PREMIJER NOVALIĆ SAZVAO PRESS KONFERENCIJU: Odgovorit će na medijske špekulacije...
Ured za odnose s javnošću obavijestio je medije da će premijer FBiH Fadil Novalić održati press konferenciju u utorak u 15.00 sati
SDA-All about
- Roccohljup
#35251 Re: SDA-All about
Uboli ga gdje boli.... sto ne saziva presice kad su ostale stvari u pitanju
- Janjicar
#35252 Re: SDA-All about
Još prije 5 dana mi je falio, kad ono evo ga. Jedva cekam konferenciju da vidim sta ce budala reci.Janjicar wrote:Bas su sklonuli Novalic-a uoči izbora da se ne provaljuje ? Il je dobio nagradno putovanje Turska obala ?
-
Novak20
#35253 Re: SDA-All about
Kako budala ? Upravo će klepiti 4,5 miliona KM. Budale su izabrale ovu SDA mafiju.
- dembele
#35254 Re: SDA-All about
Evo Fadilovih krasotica. Ova u sredini prodaje zgradu (ista ćaća, ko da si Fadila našminkao i stavio mu periku). Jadna nam majka ako i ove dvije sa strane imaju kakvu nekretninu.

- Janjicar
#35255 Re: SDA-All about
On je budala, a ovi sto biraju su glupi.On nije glup.Novak20 wrote:Kako budala ? Upravo će klepiti 4,5 miliona KM. Budale su izabrale ovu SDA mafiju.
- Roccohljup
#35256 Re: SDA-All about
ma imaju oni nekretnina i za nerođenu djecu.......
- drug_profi
#35257 Re: SDA-All about
Nije red slike stavljati ovdje. Cure nisu krive sto im je stari poslušni kleptoman. Zapravo ovdje je riječ o jednoj kćerki koja ne krši zakon. Druge dvije nemaju veze sa cijelom pričom.
I ta jedna što je povezana, služi samo kao paravan svom ocu i radi po njegovim uputama. U stvari je Fadil taj koji radi sve.
Tako da... degutantno je i molim da uklonite sliku.
I ta jedna što je povezana, služi samo kao paravan svom ocu i radi po njegovim uputama. U stvari je Fadil taj koji radi sve.
Tako da... degutantno je i molim da uklonite sliku.
-
racionalista
#35258 Re: SDA-All about
Ma zahebi ti tu priču "nisu one, babo im je". Kriminalna porodica i to ti je.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#35259 Re: SDA-All about
najavio čovjek formiranje još jedne NVO koja će klepati pare na projektima, još ima obraza 23 godine od završetka rata, kada su i zločinci i žrtve počeli umirati od starosti da ispali ovakvo nešto.https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzafero ... /180724042
NAJAVIO INICIJATIVU
Džaferović: Formirat ćemo centar za progon ratnih zločinaca gdje god da su
pleme ti bezobrazno jebem.
- drug_profi
#35260 Re: SDA-All about
Ja samo znam da je ovo neosnovano prozivanje i kleveta. Pa vi vidite.racionalista wrote:Ma zahebi ti tu priču "nisu one, babo im je". Kriminalna porodica i to ti je.
- Chmoljo
#35261 Re: SDA-All about
šta je ba kleveta?
da je ona suvlasnica, da je babo u poziciji moći da opali državu po ušima? kleveta je valjda neutemeljeno pisanje ili pričanje o nekome, nešto što nije zasnovano na činjenicama. ovdje nema niti preuveličavanja, niti pričanja bez činjenica.
da je ona suvlasnica, da je babo u poziciji moći da opali državu po ušima? kleveta je valjda neutemeljeno pisanje ili pričanje o nekome, nešto što nije zasnovano na činjenicama. ovdje nema niti preuveličavanja, niti pričanja bez činjenica.
- drug_profi
#35262 Re: SDA-All about
Jedna kćer.
Šta je sa druge dvije?
Šta je sa druge dvije?
- Chmoljo
#35263 Re: SDA-All about
javna ličnost. ne proziva mu neko pedeseto koljeno.
ili misliš da jedna od njih kaže babi Fadilu: ne babo, ja ne želim džeparac. taj novac je sumnjivog porijekla, čitala sam na Žurnalu.
ili misliš da jedna od njih kaže babi Fadilu: ne babo, ja ne želim džeparac. taj novac je sumnjivog porijekla, čitala sam na Žurnalu.
- spreca
#35264 Re: SDA-All about
sve tri su dobre...ali desna je najboljadrug_profi wrote:Jedna kćer.
Šta je sa druge dvije?
- kmirsad
#35265 Re: SDA-All about
Slažem se sa drugim profilom. Otac je na nju vjerovatno stavio formalno... vlasništvo na nekretnini. Cura je vjerovatno bila potpuno van toga. Ništa ona nije kriva. Vjerovatno i nema pojma o babinim ujdurmama i biznisima.Ona nije javna ličnost. Potpuno nepotrebno i neprevadno ih izlažemo opštem linču. Sad će početi sigurno i seksističko šovinističke primjedbe i komentari.Chmoljo wrote:javna ličnost. ne proziva mu neko pedeseto koljeno.
Sliku treba brisati.
Last edited by kmirsad on 24/07/2018 13:18, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#35266 Re: SDA-All about
jadna ona. natjero je babo.
- kmirsad
#35267 Re: SDA-All about
Vjerovatno. Nije morala ni znati da je babo na nju upisao vlasništvo. Cure slušaju očeve.Chmoljo wrote:jadna ona. natjero je babo.
- Haris.ba
#35268 Re: SDA-All about
Kao osnivač firme, a i direktor svašta nešta potpisuješ i podnosiš dokuente sudu i poreznoj. A i niko ne može bez tvog znanja nešta ti staviti u vlasništvo.kmirsad wrote:Slažem se sa drugim profilom. Otac je na nju vjerovatno stavio formalno... vlasništvo na nekretnini. Cura je vjerovatno bila potpuno van toga. Ništa ona nije kriva. Vjerovatno i nema pojma o babinim ujdurmama i biznisima.Ona nije javna ličnost. Potpuno nepotrebno i neprevadno ih izlažemo opštem linču. Sad će početi sigurno i seksističko šovinističke primjedbe i komentari.Chmoljo wrote:javna ličnost. ne proziva mu neko pedeseto koljeno.
Sliku treba brisati.
Žao mi Fadila što mu prokazaše posao. A malo je falilo da prođe. Amaterski je ovo odradio. A mogao je to mnogo kulturnije ko neki.
Last edited by Haris.ba on 24/07/2018 13:24, edited 1 time in total.
- spreca
#35269 Re: SDA-All about
kmirsad wrote:Slažem se sa drugim profilom. Otac je na nju vjerovatno stavio formalno... vlasništvo na nekretnini. Cura je vjerovatno bila potpuno van toga. Ništa ona nije kriva. Vjerovatno i nema pojma o babinim ujdurmama i biznisima.Ona nije javna ličnost. Potpuno nepotrebno i neprevadno ih izlažemo opštem linču. Sad će početi sigurno i seksističko šovinističke primjedbe i komentari.Chmoljo wrote:javna ličnost. ne proziva mu neko pedeseto koljeno.
Sliku treba brisati.
- Kaligrafija
#35270 Re: SDA-All about
A da me vidi baaaabo, a da me vidi baaaaaabo, kako sam uspjesna, kako sam pametna, 8,5 miliooooonaa...
- kmirsad
#35271 Re: SDA-All about
Može. SDA može sve... a pogotovu Premijer...mogao joj je tražiti LK, nije ni morao reči zašto mu treba... da registruje auto, da izvadi potvrdu... pa otiči u katastar , drunt, Komisiju za vrijednosne papire, kod dva brokere da izvrše kupoprodaju...ma daj harise... znaš kao i ja... sve sam pošten svijet...
Ovim što pišem ne pravdam ga... naprotiv... gadi mi se ovolika nečast...
Ovim što pišem ne pravdam ga... naprotiv... gadi mi se ovolika nečast...
Last edited by kmirsad on 24/07/2018 13:30, edited 1 time in total.
- Haris.ba
#35272 Re: SDA-All about
Ne može. Da je čak i poklon - mora biti kod notara lično prisutna da potpiše. Jesmo banana država, ali ne tolika.kmirsad wrote:Može. SDA može sve... mogao joj je tražiti LK, nije ni morao reči zašto mu treba... da registruje auto, da izvadi potvrdu... pa otiči u katastar , drunt, Komisiju za vrijednosne papire, kod dva brokere da izvrše kupoprodaju...ma daj harise... znaš kao i ja... sve sam pošten svijet...
- kmirsad
#35273 Re: SDA-All about
Ponavljam. MOŽE...Da je tako kao što pišeš... mi bi bila normalna država...Haris.ba wrote:Ne može. Da je čak i poklon - mora biti kod notara lično prisutna da potpiše. Jesmo banana država, ali ne tolika.kmirsad wrote:Može. SDA može sve... mogao joj je tražiti LK, nije ni morao reči zašto mu treba... da registruje auto, da izvadi potvrdu... pa otiči u katastar , drunt, Komisiju za vrijednosne papire, kod dva brokere da izvrše kupoprodaju...ma daj harise... znaš kao i ja... sve sam pošten svijet...
- kmirsad
#35274 Re: SDA-All about
Nisam postao mehak. Samo pokušavam biti pravedan, Djevojke nisu ništa krive, posebno da bi bile izložene javnom linču. Otac je i za to kriv. Neka snosi sankcije, One nisu. Kraj.spreca wrote:kmirsad wrote:Slažem se sa drugim profilom. Otac je na nju vjerovatno stavio formalno... vlasništvo na nekretnini. Cura je vjerovatno bila potpuno van toga. Ništa ona nije kriva. Vjerovatno i nema pojma o babinim ujdurmama i biznisima.Ona nije javna ličnost. Potpuno nepotrebno i neprevadno ih izlažemo opštem linču. Sad će početi sigurno i seksističko šovinističke primjedbe i komentari.Chmoljo wrote:javna ličnost. ne proziva mu neko pedeseto koljeno.
Sliku treba brisati.![]()
komso ba...od kad si to ti tako postao mehak.......svako mu se treba sjetiti famelije za ovo sto radi....pa za svoju familiju radi i krade pa neka ih i izvrgavaju javnosti ...nece meni pripasti nego njegovoj fameliji.....kao sto Chmoljo rece nisu one vikale nemoj babao nego su ponosne na njega a one kao toboze naznaju od kuda babi pare....malehne jelde
- spreca
#35275 Re: SDA-All about
Evo ako nije kriva sad kad zna istoriju neka se odrekne sto je babo pljacko sirotinju....ko ga bolan sazaljevas....pogledaj koliko djece ceka da ode u inostranstvo na lijecenje....e naso si koga ces zalitikmirsad wrote: Nisam postao mehak. Samo pokušavam biti pravedan, Djevojke nisu ništa krive, posebno da bi bile izložene javnom linču. Otac je i za to kriv. Neka snosi sankcije, One nisu. Kraj.