FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
todd_smith

#3526 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by todd_smith »

Moze Zlatka, a Momcilu haman sve presutio :-)
Mikelanđelo

#3527 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

KatarinaKosaca wrote:
karanana wrote:Haha, sta sam rekao sinoc? Haha, samo sam cekao da neko prijavi da je placeni interviju. Posto nam nema druga madjara bio je neko drugi da ga zamjeni sa tom tezom.
Medijima je dozvoljeno prodavati medijski prostor, pa tako i intervjue. Nije to Senad izmislio, rade to puno veće svjetske TV kuće. Tako da to ne vidim kao nikakav argument contra. Baš nikakav..
Da, i onda moraju platiti porez, i naznačiti da je to REKLAMA ili šta već, a Senad to uzme ispod stola. Taj u zadnjih 10 godina nije napravio intervju koji nije naplatio, znaju se i tarife, i sve ostalo.
VjecitiStudent

#3528 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by VjecitiStudent »

karanana wrote:
KatarinaKosaca wrote:
karanana wrote:Haha, sta sam rekao sinoc? Haha, samo sam cekao da neko prijavi da je placeni interviju. Posto nam nema druga madjara bio je neko drugi da ga zamjeni sa tom tezom.
Medijima je dozvoljeno prodavati medijski prostor, pa tako i intervjue. Nije to Senad izmislio, rade to puno veće svjetske TV kuće. Tako da to ne vidim kao nikakav argument contra. Baš nikakav..
evo, hajmo reci da ono sinoc jeste bio placeni oglas. hajmo takodjer reci da si ti neodlucan ili razocarani glasac sdp-a. kako je na tebe djelovao sinosnji placeni interviju? da li je popravio zlajin imidz? da li te je natjerao da se opet priklonis zlaji i sdp-u?
sta mu je to bacano sinoc na volej?

iako ja mislim da je to poprilicno nebitna stvar, ono sa onim pr ekspertom je izbacilo zlaju iz kolosjeka. ono se u placenom intervijuu ne pita.
S obzirom da se gore opjevani intervju već prikazuje na sdp.ba, što pokazuje da su u SDP-u zadovoljni s tim kako im je prezentacija lidera ispala, bit će da teorije o plaćanju ipak piju vode.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3529 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

koje umjece. dovedes uvijek najaktualnijeg gosta i jos mu uzmes lovu. u zelji da ga oblatite, vi mu pripisujete sposobnosti. ovi sto se brinu za poeze, neka krenu od nase prplat. postenije jetako
Mikelanđelo

#3530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mikelanđelo »

KatarinaKosaca wrote:koje umjece. dovedes uvijek najaktualnijeg gosta i jos mu uzmes lovu. u zelji da ga oblatite, vi mu pripisujete sposobnosti. ovi sto se brinu za poeze, neka krenu od nase prplat. postenije jetako
Hoćeš li jedan kurs pravopisa na brzinu, pošto se hvališ da imaš neke veze s medijima i da nešto o tome kao znaš? Vidim, trebalo ti je manje od sahat da se javiš :D. Imaš li kakvu obavijest na smartfonu čim neko odgovori na ovoj temi, pa odmah znaš kad ti valja pisati? :D
DoZeN

#3531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DoZeN »

Zasto Senad se ne kandiduje za clana predsjednistva BIH ili bilo koju funkciju?
Najlakse je istresati svoj kompleks nad Zlatkom ili Dodom itd,sto on ne udje u pregovore sa onima iz RS? pa da ima i odgovornost, najlakse je biti novinar i da te domacice i nepismeni i zadrti gledaju :-)
saibaba

#3532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saibaba »

Ne kontam ove sto pricaju o placenim intervjuima ... Nisam primjetio da ga je Senad nesto postedio sinoc ... A ako mu je naplatio da se pojavi svaka mu cast ...

Dobro sam se ismijao Zlatkovim Zen momentima prosvjetljenja kojima on u buducnosti daje sve od sebe za drzavu ...
neko sa strane bi stekao dojam da je on ispred neke nevladine organizacije ....
Nije mu trebalo ono potenciranje Tihiceve bolesti.... nisko je to ba ...
Shahab

#3533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Shahab »

StupskaBitanga wrote:Politička scena u BiH (kod Bošnjaka/Bosanaca) će ići ka tome da dogodine 2 najjače stranke i koje budu mogle formirati vlast budu SDP/SBB i na tom projektu i zamisli aktivno radi i sam S.H. Naravno on nije imun na SDA i njihove šuškice tako da uvijek može raditi sa svakim i na svim frontovima jer on je interesantna i uvijek dobrodošla medijska igračka političkih stranaka
Ovo je odlična analiza. Pobjednici narednih izbora su Lagumdžija i Radončić. Zajedno će imati kapacitet da vladaju. Imaju i čvrst međusobni dogovor, koji se zasniva na ogromnim finasijskim interesima. U igri je i Dodik. Uoči izbora će formalno raskinuti koaliciju, i odmah nakon izbora ući u novu. Imaju pare i medije. SDP je pun ko brod i sigurno će kupiti svaku TV kuću, što ne bi i Hadžifejzovića, koji je u finansijskom živom blatu. Para vrti gdje burgija neće. Teško nama. Živi bili pa vidjeli. Sve mi je ovo rekao jedan super informirani Austrijanac.
mousstapha

#3534 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Jel' rekao Austrijanac kakav ce uspjeh napraviti Zeljko i DF?
StupskaBitanga

#3535 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Da me ne bi Banksy sada napadala da ne kaem oko SDA
SDA će vjerovatno dobiti i najviše glasova u ovom Bošnjačkom/Bosanskom korpusu ali kao i do sada uvijek mora postojati 2 igrač i sada Tihić vješto godinu dana unaprijed priziva SBB jer je svjestan da kombinacija SDP+SBB će biti jača od njih i dovoljna za formiranje vlasti. Senadu trebaju pare i sve se vrti oko para tako da SDP koliko izdašno daje i FaceTV i TV1 za intervjuue /eto vam info da i TV1 masno naplaćuje gostovanja svih stranaka i pitanja se unaprijed znaju ako ništa ono što se smije i ono što ne smije pitati i tako da Senči nije iznimka
TV1 polako na teren pokušava vratiti SBiH jer je Oručeviću on itekako potreban ali otom potom
FaceTV će biti otvoren prema svma i svima koji dobro plate a ne zaboravite gdje je Senči radio kada je otišao sa Hayata
ultima_palabra

#3536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Nije sve u medijima... sjetimo se 2010. i medijske ofanzive SBiH kad su Safa i Sanela upregli 3 Senada da danonoćno agitiraju, pa opet bi puša.
StupskaBitanga

#3537 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

tu je bio pogrešan princip i način
Da su recimo umjesto upumpavanja u novonastalu televiziju te pare prebacili na kupovinu Hayata drugačije bi bilo
Styling

#3538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

Shahab wrote:
StupskaBitanga wrote:Politička scena u BiH (kod Bošnjaka/Bosanaca) će ići ka tome da dogodine 2 najjače stranke i koje budu mogle formirati vlast budu SDP/SBB i na tom projektu i zamisli aktivno radi i sam S.H. Naravno on nije imun na SDA i njihove šuškice tako da uvijek može raditi sa svakim i na svim frontovima jer on je interesantna i uvijek dobrodošla medijska igračka političkih stranaka
Ovo je odlična analiza. Pobjednici narednih izbora su Lagumdžija i Radončić. Zajedno će imati kapacitet da vladaju. Imaju i čvrst međusobni dogovor, koji se zasniva na ogromnim finasijskim interesima. U igri je i Dodik. Uoči izbora će formalno raskinuti koaliciju, i odmah nakon izbora ući u novu. Imaju pare i medije. SDP je pun ko brod i sigurno će kupiti svaku TV kuću, što ne bi i Hadžifejzovića, koji je u finansijskom živom blatu. Para vrti gdje burgija neće. Teško nama. Živi bili pa vidjeli. Sve mi je ovo rekao jedan super informirani Austrijanac.
@Shahab
Čitala sam i tvoj post na temi "Alija....." i slažem se i sa onim postom i sa ovim. Ja nisam pričala sa Austrijancem nego sa jednim dužnosnikom Američke ambasade u Sarajevu o situaciji kod nas. Ima vrlo slično mišljenje o narednim izborima i rezultatima. Znači, kako oni kažu tako će i biti.
Banksy

#3539 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

StupskaBitanga wrote: Da me ne bi Banksy sada napadala da ne kaem oko SDA
Ne razumijem to oko SDA, odgovor je bio u vezi tvoje tvrdnje da će SDP opet biti najjači, znam da bi ti bilo milo, ali griješiš ...
Banksy

#3540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

StupskaBitanga wrote: tu je bio pogrešan princip i način
Da su recimo umjesto upumpavanja u novonastalu televiziju te pare prebacili na kupovinu Hayata drugačije bi bilo
Rezultati prošlih izbora nisu imali baš nikakve veze s medijima. Hayat je mrtav konj, nažalost. U stvari, na sreću.
StupskaBitanga

#3541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

pa i napisah ti
SDA i dobitkom najvećeg broja glasova ne može sama ali zajedno SDP i SBB mogu
Ne navijam ja ni za SDP ni SDA ni sBB jer neću oko blata da se raspravljam
Rezultati prošlih izbora nisu imali baš nikakve veze s medijima
a 60 minuta i navijanje za SDP
udrch

#3542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by udrch »

mediji sigurno kod nas odavno nisu relevantni za rezultat izbora..
pobjednik izbora će biti stranka sa najmanje autogolova..
SDP-SBB sigurno neće biti nosioci vlasti, jednostavno neće imati kapacitet, a čvrsto vjerujem da SBB neće biti prema rezultatima zanimljiva..onaj ko bude igrao na tu kartu je propao sigurno..
kakvi crni austrijanci i američka ambasada..
dustaban

#3543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

ultima_palabra wrote:Nije sve u medijima... sjetimo se 2010. i medijske ofanzive SBiH kad su Safa i Sanela upregli 3 Senada da danonoćno agitiraju, pa opet bi puša.
Dobro podsjecanje
:thumbup:

Zaista mislim da mi medijima i medijskim politickim kampanjama dajemo previse vaznosti. Praksa upravo potvrdjuje suprotno - vecina agresivnih (a sve su agresivne) politickih kampanja poluci kontraefekat. Ona cuvena Hecina kampanja pred prosle izbore je ocito uhelacila SBiH.
A sad ne vidim kakav to PR strucnjak i kakva kampanja moze spasiti SDP. Sa svakim novim presjecanjem vrpce Ensad i Niksic samo bivaju mrzi, a Lagumdziju niko vise ne slusa, samo gledamo kako se fizicki bori sa svojom neuvjerljivoscu: kako nervozno mase rukama, koliko su mu se jos kapci spustili, kad ce mu pozliti...
Havatar

#3544 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Styling wrote:
Shahab wrote:
@Shahab
Čitala sam i tvoj post na temi "Alija....." i slažem se i sa onim postom i sa ovim. Ja nisam pričala sa Austrijancem nego sa jednim dužnosnikom Američke ambasade u Sarajevu o situaciji kod nas. Ima vrlo slično mišljenje o narednim izborima i rezultatima. Znači, kako oni kažu tako će i biti.
Ako oni dobiju mali broj glasova mogu i Amerikanci i Austrijanci na glavu da se pobadaju dzaba oni nece biti na vlasti.
Chuckie

#3545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Jel ovo zacrnio fejs? :D
Shahab

#3546 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Shahab »

mousstapha wrote:Jel' rekao Austrijanac kakav ce uspjeh napraviti Zeljko i DF?
Njih niko ne shvata kao ozbiljne igrače. Nemaju ni pare ni medije, a ni međunarodna zajednica se neće mješati, osim demagoških proklamacija o nužnosti promjena, koja ne čuje, ne razumije i ne shvata 95 % stanovništva.. Znači klasični autsajderi.
Shahab

#3547 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Shahab »

Banksy wrote:
Rezultati prošlih izbora nisu imali baš nikakve veze s medijima. Hayat je mrtav konj, nažalost. U stvari, na sreću.
Ko dobije medijski rat dobit će i izbore. Ne potcjenjujte Lagumdžiju. Ima ogroman novac na raspolaganju ali je i vrhunski organizator. Za državu je katastrofa ali za SDP je nezamjenjiv. Još nekoliko ovakvih intervjua i potpuno će promjeniti percepciju javnosti. Svakim pojavljivanjem u javnosti dobija 2-3% podrške. Krenuo je u pravo vrijeme, dobar tajming. Opet će postati spasioc koji donosi posao i pravdu građanima. Narod je ovca. To nisam ja rekao, to je narodna poslovica.
Havatar

#3548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Shahab wrote:
Banksy wrote:
Ko dobije medijski rat dobit će i izbore. Ne potcjenjujte Lagumdžiju. Ima ogroman novac na raspolaganju ali je i vrhunski organizator. Za državu je katastrofa ali za SDP je nezamjenjiv. Još nekoliko ovakvih intervjua i potpuno će promjeniti percepciju javnosti. Svakim pojavljivanjem u javnosti dobija 2-3% podrške. Krenuo je u pravo vrijeme, dobar tajming. Opet će postati spasioc koji donosi posao i pravdu građanima. Narod je ovca. To nisam ja rekao, to je narodna poslovica.
To je dok te ne omrzne, kad te omrzne mozes da budes svaki dan na televiziji samo pogorsavas stvari.
Shahab

#3549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Shahab »

Havatar wrote: To je dok te ne omrzne, kad te omrzne mozes da budes svaki dan na televiziji samo pogorsavas stvari.
Dobro....kako god hoćeš, zaboravio si da je bio omražen i nakon alijanse pa se opet trijumfalno vratio. Dobro prati buduće Lagumdžijine medijske nastupe. Svi će biti kao i ovaj poslednji. Potkupljeni novinar koji ga pripremljenim pitanjima amnestira od svih grešaka i trijumfalni Lagumdžija. Nekoliko takvih nastupa, medijski mrak, narod će zaboraviti sve njegove greške, i percepcija javnosti je izmjenjena. Lagumdžija sa svojim partnerom Radončićem uzima mandat.
wolf07

#3550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

Gdje su u tom intervjuu bili konkretni pokazatelji? Koliko je km auto-puta pripremila za gradnju ova koalicija na vlasti? Manite mi price o gradnji dionice do Zenice i ovo oko Tarcina. I budala zna da je to jos rijeseno za vrijeme prosle vlasti. Sta je sa troskovima zivota u ovoj zemlji? Kolika je prosjecna plata u BiH danas a kolika je bila 2008.g.? Koliko kredita je BiH podigla kod MMF-a od kad su sjeli u fotelje? Sta Zlaja misli o predstavnistvima RS-a po svijetu kao ministar vanjskih poslova? Jel' tako gradi drzavu sa Miletom? Sta je sa brojem zaposlenih u BiH 2008. i 2013.g.? Sta je sa ovim jadnicima iz Konjevic Polja koji su dosli pred OHR? Previse je pitanja koja ga Senad nije pitao a morao je, ako ga niko drugi ne upita tesko nama.
I na kraju, KAKVA JE ONO VADIONA-PRICA O NAJVECOJ POBJEDI OD 1945.g. I KAKVA JE OVO PRICA O 17% "DIONICA"???
Locked