkt u tintaruFudo387 wrote:Slomio zglob levat, opalio ga u sljem.General War wrote:...i onda PAAF, nasadi se na stos, bas swatovskiSmokingMan wrote:U stilu američkog SWAT.a,bez puno priče,breach,breach,go go go....![]()
![]()
Tri sekunde poslije isti se uvlaci u auspuh od onog auta sto je stajalo pored. Picke.
Fudo- soko okolovo

-
kiligonzales
#35312 Re: Dešavanja u Srbiji
Dzaba mu stos kad mu je posle bio lele kuk.SmokingMan wrote:Nema specijalca koji barem jednom nije direktno ušao u sokob sa pojedincem iz neke razjarene rulje.General War wrote:...i onda PAAF, nasadi se na stos, bas swatovskiSmokingMan wrote:U stilu američkog SWAT.a,bez puno priče,breach,breach,go go go....![]()
-
radostan dan
#35313 Re: Dešavanja u Srbiji
ne znam, ne javlja se oriđiđi odavno, valjda će nam prenijeti.Fudo387 wrote:Dobro si radosni, ja zaboravio da pitam, sta kaze tetka u Crnu Goru?
-
Fudo387
#35314 Re: Dešavanja u Srbiji
Jest jest, omA ga s nogu oborio kako ga je zveknoGeneral War wrote:
i iz drugog ugla...krasan direkt u tintaru![]()
Fudo- soko okolovo![]()
Trebao si i ti ovako, a ne skakati na glavu iz kamiona.
- SmokingMan
#35315 Re: Dešavanja u Srbiji
Bila je to fatalna greška,ko se jednom o mlijeko opeče,taj i u jogurt kasnije puše. 
- General War
#35316 Re: Dešavanja u Srbiji
valjalo je i njemu nosic namjestatkiligonzales wrote: Dzaba mu stos kad mu je posle bio lele kuk.
- DaysleepeR
#35317 Re: Dešavanja u Srbiji
u pitanju su dva različita štoca. direkt na početku, i kroše kao povod za opštu tarapanu.Fudo387 wrote:General War wrote:...i onda PAAF, nasadi se na stos, bas swatovskiSmokingMan wrote:U stilu američkog SWAT.a,bez puno priče,breach,breach,go go go....![]()
- Kejn
#35318 Re: Dešavanja u Srbiji
Dobra Dudara
- General War
#35319 Re: Dešavanja u Srbiji
A tebi voznja u gepeku preko grane ostavila trajne posljedice na vidFudo387 wrote:Jest jest, omA ga s nogu oborio kako ga je zveknoGeneral War wrote:
Fudo- soko okolovo![]()
![]()
- animals
#35320 Re: Dešavanja u Srbiji
Kladim se da je ovaj u plavoj jakni kriminalac u sluzbi vlasti..
-
Fudo387
#35321 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo business class.General War wrote:A tebi voznja u gepeku preko grane ostavila trajne posljedice na vidFudo387 wrote:Jest jest, omA ga s nogu oborio kako ga je zveknoGeneral War wrote:
Fudo- soko okolovo![]()
![]()
I ne znam koji qrac cmizdrite vec drugi dan, eto, pobedili ste...again.
- mO k3
#35322 Re: Dešavanja u Srbiji
Moglo je to i brze od sigurnosnih Organa Republike kosovo da se odradi, tek kada su bacali topovske onda su se pobunjenici povukli , ali ono valjanje po sali to su dobro uvjezbali ..
-
kiligonzales
#35323 Re: Dešavanja u Srbiji
Sto su se mjesali u CG mjesali su se, ona je u NATO-u.Benjo34 wrote:Bili su kao posmatraci, ne vidi da su nesto pomogli srbuma kad ih je Nato bombardovao u BiH i po Srbiji, koliko znam ne zastitise pravoslavnu braću nego nijemo prešutiše. Oni srbe mogu koristit samo kao topovsko meso i nista više. Donirali su im, koliko starih aviona i šta od PVO sistema? Prođel im taj državni udar? He ako nisu moglu jebenu Crnu Goru spriječit ulaska u Nato zašto misliš da su sposobni za bili kakve opsežnije vojne operacije?General War wrote:Da te podsjetim ruska vojska je bila i u bosni i na kosovu...un mandat im daje pravo i da se vrate...ako u londonu se zajebavaju sa izotopima, tek da vidis sta mogu ovdje da handre, ako im se prohtije.Benjo34 wrote:Mislim da se u ovom slučaju, Rusija uzima kao preozbiljan faktor. Naime, nakon Ruske intervencije u Siriji, među rusofilima, Rusija je odjednom isplivala sila u rangu SAD-a, pa čak i jača. Realno, Rusija je jedino i mogla intervenisat u Siriji jer tamo ima svoju bazu, bilo gdje drugo na Bliskom Istoku, Ameri ako stave svoju šapu onako kako znaju bez podržavanja revolucija, Rusi mogu samo da posmatraju jer to je fakt.
Pogledajte mapu Nato članica i vidit ćete da ne postoji teoretska šansa da Rusija ikako u bilo kakvom sukobu pomogne Srbiji. Okruženi su Nato članicama, morem, zrakom su blokirani. Srbija znači ako želi da postoji u granicama kakve su sad ( bez Kosova), mora da prizna Kosovo kao nezavisnu državu i da prestane gurat prst u oko Amerima, inače će imat mnogo većih problema od samog Kosova, jer oni nikom ne ostaju dužni
Oni migovi i pvo sistemi sto rusi daju srbima te opovrgava, a mogu im jos dati...ako hoce da se umjesaju, a hoce...pogledaj po drzavni udar u crnoj gori.
Sad kad se Mile vrati na celo Crne Gore, nakon male pauze ide samo cementiranje temelja. Od one Demokratske fronte ili ti ga srpske alternative nece ostati mnogo, sad slijedi parcanje.
Nisu Crnogorci ludi da pojedu govno dvaput, prvi put sa Kraljevinom i izdajnickom podgorickom skupstinom, a drugi put 89. kada je Momo antibirokratskom revolucijom zaposjeo na celo Crne Gore.
Pamte Crnogorci, nisu oni telad, pokazali su zavidan politicki pragmatizam, zato su i dobili drzavu nanovo.
- General War
#35324 Re: Dešavanja u Srbiji
Jah, sa Bundevicom u business classFudo387 wrote:
Samo business class.![]()
I ne znam koji qrac cmizdrite vec drugi dan, eto, pobedili ste...again.
evo ga opet dofu...
cek cek...paaaf
- bh.tornjak
#35325 Re: Dešavanja u Srbiji
racun je kasnije ispostavljen....sve je to Marko platio...General War wrote:
Fudo- soko okolovo![]()
mada se za ove ne zna sta i kako se zavrsilo....
dokaz da su "neduzni Srbi" i da je goloruki narod izazvao "incident"....opravdanje za sve sta je poslije policija radila......
Last edited by bh.tornjak on 27/03/2018 14:28, edited 1 time in total.